|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
czesc dziewczyny moge dolaczyc? mam na imie Kinga mc temu urodzilam synka i chce zzucic 15 kg do kwietnia puki co nie moge cwiczyc ale fajnie by byli wymienic sie jadlodpisami etc
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
moja obecna waga to 114 kg wzrost 72 cm jest tragedia :-( ... w lata temu z dziewczynami z innego watku udalo mi die schudnac okolo 25 kg teraz przez ciaze znowu mnie przybylo :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
Kinia witaj, moja córcia 3letnia też ma Kinga na imię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
sysiajaw czesc ...
nadalka my sie chyba znamy z poprzedniego watku ??? jak ci idzie teoja dieta?? dziewczyny jakie macie jadlospis na dzis?? ja sniadanie razowa bulka z szynka i ogorkiem konserwowym... II sniadanie jablko objad 8 szt pierogow ruskich z maki razowej podwieczorek nie wien??jakies propozycje ??? kolacja jajko gotowane z bulka razowa i szynks ... musze wybrac sie jutro na zakupy jak maz bedzie w domu kupic jakies twarogi salaty etc |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
No właśnie ja taka niepozorna jestem w rękach i w udach mi się trzyma tak poaztym brzuch i talia są całkiem do przyjęcia muszę jakoś poćwiczyć z tym mimo że pracuje fizycznie za granicą nie mogę schudnąć mój narzeczony schudl tutaj 30kg a ja nic, oszustwo ;D
![]() ![]() ![]() "Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ok. na chwilę obecną mam ponad -22 kg, a od 20. listopada jestem po operacji żołądka. Witam nowe dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
bułka, mączne pierogi, jabłko, znowu bułka... Zmniejszyłabym ilość pieczywa, mącznych potraw, więcej mięska, jogurtów/serków, więcej warzyw, twarogów.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Kinia, ja też myślę, że sporo tych węgli. Zmień chociaż kolację na białkową- twaróg, omlet, jajecznica i zobaczysz, że waga będzie leciała w dół.
Ja dzisiaj póki co dwie pomarańcze, zaraz jogurt naturalny. Na obiad mam klopsiki w sosie pomidorowym i jakieś warzywo do tego. Później nie wiem:/ Tyle że ja nie jadam śniadania, zaczynam jesc koło 12:00 co jest wielkim błędem. Na początku jedząc w ten sposób kilogramy leciały aż miło, teraz już nie:/ a boję się, że jak zacznę jeść jak człowiek to przytyję i tyle z tego będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
keyb a gdzie mieszkasz?
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- a co mialas z tym zoladkiem nadalka ? |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
wiem macie racje dziewczyny moze zamiast gotowanego jajka to zrobie jajecznice .... jutro musze jechac na zakupy jak maz zostanie z synkiem bo strasznie pada i niechce go zabierac szczegolnie teraz jak szczepionki mamy juz za kilka tyg ... dzieki dziewczyny za rady takie forum ti fajna sprawa ..
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- nadalka a to doc ci dal skierowanie? z tego co pamietam ladnie chudlas jak pisalysmy na samym poczatku |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u mnie na razie ok owsianka bez mleka bleeeeeee ale wypłukałam ją z tego klejącego mazidła i z jabłkiem jakoś przeszła na drugie śniadanko pomarańcza i pije kawę inkę bez mleka - jakoś w miarę ok, musze sobie pokupić ziółka bo herbaty mi nie wolno na obiad mam dziś polędwiczkę z 2 szkankami warzyw i 1 szklanką ( po ugotowaniu) kaszy |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Wtajemniczenie
|
Witam Świeżynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
o kurcze a to jakis efekt jojo czy co?
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- czesc Bettina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
Kinia apetyczny masz avatar
![]() a ja w pracy zamarzam, mamy 12 st - masakra pociesza mnie jedynie fakt że organizm spala więcej kalorii hehhehehee no i o żarełku nie myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zadomowienie
|
jeny dziewczyny to zimno macie ... pewne po powrocie do domu mega ciepla kapiel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]()
#741 |
Zadomowienie
|
czesc czarna dama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
Witaj czarnaa dama, powiedz coś o sobie. No te temperatury przez to że nie było grzane przez weekend
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Może przy okazji się przedstawię ☺Nazywam się Ewelina mam 28 lat i jak każda z Was zmagam się z tym samym,czyli z Nadprogramowymi kilogramami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę też bym chciała zmienić nawyki ale ciężko szczególnie ze ja słodycze jem od wielkiego dzwona bo jestem uczulona na czekoladę, nie jem dużo pracuje fizycznie i po pracy nie chce mi się ćwiczyć bo nie mam siły czasami. Wcześniej te 20 kg schudłam bo codziennie skakalam godzinę na skakance a pracę miałam siedzącą to mi się chciało, teraz jakoś nie wiem co robić ze sobą. Dlatego zawitalam do was bo wiadomo w kupie siła ![]()
![]() ![]() ![]() "Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
key b no ja uwielbiam placki ale nic nie pieke to nie jem wogole od porodu nie mam czasu na jedzenie to jak bylam glodna jadlam czekoladke lub cokierki ... od porodu zzucilam 14 kg i musze zzucic wiecen duzo wiecej
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Sysiaa u mnie nie było grzane od 23 grudnia
![]() kurcze nie jadłam co 3 godziny hmmmm obiad był późno bo zanim dotarłam, ugotowałam to się 16.15 zrobiła... lece na fuchę bo dorabiam jako masażystka, zaliczam to jako ruch bo to jak niezła siłka :P |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Zawsze, zaspałaś do pracy? ![]() Strongwoman, ja pracuję tylko na pierwszą zmianę. Wstaję o 5 rano, więc tak o 22-23 już śpię ![]() Key_b, witaj ![]() Nie wyglądasz na 90 kg ![]() Suknia ładnie na Tobie leży, tylko faktycznie nad rękoma musisz popracować ![]() Myślę, że do 2017 spokojnie uda Ci się osiągnąć swój cel ![]() Kinga_Sw, witaj ![]() Gratuluję synka i dużo zdrowia dla maluszka i dla Ciebie ![]() Bettina, mój żołądek mógłby zamarznąć ![]() U mnie w pracy dzisiaj też było zimno ![]() PS. Fajny avek ![]() Czarna Dama, witaj ![]() Edytowane przez ad17c95eeeb425661145ebe21036549faf23ea60_5e43401313ed3 Czas edycji: 2016-01-04 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe
![]() Nadalka 98.8 dziś ![]()
#749 |
Zadomowienie
|
Strasznie dużo nowych osób
![]() ![]() Ja zaraz idę pobiegać ![]() ![]() ![]()
#750 |
Zadomowienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.