![]() |
#3511 |
Niewyczymie.
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Macham baru znad niczego
![]() Czy to na serio takie dziwne, że ktoś woli szampony z siarczanami od delikatnych-włosomaniaczkowych? :/ Pytam, bo za każdym razem kiedy wspomnę o SLSach na blogu, ktoś ZAWSZE musi się uczepić. A po co, a na co, a dlaczego taki, a dlaczego taki mocny, a czemu tak dziwnie... grrrr... |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Znad kawusi w pracuni. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | ||||
Panaroja
|
spod pofarbionej guowy i mrozu
![]() -17 to nie tak zimno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.też bym tak chciała , a co do sprzątania - i tak nie ma komu więc w sumie ganc pomada ![]() 3. ![]() ![]() z innego powodu ![]() Cytat:
Dziś mam zamiar defrinitywnie skończyć świąteczne obżarstwo (zjadając wszystko , co jeszcze można zjeść ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() To prawda, od kiedy troche miesni sobie natrzaskałam cwiczeniami, już nie jestem az takim zmarzluchem ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-01-03 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Filmy, które polecam w 2016. Ambitne w większości nie są, jakby ktoś miał jakiekolwiek nadzieje ![]() a) jest na kogo popatrzeć b) jest na co popatrzeć c) można się pośmiać d) maczalim my w nich paluchy, to mata oblukać, bo jak nie, to będą bęcki ![]() 22.01 Synchronicity 23.01 31 12.02 Deadpool 19.02 Hail, Caesar! 26.02 Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny 18.03 Midnight Special 01.04 Batman v Superman: Dawn of Justice - Weta Digital ![]() 15.04 The Jungle Book - Weta Digital 22.04 The Huntsman: Winter's War 06.05 Captain America: Civil War - ILM 20.05 X-Men: Apocalypse 26.05 Alice Through the Looking Glass 10.06 Now You See Me: The Second Act 10.06 Warcraft - ILM 24.06 Independence Day: Resurgence - Weta Digital 01.07 Central Intelligence - Weta Digital 08.07 The Legend of Tarzan 05.08 Star Trek Beyond - ILM 12.08 Spectral - Weta Digital 12.08 The BFG - Weta Digital ![]() 12.08 Suicide Squad 26.08 Pete's Dragon - Weta Digital 23.09 The Secret Life of Pets 07.10 Gambit 14.10 A Monster Calls 28.10 Underworld: Next Generation 04.11 Doctor Strange - ILM ![]() 18.11 Fantastic Beasts and Where to Find Them 23.12 Rogue One: A Star Wars - ILM ![]() TBA Silence The Circle Story of Your Life
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dla mnie tylko Star Trek
![]() ![]() Z tym ze ST ma premiere 23.07
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znad budyniu ![]() co prawda na wodzie a nie mleku, ale mnie z głodu skręcało, musiałam coś słodkiego na ciepło wciągnąć, durne mrozy ![]() Z ich powodu nie wiem, czy jutro basenu nie odwołać, dziś w nocy męczył mnie kaszel i drapanie w gardle, boję się, że jak wylezę z mokrymi zatokami na te temperatury, to we wtorej rano już nie wstanę ![]() A dziś opierdzielanie, miałam leżec w łóżku, ale zmieniłam zdanie, ubrałam się, a pościel wyrzuciłam na dwór, fajnie się dzisiaj będzie spać w takiej przewietrzonej ![]() Poza tym cały dzień spędziłam oglądając Hannibala i cztając Nocny Patrol Łukianienki - faaaajne ![]() Szkoda, że filmy tak skopali, druga część jest niestrawna ![]() I nie śmiejce się ze mnie, ale Anton wpadł mi w oko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-03 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Niewyczymie.
