Dokument "Chłopaki do wzięcia" - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-05, 13:40   #3091
abacef
Raczkowanie

Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
Właśnie wczoraj się zastanawiałam - czy ona ma jakieś zęby, czy dziąsłami tak mamle?
Dziąsłami Jak się nie ma zębów to dziąsła robią się twarde i umożliwiają jako takie jedzenie. Mimo wszystko dziwie się jej, że nie zrobi sobie szczęki, chociażby na nfz. Trochę by musiała poczekać, ale cóż to w porównaniu ile czasu już tych zębów nie ma.
abacef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 15:17   #3092
Bartek1110
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez abacef Pokaż wiadomość
Dziąsłami Jak się nie ma zębów to dziąsła robią się twarde i umożliwiają jako takie jedzenie. Mimo wszystko dziwie się jej, że nie zrobi sobie szczęki, chociażby na nfz. Trochę by musiała poczekać, ale cóż to w porównaniu ile czasu już tych zębów nie ma.
Może nie potrzebuje. W końcu ciągle mówi o zabawach z facetami, to ta szczęka by jej tylko przeszkadzała if you know what I mean
Bartek1110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 15:22   #3093
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bartek1110 Pokaż wiadomość
Może nie potrzebuje. W końcu ciągle mówi o zabawach z facetami, to ta szczęka by jej tylko przeszkadzała if you know what I mean
o fuuuj
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 16:04   #3094
Pientaszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marysia0530 Pokaż wiadomość
Załącznik 6114970

Załącznik 6114971

chyba w jakimś następnym odcinku Kampio może pojawić się z kobietą....
fajne życzenia Kampio złożył nie ma co....
Pientaszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 16:05   #3095
abacef
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bartek1110 Pokaż wiadomość
Wcale nie chciałam sobie tego wyobrażać, ale mój mózg jest złośliwcem :< Ale od razu wpadłam na pomysł, że taką szczękę może wyciągnąć w razie potrzeby
Stary 2016-01-05, 16:12   #3096
Pientaszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
to byla bardzo owocna w zdjęcia imprezowe noc u Ryszarda, tego drania
to Rysiek ma już nową dziewczynę? Wiecie coś więcej? Jest coś na FB Aśki? Na tym zdjęciu Rysiek przytula się do jakiejś pijanej dziewczyny i nie jest to Aśka, chociaż trochę jakby.... Aniela... Wie ktoś coś? (ja z tych głucho ciemnych co nie mają FB )
Stary 2016-01-05, 17:09   #3097
Bartek1110
Raczkowanie

Cytat:
Wcale nie chciałam sobie tego wyobrażać, ale mój mózg jest złośliwcem :< Ale od razu wpadłam na pomysł, że taką szczękę może wyciągnąć w razie potrzeby
Chciałbym widzieć minę jej lubego gdy Aniela wyjmuje szczękę przed właściwą akcją. Albo nie, nie chciałbym. .

Cytat:
ja z tych głucho ciemnych co nie mają FB )
Nie masz FB ?? To znaczy, że nie jestem sam.
Stary 2016-01-05, 17:32   #3098
andrzej2525
Raczkowanie

Cytat:
Aniela nie chce mieć zębów bo znowu będą bolały
Ja też nie mam fejsa,fejs to jak syfilis
andrzej2525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 17:59   #3099
Bartek1110
Raczkowanie

Cytat:
Ja też nie mam fejsa,fejs to jak syfilis

Jest jeszcze nadzieja dla ludzkiej rasy.
Stary 2016-01-05, 19:40   #3100
abacef
Raczkowanie

A no tak, bo jeszcze w ciążę zajdzie :P Ale z protezą to chyba by było sztuczne zapłodnienie
Stary 2016-01-05, 20:00   #3101
yennefer007
Przyczajenie

