Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-03, 11:22   #3811
dmii
.

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Cleaner mam z allepaznokcie, całą butlę, bo używam do akryli - nada się? Tak samo aceton. A taką lampę mam kupić osobno też na cocolicie? http://www.cocolita.pl/akcesoria-2/s...campaign-id=19
Te takie płatki do zmywania są konieczne, czy moga być waciki?
Rozumiem, że wystarczy baza, kolor, top, lampa, zmywacz do hybryd i lampa? Resztę miałabym w domu - pilnik, patyczki, aceton, cleaner.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Ta lampa faktycznie jest bardzo słaba? Odbija się to na trwałości?
W mostku mogą Ci się nie utwardzać paznokcie po bokach. Ja mam diamencika, ale z tego co czytałam i czytam z opinii dziewczyn posiadających mostki, to najlepiej utwardzać po 2 palce w mostku. Poza tym za 149zł już spokojnie na allegro zamówisz diamencika, na aliexpress za ok. 80-90zł z tym, że wysyłka jest dłuższa. Szkoda wydawać tyle kasy na mostek...
Już pomijam samą moc, gdzie w mostku masz tylko LED 6 W a taki diamencik ma 36W(12W CCFL+24W LED).

Edytowane przez dmii
Czas edycji: 2016-01-03 o 11:25
dmii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 11:25   #3812
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Cleaner mam z allepaznokcie, całą butlę, bo używam do akryli - nada się? Tak samo aceton. A taką lampę mam kupić osobno też na cocolicie? http://www.cocolita.pl/akcesoria-2/s...campaign-id=19
Te takie płatki do zmywania są konieczne, czy moga być waciki?
Rozumiem, że wystarczy baza, kolor, top, lampa, zmywacz do hybryd i lampa? Resztę miałabym w domu - pilnik, patyczki, aceton, cleaner.
[COLOR="Silver"]
Cleaner chyba się nada, podejrzewam, że to ten sam skład? Lampę możesz kupić osobno, tak jak wkleiłaś. A płatki polecam te bezpyłowe, waciki zostawią ci pełno paproszków na paznokciach. Możesz jeszcze kupić bloczek polerski do zmatowienia paznokci, ale sama nie robię tego za każdym razem i lakier też się trzyma.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez dmii Pokaż wiadomość
W mostku mogą Ci się nie utwardzać paznokcie po bokach. Ja mam diamencika, ale z tego co czytałam i czytam z opinii dziewczyn posiadających mostki, to najlepiej utwardzać po 2 palce w mostku. Poza tym za 149zł już spokojnie na allegro zamówisz diamencika, na aliexpress za ok. 80-90zł z tym, że wysyłka jest dłuższa. Szkoda wydawać tyle kasy na mostek...
a co to za diamencik? jak nazywa się ta firma? pytam z ciekawości, bo swoją lampę już mam.

W mostku utwardzam 4 palce, oba kciuki i znów 4 palce drugiej ręki. Nie mam problemu z nieutwardzaniem lakieru po bokach, ale delikatnie obracam palcami w środku.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 11:27   #3813
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Smak takiej kawy z kawiarki przypomina trochę takiej z ekpresu?

tak

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 11:30   #3814
dmii
.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Cleaner chyba się nada, podejrzewam, że to ten sam skład? Lampę możesz kupić osobno, tak jak wkleiłaś. A płatki polecam te bezpyłowe, waciki zostawią ci pełno paproszków na paznokciach. Możesz jeszcze kupić bloczek polerski do zmatowienia paznokci, ale sama nie robię tego za każdym razem i lakier też się trzyma.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

a co to za diamencik? jak nazywa się ta firma? pytam z ciekawości, bo swoją lampę już mam.

W mostku utwardzam 4 palce, oba kciuki i znów 4 palce drugiej ręki. Nie mam problemu z nieutwardzaniem lakieru po bokach, ale delikatnie obracam palcami w środku.

