Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-04, 10:51   #4531
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)

[QUOTE=barbaritka84;539957 76]Witaj kochana...zdrówka dla Jasia

Ja pamiętam....poliglotka 😂

Mam plan od dziś znów ćwiczyć z Mel B...muszę wyrzucić z siebie źle emocje bo wybuchne💣

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Mamlają...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

A ja jak ktoś mnie i wiek pyta to muszę się zastanowić zanim odpowiem

I mnie na wadze 54 kg ale nie zamierzam schodzić z wagi tylko budować sylwetke. Boli mnie strasznie kręgosłup i nie wiem czy podolam wszystkim ćwiczeniom ale sprobuje
Ale ty na swój wiek nie wyglądasz!
Stary 2016-01-04, 10:53   #4532
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ja też nie wychodze, nawet sama nie dałabym rady chodzić na takim mrozie. Jeszcze gdyby młoda miała płakać to już w ogóle bez sensu.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 10:54   #4533
mehja
Zakorzenienie

[QUOTE=alkamor;53997521]
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Konrad tez kable lubi. I bombki ściąga mi z choinki i cały w igłach jest

Wczoraj chyba cos te dzieci ugryzło

ja takiej nie pamietam
Ale sama mądrzejsza nie byłam, miałam isc na l4 leżące to chciałam byc w porządku w pracy nigdy wiecej

Ojej biedak

Kiedyś Wam pisałam że dzieci w Norwegii w przedszkolach spia na dworzu do temp -10 st chyba że jest zimniej to dopiero spia w środku
Pamietam i bylam pod wrazeniem. Ale oni od malego bardzo hartuja te dzieci bo u nich tez zimniej na ogol. U nas jakby tak zrobic to zaraz by zapalenia pluc mialy
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 10:58   #4534
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, mam sto milionów postów do nadrobienia, wczoraj nawet pocytowałam, ale juz nie moge byc online karmiąc bo mi mały wtedy wyrywa iPada z ręki a na telefonie same widzialyscie

Ktos wczoraj pytał o cos związanego z jedzeniem małego i nie moge tego znaleźć a miałam zacytowane

Wczoraj drzemka była dopiero o 17 i trwała do 20 przez co kąpiel była o 21 a mały poszedł spać o 23. Przez cały czas pilowal twarz, obudził sie na jedzenie o 1.20, o 2 dzwonił do tz telefon ale napisałam kulturalnie typowi co o tym sadze, o 3 najpierw karmiłam a potem jak chciałam zasnąć to Leon tak sie wydzierał ze serio zastanawiałam sie czy na jakieś służby nie dzwonić bo miałam wrażenie ze nikt nie reaguje i juz sobie wyobrażałam zarabana rodzine przez jakiegoś psychopatę i pośród tego płaczące dziecko. Potem karmiłam a potem tz szukał kluczy od szafki w pracy i obudził K i tyle było ze spania.

Jest -15, wczoraj było wiecej i wysłałam tz na spacer z małym a dzis mam sama isc i sie zastanawiam czy to jednak nie za zimno oczywiście mały nie był wczoraj w kombinezonie, bo po co. Miał tylko kurtkę (w końcu) i dres.

Idę spróbować Was nadrobić. Tęsknie za nadrabianiem na cycu ale tak to jest jak dziecko wie, ze w tablecie jest "idziemy do zoo" kuuurwaaaa

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Ja wczoraj powyciągałam 80 ale cześć mega ogromna a cześć ma styk jak ☠☠☠☠a zwykle

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

U mojej T jeszcze wiecej kosztuje. Dała nam ale "nie używajcie za często bo czarne zeby sie robią" buhahahah

Inna sprawa ze mały nie da sobie posmarować

Uuu współczuję.

M z kolei kocha telefon, jak widzi to cisza i patrzy się jak zaczarowany. Ostatnio go dorwał i wyślinił, przy okazji dzwoniąc do kolegi z pracy.

Sylwusiach odnośnie świadomości wypowiadanych słów, to sama już nie wiem. Niby u nas wygląda jakby świadomie, ale jak leży w łóżeczku to też nimi gaworzy albo przez kilka dni w ogóle nie używa. Np mama to już dobre kilka dni nie słyszałam. Teraz faza jest na papa, tata, gaga no i naśladowanie naszych.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Country, ja wam jak byłyśmy w ciazy opowiadałam o mojej cioci co swojemu 7 mies wnukowi dawała colę na łyżeczce. Teraz to dZiecko ma ponad 1,5 roku i pije normalnie ze szklanki. Szczyl co jeszcze nic nie mówi a colę juz palcem pokazuje, masakra.

