|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
.
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
Już pomijam samą moc, gdzie w mostku masz tylko LED 6 W a taki diamencik ma 36W(12W CCFL+24W LED).
Przyjacielu, kochać to czasownik. Miłość, uczucie, to owoc tego czasownika. Zatem kochaj ją. Służ jej. Poświęcaj się. Słuchaj jej. Współczuj. Doceniaj. Utwierdzaj ją. Czy jesteś gotów to robić? Edytowane przez dmii Czas edycji: 2016-01-03 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() W mostku utwardzam 4 palce, oba kciuki i znów 4 palce drugiej ręki. Nie mam problemu z nieutwardzaniem lakieru po bokach, ale delikatnie obracam palcami w środku.
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
.
|
Cytat:
Diamencik to taka lampa http://www.aliexpress.com/item/36W-U...226935006.html po prostu nazywa się Diamond czyli diamencik ![]() ![]()
![]() |
#3815 |
Wtajemniczenie
|
Lista moich serialików, dla serialikowo zainteresowanych (oglądam na watchseries kropka to). Przepisuję alfabetycznie z kalendarza dla maniaków):
- Almost Royal - niby że naprawdę prawdziwi Anglicy podróżują po USA i są zszokowani uroczo. Niektóre odcinki mocno zabawne. - Death in Paradise - totalnie relaksujące. Morderstwa na Karaibach + detektyw Anglik. Urocze. - Devious Maids - znane wizażystkom dobrze, takie gorsze, gooorsze Gotowe Na Wszytsko - Elementry - amerykańska wersja Szerloka. Zagadki bardzo mnie wciągają, ale mam kłopot by zrozumieć głównego bohatera (akcent pieroński). - Fortitude - akcja na lodowcu. Taki scifidramat. Mocno mnie zafascynował, poten znudził. Bonus: Stanley Tucci ![]() - The Good Wife - prawniczy, ale jakby obyczajowy. Genialne kreowani bohaterowie. Głowna bohaterka - silna mocno. Bonus: Mr.Big ![]() - Grey's Anatomy - ile to już lat? Klasyk ![]() - How To Get Away With Murder - oglądam i lubię, ale bez emocji (siadły po pierwszym odcinku). Dużo się dzieje, ale na płaszczyźnie "nie mogę się doczekać, jaka odpowiedź" nie czuję wiele. Najpopularniejsza premiera ubiegłego roku. - Jane the Virgin - warto dla narratora-szydercy. Coś innego. Fabuła - ot, relaksik ![]() - The Leftovers - pierwszy sezon uwielbiam, drugi - ledwo zniosłam. Katastroficzno-obyczajowy dramat z bohaterami z ciężką psychą ![]() - Mistresses - bardzo! Ładni ludzie z problemami, głównie sercowymi ![]() - Pretty Little Liars - największe guilty pleasure. Nie wierzę, że to serial dla młodzieży. Ależ zagadek, ależ tłistów! No kocham. - Quantico - hit ostatnich miesięcy w USA, oglądam jak nie mam z czym zjeść śniadania. Terroryści, romanse i takie tam. - Scandal - mój nr 1. Genialnie zrealizowany, genialne wątki i bohaterowie. Waszyngton i Biały Dom, ale polityczny serial to nie jest. Piekne gadki do zapisywania w notesie. Bonus: Scott Foley ![]() - Secrets&Lies - krótka seria. Polecam mocno wersję australijską (amerykńska jest dużo gorsza). Trzyma w napięciu, zakończenie: tak powinno w napięciu trzymać. - Suits - pierwsze sezony, łał. Kobiety serialowe - łał. Słowa z ust osób - łał. Jak będę duża, chcę być jak Dżesika. Planuję rozdziewiczyć te: 1, 2, 3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
♥
|
Cytat:
![]() SALIX ode mnie także wszystkiego dobrego ![]() Edytowane przez xsun Czas edycji: 2016-01-03 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Raczkowanie
|
SALIX, wszystkiego najlepszego również ode mnie
![]() Munka, właśnie weszłam sobie w Twój przepis na kurczaka i polecasz przyprawę z TIGERA, chodzi o nich: http://www.tiger-stores.pl/? Bo pierwszy raz słyszę, a widzę, że są w poznańskiej Malcie więc może przy okazji odwiedzę. Poza przyprawami widzę sporo kuchennych gadżetów, a akurat lubię buszować wśród takich pierdołek ![]() Jak już offtopuję, to przy okazji dyskusji o serialach zapytam, czy możecie polecić coś z niezbyt wymagającym angielskim? Bo niestety mam problemy z rozumieniem ze słuchu, a wszędzie gdzie szukam informacji piszą o oglądaniu seriali... Tylko co tu wybrać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech. Rozkminy, rozkimny, to moze jakiś inny kolor oprócz czarnego? ![]()
![]() |
#3819 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ręce mi opadają. Nie wiem już co prawda, czy to były prywatne zdjęcia, które wyciekły z ręki szukającego zemsty chłopaka, czy też Alina sama zgodziła się na taką sesję i udostępnienie jej w sieci, ale jeśli to drugie, to nie widzę niczego głupiego. Nie ona jedna zarabia na tym, że ma piękne ciało. Cytat:
WTF. Aliny nie lubię, ale z zupełnie innych powodów. Jeśli chciała mieć kasę za swoje nagie zdjęcia, to dla mnie to jest totalnie w porządku, zwłaszcza że są na stronach do tego przeznaczonych, a nie krążą po blogu, na przykład. Jeśli zdjęcia wyciekły przypadkowo (bo były np. dla jej chłopaka), to szkoda, ale jej. Nie jest niczemu winna że zdecydowała się na taką sesję, świnią jest ten, kto to udostępnił. A teraz? Jest zadowolona ze swojego ciała i to pokazuje, ja nie widzę niczego wyzywającego w jej zachowaniu. Cytat:
![]() ![]() Właśnie zabieram się do oglądania ![]() SALIX - sto lat i spełnienia marzeń! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3821 |
Rozeznanie
|
Tak, ja uwielbiam kawę z kawiarki, a ta robiona w ten sposób ma podobno najwięcej kofeiny
![]() Nie wiem jak to jest, ale bardzo często offtopujecie na tematy, które mnie aktualnie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, mało mam co mądrego do powiedzenia, więc wklejam sweter "sylwestrowy" panny Joanny który mi się podoba:
https://www.instagram.com/p/_7GCkItD...najoannamakeup oraz ostatnich ulubieńców, gdzie co do fryzury jestem na nie. W prostych Asia wygląda zjawiskowo, a w tej wersji coś się dzieje z proporcjami twarzy..??. oprócz tego off topy: 1. sto lat dla użytkowniczki Salix! 2. z seriali jestem obecnie o jakieś 3 lata wstecz, oglądam House of Cards, Breaking Bad, Dextera i rodzinę Borgiów. Trochę boję się oglądać online w Niemczech, ech, więc oglądam w kółko to co mam na komputerze.Super. 3. z tego co widzę, mam 4x więcej ciuchów od was, muszę chyba coś z moją mentalnością zrobić, bo i tak chodziłabym ciągle na zakupy....a niedługo znowu przeprowadzka :/. |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taką kawiarkę jak na zdjęciu, kuchenkę elektryczną i nic się z nią nie dzieje, nie przypala, nie odkształca itp. Z tego co też słyszałam te dzisiejsze aluminiowe to szajs i nie warto na nie wydawać pieniędzy. Ja za swoją dałam chyba 40zł w hebe jak była jakaś promocja, mam ją 1,5 roku i cały czas jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do 400 zł można jeszcze znaleźć jakiś kolbowy, ale wtedy robi dwie filiżanki, w przypadku kolejnych, trzeba go wyczyścić ![]() Mnie to się marzy taki full automatic, co sam mieli, spienia i się myje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Cattivo;53985162]