Cytat:
A może mlaszcze językiem? Podobno brak zębów zwiększa swobodę języka... Nie wiem, tak słyszałam...
yennefer007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 20:13   #3102
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez travis Pokaż wiadomość
Aniela i jej manicure
Nawet tż zauważył, ze coś nie halo hehe
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Mlaskanie Anieli przy jedzeniu delicji to prawie jak jedzenie przez Tygryska pamiętnego spaghetti
Bo ona je memłała hehe.
Przecież ona nie jest taka stara,coś po 50tce i wszystkie zęby straciła, ja sie zastanawiam czemu,choroba,bójka
faktycznie wstawiła by sobie szczękę i od razu inna buzia
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 22:48   #3103
Lenka_1993
Zadomowienie

Właśnie miałam pisać o pazurkach Anieli TROSZKĘ poza linię wyszła, oj tam, oj tam Nie wydaje Wam się dziwne, że ten jej nowy facet jest dawnym uczestnikiem? Może to zbieg okoliczności, ale w sumie podobnie było z tą dziewczyną Andrzeja, która potem spotkała się z Wojtkiem albo na odwrót

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 23:35   #3104
Mireniak
Raczkowanie

Łapcie najlepsze teksty Anieli i Jarusia A to podobno dopiero I część

https://www.youtube.com/watch?v=NmEAfST7gT8

Edytowane przez Mireniak
Czas edycji: 2016-01-05 o 23:44
Mireniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 00:21   #3105
bkj86
Przyczajenie

Cześć.
CDW powoli topią się w oczach a przede wszystkim nudzie.
5 minut Anieli i jej kompana z ciastkami w dłoni, brakowało tylko nazwy delicji...
Na szczęście nie było samotnego bohatera z psem, który gotował zupę pomidorową, z całym szacunkiem dla tego Pana ale ciekawe czym namówili go do udziału w programie.
Bohater z cytatami na ścianie - ogarnięty i mądry mężczyzna. Oby program dał mu szansę a nie stworzył kolejne pośmiewisko.

Grillowanie i pieczenie kiełbas to już tradycja. Pierwszy był Bandziorek z kolegami i ich słynne ognisko nad jeziorem i legendarny cytat Bandziorka "powinna mieć tu i tu ". Potem to jedyny posiłek p,Stasia i Andrzeja, gryyll każdego dnia i kawka. Potem Wojtek i Tomek akcja grill - szopa. Na końcu rodzina Kampia. Ot takie sezonowe posiadówki.

Ciekawe co u takich bohaterów jak : Tomek pilates od Wojtka, młodego chłopaka u którego na wsi przypada 6 mężczyzn na zero dziewczyn, legendarnego Mariuszka Tygryska od krasnala.

hmmm a gdyby tak Bandziorek plus Ryszard usiedli na kanapie u Wojewódzkiego....
bkj86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 00:31   #3106
Bartek1110
Raczkowanie

Cytat:
hmmm a gdyby tak Bandziorek plus Ryszard usiedli na kanapie u Wojewódzkiego....
To i tak kanapa byłaby lepszą partią dla normalnej dziewczyny od nich, a na pewno miałaby więcej do zaoferowania.
Stary 2016-01-06, 09:10   #3107
Kacperx
Przyczajenie

Coraz nudniejsze te odcinki a ostatni to bije wszystko na łeb pół odcinka jak patole żrą delicje może to było jakieś lokowanie produktu bo żarli tak jakby na wyścigi. A swoją droga to miałem lepsze zdanie o tym kolesiu a ten odrazu się za aniele złapał, oj nie ma chłop dużych wymagań. I jeszcze ten koleś co nie wiem jak ma na imię co ma papieża obok gołej baby na ścianie drugie pół odcinka na gadanie z mamą. A co do bohatera artysty (aktora) to fakt indywidualista nawet chłopaka na poziomie mam nadzieje ze jak to ktoś wyżej powiedział znajdzie sobie kogoś a nie ze twórcy zrobią z niego pośmiewisko bo ten program nie jest nastawiony na pomoc w znalezieniu kogoś a na zrobienie pośmiewiska w większości z upośledzonych ludzi którym się wydaje ze są gwiazdami bo w tv są.
Kacperx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 09:58   #3108
Gwiazdka1111
Przyczajenie

A ja uważam, że jak coś to oni sami z siebie robią pośmiewisko, chociażby tym że nic, ale to kompletnie nic sobą nie reprezentują. Weźmy np łysego Kampio, typ działa na mnie jak płachta na byka, czy Szczena, czy Bandziorek - nie uważam żeby program ich ośmieszał, a jedynie oni sami. A pamiętacie tego siostrzeńca Bogdana grabarza? Najpierw swoje wywody mądre prowadził, że zmywarki to najgorszy wymysł XXI wieku, że kobiety odzwyczajaja się od pracy , że pralkę kup , suszarkę kup a paniusia sobie będzie siedzieć i nic nie robić. Papier toaletowy jej kup za 1,5 za rolkę bo szarego nie chce... No żenada... I on potem pisze na fb że załuje występu, bo program go ośmieszył!!!!!
A tak BTW ciekawe co tam u grabarza... Pewnie siostrzeniec zabronił mu występować :-P

Co do nowych bohaterów to też uważam że ten aktor z owczarkiem jest całkiem ogarnięty... Ma swój świat, nie powiem ze nie, ale wydaje się być poukładany i mądry i nie jest taki brzydki :-P
Jakby coś z tymi włosami i ubraniami zrobił to podejrzewam, całkiem fajny efekt końcówy mógłby wyjść ;-)
Gwiazdka1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 10:05   #3109
_Miyu
Raczkowanie

W zajawce następnego odcinka pokazali go (tego co pisze po scianach) już w nowej fryzurze. I wyglądał całkiem nieźle.
_Miyu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 10:37   #3110
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bkj86 Pokaż wiadomość
Ciekawe co u takich bohaterów jak : Tomek pilates od Wojtka, młodego chłopaka u którego na wsi przypada 6 mężczyzn na zero dziewczyn, legendarnego Mariuszka Tygryska od krasnala.
Tygrysek jest w szczęsliwym związku
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 11:32   #3111
marysia0530
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Tygrysek jest w szczęsliwym związku
Skąd wiesz?
marysia0530 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 12:36   #3112
Pientaszek
Raczkowanie

Kampio, to leń śmierdzący i nierób !!!! Oglądając odcinek, kiedy siedzą w kuchni i czytają ogłoszenia: lakiernik - nie, do kostki - nie, kierowca - nie, na wózki widłowe - nie.... no to kurna gdzie??? Może "tester gier" by mu odpowiadał?? No jak patrzyłam w tą jego "porcelanową twarz", te pomalowane brwi i usta, i słyszałam jego przemądrzałe wywody, to mi przychodzi tylko jedno stwierdzenie BETON.

O nie !!!!! Aniela wzięła się za podbój Śląska! Mam nadzieję, że jej nie spotkam na torgu!
A tak na poważnie, czy wierzycie, że ona jest w stanie zbudować jakikolwiek sensowny związek? Moim zdaniem nie.... zbyt długo w samotności, nie zna wartości, na których można zbudować związek, bo ich nie zaznała (i to akurat jest smutne). Stary Hanys (Ślązak) lubi mieć w domu klir (porządek) lubi mieć dobrze uwarzone (ugotowane). Ślązacy mają z domu wyniesioną rolę kobiety jako GOSPODYNI, nie koniecznie pracującej zawodowo, ale silnej baby, która trzyma wszystko w domu w porządku. Ja tam Anielki nie widzę w tej roli, jak ona nawet zupy ugotować nie potrafi - było w odcinku z Januszem. Moim zdaniem to oni się nie dogadają. A co Wy sądzicie?
Stary 2016-01-06, 13:31   #3113
Bartek1110
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marysia0530 Pokaż wiadomość
Skąd wiesz?
Może to ona jest tą jego szczęśliwą wybranką

Cytat:
No jak patrzyłam w tą jego "porcelanową twarz", te pomalowane brwi i usta, i słyszałam jego przemądrzałe wywody, to mi przychodzi tylko jedno stwierdzenie BETON
Zaraza, zaraz, chwila moment, Nie obrażaj betonu.
Ten bardzo popularny kompozyt budowlany w przeciwieństwie do kampia może być pożyteczny.

Edytowane przez Bartek1110
Czas edycji: 2016-01-06 o 13:35
Stary 2016-01-06, 22:33   #3114
Kacperx
Przyczajenie

Ciekawe co u tego siostrzeńca grabarza? co jak co ale był jedną z barwniejszych postaci pierwszego sezonu i jak walnął swoją jakaś mONdrosc np o paniusi co ma papier toaletowy za 1.5 zł było z czego pośmiać albo jego porady jak z kobietami postępować a sam kobietę to chyba na redtube widział, oj przepraszam w jego przypadku to na jakimś niemieckim VHS-sie wogóle ciekaw jestem co u bohaterów których obecnie nie pokazują chociażby wiecznie grilujący stasiu i andrzej albo "maj nej is franek " Jeszcze tylko dam upust emocjom po obejrzeniu Kampia bo typ jest odrażający z tymi łoniakami na głowie i malowanymi brwiami taki lewy do każdej roboty po za tym jaka kobieta poleci na niego bo niby czym on może zaimponować łysiną, brakiem wykształcenia, mieszkaniem z rodzicami brakiem pracy a co za tym idzie kasy? zastanawiam sie skąd miał na tą beemke i to jego hobby tuningowanie samochodów
Kacperx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 23:15   #3115
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kacperx Pokaż wiadomość
Ciekawe co u tego siostrzeńca grabarza? co jak co ale był jedną z barwniejszych postaci pierwszego sezonu i jak walnął swoją jakaś mONdrosc np o paniusi co ma papier toaletowy za 1.5 zł było z czego pośmiać albo jego porady jak z kobietami postępować a sam kobietę to chyba na redtube widział, oj przepraszam w jego przypadku to na jakimś niemieckim VHS-sie wogóle ciekaw jestem co u bohaterów których obecnie nie pokazują chociażby wiecznie grilujący stasiu i andrzej albo "maj nej is franek " Jeszcze tylko dam upust emocjom po obejrzeniu Kampia bo typ jest odrażający z tymi łoniakami na głowie i malowanymi brwiami taki lewy do każdej roboty po za tym jaka kobieta poleci na niego bo niby czym on może zaimponować łysiną, brakiem wykształcenia, mieszkaniem z rodzicami brakiem pracy a co za tym idzie kasy? zastanawiam sie skąd miał na tą beemke i to jego hobby tuningowanie samochodów
Ten siostrzeniec był udany, zmywarka i papier jako zbędny luksus haha do kogoś nie trafiła chyba cywilizacja
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 01:51   #3116
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kacperx Pokaż wiadomość
Co z Andrzejem i Panem Stasiem jest parę postów wcześniej. Ranczo na sprzedaż, a oni sami w Niemczech pracują i mają kupę długów
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 03:17   #3117
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Miyu Pokaż wiadomość
W zajawce następnego odcinka pokazali go (tego co pisze po scianach) już w nowej fryzurze. I wyglądał całkiem nieźle.
Prawda. Ja się zastanawiam co on tam w ogóle robi pomiędzy tym barwnym towarzystwem Choć te cytaty na ścianach i ogólnie cały klimat to mi gimnazjum nieco pachnie.

Jaruś to już desperacją zalatuje, łapanki urządza w kebabie i marzy aby zaprosić jakąś na "saszłyka"

Aniela sama to nie potrafi być, szybko znalazła kolejną miłość życia.

Okropni jesteście z tymi delicjami i szczęką, wyobraźnia mi się uruchomiła

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2016-01-07 o 03:18
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 09:24   #3118
andrzej2525
Raczkowanie

jaki jest szczyt wytrzymałości?zjeść delicje nie mając zębów z uśmiechem na twarzy
andrzej2525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 11:41   #3119
marysia0530
Raczkowanie

kampio3.PNG

Stary 2016-01-07, 11:43   #3120
marysia0530
Raczkowanie

wielocha3.PNG

wielocha2.PNG

wielocha.PNG

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości