|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Nie |
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Ha, a pamiętacie jak rozmawiałyśmy że pewnie w tym rozku wcale nie będzie zimy jak w poprzednich latach? To nam zrobiła, jędza, niespodziankę
![]() Nawet mi się nie chce jutro iść do sklepu po chleb, mleko i lody czekoladowe (ew. Cokolwiek czekoladowe) ;D A jadłabym! Szczególnie te lody
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co za beznadziejna babsko... ![]() Mam nadzieję, że jutro zajmie się Tobą ktoś bardziej kumaty i zapadną jakieś rozsądne decyzje
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett to ja mam tak faze na mleko. Prawie litr dzisiaj pochlonelam. Budyn czekoladowy byl boski :-D
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Uaoo czy to jest szpital w ktorym chcesz rodzic?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo masakra ze nawet usg nie zrobili... ja bym juz chyba byla w innym szpitalu...
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, Ty znasz procedury od strony praktycznej (bo mama). Więc rozumiem Twoje wcześniejsze wypowiedzi. I w pełni Cię popierałam.
Teraz do kompletu się denerwuję bo to juz 4rty dzień. Tyle można było w tym czasie zrobić.... ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Właśnie. |
|
|
|
|
#3007 |
|
Rozeznanie
|
Niepozorna gratulacje
![]() Kinga pytałaś o czekoladę, mi teściowa do szpitala przyniosła białą bo podobno przy karmieniu można. Jaś dzisiaj zaliczył pierwszą kąpiel. Nie był za bardzo zadowolony :P teraz grzecznie śpi. Mam nadzieję, że nie da nam w nocy popalić.
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ze uaoo wczesniej nie pisala ze nawet jej nikt nie zbadal, dziewczyny chyba nie wiedzialy o tym stad to nieporozumienie...
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Ja wczoraj mialam ktg, badanie ginekologiczne i usg. |
|
|
|
#3009 |
|
Rozeznanie
|
No generalnie posty uaoo były krótkie i mało wyjaśniające. Raczej pełne w zdenerwowania. .. jak dla mnie usg powinno być jako pierwsze zrobione zanim przyjęli do szpitala. ... Rzeczywiście dziwny
Ten szpital. .. |
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm no mnie przyjemnie nie było
10 minut tylko ciaglamWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki dla wizażowych Ciotek
![]() ImageUploadedByWizaz Forum1451859506.301195.jpg Edytowane przez niepozorna Czas edycji: 2016-01-03 o 23:19 |
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Nam w szpitalu dali witaminę D w tabletkach :banghead: i tak się zastanawiam czy w Polsce witamina D w płynie jest na receptę? Bo dawanie tego na łyżeczce mnie wkurza. Polowa zostaje na łyżce zamiast trafiać do buzi.
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga ja mam witamine D w takich kapsulkach twist off, przekreca sie i wydusza plyn do buzi, bardzo praktyczne. Ja mama D-Vitum.
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Oluś załapał o co chodzi z cyckiem
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
>Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski,witam sie dalej w dwupaku :-P od czwartku/piatku ogarniam pokoj Olivii i nasze ubrania, padam na pyszczek,nir mam siły odpalac kompa a teléfon cos mi swiruje...nareszcie mam najmniejsze ciuszki poprasowane i poukladane,jutro prasuje posciel i kocyki,w pokoju malej jeszcze dwie lampy musimy powiesic,karnisze i zaslony i SKONCZONE, niestety reszta mieszkania dalej dramat. A ostatnio mam przeczucie ze rozpakuje sie około 20.01 jak nie wczesniej
aaa i okazalo sie ze brakuje nam jednej Czesci lozeczka (kupione uzywane),jak do soboty jej nie znajde w jakims sklepie to szukam nowego lozeczka niestety. No i chyba tyle,chcialam tylko powiedziec ze żyje ale jestem zbyt zajeta szykowaniem sie na poród :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3020 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi jutro wybije drugi dzień po terminie. Cytat:
|
||
|
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
Uaoo ale skoki musza byc... Nam w szpitalu tłumaczyli ze zapis zbyt jednostajny jest zły i jak sie cały czas na podobnym poziomie utrzymywało to trzymały pod ktg długo, ruszały brzuchem by sprowokować do jakichś zmian i jak sie zapis lekarzom nie podobał to kazał go powtarzać...
KINGA obstawiam ze to czekolada... Bo tam w tym jest... A zezarlam całe pudełko nie pytaj czemu, bo nie wiem Wit D jest bez recepty K+d tez KOGIELMOGIEl ja nic pod wyje nie daje- młoda topi sie w śpiworze i jak go zapinam to prawie pod nos ![]() MALWI w szpitalu w weekend sie bić nie dzieje... Nikt nic nie zrobi puki to nie pilny przypadek... Zawsze strach był zeby sie przypadkiem nic nie działo przez weekend... KASIA moze za mocno ciągniesz? Ręczny masz czy elektryczny? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia mozesz czekolade
tylko obserwuj czy malemu zadne uczulenie nie wyjdzie a jak bedzie ok to jedz do woli ![]() Ja kapalam corke codziennie, od poczatku chciałam zeby to byl rytual przed snem |
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Baby to pracowicie u Ciebie, ale dobrze, ze sie odezwalas
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
A co do laktatora to mnie tez bolalo odciaganie, karmienie na poczatku tez.
|
|
|
|
#3025 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
teraz już lepiej no i szybciej idzie karmienie bo mleczka sporo a ja zamiast odsypiac to siedzę na wizażu...tak Was nie lubię o! Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka juz nie bede sie uzewnetrzniac na temat tego, bo znowu na mnie naskoczycie, ze sie nie znam, ale jesli tetno dziecka powinno byc miedzy 140-160, a u Uaoo caly czas bylo na poziomie 180 i skakalo do 200, to chyba juz jest czas na interwencje. Bo to jak rozumiem nie byly jednorazowe sytuacje, tylko caly czas.
|
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
A moze za mocno dociskasz rączkę?
Niestety na poczatku puki pierś sie nie przyzwyczai to przyjemne nie jest- karmienie tez... Wiec delikatnie 7-5-3 byle nie za mocno zeby brodawek nie zmaltretowac do krwi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia, Olus jest przesliczny
![]() Baby, bardzo pracowite dni mialas wrzuc jakies foto jak juz ogarniesz wszystko do konca gdybys chciala to 18.01 mozemy razem rodzic ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3029 |
|
Rozeznanie
|
Joannarol i baby dobrze że u Was wszystko w porządku.
Baby super ze pokoik skończony. Ciekawe jak u niezdary, ostatnio nic nie pisała. |
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa sobie juz pare zaklepuje :P nie ma tak!
Ktora chce rodzic ze mna w nastwpny weekend ?---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Malwi u mnie jest norma do 180 jak dziecko sie rusza |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

teraz grzecznie śpi. Mam nadzieję, że nie da nam w nocy popalić.
>
aaa i okazalo sie ze brakuje nam jednej Czesci lozeczka (kupione uzywane),jak do soboty jej nie znajde w jakims sklepie to szukam nowego lozeczka niestety. 
nie pytaj czemu, bo nie wiem