Ręce mi opadają. Nie wiem już co prawda, czy to były prywatne zdjęcia, które wyciekły z ręki szukającego zemsty chłopaka, czy też Alina sama zgodziła się na taką sesję i udostępnienie jej w sieci, ale jeśli to drugie, to nie widzę niczego głupiego. Nie ona jedna zarabia na tym, że ma piękne ciało. WTF. Aliny nie lubię, ale z zupełnie innych powodów. Jeśli chciała mieć kasę za swoje nagie zdjęcia, to dla mnie to jest totalnie w porządku, zwłaszcza że są na stronach do tego przeznaczonych, a nie krążą po blogu, na przykład. Jeśli zdjęcia wyciekły przypadkowo (bo były np. dla jej chłopaka), to szkoda, ale jej. Nie jest niczemu winna że zdecydowała się na taką sesję, świnią jest ten, kto to udostępnił. A teraz? Jest zadowolona ze swojego ciała i to pokazuje, ja nie widzę niczego wyzywającego w jej zachowaniu. Pozwól, że nie będę tego komentować ![]() Idąc tym tokiem rozumowania wszystko można usprawiedliwić i uznać za "w porządku". Skoro ona czuje się dobrze i fajnie, to co w tym złego? Ja się z tym nie zgadzam. Tak btw - myślę, że gdyby chciała zarobić na zdjęciach to wyglądałyby one odrobinę inaczej, bardziej profesjonalnie, a te foty to domowa amatorszczyzna.
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Najlepszego użytkowniczko SALIX!
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3829 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Raczkowanie
|
Widziałam tu jakieś osoby zainteresowane gadżetami kuchennymi. Spieszę z informacją, że właśnie kupiłam patelnie do naleśników ceramiczną, polskiej marki w Auchan za całe 5zl na wyprzedaży. Co prawda dostałam Tefal pod choinkę za stówkę ale szkoda mi jej używać dopóki mieszkam ze wspollokatorkami. Już nie jeden teflon poszedł się... mimo wcześniejszych uwag i specjalnych łopatek/łyżek.
SALIX wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! Duża rośnij ![]()
>>Team Speak dla Wizażu<< Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu] Hasło u Adminów. Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik Edytowane przez Cytrynellka90 Czas edycji: 2016-01-03 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
Ja sercem jestem za tekstylnymi, rozumem za skórzanymi - skórzane wolniej się niszczą i łatwiej czyścić, w białych tekstylnych materiał mi się przetarł, jednak wyglądają lepiej. Ja bym brała tekstylne białe i czarne potem, a skórzane jako trzecie
![]() ![]() Często zamawiam na estand. Wszystkie moje conversy stamtad pochodzą. Źródło sprawdzone i obywa się bez reklamacji, także polecam ![]() ![]() PS. sprzedajecie kosmetyki? Mam całą szafę nieużywanych, ale otwartych i lekko zużytych kosmetyków, chętnie bym sprzedała. Wiece gdzie można?
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Munia, ja też mam kawiarkę,moja jest z Ikei i służy już długo, tylko podstawą jest dobra kawa, najlepiej mielić samemu ![]() Sto lat, Sikix
![]() |
#3834 |
Karo
|
Użytkowniczko najlepszego
![]() muszę się pożalić, bo skręciłam nogę, na bank dwa tygodnie w plecy ![]()
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. sprzedajecie kosmetyki? Mam całą szafę nieużywanych, ale otwartych i lekko zużytych kosmetyków, chętnie bym sprzedała. Wiece gdzie można?[/QUOTE] Ja mam trzy pary z lumpa, najdroższe 50 zł, najtańsze 20 ![]() ![]() ![]() ![]()
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2016-01-03 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do fryzury masz rację-coś jest nie tak.. ta lewa strona taka strasznie przyklapnięta, szczerze mówiąc to prawie cały filmik na włosy patrzałam i zastanawiałam się o co z nimi chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
jestem chyba jedyną na świecie osobą zadowoloną z ekspresu kapsułkowego
![]() ![]() oglądam po raz setny Przyjaciół! ![]()
#3840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ze sklepowych już zmielonych polecasz coś w miarę? ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.