Diamencik to taka lampa http://www.aliexpress.com/item/36W-U...226935006.html po prostu nazywa się Diamond czyli diamencik na aliexpress jest najtańsza, na allegro ceny tej samej lampy wahają się od 120/140zł do nawet 300
Stary 2016-01-03, 11:32   #3815
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Lista moich serialików, dla serialikowo zainteresowanych (oglądam na watchseries kropka to). Przepisuję alfabetycznie z kalendarza dla maniaków):
- Almost Royal - niby że naprawdę prawdziwi Anglicy podróżują po USA i są zszokowani uroczo. Niektóre odcinki mocno zabawne.
- Death in Paradise - totalnie relaksujące. Morderstwa na Karaibach + detektyw Anglik. Urocze.
- Devious Maids - znane wizażystkom dobrze, takie gorsze, gooorsze Gotowe Na Wszytsko
- Elementry - amerykańska wersja Szerloka. Zagadki bardzo mnie wciągają, ale mam kłopot by zrozumieć głównego bohatera (akcent pieroński).
- Fortitude - akcja na lodowcu. Taki scifidramat. Mocno mnie zafascynował, poten znudził. Bonus: Stanley Tucci
- The Good Wife - prawniczy, ale jakby obyczajowy. Genialne kreowani bohaterowie. Głowna bohaterka - silna mocno. Bonus: Mr.Big
- Grey's Anatomy - ile to już lat? Klasyk
- How To Get Away With Murder - oglądam i lubię, ale bez emocji (siadły po pierwszym odcinku). Dużo się dzieje, ale na płaszczyźnie "nie mogę się doczekać, jaka odpowiedź" nie czuję wiele. Najpopularniejsza premiera ubiegłego roku.
- Jane the Virgin - warto dla narratora-szydercy. Coś innego. Fabuła - ot, relaksik
- The Leftovers - pierwszy sezon uwielbiam, drugi - ledwo zniosłam. Katastroficzno-obyczajowy dramat z bohaterami z ciężką psychą
- Mistresses - bardzo! Ładni ludzie z problemami, głównie sercowymi . Ostry relaks.
- Pretty Little Liars - największe guilty pleasure. Nie wierzę, że to serial dla młodzieży. Ależ zagadek, ależ tłistów! No kocham.
- Quantico - hit ostatnich miesięcy w USA, oglądam jak nie mam z czym zjeść śniadania. Terroryści, romanse i takie tam.
- Scandal - mój nr 1. Genialnie zrealizowany, genialne wątki i bohaterowie. Waszyngton i Biały Dom, ale polityczny serial to nie jest. Piekne gadki do zapisywania w notesie. Bonus: Scott Foley
- Secrets&Lies - krótka seria. Polecam mocno wersję australijską (amerykńska jest dużo gorsza). Trzyma w napięciu, zakończenie: tak powinno w napięciu trzymać.
- Suits - pierwsze sezony, łał. Kobiety serialowe - łał. Słowa z ust osób - łał. Jak będę duża, chcę być jak Dżesika.

Planuję rozdziewiczyć te: 1, 2, 3.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 11:33   #3816
xsun

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiem że mnie zabijecie - ale potrzebuje teraz rady:
białe tekstylne, czy "skórzane" - mowa o conversach. Wiem, jestem okropna
Wizualnie lepiej wyglądają tekstylne - moim zdaniem oczywiście

SALIX ode mnie także wszystkiego dobrego

Edytowane przez xsun
Czas edycji: 2016-01-03 o 11:44
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 11:36   #3817
Zanetka1990
Raczkowanie

SALIX, wszystkiego najlepszego również ode mnie .

Munka, właśnie weszłam sobie w Twój przepis na kurczaka i polecasz przyprawę z TIGERA, chodzi o nich: http://www.tiger-stores.pl/? Bo pierwszy raz słyszę, a widzę, że są w poznańskiej Malcie więc może przy okazji odwiedzę. Poza przyprawami widzę sporo kuchennych gadżetów, a akurat lubię buszować wśród takich pierdołek .