Mi sie chce słodkiego ale wszystkie słodycze co mamy w domu maja ten gowniany tłuszcz palmowy

Z wagi jestem zadowolona ale po południu dostaje takich wzdęć ze wyglądam identycznie jak w 24 tyg ciazy, serio. Rano brzuch ok, a po południu balon. Kupiłam sobie nowe spodnie, z wyższym stanem, do crop topu. I chuj bo po południu juz tak mnie cisną, ze jakbym chciała w nich wyjsc to bym musiała nic nie jeść...

Skąd wyszło, że uczula olej palmowy?
Stary 2016-01-04, 10:59   #4535
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

No ale oni wtedy na rozpisce z rzeczami do przedszkola mają śpiwory z owczej wełny i coś tam jeszcze

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 11:04   #4536
Marei
Zakorzenienie

[QUOTE=szuuu;53997412]

ja takiej nie pamietam
Ale sama mądrzejsza nie byłam, miałam isc na l4 leżące to chciałam byc w porządku w pracy nigdy wiecej

Ojej biedak

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
ty sie za co innego zabieraj a nie za rzeźbę

ja tez mówiłam pierwsze co to tata, a moje dziecko baba... mama mówi ale raczej nieświadomie

Mi dzis wrócił i jest mi smutno. Przyzwyczaiłam sie do wrzucania mu Konrada nad ranem do łóżka

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

No to jak to normalne to co za przychlasty te polśpiochy robią

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Właśnie pamiętałam ze komuś odpowiadałam ale nie chciałam pominąć niczego a to jednak na pytanie o łyżeczki nie odp

To nie idę! A wczoraj tz wygonilam z małym i mieli purpurowe nosy. Jestem za☠☠☠ista, nic nowego.

Ale mowię,ze kiedys bede super matka, myśle ze tak przy trzecim dziecku

Ja pytałam o łyżeczki

M nosi body 74 i 74/80. Za to spodnie i bluzki 68 i 74. Muszę poszukać w ciuszkach większych i przygotowac powoli. Potem okaże się, jak u Ciebie, że były tam malizny i już mogę je odsprzedać.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

[QUOTE=alkamor;53997521]
Cytat:

ja takiej nie pamietam

Ojej biedak

Kiedyś Wam pisałam że dzieci w Norwegii w przedszkolach spia na dworzu do temp -10 st chyba że jest zimniej to dopiero spia w środku
Poważnie??? Wow. Pewnie nie chorują?
Stary 2016-01-04, 11:05   #4537
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
80 rozmiar wooooow. A ja wczoraj mowilam do Tz, ze Laurka taka juz duza, ze chyba na 68 trzeba zaczac body wyciagac

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

My mamy te lyzeczki i sa super extra

http://bezpiecznydzieciak.pl/pol_pm_...aby-1938_2.jpg
Hahaha właśnie chciałam pytać czy już wyciągnelas 68

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 11:06   #4538
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
No ale oni wtedy na rozpisce z rzeczami do przedszkola mają śpiwory z owczej wełny i coś tam jeszcze
Owcza wełna, no rewelacja. Kocham ten materiał. W naszym śpiworku do wózka możemy jeździć przy +8 jak i -3. Zimniej nie było, ale na bank mozna.
Stary 2016-01-04, 11:09   #4539
industria
Zakorzenienie

TAaaa rzeczy dla dzieci maja po☠☠☠ana rozmiarowke
M nosi 74, 80, niektore ma 86 a jakies spodnie jeszcze 68....i badz tu czlowieku madry

Gotuje se na obiad pomidorowa z makaronem
Mloda spi a ja opedzlowalam kawe i prince polo

Dzwonilam do reha. Jednemu facetowi sie dziecko pochorowalo ( pacjent w sensie) i wcisnal nas na jutro na 10.15
Ale mam stresa....
Stary 2016-01-04, 11:09   #4540
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Hahaha właśnie chciałam pytać czy już wyciągnelas 68
Bluzę
Ale temu, ze jest sliczna
No i jedno body. Duze jest trochę ale nie mialam czystych innych body z 62 ze smyka sie robi juz coraz mniejsze.
A u was jak?
Stary 2016-01-04, 11:12   #4541
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

No ja też byłam w szoku wielkim jak usłyszałam od koleżanki o tym spaniu.

