![]() |
#1171 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Z lakierów zwykłych najbardziej lubię Essie i Rimmel, mam też słabość do Essence i Eveline
![]() Hybrydę mi zrobiła https://elarto.pl/15524-large_defaul...inowy-15ml.jpg
![]() |
#1172 |
Wtajemniczenie
|
Juz sie nie moge doczekać moich hybryd
![]()
![]() |
![]() |
#1173 |
po drugiej stronie szafy
|
Ciekawa jestem jak Ci to czasowo wyjdzie
![]()
![]() |
#1174 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam jakiś przyspieszacz schnięcia lakieru inglota w kropelkach i g. dawał. Miałam też jakiś polecany top i rozwaliłam sobie nim pieczołowicie nakładany lakier ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Póki co na bank mam wybrany tylko jeden kolor, 083 - burgundy wine http://vena-styl.blogspot.com/2015/0...-burgundy.html Jeszcze oglądam czerwienie i pewnie jakieś french, podoba mi się wstępnie ten 002. http://iv90-jewellery.blogspot.com/2...lubny-roz.html Problem mam z czerwienią, bo wszyscy mają 026 albo 027 i na każdym "real foto" wyglądają inaczej ![]() Ale chciałabym też i szary i czarny... ![]() P.S. Ze zwykłych lakierów to co mi się na prawdę sprawdziło i noszę prawie non stop na stopach, to Rimmel Salon Pro, tylko kolorówkę mają ubogą. Edytowane przez niud Czas edycji: 2016-01-03 o 11:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A tak, top trzeba umieć nakładać ![]() ![]() Fajna sprawa przy sprzątaniu, ale jeśli kiedykolwiek się jeszcze umówię na hybrydy, to będę je zmieniać po tygodniu - 10 dniach maksymalnie. Teraz to wygląda koszmarnie...
![]() |
![]() |
#1176 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
/Ufffff Gabi ma sie trochę lepiej. Już nosek dało się odepchać. Wstanie z drzemki to inhalacja znowu. Ja to tak średnio ale leczę się czystym kwasem askorbinowym więc powinno być lepiej niedługo
![]() Pewnie pedantka ogarniała chatę przed świętami, egzaminy, sylwek i może wróci. Dawno Kubusia nie widziałam. [QUOTE=AgatkaSz;53982956 Chcialam tez to zamowic ale by bylo jak z maszyna do szycia stoi w szafie :P Ja nie wiem czy mi ktos w sylwestra dzieci podmienil?? Inga spi w swoim lozeczku cala noc , Nel tez i to bez cycka ![]() ![]() hihih moja maszyna też stoi ![]() ![]() Może dalej przerażone hukiem fajerwerków ![]()
![]() |
#1178 | |
Wtajemniczenie
|
Też jestem ciekawa, pewnie zanim dojdę do wprawy to troche minie
![]() Cytat:
No wlasnie te czerwone wszedzie inne, ale ja chcę chyba bez drobinek a któryś z tych jest taki z drobinkami. Ten 002 tez biorę pod uwagę, tylko nie wiem czy bedzie kryjący..i tez mysle o jakimś ciemnym, ale zupełnie nie wiem jakim..to kiedy zamawiasz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak mi dziecko pozowoli kolory dobrać. Dziś już nawet dla mnie za zimno na spacer, więc pewnie długiego snu w ciągu dnia nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Fakt, albo Ci mega szybko rosną paznokcie, albo kosmetyczka zostawiła spory margines od skóry przy nakładaniu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
Ja tez jeszcze nie szczepilam
![]() Prawdopodbnie w tym tyg pojdziemy. W pon bede dzwonic. Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To u Ciebie w miescie nie ma kosmetyczki? U mnie jest tego pelno nawet po domach jezdza ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- My dzisiaj wybralismy sie na zakupu , polujemy na wyprzedazach ![]()
![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Można odroczyć drugie szczepienie o 3 tygodnie. Teraz Gabi chora to wątpie żeby dostała szczepionkę 5 stycznia, a 26 jakoś ma drugą na pneumo i by razem dostała, żeby nie kłuć co chwila. Wiecie coś może??