Jak już offtopuję, to przy okazji dyskusji o serialach zapytam, czy możecie polecić coś z niezbyt wymagającym angielskim? Bo niestety mam problemy z rozumieniem ze słuchu, a wszędzie gdzie szukam informacji piszą o oglądaniu seriali... Tylko co tu wybrać?
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-03, 11:45   #3818
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Wizualnie lepiej wyglądają tekstylne - moim zdaniem oczywiście

SALIX ode mnie także wszystkiego dobrego
Też mi się bardziej podobają tekstylne ale boję sie tego czyszczenia.
Ech. Rozkminy, rozkimny, to moze jakiś inny kolor oprócz czarnego?
Stary 2016-01-03, 11:53   #3819
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Może usuwać do woli, to i tak z neta już nie wyjdzie. Nie zapominaj, że są screeny itp. Na trwałe usunięcie z internetu nie ma już szans.
Ale my również nie powinnyśmy tutaj tego linkować...
Jej sprawa czym się zajmuje, acz jednocześnie uważam, że to trochę nieprzemyślane i po prostu głupie z jej strony.

Ręce mi opadają. Nie wiem już co prawda, czy to były prywatne zdjęcia, które wyciekły z ręki szukającego zemsty chłopaka, czy też Alina sama zgodziła się na taką sesję i udostępnienie jej w sieci, ale jeśli to drugie, to nie widzę niczego głupiego. Nie ona jedna zarabia na tym, że ma piękne ciało.

Cytat:
I tak może być.
Od dłuższego czasu widać, że Alina poszła w jakąś dziwną stronę. Zobaczcie jej ekspresową metamorfozę - obsesyjne wręcz odchudzanie się, wyzywające foty pokazujące ciało równie wyzywające stroje itp. Coś się nie tak w jej życiu musi dziać...
Jeżeli zdecydowała się na taki krok ze zdjeciami to pewnie niejedno video też krązy po sieci... Szkoda, bo mega fajna dziewczyna

WTF. Aliny nie lubię, ale z zupełnie innych powodów. Jeśli chciała mieć kasę za swoje nagie zdjęcia, to dla mnie to jest totalnie w porządku, zwłaszcza że są na stronach do tego przeznaczonych, a nie krążą po blogu, na przykład. Jeśli zdjęcia wyciekły przypadkowo (bo były np. dla jej chłopaka), to szkoda, ale jej. Nie jest niczemu winna że zdecydowała się na taką sesję, świnią jest ten, kto to udostępnił. A teraz? Jest zadowolona ze swojego ciała i to pokazuje, ja nie widzę niczego wyzywającego w jej zachowaniu.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Odpalam Szerloka do śniadania Kto już po (Szerolku, nie śniadaniu )?
Ja po śniadaniu, ale nie po Szerloku, zdradź cokolwiek a dostaniesz ignora już wczoraj lekkomyślnie weszłam na tumblr a tam drugi obrazek z hardym spoilerem, mam nadzieję, że to jednak nie był gif ze sceny finałowej :

Cytat:
Napisane przez cantmakeit Pokaż wiadomość
Zaczęłam od filmiku z bublami, leci sub

Właśnie zabieram się do oglądania

SALIX - sto lat i spełnienia marzeń!
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 11:56   #3820
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
SALIX, wszystkiego najlepszego również ode mnie .

Munka, właśnie weszłam sobie w Twój przepis na kurczaka i polecasz przyprawę z TIGERA, chodzi o nich: http://www.tiger-stores.pl/? Bo pierwszy raz słyszę, a widzę, że są w poznańskiej Malcie więc może przy okazji odwiedzę. Poza przyprawami widzę sporo kuchennych gadżetów, a akurat lubię buszować wśród takich pierdołek .

Jak już offtopuję, to przy okazji dyskusji o serialach zapytam, czy możecie polecić coś z niezbyt wymagającym angielskim? Bo niestety mam problemy z rozumieniem ze słuchu, a wszędzie gdzie szukam informacji piszą o oglądaniu seriali... Tylko co tu wybrać?
Ja nie Munia, ale tez polecam przyprawy z Tigera, tego Tigera garam masala kupuję regularnie, tak samo wszelkie curry itd. Zawsze stamtąd wychodze z przyprawą. Reszta mnie nie rusza, drogi szajs.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 11:59   #3821
aimra
Rozeznanie

Cytat:
Smak takiej kawy z kawiarki przypomina trochę takiej z ekpresu?
Tak, ja uwielbiam kawę z kawiarki, a ta robiona w ten sposób ma podobno najwięcej kofeiny Sama właśnie muszę dokonać wyboru przed zakupem, bo moja niedawno zakończyła żywot w bardzo głupi sposób, i zastanawiam się czy kupić jak ostatnio aluminiową (podobno gorsza opcja) czy ze stali szlachetnej. Jakich używacie? Ze stali ceny są znacznie wyższe, choć i takie po 30 zł widziałam. Zwariować można od tylu możliwości wyboru.

Nie wiem jak to jest, ale bardzo często offtopujecie na tematy, które mnie aktualnie interesują
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-03, 11:59   #3822
loczek88
Wtajemniczenie

Hejka, mało mam co mądrego do powiedzenia, więc wklejam sweter "sylwestrowy" panny Joanny który mi się podoba:
https://www.instagram.com/p/_7GCkItD...najoannamakeup
oraz ostatnich ulubieńców, gdzie co do fryzury jestem na nie. W prostych Asia wygląda zjawiskowo, a w tej wersji coś się dzieje z proporcjami twarzy..??.

oprócz tego off topy:

1. sto lat dla użytkowniczki Salix!
2. z seriali jestem obecnie o jakieś 3 lata wstecz, oglądam House of Cards, Breaking Bad, Dextera i rodzinę Borgiów. Trochę boję się oglądać online w Niemczech, ech, więc oglądam w kółko to co mam na komputerze.Super.
3. z tego co widzę, mam 4x więcej ciuchów od was, muszę chyba coś z moją mentalnością zrobić, bo i tak chodziłabym ciągle na zakupy....a niedługo znowu przeprowadzka :/.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:02   #3823
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość
Z seriali polecam The Knick - pierwsze kroki współczesnej medycyny + panorama społeczeństwa na początku poprzedniego wieku, serial bardzo ciekawy, postaci niejednowymiarowe, na pewno dla fanek The Affair

Ostatnio obejrzany film, który polecam mocno to Turist- Force majeure, psychologiczny dramat, skłaniający do myślenia o naturze i charakterze człowieka, normach społecznych, nie podaje gotowych odpowiedzi, tylko zmusza do własnej interpretacji ( jak ktoś nie lubi dłużyzn to niech nie ogląda)

Mostly i ktokolwiek kto ma ochotę, za listę seriali byłabym bardzo wdzięczna

Sto lat dla SALIX

Jeszcze dodam The Fall - kolejny psychologiczny serial, którego najmocniejszą stroną jest klimat mroczny, podobnie jak w genialnym The Killing, podobno wersja oryginalna Forbrydelsen lepsza, ale gdzie to obejrzeć to nie wiem.
W mrocznym, kryminalnym klimacie (lubię też The Fall, chociaż zatrzymałam się w początkach drugiego sezonu) bardzo polecam True Detective (szczególnie I sezon). Wczoraj skończyłam polski serial HBO podobny w wielu aspektach - Pakt.
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:05   #3824
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość
Tak, ja uwielbiam kawę z kawiarki, a ta robiona w ten sposób ma podobno najwięcej kofeiny Sama właśnie muszę dokonać wyboru przed zakupem, bo moja niedawno zakończyła żywot w bardzo głupi sposób, i zastanawiam się czy kupić jak ostatnio aluminiową (podobno gorsza opcja) czy ze stali szlachetnej. Jakich używacie? Ze stali ceny są znacznie wyższe, choć i takie po 30 zł widziałam. Zwariować można od tylu możliwości wyboru.

