|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kopenhadzka
uu a ze sie zpaytam myslisz ze sie beda za Toba na ulicy ogladac jak przy wzroscie 174 bedziesz miec 50 kg? bo ja mysle ze nie. ja mam 174 wzrostu i 59, 60 kg to jest max.
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja tak tylko off-topowo poproszę o poprawienie błędu w tytule wątku, bo kłuje w oczy za każdym razem, kiedy przeglądam forum
![]() ![]() 49kg i 174 cm wzrostu... Tja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
174 cm wzrostu i 50 kg? A jaki masz wynik gęstości kości? Czy to nie jest już osteoporoza? Coraz więcej młodych dziewczyn ma problem z kruchością kości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kilka tygodni temu robilam wlasnie badanie i kosci mam w super stanie - moja ginekolozka az sie zdziwila ze sa takie mocne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny niezdrowa, zdrowa... ale to obsesyjne myslenie o swojej sylwetce - na zakupach, w lozku wszedzie. ile mozna?nie macie tego dosc? bo ja mam - serdecznie. uwierzcie mi - probowalam zdrowo. I NIC. nie wymagam wiele - rozmiar 38. niech mnie ktos wspiera chociaz.... powiem mi ze dam rade. bo KAZDEMU z domu jak mowie o diecie to jest tylko glupia mina. czy oni mysla ze mi to pomaga?
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dla mnie czy dieta zdrowa czy niezdrowa to jednak dużo znaczy. Bo jednak co z tego, że zmieszczę się w mniejszy rozmiar, jak stracę przy tym 1/2 włosów albo nabawie się anemii ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą pamiętaj o aktywności fizycznej i poczytaj forum, bo można znaleźć tu naprawdę sporo informacji w jaki sposób schudnąć zdrowo i trwale nie katując przy tym naszego organizmu. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Raczkowanie
|
Ale badania densytometrycznego nie robi ginekolog. Na podstawie jakiego badania ginekolog stwierdził, że masz mocne kości?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
Milka19 dziekuje mimo wszystko ale jednak sprobuje tej kopenhadzkiej.niech sie dzieje co chce...
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#372 |
Przyczajenie
|
hellow!! z rok temu robilam (ktorys raz z kolei) diete kopenhadzka czy kopenhasko wsio ryba i wytrzymalam najdluzej czyli 10 dni!! heh dla mnie to bylo cos bo nie wytrzymuje bvez slodyczy 2 dni ale udalo sie.nie chcialam duzo zrzucac wtedy to bylo jakies 3 kg bo zawsze bylam szczupla.ale po kilku dniach pomagalam sobie herbata z cytryna i slodzikiem na wieczor bo mdlalam prawie.od 10 dnia bylam na skraju wyczerpania.bo gdyby mozna bylo pic wiecej kaw no ale nie mozna to chociaz te herbate.no schudlam te 4 kg i zakonczyla po 10 dniach wiecej bym nie dala rady.ale musze przyznac ze nie czulam glodu tylko po prostu brak sil na cokolwiek.oczywiscie na szpinak i pomidory nie patrze=)
aha dodam ze trzeba sie wspomagac jakimis witaminami.ja taki glowny efekt uboczny mialam w postaci wypadajacych wlosow laaaa cos za cos ![]() Edytowane przez Ather Czas edycji: 2007-09-25 o 16:35 Powód: Opcja "edytuj". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
To jak to w koncu jest z tą kopenhadzka?Bo na niektórych stronach je się jeszcze owoce( grejpfruty itp)...która to taka skuteczna bez owoców czy z?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza, jeśli pije się go 'trochę' ![]() Z owocami na diecie trzeba ostrożnie i nie po południu/wieczorem, stawiamy raczej na warzywa.
![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
czy przy diecie kopenhaskiej mozna palic papierosy? czy ma to jakis wplyw na nia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny !!!
czytam czytam i czytam ten watek i nie moge sie nadziwic jak rozne sa opinie o tej diecie i ile jest tu przeciwniczek i krytykujacych odchudzajacych sie..... a watek chyba powstal aby sobie doradzac a nie sie obrazac ja ta diete stosuje juz po raz 3 ale nie dlatego ze mialam efekt jo-jo bo nie miałam, ale dlatego ze caly czas mam duza nadwage i powinnam jeszcze sporo schudnac.. a wiec pirwszym razem stosowalam ja latem 2 lata temu schudlam 7 kilo a przybralam w przeciagu 2 miesiecy jakies 2 nastepnie po rocznej przerwie znow ja stosowalam i schudlam 5 kilkogramow......i teraz znow stosuje jestem w 2 dniu ![]() jesli chodzi o wytrzymanie 13 dni nie mialam z tym problemow oczywsicie sa dni kiedy odczuwa sie glod ale na to dobra woda ![]() ale moim zdaniem powinno sie miec motywacje dobra wtedy jest latwiej .. ja nie kontrolowalam wagi jadlam wszytsko od pizzy wieczorami po wszelkie slodycze wiec znow przytylam i mam zamiar stracic znow ok 7 kg.. mam pytanie - nie stosowalam podczas tej diety zadnych wspomagaczy - np. kwas jablkowy, czy jakis tam, chrom czy tabletki z drozdzy.. czy mozna bez zadnych obaw sobie takimi specyfikami pomoc podczas kopenhaskiej???? pomozcie dziewczyny, i od razu uprzedzam nie odpowiadajcie przeciwniczki diety bo to moja sprawa ja pytam te ktore stosuja i sa zadowolone ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Rozeznanie
|
a mnie denerwuja dziewczyny, które pisza ze efekt jojo murowany, że po tygodniu od stosowania diety wróciła waga- to chyba nic dziwnego skoro zaczelo sie normalnie jesc prawda?
Po 13 dniu nie wraca sie odrazu do jedzenia słodyczy,smażonego itp. Do menu powoli dodaje sie produkty i coraz wiecej cwiczy aż dojdzie sie do dawnego jadłospisu z uwzględnieneim wszystkich niezdrowych rzeczy;] dlatego też niektore (podkreślam niektore) dziewczyny, które sa przykladem efektu jojo po DK sa sobie same winne. takie jest moje zdanie...
![]() |
#378 |
Wtajemniczenie
|
jestem, sprobuje....powiem potem co i jak..1 dzien dizs..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
masz racje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#380 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj zaczelam dzien 1
![]()
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
No to bardzo dobrze
![]() ![]()
![]() |
#382 |
Wtajemniczenie
|
pewnie, że ne było tak żle
![]() ![]() ![]() ![]() ejj jak myslicie zamiast szpinku mozna jesc groszek? i w jakich godzinach powinne byc te posilki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
Ja robiłam tą dietkę dwa razy w życiu... za pierwszym razem schudłam 7 kilo... za drugim 5 ... póki co nie mam zamiaru jej robić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tez dzisiaj pierwszy dzien? ![]()
![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
sylweczenka...
jakie witaminki zazywaz i w jakiesj postaci ja niczym sie nie wspomagam ale myslam o tym ja jestm juz w 4 dniu, czuje sie ok, pije duzo wody i staram sie nie myslec o jedzeniu ale czyms zajmowac dziewczyny czy stosujecie jakies wpomagacze na spalanie tluszczu czy cos takiego przy tej diecie>>?? czy mozna i wogole??? hej godziny posiłków zaleza od Ciebie jaki masz rytm dnia ale chyba generalnie chodzi o to zeby ostatni posilek byl przed 18 Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-11-27 o 15:48 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Wtajemniczenie
|
wiem wiem, ze przed 18, btw uzywaj edycji postow, nie pisze posta pod postem
witaminki to forever kids http://www.aloetech.pl/?product_id=38&category_id=7 no ja jestem na 2 dniu, jestme po kawie, nie jest zle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
dzieki sylweczenka
jestem od niedawna i niestety zachowuje sie slon w skladzie porcelany ... ale juz niedlugo bede gigantem ![]() pozdr wszytskich na kopnehadzkiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi tez sie super wiedzie ![]() ej ej powiedz mi tam w 'menu' ![]() ![]() Na co przechodze? w sumie to na zadna konkretna diete,poprostu bede wprowadzala do diety normalne produkty ale stopniowo i przedewszystkim bede duzo cwiczyc zeby nie bylo eektu jojo. Ejjj ja tez chce miec taki suwaczek DK w podpisie;d jak to zrobilas;>? Powodzenia ![]() koniecznie pisz codziennie jak tam Ci idzie ![]() ![]() p.s ostatni posilek o 19 przy tej diecie powinien byc
![]() |
![]() |
#390 |
Wtajemniczenie
|
no ja juz po jedzeniu...ale genrealnie troche mniej jest we wtorek...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.