|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
hschick, pewnie ja coś źle zrozumiałam z tym aparatem.
Balonoowa, ty też 25 styczeń ? To jest nas trzy ![]() Bianeczka, a u LP jest w ogóle możliwość zostania dłużej ? Z tego co kojarzę to wszystkie pacjentki wypuszcza dobę po op.
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mi dr teraz odpisze na maila to go po prostu dopytam żaden problem fajnie jak we trzy będziecie jednego dnia miały operację chyba nie będę pracowała tylko za was kciuki będę trzymać
|
|
#3813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha czyli przy zwisach lepiej wstawiac okragle, bo i tak wyjda jak anatomy??? No wiecie zeby nie wisialy jak skatpety...
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
No nie wiem czy lepiej okrągłe
Mi np. 2 doktorzy mówili, że lepiej anatomy, bo przy okrągłych dolna część i górna część piersi podnosi się tak samo, a przy zwisach lepiej żeby ta dolna część (ta pod otoczką) podniosła się bardziej niż górna Żeby wyglądały na bardziej jędrne. Ale to zależy, jak operacja dobrze wykonana to myślę, że i te i te mogą wyglądać ok
|
|
|
|
#3815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3816 |
|
Raczkowanie
|
Cygaro to co jej odpowiedziałaś ? Ja też obawiam się takich sytuacji....w sumie teraz nikt nic nie zauważa ale jest zima i po prostu widać ze mam piersi ale nie są jakie mega widoczne i narazie nikt nic nie powiedział. Jestem wysoka wiec gubią się na tle sylwetki ale jak złapie to mam spora pierś. Jak juz będę miała ściągnięte płatny to wstawię fotkę. W lato juz pewnie mi zwróca uwagę bo nie kryłam się ze mam puste wory a teraz nagle cyc jędrne będzie i na swoim.miejscu a nie na pępku
ale mam to gdzieś :p niech sobie gadają co chcą . Mam też pytanie kiedy zaczyna puszczać mięsień i piersi schodzą bardziej na dol ? Mi w lewej chyba szybciej puszcza mięsień....na pewno w drugiej tez puści ? I tak wydaje mi sje ze juz troszkę zeszły na dol. Co do anatomów to mi lekarz powiedział ze po ciążach lepiej brać okragle ze anatomiczne lepiej wyglądają u kobiet które nie rodziły mają jędrne piersi ale małe a u kobiet ze zwiskami lepiej okragle żeby wypełnić górę. Jestem szczęśliwa ze mam już piersi i dobrze że dał te 400cc. Jeszcze dr mi powiedział ze jakbym chciała większe to proponuje przeszczep tłuszczu :p w ogóle tam w klinice chwalili sobie ten przeszczep. W sumie jako takie modelowanie piersi to nie jest głupi pomysł ale jako robienie takie zwiskow tłuszczem to sobie nie wyobrażam.Szann jaki pech! ! Ostatnio też myślałam o Tobie. Jaka Tu dokładnie poprawkę będzie Ci robic? |
|
|
|
#3817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Raczkowanie
|
megamocna - ja miałam dwie konsultacje u róznych lekarzy i od razu na widok moich skórek mówili: anatomy! a najlepiej plastyka...
ja chciałam od razu okrągłe i z mężem uznaliśmy, że nie chcemy plastyki i blizn... nie wiem czy zawsze tak wychodzi (okrągłe przy zwiskach) ale u mnie tak wyszło ale ja jestem zadowolona a mój mąż w siódmym niebie ogólnie to aż mnie to wkurza, bo ciągle jest gotowy i tylko łazi za mną
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zalozylam nowy album i wrzucilam foty w push upie i w ubraniach, niestety nie wpadlam na to, zeby zrobic zdjecie porownawcze bez stanika/w miekkim.
![]() Wiem, ze tu chyba wiekszosc nie rozumie czemu chce powiekszac tak niewiele, ale nie mam poczucia, ze jak juz to robic to "porzadnie". Jestem niska i drobna i bez puszapa piersi mam male w stosunku np. do bioder itd., z kolei w dobrym staniku nabieram odpowiednich proporcji i czuje sie o niebo bardziej kobieco.No ale fajnie byloby sie czuc dobrze tez na plazy, basenie czy przy facecie, a nie tylko z proteza. Jednoczesnie nie chce, zeby cycki to bylo pierwsze co sie zauwazy jak sie mnie widzi, a lubie dosc glebokie dekolty i obcisle ciuchy. No i skromniejsze implanty oznaczaja tez mniejsze problemy pozniej z cwiczeniem czy spaniem, bardzo chcialabym miec wieksze piersi, ale nie kosztem codziennego komfortu zycia. ![]() Oczywiscie nie upieram sie i zobaczymy jak ten pomysl bedzie ewoluowac, ale, tak jak pisalam, mnie sie np. podoba co zrobila Kate Hudson - z zupelnie plaskiej klatki piersiowej zrobila ladna, kobieca, ale jednak ze skromnym biustem. Wyglada to super naturalnie, a ona wyglada duzo bardziej proporcjonalnie i kobieco jednoczesnie nie przyciagajac do biustu nadmiernej uwagi.
|
#3820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja kiedyś myślałam o przeszczepie tłuszczu ale naoglądałam się zdjęć przed i po i efekt nie jest taki jak przy implantach, dużo gorszy, w dodatku tłuszcz się wchłania, to szkoda kasy wydać na coś, co się w 70% wchłonie - bo niby w necie jest napisane, że 50-60% tłuszczu zostaje, a mi chirurdzy mówili, że tak naprawdę to na stałę z 30% zostaje... to nie wiem już kto ma racje
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh, widze fotki Palmitis!
|
#3822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3823 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wrzuciłam zdjęcia mojej mizernej wyjściówki - czy mogłabym poprosić Was o opinie co z tego może wyjść po włożeniu implantów okrągłych 350cc HP? Nie będzie za mało?
Dopiero na tych zdjęciach zauważyłam jak szeroką mam przerwę między "piersiami" - gdyby nie te zdjęcia, żyłabym w przekonaniu, że jest z nimi ciut lepiej )) Ale jeszcze tylko 1,5 miesiąca!
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę ja to cały czas teraz myślę o tym, żeby ta opryszczka przeszła mi i żeby wyniki badań wyszły w miarę akceptowalne... ja USG piersi nigdy nie miałam i mam zaplanowane na 11 stycznia. Nigdy nie miałam bo się wstydziłam, także nawet nie wiem co może wyjść.
|
|
|
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jaki czas po op nie mozna rak do gory podnosic ? I smarowalyscie przed operacja kremem ujedrniajacym ? Bo mi kazala zeby implant sie zmiescil jaki polecacie krem ?
|
#3826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także jak weźmiesz jakieś dużo większe to będzie widać od razu, że to raczej nie Twoje piersi, ale zależy oczywiście też na jakim efekcie Ci zależy Moim zdaniem 350 by wystarczyło
|
|
|
|
|
#3827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i 350ml mają różne wymiary w różnych firmach
Edytowane przez Aicha1985 Czas edycji: 2016-01-02 o 23:05 |
|
|
|
|
#3828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to może tylko u mnie.
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Rozeznanie
|
Ja ręce do góry podnosiłam już po tygodniu, ale to zależy od organizmu bo niektóre dziewczyny nawet trzy tygodnie nie podnoszą rąk całkowicie do góry
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
U dr M. S Warszawa na stronie wyczytałam że aparat nie jest przeszkodą przy zabiegu, myślę że jak już jemu to nie wadzi to D. F też nie powinno
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Co do aparatu na zębach, przy op nosa go miałam i lekarz nie widział przeciwwskazań. Po prostu spytaj swojego lekarza, hschick.
|
#3833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie jest na urlopie, więc czekam w miarę cierpliwie
|
|
#3834 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź! Mam 169 cm wzrostu, obecnie nieproporcjonalną sylwetkę - od pasa w górę jestem szczupakiem z zerową wyjściówką, talią 60cm, ale z biodrami 92cm Cytat:
Ty już lada dzień będziesz miała wymarzone żelki )
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyjściówki troszkę podobne, jak będziesz miała op po mnie to będziesz mogła sobie zobaczyć efekt 425 cc okrągłych Będziesz wiedziała wtedy czy 350 cc będą dobre, choć myślę że dadzą na prawdę super efekt
|
|
#3836 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tego niestety jeszcze nie wiem, ale obawiam się, że powrót autobusem do Katowic i pociągiem do Warszawy. Nie wiem czy dam radę, trochę boję się tego, że nie będę w stanie się poruszać dlatego rozważałam kolejną noc w hotelu. Oczywiście, postaram się kogoś ze sobą zabrać - do pomocy ![]() Wstępnie kiedy temat pojawił się bardziej "na poważnie" - odwieźć i przywieźć mnie miał mój ówczesny "TŻ", ale w międzyczasie rozstaliśmy się w bardzo nieprzyjemnych okolicznościach - zostawił mnie samą z synkiem ponieważ uznał, że bardziej odpowiada mu życie kawalerskie Ale damy radę, jeszcze będę kombinować ![]() Cytat:
I obawiam się, że po obejrzeniu Twoich efektów pojadę do L.P zaśliniona do pasa prosząc o coś większego ))
15.02.2015r - L.P Ostrava, 365cc 11,2/5,6 Edytowane przez paulala6 Czas edycji: 2016-01-03 o 00:08 |
||
|
|
|
#3837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze by było, żebyś kogoś miała bo dziewczyny różnie się czują po. Zwłaszcza, że masz daleko. Jak długo będziesz jechała ? ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Z zasobu moich informacji wynika, że do korekcji obwisłych piersi częściej używa się anatomów ale jeżeli okrągłe to powinny być duże bo przy małych okrągłych zrobi się duble duble
|
|
#3838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jak Ty masz zabieg za 1,5 miesiąca to będziesz przede mną :P
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Pamiętacie mnie jeszcze ?? ![]() Wogole to szczęśliwego Nowego 2016 !! Widzę ze stary wątek juz zamknięty a w nowym pełno nowych chętnych na cycuszki Wybaczcie ze tak długi czas milczałam ale ostatnie miesiące przed świetami to była jedna wielka masakra za równo w domu jak i w pracy Święta spędziliśmy w Polsce ![]() I tak jakoś czas mijał dzień za dniem a co za tym idzie to juz prawie 4 miesiące odkąd mam nowe piersi Cycuszki doszły do siebie juz całkowicie ![]() Nabrały takich naturalnych kształtów Nawet juz pierwszy biustonosz zakupiony Rozmiar z wyjściowki 85 b Teraz 85 e Postaram sie dzis zrobić jakieś zdjecia i wrzucić do galerii Podsumowywujac jestem meeeeega zadowolona z pracy jaka wykonał dr. L.P i 29 lutego idę znow do niego na plastyka brzucha Pozdrawiam
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

jak mi dr teraz odpisze na maila to go po prostu dopytam
fajnie jak we trzy będziecie jednego dnia miały operację
gębę mi zamurowało
Mi np. 2 doktorzy mówili, że lepiej anatomy, bo przy okrągłych dolna część i górna część piersi podnosi się tak samo, a przy zwisach lepiej żeby ta dolna część (ta pod otoczką) podniosła się bardziej niż górna 

)) Ale jeszcze tylko 1,5 miesiąca!