|
|
#3091 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"
Cytat:
Jak się nie ma zębów to dziąsła robią się twarde i umożliwiają jako takie jedzenie. Mimo wszystko dziwie się jej, że nie zrobi sobie szczęki, chociażby na nfz. Trochę by musiała poczekać, ale cóż to w porównaniu ile czasu już tych zębów nie ma.
|
|
|
|
|
#3092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3093 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3097 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo nie, nie chciałbym. Cytat:
|
||
|
|
|
#3098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też nie mam fejsa,fejs to jak syfilis
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jest jeszcze nadzieja dla ludzkiej rasy. |
|
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
A no tak, bo jeszcze w ciążę zajdzie :P Ale z protezą to chyba by było sztuczne zapłodnienie
|
|
|
|
#3101 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawet tż zauważył, ze coś nie halo hehe
Cytat:
Przecież ona nie jest taka stara,coś po 50tce i wszystkie zęby straciła, ja sie zastanawiam czemu,choroba,bójka ![]() faktycznie wstawiła by sobie szczękę i od razu inna buzia |
|
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie miałam pisać o pazurkach Anieli
TROSZKĘ poza linię wyszła, oj tam, oj tam Nie wydaje Wam się dziwne, że ten jej nowy facet jest dawnym uczestnikiem? Może to zbieg okoliczności, ale w sumie podobnie było z tą dziewczyną Andrzeja, która potem spotkała się z Wojtkiem albo na odwrót
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
Łapcie najlepsze teksty Anieli i Jarusia
A to podobno dopiero I część ![]() https://www.youtube.com/watch?v=NmEAfST7gT8 Edytowane przez Mireniak Czas edycji: 2016-01-05 o 23:44 |
|
|
|
#3105 |
|
Przyczajenie
|
Cześć.
CDW powoli topią się w oczach a przede wszystkim nudzie. 5 minut Anieli i jej kompana z ciastkami w dłoni, brakowało tylko nazwy delicji... Na szczęście nie było samotnego bohatera z psem, który gotował zupę pomidorową, z całym szacunkiem dla tego Pana ale ciekawe czym namówili go do udziału w programie. Bohater z cytatami na ścianie - ogarnięty i mądry mężczyzna. Oby program dał mu szansę a nie stworzył kolejne pośmiewisko. Grillowanie i pieczenie kiełbas to już tradycja. Pierwszy był Bandziorek z kolegami i ich słynne ognisko nad jeziorem i legendarny cytat Bandziorka "powinna mieć tu i tu ". Potem to jedyny posiłek p,Stasia i Andrzeja, gryyll każdego dnia i kawka. Potem Wojtek i Tomek akcja grill - szopa. Na końcu rodzina Kampia. Ot takie sezonowe posiadówki. Ciekawe co u takich bohaterów jak : Tomek pilates od Wojtka, młodego chłopaka u którego na wsi przypada 6 mężczyzn na zero dziewczyn, legendarnego Mariuszka Tygryska od krasnala. hmmm a gdyby tak Bandziorek plus Ryszard usiedli na kanapie u Wojewódzkiego.... |
|
|
|
#3106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Przyczajenie
|
Coraz nudniejsze te odcinki a ostatni to bije wszystko na łeb pół odcinka jak patole żrą delicje może to było jakieś lokowanie produktu bo żarli tak jakby na wyścigi. A swoją droga to miałem lepsze zdanie o tym kolesiu a ten odrazu się za aniele złapał, oj nie ma chłop dużych wymagań. I jeszcze ten koleś co nie wiem jak ma na imię co ma papieża obok gołej baby na ścianie drugie pół odcinka na gadanie z mamą. A co do bohatera artysty (aktora) to fakt indywidualista nawet chłopaka na poziomie mam nadzieje ze jak to ktoś wyżej powiedział znajdzie sobie kogoś a nie ze twórcy zrobią z niego pośmiewisko bo ten program nie jest nastawiony na pomoc w znalezieniu kogoś a na zrobienie pośmiewiska w większości z upośledzonych ludzi którym się wydaje ze są gwiazdami bo w tv są.
|
|
|
|
#3108 |
|
Przyczajenie
|
A ja uważam, że jak coś to oni sami z siebie robią pośmiewisko, chociażby tym że nic, ale to kompletnie nic sobą nie reprezentują. Weźmy np łysego Kampio, typ działa na mnie jak płachta na byka, czy Szczena, czy Bandziorek - nie uważam żeby program ich ośmieszał, a jedynie oni sami. A pamiętacie tego siostrzeńca Bogdana grabarza? Najpierw swoje wywody mądre prowadził, że zmywarki to najgorszy wymysł XXI wieku, że kobiety odzwyczajaja się od pracy , że pralkę kup , suszarkę kup a paniusia sobie będzie siedzieć i nic nie robić. Papier toaletowy jej kup za 1,5 za rolkę bo szarego nie chce... No żenada... I on potem pisze na fb że załuje występu, bo program go ośmieszył!!!!!
A tak BTW ciekawe co tam u grabarza... Pewnie siostrzeniec zabronił mu występować :-P Co do nowych bohaterów to też uważam że ten aktor z owczarkiem jest całkiem ogarnięty... Ma swój świat, nie powiem ze nie, ale wydaje się być poukładany i mądry i nie jest taki brzydki :-P Jakby coś z tymi włosami i ubraniami zrobił to podejrzewam, całkiem fajny efekt końcówy mógłby wyjść ;-) |
|
|
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
W zajawce następnego odcinka pokazali go (tego co pisze po scianach) już w nowej fryzurze. I wyglądał całkiem nieźle.
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Raczkowanie
|
Kampio, to leń śmierdzący i nierób !!!! Oglądając odcinek, kiedy siedzą w kuchni i czytają ogłoszenia: lakiernik - nie, do kostki - nie, kierowca - nie, na wózki widłowe - nie.... no to kurna gdzie??? Może "tester gier" by mu odpowiadał?? No jak patrzyłam w tą jego "porcelanową twarz", te pomalowane brwi i usta, i słyszałam jego przemądrzałe wywody, to mi przychodzi tylko jedno stwierdzenie BETON.
O nie !!!!! Aniela wzięła się za podbój Śląska! Mam nadzieję, że jej nie spotkam na torgu! A tak na poważnie, czy wierzycie, że ona jest w stanie zbudować jakikolwiek sensowny związek? Moim zdaniem nie.... zbyt długo w samotności, nie zna wartości, na których można zbudować związek, bo ich nie zaznała (i to akurat jest smutne). Stary Hanys (Ślązak) lubi mieć w domu klir (porządek) lubi mieć dobrze uwarzone (ugotowane). Ślązacy mają z domu wyniesioną rolę kobiety jako GOSPODYNI, nie koniecznie pracującej zawodowo, ale silnej baby, która trzyma wszystko w domu w porządku. Ja tam Anielki nie widzę w tej roli, jak ona nawet zupy ugotować nie potrafi - było w odcinku z Januszem. Moim zdaniem to oni się nie dogadają. A co Wy sądzicie? |
|
|
|
#3113 | |
|
Raczkowanie
|
Może to ona jest tą jego szczęśliwą wybranką
![]() ![]() Cytat:
![]() Ten bardzo popularny kompozyt budowlany w przeciwieństwie do kampia może być pożyteczny. Edytowane przez Bartek1110 Czas edycji: 2016-01-06 o 13:35 |
|
|
|
|
#3114 |
|
Przyczajenie
|
Ciekawe co u tego siostrzeńca grabarza? co jak co ale był jedną z barwniejszych postaci pierwszego sezonu i jak walnął swoją jakaś mONdrosc np o paniusi co ma papier toaletowy za 1.5 zł
było z czego pośmiać albo jego porady jak z kobietami postępować a sam kobietę to chyba na redtube widział, oj przepraszam w jego przypadku to na jakimś niemieckim VHS-sie wogóle ciekaw jestem co u bohaterów których obecnie nie pokazują chociażby wiecznie grilujący stasiu i andrzej albo "maj nej is franek " Jeszcze tylko dam upust emocjom po obejrzeniu Kampia bo typ jest odrażający z tymi łoniakami na głowie i malowanymi brwiami taki lewy do każdej roboty po za tym jaka kobieta poleci na niego bo niby czym on może zaimponować łysiną, brakiem wykształcenia, mieszkaniem z rodzicami brakiem pracy a co za tym idzie kasy? zastanawiam sie skąd miał na tą beemke i to jego hobby tuningowanie samochodów |
|
|
|
#3115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć te cytaty na ścianach i ogólnie cały klimat to mi gimnazjum nieco pachnie.Jaruś to już desperacją zalatuje, łapanki urządza w kebabie i marzy aby zaprosić jakąś na "saszłyka" ![]() Aniela sama to nie potrafi być, szybko znalazła kolejną miłość życia. Okropni jesteście z tymi delicjami i szczęką, wyobraźnia mi się uruchomiła
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-01-07 o 03:18 |
|
|
|
|
#3118 |
|
Raczkowanie
|
jaki jest szczyt wytrzymałości?zjeść delicje nie mając zębów z uśmiechem na twarzy
|
|
|
|
#3119 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Jak się nie ma zębów to dziąsła robią się twarde i umożliwiają jako takie jedzenie. Mimo wszystko dziwie się jej, że nie zrobi sobie szczęki, chociażby na nfz. Trochę by musiała poczekać, ale cóż to w porównaniu ile czasu już tych zębów nie ma.