![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
![]() Masakra co sie ostatnio z naszymi dziecmi dzieje... Wiecznie jakies marudne. Czyzby caly pjerwszy rokto byl jeden wielki zeboskok? ![]()
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Wiki nic takiego nie było. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo to masz 2in1 ![]() Teraz rumba bedzie masthewem na forum ![]()
![]() |
#4774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą jestem pewna że gdyby tak poddać ocenie rehabilitanta wszystkie nasze wątkowe dzieci to u każdego coś byloby do poprawy. Szuu- ja już pracuję nad trzecim dzieckiem 😉 na razie przygotowuję grunt. Zobaczę jak mi się ułoży sytuacja w pracy, jak będziemy sobie radzić w tym roku i jak będzie ok to będę musiała przekonać męża do córeczki 😉 Choć mam przeczucie że ja mam zepsuty ten guzik który decyduje o płci żeńskiej i czeka mnie Michał zamiast Zośki😉 ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Franek dziś ani myśli zasnąć na drugą drzemkę... Wstał przed siódmą i od tej pory miał jedną półgodzinną drzemkę 😒 Mehja- szybko zaczęłaś dawać kaszkę. Wydaje mi się że dopiero co podałaś pierwsze warzywa. Ja się muszę w końcu zebrać i zamówić kaszki. A ta bobobita 7 zbóż jest ok? Cukru nie ma?
![]() |
#4775 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać.chyba gapupytała. Ja daję mleczno -ryżowa kaszke. Ale ja jestem plebs i daje takie zwykłe bobovita czy Nestlé jak w sklepie sprzedają. Na noc łyżeczką, potem kąpiel i cyc.
Kupiłam młodej skarpetki w Tesco z ff. Za 5 par zapłaciłam 6,60 ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- indu będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i gilony po pas ![]() ![]() indu- wycwiczycie wszystko.. wczoraj wczesniej poszlismy we 3 do sypialni..i wlaczylam mjm.. i jak tylko film sie zatrzymywal to mala krzyczala eee kominczne to bylo. i wczoraj sama ladnie siedziala na lozku ![]() ale to straszna wiercipieta bo po chwili juz rozgladala sie na boki i przewracala na brzuszek ![]() szuuu brawo dla TZ. moj tez chyba jakos sie zmienil przez swieta ![]() mehja w ogole ten kolega to chyba jest dziwny? co go obchodzi jakie imie?mi sie bardzo podoba ![]() kaja zdrowka dla Lenki ![]() i dla innych chorowitkow tez zdrowka zycze ![]() ejj..moja tez bezzebna ![]()
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
Tak bo nie miala jeszcze pół roku skończone
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za czlowiek. Bezczelny, że przychodzi do Was i takie rzeczy mówi.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesteśmy po sesji. Jakos za trzy dni będziemy mieli zdjęcia. Z tego co widziałam u niej na aparacie to Wojtek wychodził slodko ![]() Ale boje sie, że ja wyszłam chujowo. Było tam mega gorąco, w dodatku trzy razy przebieraliśmy Wojtka, a nie bylo do tego jakis super warunków i tak o.. Zaręczynowe zdjęcia robiliśmy na końcu na szybko, żeby nie zdążył się rozpłakać. Ale tak się zmęczył pozowaniem, że w drodze do domu od razu zasnał ![]()
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Hmm my bobathem mloda rechabilitujemy od 2mc zycia, ciekawe czemu tak. Moze u was to zwiazane jest z tym, ze ocenili, ze malutka moze sama wypracuje do 6mc
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Kejti- czekamy na fotki 😊
#4783 |
Zakorzenienie
|
O nie wiedzialam ze bobatha sie od pol roku robi.
Facet pytal ile mala ma i czy pol roku skonczone czy niepelne ale wogole nie zwrocilam uwagi na to Kejti, na pewno dobrze wyszlas i bedziecie miec piekne zdjeci ![]() Nie moge sie doczekac az pokazesz ![]() G spi juz 2 godziny. Widac tak ja te cwiczenia wykonczyly ![]() Jak wstanie to pewnie bedzie ryczec z glodu bo godzine temu miala obiad jesc ![]()
#4784 |
Zakorzenienie
|
Kaja na mojego syna jak byl maly tak leki z inhalatora dzialaly, chyba cos pisalo na ulotce ze moze tak byc. A jakie macie leki?
Ja mam manne blyskawiczna ale jeszcze nie wprowadzam bo moja dopiero teraz 6mies skonczyla Lilka stwierdzila ze brokuly z moim mlekiem sa pyyyyszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojtek też wstanie głodny, bo ostatni raz jadł około 10 przed drzemką. Chcialam mu o 12 dać, to nie zjadł nic, potem była sesja i od razu po zasnął ![]() Mehja, suuuuper! ![]()
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i jestem w domu uziemniona bo czekam na kuriera.. ma dzis byc dziad jeden ![]()
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Sylwka no widzisz, chcialas rano zeby ci sama usnela i masz
![]() Masija biedulka, moze nastepny zab idzie? Oby te siuchy zbadali Aha, co do cery to ja podczas kp mam super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy po randce z Pierogim i Dzulianem ![]() ![]() ![]() Pierogowa ma za☠☠☠iste kości policzkowe ![]() ![]()
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Indu a Margaret się też nie obraca?
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
A to dziecko musi miec pol roku skonczone do tej metody?
Kejti czekamy z niecierpliwoscia na efekty,na pewno bedzie super |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
ale wam fajnie ![]()
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
My księdza przyjmujemy bo taki fajny, młody chodzi. On chrzcił Lilkę. No i Kacper ma komunię w tym roku więc...
Zabieram się za robienie domowych knopersów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeju znowu slodycze ? ![]() u nas po obiedzie,Lilka zjadla 150 g zupki z warzywami i mowila bleeee ![]() ![]()
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bleee haha śmieszka Lilka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obraca sie non stop ale na jedna strone. Cwiczymy qiec druga. I z brzucha na plecy mega ciezko bo ma sztywne raczki. W tym wieku powinna sie turlac a tylko pelza do tylu
![]() |
#4799 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja ostatnio lubi tak z impetem się obudzić, oko otwiera i wrzask ![]() Cytat:
hehe też o tym pomyślałam ![]() Cytat:
uu będzie parka jak nic ![]() Cytat:
Właśnie jak się okazuje jednak nie musi, moja lekarka coś tak wymyśliła Cytat:
![]() ![]() ![]() Wróciliśmy ze spaceru, jest coraz więcej śniegu ciągle pada. Chodzenie z.psem i wózkiem staje się coraz trudniejsze.jutro chyba pieseł w domu zostanie |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, dziękuje ![]() Nooo z Lauri zaiskrzyło zdecydowanie, za to Prince jest chuda wywłoką chociaż na wątku oszukuje ze nie jest! wszystko sie wydało ![]() My sie z Tz obzarlismy Thai Wokiem jezu zaraz pęknę chyba za to na randce z Pince zeżarłam jeszcze szarlote i gorąca czekoladę taka to ze mnie fitmom ![]() INDU - na pewno wszystko będzie git i szybciutko sie wyrówna ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.