|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Casaa - ja mam kosz na pranie taki na 2 prania
No i myślę właśnie małemu też kupić, bo jak zaczne wrzucać Tż ciuchy z pracy i z siłowni z małego śpiochami w kupie to może się różnie skończyć ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Kinga - baaardzo mi się podobają takie kosze.. ale ceny mają zabójcze ![]() O takie coś myślę na zabawki kupić - KLIK. Olka miała i było super, bo się nie darło ani nic, dość pojemne jest, a jak jej się zachciało to wysypała wszystko, siadała w środku albo zakładała na głowę i bawiła się, a ja się nie martwiłam, że się przydusi czy coś
|
|
|
|
#3392 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Cytat:
ale i tak przy takim leżącym będzie chyba łatwiej niż przy raczkującym Już się boję
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Ceny mają wysokie te koszy, ale już kilka razy widziałam w tk maxx za 15, 18 euro. I myślę kupić jak spotkam
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, no ja wlasnie na nasze pranie mam duzy kosz i jak sie zapelni.. to istny armagedon
cos jeszcze pomysle ale to jak bedziemy juz konkretnie meble ustawiac bo na razie nie wiem co, gdzie i jak inspirujcie dziewczyny, wasze pomysly sa super i chetnie cos wykorzystam ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę inspirować.. a tymczasem - Czarna, Kasiulenkowo i Malwi sio na porodówkę, żebym miała co czytać jutro
Dobranoc |
|
|
|
#3397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra zrzucala zawsze z pierwszego pietra domu na parter,slabo mi sie od tego robilo. Co prawda w woreczku,ale i tak... Cytat:
ja jestem taka zapachowa,wszystko wyczuje,gdyby maz nie pracował to zmiana pieluch byłaby jego zadaniem na stale :-P Cytat:
Magda-tylko ze od Kosza do łóżeczka bedzie kawalek,okno planujemy miec prawie zawsze uchylone no i tak jak pisalam-minimum dwa razy dziennie wynoszenie
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam skurcze co 30 min. Boję się iść spać by się akcja nie rozkręciła...to trwa juz 3h. Myślicie że to przejdzie? Nie chcę jeszcze rodzić
|
|
|
|
#3399 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam kosz na pieluchy Tommy tippe taki co każdą pieluche jak się wrzuca to obkręca w folię (za 10 zł używany, a nawet ryski nie ma) ,mam nadzieje że szczelnie. Do tego przykrywa też wydaje się szczelna. Podobno wchodzi tam ok. 20 pieluch ale aż tak testować nie będę. Poprostu chciałam kosz przy przewijaku a nie nosić to za każdym razem do kuchni. Tym bardziej że w kuchni mam malutki kosz. Worki Kupiłam podróby na allegro. Zobaczymy czy dadzą radę
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Nebula ciepła kąpiel i nospa. Trzymam kciuki aby przeszło. |
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Na ubranka pewnie cos takiego wezme,u nas pranie codziennie odchodzi
Aaaaaaa komus wyje alarm na ulicy od dobrego kwadransa,zwariuje!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiany nie pomagają
... Poleżę jeszcze z 30 min. Zobaczę czy coś się zmieni. Jak nie to pójdę spać i tyle. Młody się trochę rusza, więc może to nic poważnego.---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- W sensie że to nie akcja porodowa |
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wez cieply prysznic to z reguly pomaga straszaki wyciszyc. Lez na lewym boku. |
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula mozesz jeszcze wziac no spe jak to straszaki to przejdzie
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leżę. Dziękuję :-* |
|
|
|
|
#3406 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
5 takich mam i jedna na drugiej stoi a ze dwie by się jeszcze przydały Cytat:
|
||
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula kciuki zeby przeszlo!
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się pożaliłam tutaj to póki co spokój. Choć minęło dopiero 20 min. Czekam kolejne 10 i dam znać
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- I ta ankieta mnie ciut drażni. Ile razy można.... |
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
iola14, o jakich koszach z biedronki mówisz?
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietaj, ze teraz kolej dziewczyn z poczatku stycznia :P wiec nie pchaj sie w kolejke ![]() A tak serio to oby to straszaki byly bo jeszcze troche w dwupaku moglabys posiedziec
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jestem jedyna z pozytywnym gbs?:-(
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Jest spokojniej. Ale strach mnie obleciał.
Sorry za panikę. Idę spać :-* |
|
|
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
Kogiel to już rozumiem
coś mi się pomieszalo, że u Ciebie posladkowo dziec ułożony. Co do dużych dzieci to na SR położna nam mówiła że rekord ich szpitala to chłopiec 5800 g 65 cm :-D na dodatek matka się upierala żeby rodzic SN..oczywiście skończyło się cc Nebula a nospe i ciepłej kąpiel, Albo termofor/ ciepły oklad spróbuj. Baby ja mam jeden GBS pozytywny.
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lezy ze mna dziewczyna tez z terminem na 1.01 u niej cos sie zaczyna, u mnie lipa straszna. W sali 7 lozek! Jeszcze w tym szpitalu nie wywoluja porodow. Jak sie rozkreci samo, to super, a jak nie, to nie wiem co dalej. Wsciekla jestem, bo ku.wa mialam rodzic w szpitalu u mamy, a musze w jakims zapyzialym szpitaliku, ktory ma wspolna lazienke z ciezarnymi i babami po zabiegach. W lazienkach ok. 10 st, maaaaaasakra. Powoli zaczynam zalowac, ze zdecydowalam sie na porod na Slasku. Miala byc tecza i jednorozce, okazuje sie, ze sa nieszczelne okna, obrzydliwe lazienki i kilka innych cudownosci. Tak wiem marudze. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Ruda gratki!
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo nie chcę się wepchać przed termin ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
Miałamw 26 tyg. Więc i tak będę musiała wziąć kroplówkę... ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Oj. Ja myślałam że ty u mamy... Trzymaj się ciepło :-* |
|||
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, gdzies Ty trafila
?! Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3417 | ||
|
Rozeznanie
|
Nie kosz tylko taka skrzynia na zabawki http://tugazetka.pl/biedronka/2013.0...nka,na,zabawki nawet teraz były bo kupowaliśmy
![]() Cytat:
no przepraszam, ale wariatka ja bym się bała, że mi z wnętrznościami wyjdzie ... Cytat:
|
||
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szpital w Myslowicach. Omijac szerokim lukiem!
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ci lekarz mówił? Boje sie ze zignoruja to tutaj...pewnie jsk tylko zaczna sie skurcze mam jechać do szpitala,zero prysznicy w domu,jedzenia itd, żeby mieli czas podac antybiotyki? :-( Mega wspolczuje,straszny pech :-(
|
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
Omg Malwi
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

No i myślę właśnie małemu też kupić, bo jak zaczne wrzucać Tż ciuchy z pracy i z siłowni z małego śpiochami w kupie to może się różnie skończyć 

ale i tak przy takim leżącym będzie chyba łatwiej niż przy raczkującym
Już się boję

08.09.2012
?!