![]() |
#1184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czemu 3tyg? U mnie w ogole odroczone szczepienia dopóki próby wątrobowe nie spadna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Królewna a co u Was z wątrobą nie tak ?? ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() Ja mieszkam na wsi pod Warszawą.Wiedziałam na co się decyduję wyprowadzając się ze stolicy ![]() ![]() Ile na alli jest gadżetów do paznokci. Pasztetnik np. cyrkonie z logiem Chanel - j/k ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
Jak byliśmy w szpitalu z przedłużająca się żółtaczka to wyszły bardzo wysokie próby wątrobowe, zrobili mnostwo badań i nie wiadomo od czego, musimy monitorowac spadanie, a do tej pory odroczone szczepienia. Poza tym przeciez nie da sie w każdym przypadku isc na szczepienie wg kalendarza, dzieci przeciez chorują itp i po prostu pozniej sie je szczepi
![]()
![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
hej!
wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w nowym roku ![]() czytam was codziennie na telefonie ale coś mi się pochrzaniło że nie mogę odpowiadać ![]() ![]() co do szczepień to my też jeszcze nie mieliśmy ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
![]() po prostu jak się ma więcej dzieci to ciężko z czasem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1188 |
po drugiej stronie szafy
|
U nas szczepienia są z małym opóźnieniem, bo babeczka która szczepi jest na urlopie do 6.01. Zastanawiałam się czy nie zaszczepić jej od razu na wszystko, ale boję się trochę, że to będzie za duże obciążenie dla tak małego dziubaska. W dodatku kryzys rozwojowy się zaczął, więc w ogóle mogłabym tego nie przeżyć :P
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- No, skok rozwojowy pełną gębą, nie dość że jest płaczliwa i narączkowa, momentami nie mogąca na mnie patrzeć i uspokajając się tylko u tatusia na brzuchu, żeby za moment szukać mnie wzrokiem, średnio jedząca, histeryzująca przy butli, teraz jeszcze od półtorej godziny śpi, wierzga przez sen, budzi się, leży cichutko próbując zasnąć, śpi, wierzga przez sen, budzi się, leży cichutko próbując zasnąć...to chyba będzie długa noc. Trochę się boję tego co piszą, że im dalej w las, tym skoki rozwojowe mogą być dłuższe. Biedny mały człowieczek...i biedna ja ![]()
![]() |
#1189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U Agatki podejrzewam, że chodzi o to, że jak nie ma mamy to ok i się bawi z tatem czy babcią a jak mama będzie i jeszcze takie ciekawe rzeczy robi to w ogóle będzie chciała tez isę pobawić w robienie pazurów ![]() Cytat:
![]() W dodatku dzisaj Ją zdenerwowałam ![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle to bawię się z Nią dzisiaj i macham motykiem-grzechotką przed oczami jak leżała, zatrzymałam motylka a Ta sięgnęła Go i złapała za takie kółeczka co tam są. Myślałam że jakoś przypadkiem a parę razy tak zrobiła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1190 |
Wtajemniczenie
|
Ojaaaa już świadomie łapie zabawki, ale super! Ja tez czekam na ten moment
![]() Uspilam mojego ssaka, ciekawe czy dzis ładnie pospi czy znowu beda awantury ![]()
![]() |
![]() |
#1191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Wtajemniczenie
|
Caly dzien na zakupach nogi to mi odpadaja ale chociaz sie udaly Tz zaszalał 2 kurtki kupil , dwie pary spodni i buty
![]() Tak nam bylo smutno ze Inge zostawilismy ze kupulismy jej wielkiego misia ![]()
![]() |
#1193 |
Wtajemniczenie
|
Super że ja nie zostałam ostatnia z tym szczepieniem
![]() Co do hybryd to mam lakiery z firmy esotiq i sobie chwalę ![]()
![]() |
#1194 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() W ogóle mam ostatnio jakiś kryzys psychiczny, chyba hormony znowu szaleją, bo aż mi się ryczeć chce, jak siedzę z nią cały dzień, użeram się z jej histeriami, robię co się da żeby dziecko było pogodne, a ona marudzi, marudzi, marudzi...a potem widzi ojca, którego pół dnia nie było i od razu uśmiech, spokój u niego na rękach, ach i och. No zrozumiałe, ileż można na jedną osobę patrzeć, ale uch. No ryczeć się chce. Gabi coś często podziębiona jest, co? A moja jakoś zabawek nie lubi, najlepsza jest pielucha, no i Szumiś, a reszta jej nie interesuje. Jeszcze ewentualnie jak w bujaczku leży, to puka łapką w te wiszące tam zabawki, ale to wszystko.
![]() |
![]() |
#1195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A orientujesz się czy można używać lakierów innej firmy i bazy innej firmy? Bo chcę zamówić zestaw Semilac, a moze bym w przyszłości kupiła jakieś lakiery estetiq bo tańsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://archon.pl/projekty-domow/proj...ma401faeabc329 Cytat:
![]() a fajerwerki? ![]() ![]() ad.witaminy to nawet nie wiedziałam i kuoiłam całe opakowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oooooooooooooooooooo zapomniałam o szumisiu ![]() a u nas nadal walka z butlą, jestem załamana... ![]() możecie polecić jakies fajne maty edukacyjne??? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Wtajemniczenie
|
Oj nie mam pojęcia ale wydaje mi się ze tak. To tak samo pewnie jak z reszta kosmetyków ☺
![]() |
#1198 |
Raczkowanie
|
Jak ja wam zazdroszcze ze macie swoje mieszkania/domy. Ja chyba cale zycie na wynajmowanym bede no chyba ze wezme kredyt jsk bede miec 40stke.. masakra
![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() I podobnie to wygląda jak ktoś kupuje działkę i się buduje samodzielnie. Agatka Szczęście za nogi złapała mając budowlańca, który im postawi dom po kosztach. Cytat:
![]() Moja nie trzyma, patrzy na mnie jakby chciała zapytać "WTF?" ![]() Cytat:
U nas bez Szumisia by nie było życia, młoda go kocha, non stop muszę mu pyszczek czyścić, bo cały jest uświniony od całowania ![]() A jak było z nauką poprzednio? My dostaliśmy na Gwiazdkę http://www.smyk.com/tiny-love-slonec...y-dla-dzieci-p , mnie się wydaje całkiem sympatyczna, ale młoda jej na razie nie docenia ![]() A ja trochę żałuję, że kupiliśmy mieszkanie, bo jest za małe niestety. Trzeba było wynajmować, byłoby płacenie obcemu, ale za więcej przestrzeni. Tak to musimy poczekać aż spłacimy to i dopiero wtedy będzie można je sprzedać i wziąć kredyt na coś większego.
![]() |
![]() |
#1200 | |||||
Wtajemniczenie
|
My dostaliśmy od koleżanki tż z pracy w spadku różne zabawki i m.in. był tam ten oball, który mała polecała, dokładnie taki ->
http://nodik.pl/oball-kolorowy-oball...Fer2cgod-AYLGg do nauki chwytania. Na początku wsadzałam mu go do rączek, potem sam załapał, w święta zaczął łapać w 2 rączki, a teraz już wszystkie zabawki sam trzyma ( oczywiście jak chce ) ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze w ciąży byłam pewna że nie chce, teraz już jestem raczej na tak ![]() ![]() Cytat:
![]() a w ogóle tak przy okazji, to mój szkrab ma dłonie po mnie, a stopy po tż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Moją pediatra mówi że najlepiej kolejną dawkę podać między 6 a 8 tygodniem. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.