|
Macham znowu znad herbatki
![]() Jestę z siebię dumna - przez kilka godzin napieprzałam w Hirołsy i przejszłam kampanię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() była bardzo miło musze przyznać, Konradk to wcielenie słodyczy, a mąż Ewusi jest fajnym gościem ![]() ja własciwie dopiero dzis wrocilam do domu..bo w sobote o 7 wyjechalam do Katowic, po sesji do Krakowa na poł godziny po dzieci, potem do Nowego sacza do tesciowej na godzine zostwic dzieci, wyprasowac ciuchy, prysznic i do wujka na urodziny...wróciłam o połnocy i do wyra..dzisiaj pobudka sniadanie, wizuta u sioatry i u moich rodziców i do krak...jestem padnięta i nie wiem jak sie nazywam... ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- aaaa.... pojutrze kolejna sesja na 90 proc ![]()
![]() |
#3522 |
Piers do przodu
|
Polly czyli widać, że się rozkręca
![]()
#3523 | ||||
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tłuszczu, to gorzej leci w drugą stronę -jak cholerstwo wychłodzisz, to nagrzać cieżko, wiem, bo mam złogi wszędzie ![]() Cytat:
O właśnie. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3524 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i nie rozumiem waszej dezaprobaty ![]() ![]() gdybym była w temacie i wyczytala w całym internecie ze dobry jest szampon a, a tu nagle czytam ze powazany bloger uzywa szamponu b to ten faky zasiłby we mnie ziarnko niepokoju i bym drązyła dlaczego wybrał szampon b bo moze ja tez tak powinnam wybrac a nie wiem o czyms waznym o czym bloger wie... ja wiem ze to jakiego szamponu uzywam i dlaczego to prywatna sprawa,ale jak sie pisze bloga to po to aby wchodzic w interakcje i polemiki (tak mi sie zdaje przynajmniem) zreszta ja tez zadaje takie pytania ludziom w necie-dlatego ze chce widziec co skłoniło ich do takiego a nie innego wyboru i nie wiem czemu ludzie drazliwie na to reagują, głównie o foto pytam i czasem sie dowiaduje a czasem dostaje odpowiedz typu jak sie nie podoba to wypier... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-01-03 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Nie czytam blogów a tym bardziej interakcji. Ale na Twitterze zawsze czepiają się, i mają najwięcej do powiedzenia, ci najbardziej niedouczeni w danym temacie. I fanatycy.
Dreptam do domu. Ponoć jest tylko -17 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Piers do przodu
|
Karkki trzym się ciepło bo wieje
![]()
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chuopinek ma urlopik, i szukam dla nas jakiegoś gloomy, krimalnego serialu na styczniowe wieczory. Niestety wszystko co ciekawsze już widziałam sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A drugie bardzo, bardzo ciężko się czyta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ależ jestem ciekawa! I strasznie chciałabym zobaczyć Polly w robocie - to musi być COŚ ![]() Cytat:
![]() Palec bardzo efektowny, fioletowy i cieniowanie wchodzi na stopę ![]() ale nie boli i chodzić mogę normalnie ![]() nie sprzedały się : Pudel różowy, Pieski z Truskawkami, Mucha (mam zamiar jeszcze domalować) i Srebrny Dom i już nie pamiętam... Cytat:
Jaki tłuszcz, bo Cię wyśmieję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natchnęło mnie to nadzieją, że zima jednak minie, bo mi się w to jakoś wierzyć nie chce - wiecie, w leżenie na łące i takie tam Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale gryplan to miałaś, że ![]() Słuchajcie, jak myślicie, czy Gustaw 7,5 roku może sam przechodzić przez przejście z światłami? Koło naszych okien? (w sensie, że jest na widoku). Żeby np bułki kupić? Bo W. uważa, że ja jestem bojący dudek i nie może (on, Wojtek) pozwolić, żeby ten strach zaraził synka... I że on, czyli W. w tym wieku to już przez dwie ulice sam przechodził. A ja się, kurde, boję - jestem przeciw ![]()
![]() |
#3530 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja po reinstalce systemu nawet nie instaluję hirołsów, bo znów będe siedziec do 3 w nocy i spanie zarywać ![]() Dotarłas? żyjesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no jakoś tak nie do końca mój kanon urody, więc się sobie dziwię... ![]() Ale te sceny, jak noca w deszczu idzie do Swietłany albo na końcu, jak z własnej winy traci (nie będe zdradzać kogo)... tulałabym ![]() ![]() Melduję, że dotarłam do robo i nie zamarzłam po drodze. Ale ubierałam się rano z 5 minut i ledwie co widziałam przez wąska szparke na oczy między czapą a szalikiem ![]()
![]() |
#3531 | |
Panaroja
|
spod mrozu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja lubię zimę jeżeli jest mroźna , śnieżna , słoneczna , a ja nie muszę wychodzić z domu - znaczy mogę, ale nie mam przymusu typu do robo ![]() Ino ja w innej stronie zamieszkiwam , to i temperatury mogo być insze .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem rozdarta, nie wiedziałabym co zrobić, albowiem z jednej strony, mam jak W. nie chcę zarażać dziecka swego moim przestrachem, i tak wiem, że mój małż sam chodził kilka km ze szkoły do domu. Ale to byli inne czasy. Inne dzieci. Dziś są też inni kierowcy. Ja, jako kierowca, bardzo zwracam an to uwagę, i widzę mikruskowate dzieci z olbrzymimi tornistrami, które stoją przed przejściem, podnoszą rękę do góry, na znak że tam są, by je zauważyć i czekają jak już nic nie jedzie, albo auta się zatrzymają, patrzą by się upewnić i przechodzą. ![]() ![]() Najbardziej boję się tego, jak są dwa pasy w jedną stronę, auto się zatrzymuje, to bliżej chodnika, a na drugim pasie często jedzie jakiś debil, dziecko o tym nie wie, widzi że ten się zatrzymał i wchodzi na pasy. Nota bene milion dorosłych też ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-04 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
To ja :)
|
Cytat:
Jestem rozdarta, mam dziś węgierski i spotkanie egiptologów. Naturalnie o tej samej porze... Co myślicie o grotach solnych?
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała iść, lekarka mi zalecała, ale wiecznie o tym zapominam.
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Co polecacie dodać do quesadillas z camembertem jeśli nie może być kurczak i szpinak? Z samym serem będzie chyba zbyt mdłe? ananas, gruszkę? A coś dla chuopa co nie je owoców na ciepło? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-04 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Joł baru snad 4 dniowego bólu guowy ależ się cieszę że odpuścił...
![]() Dobre dla rekonwalescentów , ale na niedrożności i nieprwidłowości w budowie nosa które powodują zapalenie raczej nieskuteczne... ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do dróg - to ja, gdybym miała prawo jazdy, tzn nikt by mi go nie dał, więc gdybym umiała jeździć, to : nie skręcałabym, nie wyprzedzałabym, chyba jechałabym naokoło Ziemi normalnie.
![]() |
#3537 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 tja, tłuszcz ![]() Cytat:
![]() ![]() nie mogę się doczekać fotek ![]() ale miałaś weekend ![]() Super ze kolejna sesja, biznes się kręci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się wydaje wielu kobietom, nawet jeżdżą 40 na h przez pierwsze miesiące, stwarzając tym samym zagrożenie na drodze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
Co do wieku i samodzielności, coś się chyba faktycznie porobiło na tym tle, bo gdy sąsiedzi wprowadzili się z synami, byliśmy przekonani, po ich zachowaniu oraz traktowaniu przez rodziców, że oni są zerówkowi. A tu się okazuje że bam komunia i podstawówka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet mam dla Ciebie pojazd ![]() http://pobierak.jeja.pl/images/6/5/0...ka-ruskich.jpg
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do jazdy - Rejcz, na sytuacje stresowe reaguję tak : chowam twarz w dlonie i krzyczę. Na skrzyżowaniu np W. sam mówi, że dobrze, że nie jeżdżę - jasne, to się może odmienić, może we mnie są jakieś zaszłości, ale jako pasażerka też przez połowę drogi mam zamknięte oczy... ze strachu, niezależnie od tego, z kim jadę
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.