Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-04, 23:49   #4351
loczek88
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Ja używam teraz Colorstaya zamiennie z Manhattanem Easy Match:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...h-make-up.html

o, a który odcień Manhattanu używasz?
Ja mam ten najjaśniejszy i mieszam z Catrice najjaśniejszym, dzięki temu C mi nie ciemnieje na twarzy. Sam Manhattan u mnie nie kryje nic.

Gabrysiu Rainbow, a propo Twojego ostatniego filmiku, nie wiem czemu, skojarzył mi się z twórczością BuzzFeed . Fajna forma, może tylko troszeczkę za szybko, połowy "recenzji" nie byłam w stanie doczytać.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 23:51   #4352
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
a jakoś intonacja głosu i gestykulacja mocno mi się z demem skojarzyły i ten głos z początku "filmik sponsorowany przez koszulkowo coś tam" no byłam pewna, że to dem.

tu jakiś jego przypadkowy filmik dla porównania. nawet podobnie wglądają w sumie
a propos ubogiego żartu - ktoś pamięta jeszcze jego niemieckie problemy albo przyjaciele z kryminału? czemu on to usunął, to było boskie

czocher, pojedynek szydło - kopacz i wouw - uwielbiam wrecking ball chyba przegapiłam, ale też zacne

a i łączę się w bólu z dziewczynami, którym rodzice nie pozwalali oglądać kiepskich albo 13 posterunku ;c tyle przegrać.
od dema kocham "startrek przerobiony", ile na tym łez ze smiechu wylałam to moje <3

"kiedys sie ku*wa obudzisz martwy w przestrzeni kosmicznej" <3

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2016-01-04 o 23:54
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 23:55   #4353
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Ja mam ten najjaśniejszy i mieszam z Catrice najjaśniejszym, dzięki temu C mi nie ciemnieje na twarzy. Sam Manhattan u mnie nie kryje nic.

Gabrysiu Rainbow, a propo Twojego ostatniego filmiku, nie wiem czemu, skojarzył mi się z twórczością BuzzFeed . Fajna forma, może tylko troszeczkę za szybko, połowy "recenzji" nie byłam w stanie doczytać.

soft porcelain 30
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 23:58   #4354
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
dla mnie Manhattan jest najlepsiejszy i w sumie najczesciej go używam ale ja tez nie mam jakiejs mocnej tradży na twarzy i nie potrzebuje mocnego krycia. Cały czas miałam najjaśniejszy ale ostatnio sie przerzuciłam na 32 classic ivory i jest duzo lepiej

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Ja nigdzie nie powiedziałam, że takie związki są spoko. Napisałam, że takowe sytuacje się zdarzają i nie wiem dlaczego ludzie tkwią w takich związkach, ale nie oceniam ich, nie poniżam, a koleżanka owszem, chociaż nie jest na ich miejscu. Nigdy nie powinnyście oceniać innych, bo nie wiecie co przeżyli, kim są, co mają w głowie. Kończ3 bezsensowną dyskusje. Utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że to forum jednak nie ma sensu. Ktoś się Wam sprzeciwia to dawać na niego. Szkoda słów i mojej "klawiatury 19-nastolatki".

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Ta i najazd na wątek o pryszczach poniżej krytyki. Nie wiesz o czym mówisz, a się wypowiadasz. To nie jest forum o pryszczach. Jakim trzeba być niewychowanym człowiekiem, żeby sprawdzić takie coś i dawać to na światło dzienne używając tego jako atak. Słów brakuje.
wiesz, ja cie ostatnio broniłam i w ogóle
ale teraz mam dziwne wrazenie ze masz jakis problem i szukasz zaczepki zeby go tu odreagowac, nakręcając jakąś gownoburze
sama pisałas o olimpii ostatnio, pisałas o karolinie tez niekoniecznie pochlebnie, odwołując sie do jej malzenstwa i w ogóle, rzucałas tekstami w stylu "myslałam, ze to forum plotkarskie" a tu nagle "fe, plotkujo".
Dodatkowo sama miałas troche ubaw ze screenów z pingera, a teraz nagle "po co pingera/bloga przywoływac"
Stary 2016-01-05, 00:00   #4355
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
od dema kocham "startrek przerobiony", ile na tym łez ze smiechu wylałam to moje <3

ahahahah, mega xd w ogóle dla mnie te wszystkie dubbingi, zduppingi to jakieś mistrzostwo. jak oni to robią, to nigdy nie ogarnę.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:00   #4356
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję za opinię BuzzFeed lubię oglądać, fajnie mają filmy zrobione Muszę kompa przyśpieszyć, bo trochę mi przez Simsyyy ( ) się spowolnił i nie dla mnie było wszystko ok, a już pod filmem dostałam info, że było trochę za szybko.

Nie wiem czy ktoś ogląda Łucję, ale Oczywiście w komentarzach pisze, że to nie samoopalacz, tylko światło!!

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2016-01-05 o 00:06
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:15   #4357
201607221504
Konto usunięte

Cytat:

Taaaaaak, boska seria xD.
201607221504 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:18   #4358
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ja uzywam od jakichs 2 tygodni gotowej mieszanki 3 olejow z kwasem hialuronowym z firmy loton o tego http://loton.pl/aktualnosci/face-oil...aluronowym-519 i musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem, uzywam na noc, buzia nawilzona, podklad ladnie sie z nia stapia, przyznam ze jestem mile zaskoczona, oby tak dalej
dzięki może się tym zainteresuję jak wykończę mój żel i olej. najlepiej by było kupić jeden produkt i się nie bawić w łączenie, tylko takie zazwyczaj mają w składzie jakieś nieciekawe dodatki ;(

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle dziołszki, podoba Wam się to, co stworzyłam? Znudzona jestem trochę tymi tasiemcami, które moje jutubowe koleżanki wrzucają, także pomyślałam, że 2 minuty i akurat wszystko mogę przekazać
mnie się bardzo podoba. przyznam się, że jestem jedną z tych, które patrzą w opis na listę produktów, żeby nie oglądać za długich filmików a taka forma bardzo przystępna. chyba się skuszę na ten puder z bell, ostatnio kupiłam z manhattanu, ale wkurza mnie w nim brak lusterka i tę pomadkę golden rose w kolorze 14 widzę już któryś raz i baaardzo mi się podoba.
Stary 2016-01-05, 00:27   #4359
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

w ogóle nie wiem czy znacie kateclapp, jedną z najwiekszych rosyjskich jutiberek, ale ostatnio sie zachwycam jej fotami i ałtfitami na insta *.*
https://www.instagram.com/p/_rma9ZIab1/
https://www.instagram.com/p/_cUfVooaer/
https://www.instagram.com/p/8Taf6woaT4/
https://www.instagram.com/p/BAIT7PWoaau/
https://www.instagram.com/p/_1VN72oaUC/
Śliczna...

Cytat:

Gabsonowi roku ulubiency
Gabiii, super filmik, krótki, rzeczowy, forma powoduje, że skupiam się na produkcie, a nie na gadaninie i mało istotnych detalach.
Jedyne, co mnie kłuło troszkę, to materiał na jakimś miękkim podłożu (łóżku?) - ciągle drażniło mnie, że to podłoże się rusza xD
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:37   #4360
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
dla mnie Manhattan jest najlepsiejszy i w sumie najczesciej go używam ale ja tez nie mam jakiejs mocnej tradży na twarzy i nie potrzebuje mocnego krycia. Cały czas miałam najjaśniejszy ale ostatnio sie przerzuciłam na 32 classic ivory i jest duzo lepiej