Co do słów to MOIM podkreślam MOIM zdaniem jest to nieświadomie. Czasem przez przypadek może być "trafione" w moment ale jednak nieświadome.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

indu

Maja

Edytowane przez alkamor
Czas edycji: 2016-01-04 o 11:25
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 11:12   #4542
k a j a
Zakorzenienie

Lena wczoraj była na spacerze. W sumie z pół godz ale zawsze
Ale jak spała!

Lena
Stary 2016-01-04, 11:13   #4543
gapulinka
Wtajemniczenie

Hejo!
TŻ dzisiaj wyjechał do Hiszpanii (dziad jeden) więc paradoksalnie mam więcej czasu na wizaż.
Za mną intensywny okres. Musiałam poukładać sobie kilka rzeczy w głowie, przewartościować i ustalić priorytety bo czułam że wszystko zmierza w złym kierunku.
Święta ok, mały dostał krzesełko stokke, tą edukacyjną kostkę którą kiedyś wklejałam i która okazała się hitem mimo ze jest od roku, garnuszek na klocuszek ale jeszcze nie odpakowałam i kilka innych pierdółek.
Sylwestra spędziliśmy we trójkę w domu. Malutki na szczęście nie obudził się o 12stej.
Dzisiejsza noc totalnie nieprzespana, Marsowi chyba idą zęby..
Prince może zrobisz jakieś streszczenie bo nie jestem w stanie nadrobić.
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 11:20   #4544
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Bluzę
Ale temu, ze jest sliczna
No i jedno body. Duze jest trochę ale nie mialam czystych innych body z 62 ze smyka sie robi juz coraz mniejsze.
A u was jak?
Body wyjelam 68 ze smyka. Jeszcze luuz ale z tesco 62 robi się na styk, pajace to samo. I spodnie ma 68 ale lena długa i te rzeczy robią się krótkie jak np spodnie czy bluzki.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:

Co do słów to MOIM podkreślam MOIM zdaniem jest to nieświadomie. Czasem przez przypadek może być "trafione" w moment ale jednak nieświadome.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

ondu
Też tak uważam. Czytałam że świadome wołanie to ok 10 mies.

Lena
Stary 2016-01-04, 11:31   #4545
201710041131
Konto usunięte

Marei najpierw były cyrki po frytkach z zamrażarki. Potem po popcornie z mikrofalówki. Potem znowu jadłam frytki i była akcja. W końcu nie wytrzymałam bo jestem frytkożercą i kupiłam frytki belgijskie robione na smalcu i był spokój. Po popcornie tej samej firmy ale gotowym (z biedry) na oleju rzepakowym tez było ok. I tak unikałam tego tłuszczu palmowego dluuuugi czas aż w końcu nadziałam sie na draże śmietankowe. Dwa dni jadłam, trzeciego i czwartego dnia myślałam ze oddam dziecko do zakonnic, ulewanie, wrzask, no żyć sie nie dało. Wczytałam sie w opakowanie raz jeszcze i było to gowno. Cztery razy taka akcja a łączył je tylko tłuszcz palmowy, nic innego... To teraz unikam jak ognia znowu...

Gapulinka, trip trap czy to steps?

Dziewczyny mam coraz gorsza cerę, macie jakieś sposoby na zaskórniki zamknięte i trądzik? Tak zle nie było nigdy, nawet jak mi ludzie w ciazy zwracali na to uwagę ze "chyba córeczka będzie" lol

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Indu

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Lena wczoraj była na spacerze. W sumie z pół godz ale zawsze
Ale jak spała!

Konrad tez zasnął, ale teraz tak myśle ze mu po prostu powieki przymarzly

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-04, 11:32   #4546
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Marei najpierw były cyrki po frytkach z zamrażarki. Potem po popcornie z mikrofalówki. Potem znowu jadłam frytki i była akcja. W końcu nie wytrzymałam bo jestem frytkożercą i kupiłam frytki belgijskie robione na smalcu i był spokój. Po popcornie tej samej firmy ale gotowym (z biedry) na oleju rzepakowym tez było ok. I tak unikałam tego tłuszczu palmowego dluuuugi czas aż w końcu nadziałam sie na draże śmietankowe. Dwa dni jadłam, trzeciego i czwartego dnia myślałam ze oddam dziecko do zakonnic, ulewanie, wrzask, no żyć sie nie dało. Wczytałam sie w opakowanie raz jeszcze i było to gowno. Cztery razy taka akcja a łączył je tylko tłuszcz palmowy, nic innego... To teraz unikam jak ognia znowu...

Dziewczyny mam coraz gorsza cerę, macie jakieś sposoby na zaskórniki zamknięte i trądzik? Tak zle nie było nigdy, nawet jak mi ludzie w ciazy zwracali na to uwagę ze "chyba córeczka będzie" lol

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Indu

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Konrad tez zasnął, ale teraz tak myśle ze mu po prostu powieki przymarzly

Ja lubię paste z liści manuka z ziaji, dla mnie na zaskorniki nr 1

Lena
Stary 2016-01-04, 11:32   #4547
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
TAaaa rzeczy dla dzieci maja po☠☠☠ana rozmiarowke
M nosi 74, 80, niektore ma 86 a jakies spodnie jeszcze 68....i badz tu czlowieku madry

Gotuje se na obiad pomidorowa z makaronem
Mloda spi a ja opedzlowalam kawe i prince polo

Dzwonilam do reha. Jednemu facetowi sie dziecko pochorowalo ( pacjent w sensie) i wcisnal nas na jutro na 10.15
Ale mam stresa....
za jutro

Nie mam z kim się napić kawy
Temp w domu mi spadła di 18 st i zimno. W piecu się pali ale cos nie chce wskoczyć na wyższą

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 11:41   #4548
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Ja lubię paste z liści manuka z ziaji, dla mnie na zaskorniki nr 1

Mam ta pastę ale nie rusza mojej pizzy na mordzie :p jak jestem na wprost do słońca to jest ok, ale jak stanę bokiem to wyglądam jak biała czekolada z bakaliami :p szczególnie na bodzie, tak z boku i na lini żuchwy.. Ponoć póki sie karmi to nie ma szans zeby samo zeszło, ale myśle czy nie dałoby sie pomoc temu jakoś...

Poszłabym do kosmetyczki, ale w "moim" gabinecie nie oczyszczają manualnie a ani mikrodermabrazja ani jakieś gowienka nie dały do tej pory rady, a silnych kwasów nie zrobią mi

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
za jutro

Nie mam z kim się napić kawy
Temp w domu mi spadła di 18 st i zimno. W piecu się pali ale cos nie chce wskoczyć na wyższą

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka

Zapowietrzone grzejniki???

Stary 2016-01-04, 11:45   #4549
Cos_
Zakorzenienie

Boze dwa zeby na raz smarowalam mu palcem dentinoxem i idzie gorna dwojka dziaslo jak bania! Dajcie mi sily.
Szuu mnie sie porobilo ostatnio duzo zaskornikow i pory mi sie rozszerzyly. :/ niewiem co z tym zrobic chyba ta paste kupie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-04, 11:45   #4550
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ta pastę ale nie rusza mojej pizzy na mordzie :p jak jestem na wprost do słońca to jest ok, ale jak stanę bokiem to wyglądam jak biała czekolada z bakaliami :p szczególnie na bodzie, tak z boku i na lini żuchwy.. Ponoć póki sie karmi to nie ma szans zeby samo zeszło, ale myśle czy nie dałoby sie pomoc temu jakoś...

Poszłabym do kosmetyczki, ale w "moim" gabinecie nie oczyszczają manualnie a ani mikrodermabrazja ani jakieś gowienka nie dały do tej pory rady, a silnych kwasów nie zrobią mi

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Zapowietrzone grzejniki???

Ponoć to hormonalne te na brodzie i zuchwie

Lena
Stary 2016-01-04, 11:45   #4551
mehja
Zakorzenienie

Szuu smoczki super. Pokaz tego liska. I jak wyglada ta czesc do ssania tzn jaki ma ksztalt? Musze Lilce kupic jakis 6m+.

Indu to super ze tak szybko sie udalo
Stary 2016-01-04, 11:54   #4552
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Tripp trapp, udało się wyhaczyć używkę w niemieckim lumpie
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 11:56   #4553
k a j a
Zakorzenienie

Da radę rozepchac żołądek Lenie ?

Lena
Stary 2016-01-04, 11:59   #4554
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

indu
Mi tez sie wydawalo ze takie swiadome to pozniej troche

Gapulinka jak u was rozszerzanie diety? Chetnie je?
Stary 2016-01-04, 12:11   #4555
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Boze dwa zeby na raz smarowalam mu palcem dentinoxem i idzie gorna dwojka dziaslo jak bania! Dajcie mi sily.
Szuu mnie sie porobilo ostatnio duzo zaskornikow i pory mi sie rozszerzyly. :/ niewiem co z tym zrobic chyba ta paste kupie
ale tez takich zamkniętych? Ja mam wrażenie ze to powinna kosmetyczka wycisnąć bo inaczej kaplica

Cytat:
Ponoć to hormonalne te na brodzie i zuchwie
To by pasowało

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Szuu smoczki super. Pokaz tego liska. I jak wyglada ta czesc do ssania tzn jaki ma ksztalt? Musze Lilce kupic jakis 6m+.

Indu to super ze tak szybko sie udalo
no właśnie Konrad nie chce tego kształtu, juz trzeci smoczek odrzucił... akceptuje tylko MAM i LOVI. Od teściowej dostalismy canpola to mało sie nie wyrzygal i to samo jak dostalismy do tej kostki dwa takie:

I tez ten drugi oddamy, dobrze ze przetestowałam niebieski to mała zielony dostanie...

No a te z tt niby maja ok końcówkę ale jak dam k do ssania to taka ma minę nietęgą i po chwili wypluwa

Lisek taki

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Tripp trapp, udało się wyhaczyć używkę w niemieckim lumpie
Ale super lumpy tam macie raj dla mnie

Cytat:
Da radę rozepchac żołądek Lenie ?

Coo

Stary 2016-01-04, 12:15   #4556
Cos_
Zakorzenienie

No takich zamknietych. :/
Stary 2016-01-04, 12:16   #4557
201710041131
Konto usunięte

Różnica miedzy tt a LOVI oba 6+
No i ulubiony MAM

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
No takich zamknietych. :/

Mi z nich jeszcze krosty sie robią :/ takie czerwone wrr

Stary 2016-01-04, 12:22   #4558
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Różnica miedzy tt a LOVI oba 6+
No i ulubiony MAM

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Mi z nich jeszcze krosty sie robią :/ takie czerwone wrr

Dziwny ten tt.
My,cały czas MAM używamy. Dałam i lovi i nawet ssala ale gigant na pół buzi o.O

Lena
Stary 2016-01-04, 12:22   #4559
Princesika
Zakorzenienie

Laurka zjadla caly sloiczek obiadku z krolikiem

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

I pije sama wode z kubeczka
Stary 2016-01-04, 12:23   #4560
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barbaritka84 Pokaż wiadomość

Oby teraz już szybko poszło

Moja to aż się trzęsie jak mam jej dziąsła posmarować ...uwielbia ten smak

Współczuję...

No cena z kosmosu. Ja mam BOBODENT i kosztował chyba 13 zl
Wcześniej mieliśmy aftinbaby i bardzo go lubiła, chętnie otwierala buzie a teraz niet.

Cytat:
Lena obudziła się o 8, tz ją przejął a ja spałam do 9..
Ma coraz brzydszy mokry kaszel, idziemy do ped po południu.. Gorączki niet, katar ma taki mały.

Dalej -16 chce wiosnę

zdrówka dla Leny
Ja tez chce wiosnę, piździ na dworze że hej!

Cytat:
Jeny u nas w aptece 19,90. Ale jak na all taniej to zrobie zapas.

Dokladnie dentinox najmocniejszy jest jeszcze jakas nowosc anaftin baby czy jakos tak.

Tez nie chce zbytnio z wagi spadac tylko chce poprostu boczki zrzucic.
Jak bede miec chwile to odpale nike trenera bo tam program na rzezbe i spalanie
O właśnie anaftin mieliśmy i był spoko, miał taką szczoteczkę do nakładania

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Szuu ja pytalam o dynie z mlekiem ale odpowiedzialas mi. Musze tak mojej dac bo ona w ogole buzi nie chce otwierac

Czytalam kiedys ze z niemowlakiem nie powinno sie spacerowac jak jeest wiecej niz -10st
Hmm chyba wykorzystam ten pretekst by dziś nie wychodzić chociaż Adelka dostała od dziadków z zakopca skórę baranka do wózka to raczej nie zmarznie
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości