|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
Ja mam ten najjaśniejszy i mieszam z Catrice najjaśniejszym, dzięki temu C mi nie ciemnieje na twarzy. Sam Manhattan u mnie nie kryje nic. Gabrysiu Rainbow, a propo Twojego ostatniego filmiku, nie wiem czemu, skojarzył mi się z twórczością BuzzFeed . Fajna forma, może tylko troszeczkę za szybko, połowy "recenzji" nie byłam w stanie doczytać. |
|
|
|
|
#4352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"kiedys sie ku*wa obudzisz martwy w przestrzeni kosmicznej" <3 Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-01-04 o 23:54 |
|
|
|
|
#4353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
soft porcelain 30 |
|
|
|
|
#4354 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ja tez nie mam jakiejs mocnej tradży na twarzy i nie potrzebuje mocnego krycia. Cały czas miałam najjaśniejszy ale ostatnio sie przerzuciłam na 32 classic ivory i jest duzo lepiej---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
ale teraz mam dziwne wrazenie ze masz jakis problem i szukasz zaczepki zeby go tu odreagowac, nakręcając jakąś gownoburze sama pisałas o olimpii ostatnio, pisałas o karolinie tez niekoniecznie pochlebnie, odwołując sie do jej malzenstwa i w ogóle, rzucałas tekstami w stylu "myslałam, ze to forum plotkarskie" a tu nagle "fe, plotkujo". Dodatkowo sama miałas troche ubaw ze screenów z pingera, a teraz nagle "po co pingera/bloga przywoływac"
|
||
|
|
|
#4355 |
|
no witam
|
ahahahah, mega xd w ogóle dla mnie te wszystkie dubbingi, zduppingi to jakieś mistrzostwo. jak oni to robią, to nigdy nie ogarnę.
|
|
|
|
#4356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę kompa przyśpieszyć, bo trochę mi przez Simsyyy ( Nie wiem czy ktoś ogląda Łucję, ale
Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2016-01-05 o 00:06 |
|
|
|
|
#4357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4358 | ||
|
no witam
|
Cytat:
może się tym zainteresuję jak wykończę mój żel i olej. najlepiej by było kupić jeden produkt i się nie bawić w łączenie, tylko takie zazwyczaj mają w składzie jakieś nieciekawe dodatki ;(Cytat:
a taka forma bardzo przystępna. chyba się skuszę na ten puder z bell, ostatnio kupiłam z manhattanu, ale wkurza mnie w nim brak lusterka i tę pomadkę golden rose w kolorze 14 widzę już któryś raz i baaardzo mi się podoba.
|
||
|
|
|
#4359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gabiii, super filmik, krótki, rzeczowy, forma powoduje, że skupiam się na produkcie, a nie na gadaninie i mało istotnych detalach. Jedyne, co mnie kłuło troszkę, to materiał na jakimś miękkim podłożu (łóżku?) - ciągle drażniło mnie, że to podłoże się rusza xD |
|
|
|
|
#4360 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
O Karolinie napisalam, ze przytyla - stwierdzilam wszystkim wiadomy fakt. Jakos jak pozniej pisaly, ze przytyla to nikt sie nie czepial. Po co ja sie wam w ogole tlumacze? O.o Edytowane przez lonelyrun Czas edycji: 2016-01-05 o 00:39 |
|
|
|
|
#4361 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
(Wierciłam się, jak nagrywałam ) Mamie kocyk ukradłam Christian Lacroix, także marka luksusowa |
||
|
|
|
#4362 |
|
Konto usunięte
|
Hm, na Insta pod ostatnim zdjęciem Madzika ktoś znowu drąży sprawę żebraczą. Ciekawe jak długo zdjęcie nie-wiem-kurde-czego powisi.
|
|
|
|
#4363 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Robisz z siebie cierpiętnicę - stwierdzam wszystkim wiadomy fakt.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2016-01-05 o 00:53 |
|
|
|
|
#4364 | |
|
no witam
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4365 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przeciez z gory widac samoopalacz xD jakos jej chlopak nie wyglądał jak marchewa ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
hipokryzja level juz wyższy niz olimpia i szusz oswiec mnie moze gdzie konretnie leżą te mityczne granice z gumy, zeby na przyszłosc wiedziec co pisac bo juz wiem, ze czyjes nagie fotki ok, ale napisanie, ze nie podoba mi sie zachowanie meza olimpii i jego prostackie żarty - juz nie ok. Ale nie umiem sobie tego w jakikolwiek sposób uargumentować. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-01-05 o 00:58 |
||
|
|
|
#4366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko ja bym widziała pod spodem coś twardego a tak w ogóle, to bardzo mi się podoba taka forma przedstawienia ulubionych produktów, ten podział w korektorach, fajnie ^^
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4368 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mniejsza z tym - jedna dziewczynka pisała, że chłopak Lucy do niej pisał na instagramie, po tym jak napisała, że Lucy wygląda jak pomarańcza Taka ładna dziewczyna, wydaje mi się, że chce się upodobnić trochę do Kissie. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4369 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
albo cos mniej ruszającego sie xD ale generalnie pomysł mocno spoko
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
no witam
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Konto usunięte
|
Gabrysia, lubię w Twoich filmach, że się ciągle uśmiechasz.
|
|
|
|
#4375 | ||
|
lonelyrun
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4376 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dlaczego nie powinno sie wyciagac? przeciez sama to pisała to nie jest nic z prywatnego profilu czy pamiętnika, a z publicznego bloga, podpietego pod kanał na yt ![]() nic czego by sama nie pisała nie zostało wyciągnięte. i nie wiem o co chodzi z bluzą na insta |
|
|
|
|
#4377 | |
|
no witam
|
Cytat:
Idąc tym tokiem rozumowania - po co komentować madzika, nennke, lucy, szusz, najlepiej to w ogóle zamknąć ten wątek XD |
|
|
|
|
#4378 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a to też nawet śmieszne "Nie wiedziałam, że nie wolno" "Wrzuciłam pod wpływem chwili" Chciałaś, to wrzuciłaś. Nie uważałaś tego za nic złego i nie rozumiałaś argumentów, dlaczego takie treści raczej nie powinny się pojawiać na ogólnodostępnym forum o vlogerkach. Mam przeczucie, że nadal nie rozumiesz, tylko spuściłaś wzrok z "okej, nie wiedziałam".
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
O tą bluzę https://www.instagram.com/p/8uVe_UpZha/ |
|
|
|
|
#4380 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nagle nie mozna komentowac tego? bo co? serio, dla mnie jakas abstrakcja xD a po co komentowac figure karoliny? a po co komentowac szusz? czym to sie rózni? poza tym ze jedno leży przed a drugie za tajemniczą granicą, którą nam stawiasz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

może się tym zainteresuję jak wykończę mój żel i olej. najlepiej by było kupić jeden produkt i się nie bawić w łączenie, tylko takie zazwyczaj mają w składzie jakieś nieciekawe dodatki ;(
a taka forma bardzo przystępna. chyba się skuszę na ten puder z bell, ostatnio kupiłam z manhattanu, ale wkurza mnie w nim brak lusterka
i tę pomadkę golden rose w kolorze 14 widzę już któryś raz i baaardzo mi się podoba.

to nie jest nic z prywatnego profilu czy pamiętnika, a z publicznego bloga, podpietego pod kanał na yt