Nie wiem jak to jest, ale bardzo często offtopujecie na tematy, które mnie aktualnie interesują

Ja mam taką kawiarkę jak na zdjęciu, kuchenkę elektryczną i nic się z nią nie dzieje, nie przypala, nie odkształca itp. Z tego co też słyszałam te dzisiejsze aluminiowe to szajs i nie warto na nie wydawać pieniędzy. Ja za swoją dałam chyba 40zł w hebe jak była jakaś promocja, mam ją 1,5 roku i cały czas jestem bardzo zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b1cbcd3ef72a29cc2cec960ebf66f3.jpg (77,4 KB, 20 załadowań)

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:06   #3825
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Dziołszki - polecicie jakiś w miarę tani (do 200 złotych) ekpres do kawy, który da... pyszną kawę?
To chyba tylko kapsułkowy lub kawiarka Chyba, że zgubiłaś jedno zero i szukasz do 2000 tys Wtedy to co innego
Do 400 zł można jeszcze znaleźć jakiś kolbowy, ale wtedy robi dwie filiżanki, w przypadku kolejnych, trzeba go wyczyścić

Mnie to się marzy taki full automatic, co sam mieli, spienia i się myje
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:07   #3826
bubus900
Zakorzenienie

[QUOTE=Cattivo;53985162]
Ręce mi opadają. Nie wiem już co prawda, czy to były prywatne zdjęcia, które wyciekły z ręki szukającego zemsty chłopaka, czy też Alina sama zgodziła się na taką sesję i udostępnienie jej w sieci, ale jeśli to drugie, to nie widzę niczego głupiego. Nie ona jedna zarabia na tym, że ma piękne ciało.

WTF. Aliny nie lubię, ale z zupełnie innych powodów. Jeśli chciała mieć kasę za swoje nagie zdjęcia, to dla mnie to jest totalnie w porządku, zwłaszcza że są na stronach do tego przeznaczonych, a nie krążą po blogu, na przykład. Jeśli zdjęcia wyciekły przypadkowo (bo były np. dla jej chłopaka), to szkoda, ale jej. Nie jest niczemu winna że zdecydowała się na taką sesję, świnią jest ten, kto to udostępnił. A teraz? Jest zadowolona ze swojego ciała i to pokazuje, ja nie widzę niczego wyzywającego w jej zachowaniu.

Pozwól, że nie będę tego komentować .
Idąc tym tokiem rozumowania wszystko można usprawiedliwić i uznać za "w porządku". Skoro ona czuje się dobrze i fajnie, to co w tym złego? Ja się z tym nie zgadzam.
Tak btw - myślę, że gdyby chciała zarobić na zdjęciach to wyglądałyby one odrobinę inaczej, bardziej profesjonalnie, a te foty to domowa amatorszczyzna.
Stary 2016-01-03, 12:21   #3827
szatanica1989
Zakorzenienie

Najlepszego użytkowniczko SALIX!

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Dziewczyny, wiem że mnie zabijecie - ale potrzebuje teraz rady:
białe tekstylne, czy "skórzane" - mowa o conversach. Wiem, jestem okropna
Ja sercem jestem za tekstylnymi, rozumem za skórzanymi - skórzane wolniej się niszczą i łatwiej czyścić, w białych tekstylnych materiał mi się przetarł, jednak wyglądają lepiej. Ja bym brała tekstylne białe i czarne potem, a skórzane jako trzecie Gdzie nabywasz drogą zakupu? W necie? Jakaś promka?

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:24   #3828
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość

Mnie to się marzy taki full automatic, co sam mieli, spienia i się myje
mam, polecam
Stary 2016-01-03, 12:26   #3829
chariaaa
Raczkowanie

Cytat:

Mój partner oglądał i był zachwycony, może nie zapomnę, to spytam, jak on wyczaił
O, dzięki Ci, dobra kobieto!
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:32   #3830
Cytrynellka90
Raczkowanie

Widziałam tu jakieś osoby zainteresowane gadżetami kuchennymi. Spieszę z informacją, że właśnie kupiłam patelnie do naleśników ceramiczną, polskiej marki w Auchan za całe 5zl na wyprzedaży. Co prawda dostałam Tefal pod choinkę za stówkę ale szkoda mi jej używać dopóki mieszkam ze wspollokatorkami. Już nie jeden teflon poszedł się... mimo wcześniejszych uwag i specjalnych łopatek/łyżek.

SALIX wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! Duża rośnij
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik

Edytowane przez Cytrynellka90
Czas edycji: 2016-01-03 o 12:34
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:34   #3831
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
mam, polecam
A możesz podać model i powiedzieć czy jesteś zadowolona i na co zwrócić uwagę przy zakupie?
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:35   #3832
bubus900
Zakorzenienie

Ja sercem jestem za tekstylnymi, rozumem za skórzanymi - skórzane wolniej się niszczą i łatwiej czyścić, w białych tekstylnych materiał mi się przetarł, jednak wyglądają lepiej. Ja bym brała tekstylne białe i czarne potem, a skórzane jako trzecie Gdzie nabywasz drogą zakupu? W necie? Jakaś promka? [/QUOTE]

Często zamawiam na estand. Wszystkie moje conversy stamtad pochodzą. Źródło sprawdzone i obywa się bez reklamacji, także polecam . Co do promek to raczej średnio, ale wolę kupić za trochę więcej, ale wiedzieć ze dostaje oryginalny i fajny produkt

PS. sprzedajecie kosmetyki? Mam całą szafę nieużywanych, ale otwartych i lekko zużytych kosmetyków, chętnie bym sprzedała. Wiece gdzie można?
Stary 2016-01-03, 12:36   #3833
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
I mamy inspirację Grycanki matki rodu - lekka różnica
https://www.facebook.com/mniesmieszy...type=3&theater

Poza tym - co ja właśnie zobaczyłam
https://www.facebook.com/krzysztoftr...type=3&theater

SALIX - kochana - stówencjusz, radości, zdrowia, dużo sił, wizażowania już na wieki <3
Haha, Krawczyk jako weeknd :-D

Munia, ja też mam kawiarkę,moja jest z Ikei i służy już długo, tylko podstawą jest dobra kawa, najlepiej mielić samemu

Sto lat, Sikix

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:39   #3834
Adamantium01
Karo

Użytkowniczko najlepszego

muszę się pożalić, bo skręciłam nogę, na bank dwa tygodnie w plecy

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:41   #3835
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Użytkowniczko najlepszego

muszę się pożalić, bo skręciłam nogę, na bank dwa tygodnie w plecy
biedna
Stary 2016-01-03, 12:44   #3836
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sercem jestem za tekstylnymi, rozumem za skórzanymi - skórzane wolniej się niszczą i łatwiej czyścić, w białych tekstylnych materiał mi się przetarł, jednak wyglądają lepiej. Ja bym brała tekstylne białe i czarne potem, a skórzane jako trzecie Gdzie nabywasz drogą zakupu? W necie? Jakaś promka?
Często zamawiam na estand. Wszystkie moje conversy stamtad pochodzą. Źródło sprawdzone i obywa się bez reklamacji, także polecam . Co do promek to raczej średnio, ale wolę kupić za trochę więcej, ale wiedzieć ze dostaje oryginalny i fajny produkt

PS. sprzedajecie kosmetyki? Mam całą szafę nieużywanych, ale otwartych i lekko zużytych kosmetyków, chętnie bym sprzedała. Wiece gdzie można?
[/QUOTE]

Ja mam trzy pary z lumpa, najdroższe 50 zł, najtańsze 20 Kupowałam dwa razy Conversy w Sizeer i każde musiałam oddawać po trzech miesiącach, mój brat to samo. Mam plan w tym roku ściągnąć z USA jak babcia Tżta będzie wracać na wakacje. Trochę się jednak zraziłam bo w zeszłym roku ukradli z paczki moje Nike Na trzy pary butów zginęły akurat moje Fakt, że kasę udało się odzyskać, ale butów wyczekiwanych miesiąc nie dostałam

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2016-01-03 o 12:47
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:48   #3837
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Hejka, mało mam co mądrego do powiedzenia, więc wklejam sweter "sylwestrowy" panny Joanny który mi się podoba:
https://www.instagram.com/p/_7GCkItD...najoannamakeup
oraz ostatnich ulubieńców, gdzie co do fryzury jestem na nie. W prostych Asia wygląda zjawiskowo, a w tej wersji coś się dzieje z proporcjami twarzy..??.

oprócz tego off topy:

1. sto lat dla użytkowniczki Salix!
2. z seriali jestem obecnie o jakieś 3 lata wstecz, oglądam House of Cards, Breaking Bad, Dextera i rodzinę Borgiów. Trochę boję się oglądać online w Niemczech, ech, więc oglądam w kółko to co mam na komputerze.Super.
3. z tego co widzę, mam 4x więcej ciuchów od was, muszę chyba coś z moją mentalnością zrobić, bo i tak chodziłabym ciągle na zakupy....a niedługo znowu przeprowadzka :/.
Ahh wyprzedziłaś mnie, też chciałam wstawić tutaj PJ.
Co do fryzury masz rację-coś jest nie tak.. ta lewa strona taka strasznie przyklapnięta, szczerze mówiąc to prawie cały filmik na włosy patrzałam i zastanawiałam się o co z nimi chodzi
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 12:52   #3838
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
A możesz podać model i powiedzieć czy jesteś zadowolona i na co zwrócić uwagę przy zakupie?
Mam Saeco Moltio tylko symbolu nie pamietam jestem bardzo zadowolona, dziala jak trzeba, ładnie spienia. Mleko nalewa dość głosno, ale to wada wieeeelu ekspresow, dla mnie nie stanowi problemu. Łatwy w czyszczeniu, mozna programować ilosc kawy, dla mnie super, bo sobie dopasowalam do najczesciej uzywanych szklanek/kubków. Ma tez komore na kawę mieloną, ale nie uzywalam

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Widziałam tu jakieś osoby zainteresowane gadżetami kuchennymi. Spieszę z informacją, że właśnie kupiłam patelnie do naleśników ceramiczną, polskiej marki w Auchan za całe 5zl na wyprzedaży. Co prawda dostałam Tefal pod choinkę za stówkę ale szkoda mi jej używać dopóki mieszkam ze wspollokatorkami. Już nie jeden teflon poszedł się... mimo wcześniejszych uwag i specjalnych łopatek/łyżek.

SALIX wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! Duża rośnij
Z patelni wszystkim studentkom polecam patelnie Ikea za 7zł no teraz juz chyba za 8 lub 9, bo zdrożały. Ale wytrzymują meeega długo, a jak wspollokator(ka) nei popisze się inteligencją to nie bedzie żal wyrzucic
Stary 2016-01-03, 12:57   #3839
olenkasz
Zakorzenienie

jestem chyba jedyną na świecie osobą zadowoloną z ekspresu kapsułkowego mam i polecam

oglądam po raz setny Przyjaciół!
Stary 2016-01-03, 13:05   #3840
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

Munia, ja też mam kawiarkę,moja jest z Ikei i służy już długo, tylko podstawą jest dobra kawa, najlepiej mielić samemu

A ze sklepowych już zmielonych polecasz coś w miarę?

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość

Tak, tak, ten sklep. Uważaj, łatwo tam stracić panowanie nad hajsem
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości