|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
Hej Dziewczyny, ja spałam jak zabita do 10.00, jakaś choroba mnie bierze- przeziębienie. Dobrze, że mam jeszcze warunki
mąż już zaczął kręcić noskiem, że ja śpię, a On biedny wstaje ![]() Trzymam kciuki za wizyty u lekarza ![]() Ja już po kawie i drugim śniadaniu.
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest wyjatkiem bo kolezanki co tam rodzily mialy hybrydy lakiery itp a chodzily do innych lekarzy
to kwestia szpitala
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też coś zbiera. Mam 38 gorączki i czuje się turbo chora. Ale Wam zazdroszczę tych zakupów w hurtowniach..
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
zdrówka dla wszystkich przeziębionych!
moonunit, śliczne te biustonosze! Ale taki to kupię, jak już będę pewna rozmiaru póki co chyba na oko wezmę jakiś tańszy, miękki, a z fiszbinami ![]() tymczasem zmykam do diabetologa na 13, proszę o kciuki! wracając zahaczę o tesco
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
trzydziescidwa
![]() zakupy na allegro zrobione wydalam 300 zl organizer zamówiłam, przewijak usztywniany, podkłady poporodowe i mnostwo innych drobiazgów
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2016-01-05 o 12:19 |
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
A pasy!!!!???
Cytat:
![]() Rób zimne okłady na czoło, ubierz się lekko, może letni prysznic? Jak podniesie się do 39 to skontaktuj się z lekarzem.
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
Kallina wszystkiego najlepszego!
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i zdrowych dzieciaczkow! Ja juz zaczynam lapac jakas depreche. Tak dawno nie widzialam malej i jeszcze 2 tyg przyjdzie mi czekac I zaczynam sie martwic czy tam u niej wszystko w porzadku czy rosnie jak nalezy i wogole. Przez prawie 2 miesiace tyle moze sie zdarzyc.. Tez juz bym chciala sie upewnic ze wszystko ok. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowia dla wszystkich przeziębionych
|
|
#3009 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie o 13:00
od rana mialam pelne rece roboty. Ciagle piore i prasuje, musialam przejrzec ostatnie pudla u gory na szafie i odnalazlam kocyki uff.. Odezwali sie od nas ci co maja kupic mieszkanie. Powiedzieli ze czekaja na decyzje w sprawie kredytu, maja ja dostac 15 stycznia. Oby, bo juz zaczyna mnie to meczyc, ciagle czekanie i nie wiadomo na czym czlowiek stoi. fjolek Przed ciaza z Pola mialam biust 70D. W ciazy urosl mi do 75F!!! Po ciazy az do tej ciazy mialam juz 75C. Czyli mnie biust zmalal. Nie ma co ukrywac, ale jestem zadowolona. W tym momencie mam 75D. Mysle, ze juz nie urosnie za wiele, ale kto wie ![]() trzydziescidwa Przed pierwsza ciaza mialam 70, potem juz 75 nie wrocil mi obwod do pierwotnego stanu. sloneczko4477 twoja szyjka kwalifikuje sie na pessar!!
|
#3010 |
|
Wtajemniczenie
|
Słoneczko gratuluje wygranej
cieszą takie rzeczy ja kiedys z nudów wzięłam udział z konkursu który przyszedł na maila jak pielęgnuje oczy wpisalam w Google skopiowalam mądre porady i wygrałam zestaw kosmetyków Avon hehe to by bylo na tyle w totolotka najwyżej dwójka lub jedynka
|
|
|
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyszla mi niania z monitorem oddechu
|
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
Mira a jak cenowo u Was dodatkowa wizyta prywatnie? Ja bym chyba oszalala 2miesiace kupa czasu..
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś kupiłam w pepco koszule do porodu. Czarna z napisem c'est la vie... heh wymowne ![]() A teraz czekam w kolejce do diabetolog pośród samych dziadków.. a pani doktor coś się spóźnia. Dziś w nocy popadał snieg, ulice nieodsniezone za bardzo, pewnie ją gdzieś przytrzymalo w korku...
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
segreguje ubranka bo nie wszystko wchodzi do komody wiec te 68 w zwyz do pudelka pojda ale niektore ciuszki to masakra rozmiarowka pisze np 74/84 a wyglada jak to na ktorym pisze 56 ;/ troche duze rozbieznosci na tych metkach ja rozumiem 62 z 68 ze sie nierozni ale bezprzesady no i przykladam jedno do druhiego jak glupek i juz mnie to meczy ;d
|
#3016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozostaje mi czekac ehhh Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do porodu i szkolenia to nie wiem jakie masz warunki w miejscu zamieszkania, czy możesz zamówić np taxówkę/ mieć jakąś osobę w pogotowiu. Ja bym pewnie zostawiła męża w domu. Ja bardzo chętnie się piszę na kakao Zaraz sobie zrobię ![]() Bezsenność- widzę, że nie tylko mnie męczy w ciąży ![]() Trzydzieścidwa staniki do karmienia kupie pewnie bliżej marca bo pewnie mi jeszcze ten mój biust urośnie ![]() Fjolek masz jakąś maść na blizny na oku? Ja bliznę będę chyba tylko psikała Octeniseptem, na to jakiś opatrunek silikonowy może, jak się zagoi to spróbuję Cepan i masować Alantanem. Misia jaka apka wizażowa, ja też chcę zaraz oblukam ![]() Kosmetyki z Sylveco u mnie są dostępne stacjonarnie w Wispolu, mi też podpasowały, dostałam na tych dzieciowych targach i ładnie pachną, składy też dobre. Moooniaaaa ale brzuch mała akrobatka ![]() Słoneczko trochę krótka ta szyjka ale najważniejsze żeby była zamknięta Tym bliźniakom mogli już dodać te parę minut ![]() Fajnie wygrać olejek Nie znam niestety tej firmy Rico wózkowej.Monikmi tego kuriera bym poprosiła grzecznie żeby po ludzku pomógł ciężarnej ![]() Mi się też podoba imię Krystian ![]() Pazkocie do porodu- ja będę miała czyste ze względu na higienę, nie a sinienie paznokci, i jeszcze kwestia pulsoksymetru- do badania stężenia tlenu w organizmie, zakłada się to na palec. Ale jak ktoś ma życzenie mieć pomalowane paznokcie to większość szpitali chyba nie robi problemu. Polly miłego buszowania po sklepach ![]() Czkawka- ja tego nie wyczuwam, może jeszcze u mnie za wcześnie, mam też łożysko na przedniej ścianie. Bonku właśnie miałam Ci proponować spacer wzdłuż Wisłoka naszymi nowymi wóziorami Ja i Oleńka jesteśmy gotowe 20160105_125830.jpg Gosza fajny wózek Darolka myślę, że spokojnie po herbacie możesz zrobić i toxo i hbs Dark zdrowiej Moonunit fajne te staniki, bardzo kobiece właśnie, dla mnie trochę drogie ale te do karmienia chyba tak cenowo wyjdą, a coś muszę zakupić. Bonku ale super ta niania z monitorem oddechu
|
|
|
#3019 |
|
Konto usunięte
|
Idę na spacer nie wiem jak Wy , ale ja dłużej niż jeden dzień bez spaceru nie potrafie..brzuch mam cięzki, samopoczucie słabe, -16, śnieg i pada, ale..no nie mogę siedzieć już w chacie
emma;- a co zrobiliście z wózkiem po Agatce? moooniaaaa;- 4-ki? hmm a normalnie to jakie nosisz? Bo ja z gatty s kupiłam, również z obawą że moge nie wejść, ale powiedziałabym że nawet zapas jest, mogły by być jeszcze mniejsze fasolka1987;-ja w ogóle za nic nie mogę zabrać się, jakiś rozgardijasz w myslach Moonunit - jak sie nie zabeirzesz samo się nie zrobi, ja mam miejsce przygotowane, ale nie mam jeszcze co tam układać Bonku gratuluję udanej wizyty!! śliczny kocyk i bodziak, ale ten kocyk w jakim kolorze bo mi oddaje różowy? Polly - myje płynem do naczyń i wyparzam. awet ie słyszałam o takich żelach, wydatków i tak sporo, nie inwestuje w dodatkowe drobiazgi fjolek;- myslę że butelka avent ma taką formę że do kazdego podgrzewacza się zmieści. A i te butelki mają takie tworzywo, że nic mu się nie stanie, w podgrzewaczu, to nie jest zwykły plastik. marta1986222;- za wizytę ![]() To teraz masz przyzwolenie, wcinaj smakołyki
|
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
imieKrystian jest sliczne
co do masci to tez nie mam pojeciawlasnie czym to potem smarowac zeby raz sie szybciej blizna goila a potem jak juz bedzie zagojone zeby czyms smarowac zeby blizna byla jka njamniej widoczna cepan slyszalam ze dobry ale pisze ze niemozna w ciazy i w laktacji hm
|
#3021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Też źle się czuję jak dłużej siedzę w domu, ale teraz się szybciej męczę i dopiero po porodzie ruszę chyba z ćwiczeniami i powrócę do formy, daję sobie czas 3 miesiące bo w tym czasie bym chciała dojść do jako takiej wagi i formy. Zapomniałabym Dzisiaj wchodzę w 30 tydzień ![]() Kallina jeszcze raz wszystkiego Najlepszego Dziewczyny jakiej wielkości łóżeczko polecacie? 60x120cm czy 70x140cm ??
|
|
|
#3022 |
|
Konto usunięte
|
Kallina wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() Gratulacje udanych wizyt ![]() Witam się i ja Dziś byłam u tz cioci i jak wychodziłam z bloku to tak się posliznelam ze teraz mnie krzyż boli na dole:-( ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Gratulacje kolejnych tygodni
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się muszę zbierać do banku i na zakupy spożywcze ale nie chce mi się odgarniać auta ze szronu ciekawe czy zapali
|
|
|
#3024 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie jade na wizyte. Nadrobie Was pozniej Prosze o kciuki.
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nowy tydzień ![]() A co do łóżeczka to my zamówiliśmy standardowe 60x120 ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Nic Ci się nie stało?
|
|
#3027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kallina spełnienia marzeń
|
|
#3028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadia
ski to bym chyba w kolanach miała zawsze kupuję 4 albo 5.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłam wczoraj w pepco, a nie spojrzałam na piżamy.trzymam kciuki za wizyte! A ja ubrałam się ciepło i poszłam na godzinny spacer do rodziców. Po drodze zrobilam zakupy, a potem tż mnie odebrał bo wracał z pracy. Od razu mi lepiej bo zazwyczaj tylko tyłek w samochód i na lenia
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2016-01-05 o 14:42 |
||||
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
witam,
ja paznokci nie będę malować ani nic robić ani na poród ani w pierwszych tygodniach z małą. chorym i poobijanym życzę zdrowia i dobrego samopoczucia verrerie - szybkiego i pozytywnego rozwiązania sytuacji - ja też nie nawiedzę takiego stanu oczekiwania i niewiadomej. moja pszczoła tak się wczoraj wypychała - boje się że się przekręca jakoś a dobrze siedziała. czy pierzecie też nowe kocyki, rożki itp? |
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy go nadal ale co ja się z nim namęczyłam. Co chwilę chodziłam z małą do wulkanizatora żeby jej powietrza dopompował. Jakieś wadliwe koła ma bo dwa razy były reklamowane i nadal to samo się powtarzało. Zresztą już mi się nie podoba..
Cytat:
fajne są łóżeczka ze ściąganym bokiem, a dokłada się tylko niską barierkę żeby dziecko nie wypadło.![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Koniecznie ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Kallina Spełnienia Marzeń!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

mąż już zaczął kręcić noskiem, że ja śpię, a On biedny wstaje 

to kwestia szpitala

I zaczynam sie martwic czy tam u niej wszystko w porzadku czy rosnie jak nalezy i wogole. Przez prawie 2 miesiace tyle moze sie zdarzyc.. 

.