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

wiesz, ja cie ostatnio broniłam i w ogóle
ale teraz mam dziwne wrazenie ze masz jakis problem i szukasz zaczepki zeby go tu odreagowac, nakręcając jakąś gownoburze
sama pisałas o olimpii ostatnio, pisałas o karolinie tez niekoniecznie pochlebnie, odwołując sie do jej malzenstwa i w ogóle, rzucałas tekstami w stylu "myslałam, ze to forum plotkarskie" a tu nagle "fe, plotkujo".
Dodatkowo sama miałas troche ubaw ze screenów z pingera, a teraz nagle "po co pingera/bloga przywoływac"
miałam ubaw z pingera, ale nie w momencie kiedy piszecie o czyimś małzenstwie i ze kiedys tam Paulina cos pisala o malzenstwie. Sa granice. Wy widocznie ich nie znacie. Wasze wypowiedzi w stosunku do mnie tez sa pozbawione jakichkolwiek granic. Obrzucacie mnie blotem za moje zdanie, ja nie obrzucilam Was za wasze zdanie. Nie szukam zaczepki. Staram sie byc obiektywna. Nie przepadam za Pauliną, ale to, że wtracacie sie do jej malzenstwa, wklejacie linki z insta i jeszcze ktos napisal, ze na blogu pisala kiedys, ze ma beznadziejne malzenstwo. Prosilam Was tylko zebyscie byly madrzejsze od niej samej i zastanowily sie po co gadac o tym.
O Karolinie napisalam, ze przytyla - stwierdzilam wszystkim wiadomy fakt. Jakos jak pozniej pisaly, ze przytyla to nikt sie nie czepial.

Po co ja sie wam w ogole tlumacze? O.o

Edytowane przez lonelyrun
Czas edycji: 2016-01-05 o 00:39
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:47   #4361
201607250928
Konto usunięte

Cytat:

mnie się bardzo podoba. przyznam się, że jestem jedną z tych, które patrzą w opis na listę produktów, żeby nie oglądać za długich filmików a taka forma bardzo przystępna. chyba się skuszę na ten puder z bell, ostatnio kupiłam z manhattanu, ale wkurza mnie w nim brak lusterka i tę pomadkę golden rose w kolorze 14 widzę już któryś raz i baaardzo mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Śliczna...

Gabiii, super filmik, krótki, rzeczowy, forma powoduje, że skupiam się na produkcie, a nie na gadaninie i mało istotnych detalach.
Jedyne, co mnie kłuło troszkę, to materiał na jakimś miękkim podłożu (łóżku?) - ciągle drażniło mnie, że to podłoże się rusza xD
Oczywiście, że nagrane na łóżku (Wierciłam się, jak nagrywałam ) Mamie kocyk ukradłam Christian Lacroix, także marka luksusowa
Stary 2016-01-05, 00:49   #4362
201607131114
Konto usunięte

Hm, na Insta pod ostatnim zdjęciem Madzika ktoś znowu drąży sprawę żebraczą. Ciekawe jak długo zdjęcie nie-wiem-kurde-czego powisi.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:50   #4363
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
miałam ubaw z pingera, ale nie w momencie kiedy piszecie o czyimś małzenstwie i ze kiedys tam Paulina cos pisala o malzenstwie. Sa granice. Wy widocznie ich nie znacie. Wasze wypowiedzi w stosunku do mnie tez sa pozbawione jakichkolwiek granic. Obrzucacie mnie blotem za moje zdanie, ja nie obrzucilam Was za wasze zdanie. Nie szukam zaczepki. Staram sie byc obiektywna. Nie przepadam za Pauliną, ale to, że wtracacie sie do jej malzenstwa, wklejacie linki z insta i jeszcze ktos napisal, ze na blogu pisala kiedys, ze ma beznadziejne malzenstwo. Prosilam Was tylko zebyscie byly madrzejsze od niej samej i zastanowily sie po co gadac o tym.
O Karolinie napisalam, ze przytyla - stwierdzilam wszystkim wiadomy fakt. Jakos jak pozniej pisaly, ze przytyla to nikt sie nie czepial.

Nie przesadzasz?

Robisz z siebie cierpiętnicę - stwierdzam wszystkim wiadomy fakt.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2016-01-05 o 00:53
Stary 2016-01-05, 00:53   #4364
werek serek
no witam

Cytat:

Ale dlaczego mamy nie komentować czegoś, co sama wstawiła, na temat czego sama u siebie pod filmem dyskutuje i chyba chce, żeby o tym się mówiło, jeśli wstawia takie, a nie inne zdjecia na instagrama. Nie bardzo rozumiem zdania "bądźcie mądrzejsze od niej i nie gadajcie o tym". Ale dlaczego? Przecież dziewczyny skomentowały tylko zachowanie jej męża i to, że niepotrzebnie wspomina o rozwodzie przy dziecku. Poza tym stwierdziły, że ogólnie jego zachowanie jest żenujące. No ok, według ciebie jest normalne, ale dlaczego stwierdzasz, że nie powinnyśmy go komentować? Wstawiła z pełną świadomością filmik, w którym występuje mąż i powinna się liczyć z tym, że odbiór będzie różny. Nie mam zamiaru na ciebie najeżdżać, generalnie cię polubiłam, ale nie wiem z czym masz teraz problem.
Stary 2016-01-05, 00:54   #4365
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję za opinię BuzzFeed lubię oglądać, fajnie mają filmy zrobione Muszę kompa przyśpieszyć, bo trochę mi przez Simsyyy ( ) się spowolnił i nie dla mnie było wszystko ok, a już pod filmem dostałam info, że było trochę za szybko.

Nie wiem czy ktoś ogląda Łucję, ale Oczywiście w komentarzach pisze, że to nie samoopalacz, tylko światło!!
myslałam ze po akcji z malinkami juz mnie nie zdziwi - a jednak
przeciez z gory widac samoopalacz xD jakos jej chlopak nie wyglądał jak marchewa

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
miałam ubaw z pingera, ale nie w momencie kiedy piszecie o czyimś małzenstwie i ze kiedys tam Paulina cos pisala o malzenstwie. Sa granice. Wy widocznie ich nie znacie.
w tym momencie przestaje czytac posta, bo pisze to osoba, która wrzucała tu czyjes nagie fotki
hipokryzja level juz wyższy niz olimpia i szusz

oswiec mnie moze gdzie konretnie leżą te mityczne granice z gumy, zeby na przyszłosc wiedziec co pisac
bo juz wiem, ze czyjes nagie fotki ok, ale napisanie, ze nie podoba mi sie zachowanie meza olimpii i jego prostackie żarty - juz nie ok. Ale nie umiem sobie tego w jakikolwiek sposób uargumentować.

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2016-01-05 o 00:58
Stary 2016-01-05, 00:55   #4366
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Oczywiście, że nagrane na łóżku (Wierciłam się, jak nagrywałam ) Mamie kocyk ukradłam Christian Lacroix, także marka luksusowa
Nie no, kocyk naprawdę śliczny tylko ja bym widziała pod spodem coś twardego a tak w ogóle, to bardzo mi się podoba taka forma przedstawienia ulubionych produktów, ten podział w korektorach, fajnie ^^
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:58   #4367
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Nie no, kocyk naprawdę śliczny tylko ja bym widziała pod spodem coś twardego a tak w ogóle, to bardzo mi się podoba taka forma przedstawienia ulubionych produktów, ten podział w korektorach, fajnie ^^
Stary 2016-01-05, 00:59   #4368
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
przeciez z gory widac samoopalacz xD jakos jej chlopak nie wyglądał jak marchewa
Na fejsie udzielam się w grupie, gdzie średnia wiekowa to ok. 15 lat i często jest tam pocisk w stronę jutuberów - kiedyś był wałkowany temat Olciiaka, dopóki nie okazało się, że ona też do tej grupy należy i nie zaprosiła założycielki posta do znajomych
Mniejsza z tym - jedna dziewczynka pisała, że chłopak Lucy do niej pisał na instagramie, po tym jak napisała, że Lucy wygląda jak pomarańcza Taka ładna dziewczyna, wydaje mi się, że chce się upodobnić trochę do Kissie.
Cytat:
Stary 2016-01-05, 00:59   #4369
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
o, to to. Zgadzam sie albo cos mniej ruszającego sie xD
ale generalnie pomysł mocno spoko
Stary 2016-01-05, 00:59   #4370
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Padłam.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 01:00   #4371
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Na fejsie udzielam się w grupie, gdzie średnia wiekowa to ok. 15 lat i często jest tam pocisk w stronę jutuberów - kiedyś był wałkowany temat Olciiaka, dopóki nie okazało się, że ona też do tej grupy należy i nie zaprosiła założycielki posta do znajomych
Mniejsza z tym - jedna dziewczynka pisała, że chłopak Lucy do niej pisał na instagramie, po tym jak napisała, że Lucy wygląda jak pomarańcza Taka ładna dziewczyna, wydaje mi się, że chce się upodobnić trochę do Kissie.

cóż to za grupa? na priw moze byc ^^
Stary 2016-01-05, 01:02   #4372
werek serek
no witam

Cytat:

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

w tym momencie przestaje czytac posta, bo pisze to osoba, która wrzucała tu czyjes nagie fotki
Nie wiem, czy tam jest taka moda, ale ona od kilku filmików jest niezłą pomarańczką, na prom też się tak wysmarowała;< nieźle kontrastuje z siostrą. W ogóle chyba byłam jedną z nielicznych, ale podobała mi się w tym jasnym blondzie. Szkoda, że do ciemniejszych wróciła ;c
Stary 2016-01-05, 01:02   #4373
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
cóż to za grupa? na priw moze byc ^^
Wysłałam Przygotuj się na miliony postów typu : iphone 5, 5s czy też 6
Stary 2016-01-05, 01:09   #4374
201607131106
Konto usunięte

Gabrysia, lubię w Twoich filmach, że się ciągle uśmiechasz.
Stary 2016-01-05, 01:13   #4375
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Ale dlaczego mamy nie komentować czegoś, co sama wstawiła, na temat czego sama u siebie pod filmem dyskutuje i chyba chce, żeby o tym się mówiło, jeśli wstawia takie, a nie inne zdjecia na instagrama. Nie bardzo rozumiem zdania "bądźcie mądrzejsze od niej i nie gadajcie o tym". Ale dlaczego? Przecież dziewczyny skomentowały tylko zachowanie jej męża i to, że niepotrzebnie wspomina o rozwodzie przy dziecku. Poza tym stwierdziły, że ogólnie jego zachowanie jest żenujące. No ok, według ciebie jest normalne, ale dlaczego stwierdzasz, że nie powinnyśmy go komentować? Wstawiła z pełną świadomością filmik, w którym występuje mąż i powinna się liczyć z tym, że odbiór będzie różny. Nie mam zamiaru na ciebie najeżdżać, generalnie cię polubiłam, ale nie wiem z czym masz teraz problem.
Nie powinnyście wyciągać jakichś postów z pingera o tym jak zalila sie na swoje malzenstwo i ta bluze na insta. To znaczy powinnyscie - nie powinnyscie. Bardziej chodzilo mi o to zebyscie zastanowily sie po co niz wskazywac co powinnyscie, a czego nie.

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:

oswiec mnie moze gdzie konretnie leżą te mityczne granice z gumy, zeby na przyszłosc wiedziec co pisac
bo juz wiem, ze czyjes nagie fotki ok, ale napisanie, ze nie podoba mi sie zachowanie meza olimpii i jego prostackie żarty - juz nie ok. Ale nie umiem sobie tego w jakikolwiek sposób uargumentować.
Ja pierdziele, inaczej nie skomentuje. Po raz ktory mam to pisac? Pisze ostatni raz: Wrzucilam to pod wplywem chwili, nie zastanawiajac sie nad tym. Popelnilam blad, do ktorego sie przyznalam i za ktory przeprosilam. ALE NIE. Wy dalej bedziecie to wyciagac. Nie mam sily.
Stary 2016-01-05, 01:18   #4376
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Nie powinnyście wyciągać jakichś postów z pingera o tym jak zalila sie na swoje malzenstwo i ta bluze na insta. To znaczy powinnyscie - nie powinnyscie. Bardziej chodzilo mi o to zebyscie zastanowily sie po co niz wskazywac co powinnyscie, a czego nie.

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Ja pierdziele, inaczej nie skomentuje. Po raz ktory mam to pisac? Pisze ostatni raz: Wrzucilam to pod wplywem chwili, nie zastanawiajac sie nad tym. Popelnilam blad, do ktorego sie przyznalam i za ktory przeprosilam. ALE NIE. Wy dalej bedziecie to wyciagac. Nie mam sily.
jezeli popelniam błąd to potem nie staram sie pouczac innych jak złe jest to co robią, skoro sama robiłam cos gorszego. proste.

dlaczego nie powinno sie wyciagac? przeciez sama to pisała to nie jest nic z prywatnego profilu czy pamiętnika, a z publicznego bloga, podpietego pod kanał na yt
nic czego by sama nie pisała nie zostało wyciągnięte.

i nie wiem o co chodzi z bluzą na insta
Stary 2016-01-05, 01:20   #4377
werek serek
no witam

Cytat:

Ale jeśli sama coś wstawia na insta, blog czy fanpejdz, to dla mnie jest sygnał, że mogę to skomentować i nie rozumiem, z jakiej racji twierdzisz, że nie powinnam tego robić.
Idąc tym tokiem rozumowania - po co komentować madzika, nennke, lucy, szusz, najlepiej to w ogóle zamknąć ten wątek XD
Stary 2016-01-05, 01:20   #4378
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

a to też nawet śmieszne

"Nie wiedziałam, że nie wolno"
"Wrzuciłam pod wpływem chwili"

Chciałaś, to wrzuciłaś. Nie uważałaś tego za nic złego i nie rozumiałaś argumentów, dlaczego takie treści raczej nie powinny się pojawiać na ogólnodostępnym forum o vlogerkach. Mam przeczucie, że nadal nie rozumiesz, tylko spuściłaś wzrok z "okej, nie wiedziałam".
Stary 2016-01-05, 01:22   #4379
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
jezeli popelniam błąd to potem nie staram sie pouczac innych jak złe jest to co robią, skoro sama robiłam cos gorszego. proste.

dlaczego nie powinno sie wyciagac? przeciez sama to pisała to nie jest nic z prywatnego profilu czy pamiętnika, a z publicznego bloga, podpietego pod kanał na yt
nic czego by sama nie pisała nie zostało wyciągnięte.

i nie wiem o co chodzi z bluzą na insta
Nie mówię, że nie możecie tylko pytam PO CO? Po co analizować czyjeś małżeństwo? Do tego cały czas zmierzam, nie zakazuje Wam tylko pytam jaki sens?

O tą bluzę https://www.instagram.com/p/8uVe_UpZha/
Stary 2016-01-05, 01:24   #4380
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Nie mówię, że nie możecie tylko pytam PO CO? Po co analizować czyjeś małżeństwo? Do tego cały czas zmierzam, nie zakazuje Wam tylko pytam jaki sens?

O tą bluzę https://www.instagram.com/p/8uVe_UpZha/
ale co? wstawiła bluze na insta połączone z kanałem.
i nagle nie mozna komentowac tego? bo co?
serio, dla mnie jakas abstrakcja xD

a po co komentowac figure karoliny? a po co komentowac szusz? czym to sie rózni? poza tym ze jedno leży przed a drugie za tajemniczą granicą, którą nam stawiasz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości