Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-05, 08:47   #3991
ismenka
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
No wiesz, wszystko kwestia gustu. Jak to mówią, czasem mniej znaczy więcej?
dokładnie kwestia gustu! Ja akurat nie widziałam efektu po, bo mąż mi bańki stawiał, ale widziałam ją przed i miała śliczne te swoje piersi.
Ja zdecydowanie wolę osiągnąć efekt jak tutaj na zdjęciu dałaś niż balony. Nie mam nic do piersi Star czy Bianeczki, ale to nie mój gust. I osobiście byłabym zdołowana mająt takie piersi i szczerze... naprawdę szczerze., wolę swoją deskę niż mieć takie piłeczki. Także wszystko to kwestia gustu. Mnie na rowku nie zależy , chcę by wyglądał naturalnie.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Malowankaa123 Pokaż wiadomość
Hej
Serce, nie byłam zadowolona, dlatego usunęlam sie chwilowo na bok, by nie zniechęcać Was do operacji. Na dzien dzisiejszy kocham moje piersi, lecz wiem ze do ideału o jakim marzylam to im daleko... Chyba zaakceptowalam juz to jak jest i żyje mi sie lepiej Powtórzę to jeszcze raz - jesli ktos nie ma piersi to na pewno wyjdą piekne, gorzej jak sie je ma, i nie są idealne tzn asymetria, rozne wielkosci itd. To juz z malucha mercedesa sie nie zrobi
Bardzo dawno mnie tu nie bylo, mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku
witaj kochana, wiesz jak często o Tobie myślałam!!! Jestem niesamowicie ciekawa jak wygladają Twoje piersi. Nie muszą być zgodne z ideałem, ważne że je zaakceptowałaś, super!
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 08:51   #3992
Patrycja99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość
Fajny temat wyszedł. Zanim trafiłam na to forum,chciałam miec piersi,nie myślałam nad tym jakie,jasne,ze miałam jakies tam ideały piersi,na tamta chwile,gdy rozpoczełam przygode z forum,mam je nadal w galeri,ale z czasem przestały byc dla mnie idealne.
Za nim tu trafiłam w życiu nie pomyślałabym o tym ze sa jakies wytyczne tzn rowek musi byc,i nie wiadomo co jeszcze aby były idealne. Ja po ciazach mam taki biust jaki mam,nie bede miała rowka,cycki beda zezowac. ALE DLA MNIE BEDA PIEKNE,BO PO PROSTU BEDA. Powiem Wam, że zastanawiałam sie nawet nad tym czy dodac zdjecie po op, bo wiem, że zaraz przeczytam jak to dr A.K. beznadziejnie zrobił biust. Ale kurcze jak ma zrobic ideał jesli teraz jest tragicznie?
Ja nie chce plastyki,chce miec wkoncu biust i już. I stwierdziłam,że mam gdzies to, że ktos bedzie nie fajnie komentował moje piersi. Ja i tak bede szczesliwa bo wkoncu bede miała biust.
kasia4201 mi osobiście dziewczyny bardzo pomagały i pomagają w dalszym ciągu Szczególnie w momencie, w którym moje piersi były jeszcze bardzo bezkształtne i złapałam doła, to komentarze bardzo mnie pocieszyły Każdy ma oczywiście swoje preferencje, każdy ma swojego lekarza, każdy ma swoje faworytki piersiowe na tym forum, ale życzliwości jest tu bardzo dużo, więc się nie obawiaj
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 08:57   #3993
megamocna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjanka1987 Pokaż wiadomość
Wiesz wydaje mi się, że dobrze Ci napisała. Jesli karmisz to Twoje piersi nie są takie jak "na codzień". Dopiero kiedy nie będziesz mieć pokarmu okaże się jakie będą... Nie ma powodu do doła! Głowa do góry. Jak odstawisz zawsze możesz się przejechać na konsultację do A.K.

Po 20 miesiacach karmienia piersi juz nie nabieraja mlekiem, przynajmniej moje...a wyznaczony termin chociazby zabiegu bylby motywacja do odstawienia ciezki temat dla nas, wczoraj przy samym usypianiu bylo prasie 2 godziny placzu.
megamocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 09:23   #3994
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megamocna Pokaż wiadomość
Kochane wiecie co...odpisala mi asystentka A.K. ...
Ona :Operacja bedzie mozliwa dopiero po zakonczeniu laktacji"
Ja: A ewentualna konsultacja tez po zakonczeniu laktacji?
Ona: Tak tez po zakonczeniu laktacji. Prosze korzystac z urokow macierzynstwa.

Myslalam zepojade sobie na konsuktacje, albo chociazby cokolwiek odpiszena temat moich piersi. Wyslalam fotki. Umawiam sie na zabieg za ok 6 miesiecy (odstWiam w miedzycasie) a szczegoly juz w dzien operacji...zdolowalam sie.
wiesz co, no ma rację... piersi w trakcie laktacji sa zmienione, powiększone. taka konsultacja nie miałaby najmniejszego sensu. Jedynie mogłabyś się dowiedzieć jak przebiega operacja i jakie mogą byc powikłania. Pomiary mijaja się z celem.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Po 20 miesiacach karmienia piersi juz nie nabieraja mlekiem, przynajmniej moje...a wyznaczony termin chociazby zabiegu bylby motywacja do odstawienia ciezki temat dla nas, wczoraj przy samym usypianiu bylo prasie 2 godziny placzu.
sama zobaczysz jak sie zmienią jak całkiem odstawisz... moje nie były duze jak karmiłam, ale jak przestałam to wszystko oklapło, góra cała zeszła i zostały sutki same haha.
Nie wiem czy jakikolwiek lekarz widziałby sens konsultacji w trakcje laktacji.
Z problemem odstawienia... wiem że może być bardzo ciężko. Moja koleżanka zrobiła tak, że przeniosła się na kilka dni do rodziców, mąż wziął urlop i znosił wrzaski, płacze, krzyki. ale udało się. oboje dali radę. Ty też dasz, trzymam kciuki!

aha dziewczyny to nie były sekrety chirurgii, tylko życie bez wstydu

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

https://www.facebook.com/katarzyna.w...a.359?fref=ufi

to chyba ta dziewczyna co była we wczorajszym odcinku
Stary 2016-01-05, 09:36   #3995
kasia4201
Raczkowanie

Cytat:
Kochane wiecie co...odpisala mi asystentka A.K. ...
Ona :Operacja bedzie mozliwa dopiero po zakonczeniu laktacji"
Ja: A ewentualna konsultacja tez po zakonczeniu laktacji?
Ona: Tak tez po zakonczeniu laktacji. Prosze korzystac z urokow macierzynstwa.

Myslalam zepojade sobie na konsuktacje, albo chociazby cokolwiek odpiszena temat moich piersi. Wyslalam fotki. Umawiam sie na zabieg za ok 6 miesiecy (odstWiam w miedzycasie) a szczegoly juz w dzien operacji...zdolowalam sie.
Ja zanim trafiłam na A.K. konultowałam sie z D.F. i L.P. z Czech i oni tez mnie pytali kiedy zakonczyłam laktacje. Wtedy było to 8 miesiecy po zakonczonej laktacji i napisali,ze ok, moge robic. A.K. tez mnie o to pytał. Wiec jak widzisz ma to znaczenie. Domyślam sie ze chciałabys juz cos zrobic w kierunku spełnienia marzen ale pamietaj,"
co sie odwlecze to nie uciecze " 👍
Ja tez długo czekałam na ten dzien, a teraz jestem przerazona 😢
Stary 2016-01-05, 09:39   #3996
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zanim trafiłam na A.K. konultowałam sie z D.F. i L.P. z Czech i oni tez mnie pytali kiedy zakonczyłam laktacje. Wtedy było to 8 miesiecy po zakonczonej laktacji i napisali,ze ok, moge robic. A.K. tez mnie o to pytał. Wiec jak widzisz ma to znaczenie. Domyślam sie ze chciałabys juz cos zrobic w kierunku spełnienia marzen ale pamietaj,"
domyślam się Kasiula... ja też jestem, chociaż jeszcze mam 5 tygodni.
Stary 2016-01-05, 09:39   #3997
patrycjanka1987
Zadomowienie

Cytat:
Będzie cudownie
Tobie też A.K. mówił, że będzie boleć jak cholera? Mi tak walnął A ja mu na to " Ha! Ale od czego mamy prochy?"
Stary 2016-01-05, 09:46   #3998
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie cudownie
Tobie też A.K. mówił, że będzie boleć jak cholera? Mi tak walnął A ja mu na to " Ha! Ale od czego mamy prochy?"
haha, to u mnie był delikatniejszy. Powiedział, że różnie pacjentki reagują, niektóre ledwo odczuwają a niektóre bardziej. Cóż, miało sie pare operacji, więc domyślam się z czym to się wiąże i wiem, że będę ściany gryzła i żałowała , że to zrobiłam.... do momentu aż ból minie
Stary 2016-01-05, 09:49   #3999
kasia4201
Raczkowanie

Cytat:
Będzie cudownie
Jak to, tak Ci mowił ? 😲
Mnie pow, że nie bardzo, tzn sa pacjentki ktore maja niski prog bolu i cierpia bardzo,ale ogólnie jest do wytrzymania.
Moze dlatego,że ja mam duzo skory, w ciazy z małego B zrobił mi sie roz E , moze gdy wszystko jest bardziej rozciagniete to jakos lepiej sie to znosi,nie wiem czy to wogole ma znaczenie. A moze stwierdził,ze jak dwie cesarki przeszłam to teraz tez dam rade 😁

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
haha, to u mnie był delikatniejszy. Powiedział, że różnie pacjentki reagują, niektóre ledwo odczuwają a niektóre bardziej. Cóż, miało sie pare operacji, więc domyślam się z czym to się wiąże i wiem, że będę ściany gryzła i żałowała , że to zrobiłam.... do momentu aż ból minie
Czyli u nas rozmowa wygladała podobnie 😄
Stary 2016-01-05, 09:52   #4000
ismenka
Zakorzenienie

ja sobie zrobiłam wczoraj zdjęcie na pamiątkę całej sylwetki , i dopiero na zdjęciu dostrzegłam jaka nieproporcjonalna jestem. biodra dość szerokie a u góry wąsko i deskowato. okropnie mnie to zdjęcie zdołowało
Stary 2016-01-05, 10:01   #4001
hschick
Zadomowienie

Kobietki kochane ja tak krociutko ale myślę że wystarczy nie ważne jaki implant weźmiemy czy mały czy duży, czy chcemy rowek czy nie chcemy, czy jednej podoba się decyzja i efekt drugiej. Najważniejsze żebyśmy to my były zadowolone, wiedziały czego chcemy i co nam się podoba jednym duże drugim małe, i co z tego każde są ładne ja się bardzo cieszę że możemy się tu doradzać wspierać i dyskutować, bo o to chodzi! A piękne w tym wszystkim jest to, że każda z nas jest inna, chce czego innego ale cel mamy jeden! Piękny biust miłego dnia kochane

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Aaa ja też wzięłam sobie szeroki implant z dość mała projekcją i nie każda z dziewczyn była co do tego przekonana, ale przecież każde zdanie jest ważne i po to zadajemy pytania żeby usłyszeć różne opinie
Stary 2016-01-05, 10:20   #4002
szann
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki, ja takiego doła złapałam... ciągle myślę że już bym dzisiaj wychodziła z kliniki, swoje przebolała ale cieszyła bym się cycem.. ze tez musiałam coś złapać!!! Jprdl!

piszecie co kto jak to widzi...
Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia, jak to się mówi...
Rozumiem doskonale że podoba Wam się mały biust, duży biust, rowek na palec czy naturalny wygląd - to tak samo jak ja kocham duże piersi i takie bym chciała mieć a mam zupełnie co innego - więc doskonale wiem, co macie na myśli pisząc, Enn Ciebie tu mam na myśli głównie, że marzysz o takim i takim efekcie, (ja skrajnie kochający przypadek zupełnie odwrotny będę Cię namawiać na większe - tak jak to robiłam z Amparito, Mortycją) no ale oczywiście szanuje że chcesz małe, skromnie wyglądające piersi - i tu myślę jest większy problem niż gdybyś chciała duże bomby myślę że powinnaś rozważyć opcje anatomów o średnim profilu i nie za dużej projekcji, wymiarami strzelać nie będę bo od tego jest lekarz, jak będziesz po konsultacji to wtedy możemy gdybac

A z tym rowkiem, zbliżaniem piersi do siebie - umówmy się, jak ktoś ma piersi takie jak ja, daleko od siebie, to nie ma opcji żebym je tak zebrała że będą zachodzić na siebie. Nawet największym chińskim pushupem z targu.. serio. Mam miękkie ruchome cyce ale się nie da. Nie da się. Dlatego chcę tą poprawkę. Ciągle myślę czy wymienić na większe.
Teraz znowu mi się odsuwa w terminie i jestem taka zła bo będę znowu kombinować jak kon pod górę a już by było po..
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 10:28   #4003
ismenka
Zakorzenienie

szann, no nie zazdroszczę
Ja też nie wiem jak to bedzie, bo ciągle chora teraz jestem. I jeszcze czekam na laryngologa czy mam polipa. f..ck. w dodatku mamy robic z przyjaciółka w tym samym dniu, nie chcę jej wystawić. potem nie bede miala kiedy zrobić
Stary 2016-01-05, 10:29   #4004
szann
Zakorzenienie

Hschick, ja też gdybym wymienila to na szersze 13.3 a projekcja 5.8. Wcale mi nie zależy na wystrzeleniu do przodu. Chce całą klate mieć wypełnioną i ten nieszczęsny rowek
Stary 2016-01-05, 10:47   #4005
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Hschick, ja też gdybym wymienila to na szersze 13.3 a projekcja 5.8. Wcale mi nie zależy na wystrzeleniu do przodu. Chce całą klate mieć wypełnioną i ten nieszczęsny rowek
jaka mialas szerokosc swojej piersi? U ciebie widać ze szersze spokojnie wejdą
Stary 2016-01-05, 10:54   #4006
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
No wiesz, wszystko kwestia gustu. Jak to mówią, czasem mniej znaczy więcej

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Masz implant okrągły ? Jaki profil ?
Raczej tu nie chodzi o rzecz gustu bo autostrada az taka wyglada jakby implant byl zle dobrany. Zła szerokosc. I nie chodzi o to aby byl sztuczny rowek. Ale nawet jak stanikiem bedziesz chciala zblizyc piersi do siebie to no na logike, nie przyciagniesz do siebie implantow
A tu cudowne efekty autostrady, no sam sex To dopiero wyglada sztucznie

A to ze male, tak, dla mnie male. A ktos inny by powiedzial ze se takich sztucznych cyckow w zyciu nie zrobi, i niech nie robi, co mnie to Wiec tekst " Jak to mówią, czasem mniej znaczy więcej" to naprawde.... Mozna powiedziec, po co nature na sile poprawiac, cieszcie sie tym co macie
Bo cycki maja byc spelnieniem MOICH marzen, a nie twoich, kolezanki, czy kumpeli. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolna i zycze kazdej aby ze swoich cyckow byla tak samo zadowolona... bo to za to placimy Chyba ze ktos robi cycki dla faceta
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 11:05   #4007
ismenka
Zakorzenienie

haha Bianeczka aleś pojechała. akurat o tej pani rozmawialiśmy, ja chyba nawet wstawiałam jej zdjęcia. Jak ktoś mógł jej takie cyce zrobić>?? ona miala piękne swoje, wiec wyszło fatalnie. wygladaja jak wsadzone pod gruczoł i fatalnie dobrane
Stary 2016-01-05, 11:09   #4008
Ewangelajna90
Przyczajenie

Cześć dziewczyny zarejestrowałam się na forum aby uzyskać parę cennych informacji od Was jestem tu nowa liczę na akceptację mam na imię Ewelina mam 25 lat urodziłam miesiąc temu 2 synka od 2 tyg już nie karmie z powodu zapalenia cycka, już jest ok mleko jeszcze lekko leci w nocy jak śpię na brzuchu natomiast cycki już.maleją są prawie jak.przed także jestem w pełni zdecydowana na powiększanie mieszkam w Bydgoszczy i chyba już wybrałam klinikę natomiast może znajdzie się tu jakaś kobietka co robiła biust w Bydgoszczy bądź może polecić kogoś w okolicach bdg (poznań) bo też się zastanawiam. Pozdrawiam liczę na odp
Ewangelajna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 11:13   #4009
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
haha Bianeczka aleś pojechała. akurat o tej pani rozmawialiśmy, ja chyba nawet wstawiałam jej zdjęcia. Jak ktoś mógł jej takie cyce zrobić>?? ona miala piękne swoje, wiec wyszło fatalnie. wygladaja jak wsadzone pod gruczoł i fatalnie dobrane
Ale czemu pojechalam ? Zawsze pisze szczerze co mysle. I odnosze się do siebie Co mi sie podoba, czego ja oczekuje, itd. Nie lubie klaskac tylko dlatego ze ktos tego ode mnie oczekuje
Na tym polega dyskusja, na wyrazaniu swojego zdania
Stary 2016-01-05, 11:16   #4010
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Ale czemu pojechalam ? Zawsze pisze szczerze co mysle. I odnosze się do siebie Co mi sie podoba, czego ja oczekuje, itd. Nie lubie klaskac tylko dlatego ze ktos tego ode mnie oczekuje
ze zdjęciem pojechałaś... no błagam, nawet jakby były blisko siebie. są po prostu zrąbane. nie ważne czy małe czy duże, wyglądają bardzo źle

Ewelina witaj! Ja z Katowic, wiec nie znam lekarzy z Twoich okolic. Ale aicha robiła w Poznaniu i poleca swojego doktorka P.S.
Stary 2016-01-05, 11:36   #4011
szann
Zakorzenienie

Cytat:
jaka mialas szerokosc swojej piersi? U ciebie widać ze szersze spokojnie wejdą
Ja swój cycek 13cm a drugi trochę więcej
Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Nad Twoimi piersiami nie ma się co za dużo rozwodzić
Jedna powie ze sztuczne k*rwy a druga że najpiękniejsze jakie widziała dla każdego coś miłego że tak powiem
Stary 2016-01-05, 11:40   #4012
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
ze zdjęciem pojechałaś... no błagam, nawet jakby były blisko siebie. są po prostu zrąbane. nie ważne czy małe czy duże, wyglądają bardzo źle

Ewelina witaj! Ja z Katowic, wiec nie znam lekarzy z Twoich okolic. Ale aicha robiła w Poznaniu i poleca swojego doktorka P.S.
Perełkami były cycki Węgrowskiej i jej "paczące suty"

I.....

Versace

A tak BTW, ochrona przeciwsloneczna jest bardzo wazna Chroni skóre !

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Ja swój cycek 13cm a drugi trochę więcej

Nad Twoimi piersiami nie ma się co za dużo rozwodzić
Jedna powie ze sztuczne k*rwy a druga że najpiękniejsze jakie widziała dla każdego coś miłego że tak powiem
A i pewnie ze nie jedna tak tu z forum pomyslala. Ale przecie ja odrazu mowilam ze chce sztuczny efekt piłki itd.

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2016-01-06 o 10:58 Powód: nagie biusty
Stary 2016-01-05, 11:43   #4013
enn_
Zakorzenienie

Jej, przeciez piersi Nicole Kidman to klasyk jesli chodzi o zrabana boob job. Nawet taki swiezak jak ja wie, ze one sa zle zrobione i brak rowka ma tu malo do rzeczy.

Dziewczyny, ile postow! Ciesze sie, ze jednak nie jestem jedyna tutaj, ktorej zalezy na naturalnym efekcie. I uwazam, ze to super, jak ktos juz pisal, ze mozemy sie tu dzielic watpliwosciami i liczyc na swoje wsparcie tak, czy inaczej.

Szann, sama widzisz, ja sie zachwycam tym, jak naturalnie wygladaja Twoje piersi, efekt w staniku tez mi sie szalenie podoba, a Ty wcale zadowolona nie jestes. Szkoda, ze Ci sie przesunela poprawka przez chorobsko, ale moze chociaz masz przez to wiecej czasu, zeby sie zastanowic czy nie chcesz zmienic implantu...?
Wiesz, ja zawsze chcialam po prostu wieksze piersi, a nie jakies specjalnie duze i nad operacja zaczelam sie zastanawiac dopiero jak gdzies zobaczylam naprawde naturalnie wygladajacy efekt. I prawda jest taka, ze przeciez z naturalnych piersi, ktore sa relatywnie male i nie bardzo blisko siebie, tez trudno zrobic rowek, o ktorym mowisz.
Stary 2016-01-05, 11:46   #4014
ismenka
Zakorzenienie

aaaaaaaaaahahhhaaha, no versace wygrywa

ale węgrowska ma fajnie. każdy sut sobie patrzy gdzie indziej, chociaż oba w dół. Jeden coś wyhaczy, drugi w tym czasie coś innego
Stary 2016-01-05, 11:54   #4015
ladybarque
Raczkowanie

O matko donatella ma tyle forsy a tak brzydko się starzeje ..

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Może wrzucę dziś moje 2 miesięczne zobaczycie - ja z tych narzekających wciąż są dla mnie za duże !!!!

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Także ja chyba jako jedyna z forum mam ciagle niedosyt - ale w druga stronę!
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 12:05   #4016
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Może wrzucę dziś moje 2 miesięczne zobaczycie - ja z tych narzekających wciąż są dla mnie za duże !!!!

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

haha ja tez sie obawiam za duzych
Stary 2016-01-05, 12:21   #4017
eelmirka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Te sa naprawde swietne

Cholera, czuje sie tu osamotniona, bo ewidentnie myslalam o zupelnie innym efekcie niz wiekszosc (wszystkie?) z Was.
Generalnie chcialabym zeby moje piersi caly czas byly raczej male - moze takie wizualne B po prostu? Uwazam, ze moje obecne sa za male i wygladaja nieproporcjonalnie do sylwetki, ale zawsze po prostu chcialam miec "piersi", a nie "duze piersi".
Czy sztuczne cycki musza miec gotowy rowek? Czy "autostrada" przy sztucznych cyckach ma jakies wady, ktorych nie ma autostrada jesli piersi sa naturalne? Przeciez mozna je chyba ladnie do siebie zblizyc i ulozyc zwyklym stanikiem (tak, wiem, efekt push up to nie bedzie)?
Bo mnie sie np. nie do konca podobaja piersi po ktorych w stronu kapielowym czy nago widac, ze sa sztuczne, bo sa za "ladne" (bo rowek, piersi blisko siebie itd.). Albo inaczej - podoba mi sie to, ale nie wyobrazam sobie siebie samej z takimi.
Tak jak mysle to ze wszelkiego rodzaju boob jobs celebrytek jakie widzialam podobaja mi sie najbardziej Kate Hudson (dla mnie efekt koncowy nieco za maly, ale szalenie podoba mi sie jak naturalnie wyglada) oraz Nicole Richie.

Dla mnie cena sama w sobie nie jest problemem. Szczerze mowiac, bardziej niz wyrzuconych pieniedzy boje sie powiklan (rowniez reakcji organizmu na implant w dluzszej perspektywie) czy np. tego, ze efekt wcale nie bedzie tak naturalny jak bym chciala i operacja zniszcze w efekcie swoje malutkie, ale jednak ladne piersi.

Oczywiscie, tak, jak pisalam, nie zdecyduje sie na operacje jesli nie bede w 100% pewna. Obecnie mam totalne wahania i raz mi sie wydaje, ze to swietny pomysl i ze mnie to uszczesliwi, a pozniej w miare czytania i zastanawiania sie dochodze do wniosku, ze lepiej nie. No coz...
mam podobnie. Od czytania forum można się zacząć zastanawiać hm a może chcę rowek a może projekcję a może to a może tamto a może hmm w sumie to nic z tego nie chcę

trzeba trzymać się tego czego chce się naprawdę a nie czego chcą inne dziewczyny. Czyli np trochę tylko większego rozmiaru lub zmiany kształtu cycka (np jak u mnie po karmieniu). Jeśli jedyną możliwością do osiągnięcia takiego efektu jest operacja to według mnie warto. Argumenty typu nie warto dla "takiego efektu" nie mają sensu jeśli "ten efekt" jest tym docelowym
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 13:15   #4018
R0SA
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Dziewczyny, doktorek odpisał, że mogę mieś eurosylicone anatomy o extra wysokim profilu. Dokładną wielkość dobierzemy w dniu operacji. Tam jest
320cc projekcja 5.6
370cc projekcja 5.9
Myślę, że któryś z tych. Kwestia tego, który wejdzie na szerokość.

patrycjanka, wreszcie będziesz miała trochę spokoju w głowie. Jeszcze niedawno też to przechodziłam. Mętlik w głowie i nie wiesz co będzie lepsze.

Jakamila, dzięki przyda nam się trochę spokojnego i pozytywnego powiewu w tym naszym zwariowanym dobieraniu implantów

malaistotka, kuruj się kochana. Idź na L4, bądź przez chwilkę egoistką, świat się nie zawali. Polopirynka, łóżko itd

Extra! projekcje będziesz mieć wystrzałową! Będą ładnie wystawać do przodu

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość

Z czasem chyba się przyzwyczaisz? Muszę Cię zobaczyć..może miałaś dużą swoją wyjściówkę i dlatego duże Ci wyszły?? ja tak bym nie chciała, że by się zamartwiać potem, że są za duże.. Niewygodnie Ci z nimi, czy jak patrzysz na nie to Ci się nie podobają?

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Hej Dziewczynki, ja takiego doła złapałam... ciągle myślę że już bym dzisiaj wychodziła z kliniki, swoje przebolała ale cieszyła bym się cycem.. ze tez musiałam coś złapać!!! Jprdl!

piszecie co kto jak to widzi...
Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia, jak to się mówi...
Rozumiem doskonale że podoba Wam się mały biust, duży biust, rowek na palec czy naturalny wygląd - to tak samo jak ja kocham duże piersi i takie bym chciała mieć a mam zupełnie co innego - więc doskonale wiem, co macie na myśli pisząc, Enn Ciebie tu mam na myśli głównie, że marzysz o takim i takim efekcie, (ja skrajnie kochający przypadek zupełnie odwrotny będę Cię namawiać na większe - tak jak to robiłam z Amparito, Mortycją) no ale oczywiście szanuje że chcesz małe, skromnie wyglądające piersi - i tu myślę jest większy problem niż gdybyś chciała duże bomby myślę że powinnaś rozważyć opcje anatomów o średnim profilu i nie za dużej projekcji, wymiarami strzelać nie będę bo od tego jest lekarz, jak będziesz po konsultacji to wtedy możemy gdybac

A z tym rowkiem, zbliżaniem piersi do siebie - umówmy się, jak ktoś ma piersi takie jak ja, daleko od siebie, to nie ma opcji żebym je tak zebrała że będą zachodzić na siebie. Nawet największym chińskim pushupem z targu.. serio. Mam miękkie ruchome cyce ale się nie da. Nie da się. Dlatego chcę tą poprawkę. Ciągle myślę czy wymienić na większe.
Teraz znowu mi się odsuwa w terminie i jestem taka zła bo będę znowu kombinować jak kon pod górę a już by było po..
--> Wiem, że jest ciężko myśleć teraz pozytywnie, ale musisz sobie wziąść pod uwagę plan B, czyli tak jak ktoś wcześniej zasugerował..czas do namysłu i może faktycznie większy implant? Bo Tobie bardzo podobają się duże piersi - może Twój niedosyt by się zmniejszył,a biust powiększył:P Dzięki chorobie zyskałaś trochę więcej czasu. Wiem wiem, że ciężko jest się cieszyć w takiej chwili, ja też nie lubię zmieniać planu, zwłaszcza gdy czekam na coś dosyć długo.. Trzymam kciuki, żebyś szybko wyzdrowiała

A/70/168/51
J.J. Wrocław, Anatomiczne, 295ml, Mentor CPG 322, 15 Luty 2016.
R0SA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 13:37   #4019
Patrycja99
Raczkowanie

Również polecam P.S. z Poznania Robiłam u niego 3 tygodnie temu i jestem zadowolona
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 14:05   #4020
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja99 Pokaż wiadomość
Również polecam P.S. z Poznania Robiłam u niego 3 tygodnie temu i jestem zadowolona
My obie od P.S. Z Poznania i obie zadowolone póki co
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości