|
|
#2611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
Moja mała tak w nocy tż dała czadu (kopniaki, mocne wypychanie w jego strone) jak się przytulałam, śmiałam się,że za karę, bo cały dzień nie zagadywał do niej
Ja USG na dopiero 10 lutego
|
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, jesli to lubisz, to fajne pieniążki podobno z tego są ja zawsze tylko dlsa siebie wyszywałam, ale kiedyś też mi proponowano robić na zamówienia. Jednak dla mnie wtedy to żadna przyjemność Cytat:
![]() Zwykłe kapcie mam w planie a gumowe jakoś mnie nie zainteresowały, a przecież to oczywiste ![]() Co do leżaczka, u mnie będzie tak samo. Będę mieć wózek z gondolką w salonie, zawsze mogę ją wypiąć właśnie. Ja mam z tydzień bez podglądania dopiero Ale za to w przyszły czwartek mam USG i już się doczekać nie mogę, bo tak dawna Malutkiej nie widziałam
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu Bonku kocham Cie! :-D cały internet wczoraj przeszukałam żeby znaleźć kolor sl7 w złożeniu spacerowym i dupa, wszędzie tylko z tym białym sl4.
No to teraz podejmę decyzję czy cały jasny czy z tym ciemnym A jeśli mogę zapytać, ile zapłaciłas?
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu ja jeszcze tyyyyyle musze czekać
|
|
#2615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze chwila cierpliwości i doczeka się pasażera
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda ale malutki brzusio ciaza Ci służy
![]() A do szpitala na porodowke widział gdzies na liście tic taki lub gumy miętowe to racja bo tyle godzin bez jedzenia i picia strach chuchnąć hahaha |
|
|
|
#2617 |
|
Konto usunięte
|
Bonku;- szwagier ma duży dom, zawsze mieli takie duże imprezy w domu, bo jest odpowiedni pokój przystosowany pod to, na 30 osób.Katering można zamówić bez problemu. Ja bym siedziała na sofie przed tv, a nie na twardym krześle gapiąc się w wariactwo dzieciaków. IMyślę że nie zapomnieli o mnie, a olali, ponieważ wszyscy w męża rodzinie uważają mnie za dziwaka i że wymyślam z duzo. I non-stop wysmiewają się z moich poglądów. Nie neguje absolutnie ich wyboru, bo sama będę robić w barze, chodzi mi bardziej o wyżalenie się , mozie
![]() magda16262- sliczny zgrabny brzuszek malinka9191;- a z tym odkurzaczem wiesz że tak zawsze jest, niestety. Współczuje. Kinga- miałam pytać- ty nie chcesz karmić piersią, czy jesteś pewna że pokarmu nie będzie znów? Bo jakoś chyba nie doczytałam Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-01-04 o 10:00 |
|
|
|
#2618 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaplacilam 1158zl z przesyłka allleeeee uzywany w idealnym stanie
niestety nie bylo mnie stać na nowy ale wytlumaczylam sobie ze tak by właśnie wygladal po chwilowym użytkowaniu przeze mnie
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do wrzucanych przez Was zdjęć odniosę się dopiero,jak będę na kompie.
Bonku-torino na wątku chyba u nas góruje ;-) |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Na porodowke podobno fajnie miec lizaki
![]() Choc u mnie na porodowce mozna jesc Ja mam bezdotykowy elektroniczny termometr kupilam niedawno. Jest mega! Mierzylam nim i dla porownania rteciowym pokazuje to samo! ![]() Ja nie jestem w stanie dzieckux pupke wsadzic termometru oj nie :p |
|
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
olawojb;- to mój synek tak skopał starszego, musiałam zmienić ofiarę, na męża.
![]() A w ogóle dziś robię dla siebie dzień lenia i nie wychodze z łóżka, właściwie wracam do niego . Bo zawsze rano po wstaniu przesiaduje na kuchni ze swoim rytuałem picia (woda z cytryna, coffee, herbatka ziołowa, kawa zbożowa+śniadanie). Mam dziwnie obrzmiały brzuch i czuje się jakbym kaca miała, nie wiem co to. Małego wyprawiłam do przedszkola. Więc dziś leniuchuje, jutro bede mysleć nad zajęciami. |
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama ma taki sam i jej działa bez zarzutu już dobre 5-6 lat a nasz Kiepsko jak tak Nowy Rok się zaczyna
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
No super dziewczyny macie te wozidła
cieszy oko :-D NADIA - każdemu się należy dzień lenia. Malinka, współczuję wydatków... Może uda Wam się coś na promocji wyhaczyć :yes:
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Za to moj maz postanowil ze kupujemy odkurzacz bo trzeba kupic katarek hahaha lepszego powodu do kupna odkurzacza chyba nie ma xd
Ja sie zbieram do hurtowmi z artykulami dla dzieci potem do lidla choc pomyslu na obiad brak :p a na 14.30 mam wizyte. |
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, współczuję wydatków. Sama niedawno coś podobnego przechodziłam.
Bonku, furę zobaczę jak będę na kompie, ale pewnie super, bo sama dumam nad Bebetto. tylko gdyby były trochę lżejsze..
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
Za ile kupiłaś termometr i z jakiej firmy? Szwagier mowil ze mieli za 100i bubel ale więcej za termometr nie dam no way
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie 99 zl w avans przez neta zamawialam.
Hi-Tech medical Model: KT - 50 PRO |
|
|
|
#2629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Malinka współczuje. My kilka miesięcy temu babci kupiliśmy nowy odkurzacz... tak mi się spodobał,ale tż,że nie trzeba nam .... A teraz żałuje, (odkurzałam babci mieszkanko przed świętami -cichy, super odkurza w porównaniu z naszym)a nigdzie nie możne go teraz znaleźć... |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Plus fotka
|
|
|
|
#2631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie liczę już reszty, bo mieszkanie nadal w 80% puste ![]() Cytat:
![]() Ja jak mojemu o katarku powiedziałam, to spytał czy gruszka nie wystarczy, bo strach katarka używać (nie ukrywam, że jakiś czas temu sama się bałam..). Gdyby nie to, że zamówiłam właśnie katarek, to pewnie bym teraz o nowym odkurzaczu nie myślała, tylko miotła + mop. Zresztą póki co tylko to mi pozostaje Cytat:
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zaluje jak diabli bo byl super Taki maly niepozorny Bosch a wciagal jak smok i sluzy nam juz 9lat! teraz juz chyba takich nie ma
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
Bonku.. konkretna fura
![]() Magda jaki masz fajny brzusio..u mnie na pierwszy plan wchodza boczki ![]() Olawojb gratuluje talentu i.... cierpliwosci
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W nasz nie wiem co wstąpiło, że tak ni z tego ni z owego padł Mamy z Zelmera, oczywiście gwarancję zgubiłam do niego (a do całej reszty sprzętów mam), ale to i tak by się go do Polski nie opłacało podawać za bardzo, bo pewnie to co za podanie byśmy w obie strony zapłacili, to prawie nowy odkurzacz tutaj
|
|
#2635 |
|
Konto usunięte
|
misia880;- popieram zdanie męża, zobaczysz jak ułatwisz sobie życie odkurzaczem.
Ja tez chyba katarek kupie. Mój synek tak trzęsię moim brzuchem że aż komp na kolanach cię kiwa. Co on tam robi? ![]() Bonku- faktycznie masz rację z ta pozycją w foteliku , złe rozwiązanie nie pomyślałam. ![]() Ja przy Igorku korzystałam z takiego fotelika do zasypiania, bo się bujał, do inhalacji i do przenoszenia po domu. Kosz Mojżesza jest trochę za drogi jak na 3mies. uzytkowania, pozniej dziecko i w leżaczku mozna trzymać i na macie, a nawet na kocyku na podłodze ( ja mam ogrzewanie podłogowe) Wózek odpada, bo nie bede za każdym razem myć kół żeby do salonu wjechać. Mąż mówi aby kupić jakąś uzywaną gondolę za 100, siostra ma, ale nie wiem czy pojadę tam do niej . Taki dylemat
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Moj termometr pokazuje - 18 stopni
|
|
|
|
#2637 |
|
Konto usunięte
|
Bonku- super wózek, też bym chciała taki. Tylko że ja chyba na cos jeszcze tanszego poluje to znaczy poluje..
w cale nie mam sił i ochoty na wybieranie wózka czytanie tych wszystkich opinii.. dziwna jestem ;/
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio gdzieś przeczytałam (możliwe, że tu któraś z Was pisała), że podobno dziewczynki są bardziej aktywne niż chłopcy i mówię to mężowi, a ten na to "no tak, przecież zakupy, fryzjer, paznokcie i te sprawy Mała musi też ogarnąć"
|
|
#2639 |
|
Konto usunięte
|
misia880;- hartowanie na zimno
![]() ja w sobotę przy -12 i wietrze 2 godz.spacerowałam. |
|
|
|
#2640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Ale za to w przyszły czwartek mam USG i już się doczekać nie mogę, bo tak dawna Malutkiej nie widziałam 
spóznilam się godzinę na listonosza a musiałam czekać 4dni zeby go odebrać bo w święta poczta nieczynna