Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-06, 11:47   #4591
Thonia
Przyczajenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Bardzo świeża krew, może komuś się spodoba Według mnie ma fajny styl.

I
Dziewczyny czy możecie mi polecić jakieś kanały nowych, ciekawych i dorzałych kobiet na YT?? Mam na myśli osoby nowe, nie stare dinozaury i wyjadaczki. Najlepiej 40 plus. Nie koniecznie wyłącznie urodowe. Jeśli macie kogoś takiego to bardzo proszę bo zupełnie nie wiem co oglądać a te same twarze i te same problemy egzystencjalno-marudzące, juz mi się znudziły i opatrzyły mocno.
Dziękuję.

Edytowane przez Thonia
Czas edycji: 2016-01-06 o 11:49
Thonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 11:52   #4592
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Chyba ta przerwa od nagrywania kajmanowej nie wyszła na dobre. Zdziwiłam się jak mało wyświetleń ma ten filmik w stosunku do subskrypcji
ale z drugiej strony ten film jest trochę o niczym, więc może dlatego taka marna oglądalność no sama nie wiem, ja kajmana lubię, fajna dziołszka

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Thonia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy możecie mi polecić jakieś kanały nowych, ciekawych i dorzałych kobiet na YT?? Mam na myśli osoby nowe, nie stare dinozaury i wyjadaczki. Najlepiej 40 plus. Nie koniecznie wyłącznie urodowe. Jeśli macie kogoś takiego to bardzo proszę bo zupełnie nie wiem co oglądać a te same twarze i te same problemy egzystencjalno-marudzące, juz mi się znudziły i opatrzyły mocno.
Dziękuję.
mam coś super dla ciebie

baardzo lubię ten kanał, oglądam od początku i naprawdę dobrze mi się ogląda. poza tym klasa, poziom wypowiedzi no i czasem są mniej popularne kosmetyki, to też na plus.
poza tym kawa ma nastawienie do kosmetyków bardzo zdrowe- kupuje to, czego jej potrzeba, jak się nie sprawdza, to mówi o tym wprost, potrafi coś konstruktywnie skrytykować, a nie tylko bardzo fajny kolorek, takie piwo z mlekiem, bardzo przyjemne, bardzo fajne
Stary 2016-01-06, 11:54   #4593
say-hello
Zakorzenienie

A ja z kolei poproszę o polecenie jakichś anglojęzycznych youtuberek w stylu Karimy McKimmie (mam na myśli styl makijażu - dość naturalny, bez miliona warstw i konturowania jak u Kim Kardashian). Lubię sposób, w jaki mówi Nikkie Tutorials, ale z kolei jej makijaże to kompletnie nie moja bajka.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 11:54   #4594
Thonia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ale z drugiej strony ten film jest trochę o niczym, więc może dlatego taka marna oglądalność no sama nie wiem, ja kajmana lubię, fajna dziołszka

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

mam coś super dla ciebie

baardzo lubię ten kanał, oglądam od początku i naprawdę dobrze mi się ogląda. poza tym klasa, poziom wypowiedzi no i czasem są mniej popularne kosmetyki, to też na plus.
poza tym kawa ma nastawienie do kosmetyków bardzo zdrowe- kupuje to, czego jej potrzeba, jak się nie sprawdza, to mówi o tym wprost, potrafi coś konstruktywnie skrytykować, a nie tylko bardzo fajny kolorek, takie piwo z mlekiem, bardzo przyjemne, bardzo fajne
Super, bardzo dziękuję i zabieram się do ogladania. Jeśli macie coś jeszcze to poproszę bardzo.
Stary 2016-01-06, 11:54   #4595
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
To też na pewno ma jakiś wpływ, ale i tak różnica bardzo duża. Ja też obejrzałam całość, bo lubię kajmanową
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 12:04   #4596
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Cześć!
Podczytuję od dawna, itp., itd.
Nie znam się aż tak na jutubach, jak Wy. Przybywam, by swą heaterską duszą ogrzać Was nieco w te mrozy

A tak poważnie - Madzik, litości
Miałam jakąś tam mikrosympatię - ot, swojska dziewczyna, chce być jutuberką, średnio jej to wychodzi, ale przynajmniej nie udaje kogoś, kim nie jest. Raczej wierną widzką nie będę, ale mooooooże się wyrobi, powoli rozwinie i wniesie coś innego niż reszta? A tu takie historie. Nagrywanie, mediakraftowanie, zawieszanie, kasowanie, rezygnowanie, zakładanie, odchudzanie, bieganie, powracanie, żebranie, usuwanie - i od nowa #neverendingstory
Ostatnia zrzutka jest zrzutką.

Bogumiła Wiktoria też wymiata - jeszcze kilka dni temu pisała o szczerej chęci poprawy, nauki i ogólnej świadomości swych niedoskonałości we władaniu językiem ojczystym, czym pewnie zmiękczyła niejedno serduszko:
hanka.__@aniolnaresorach jeżeli chcesz, to Ci pomogę. @karolina_re Bogusia zna te strony, nie jeden raz pojawiały się w komentarzach. Problem w tym, że trzeba "chcieć"
aniolnaresorach@hanka.__ pomożesz? Jak...
aniolnaresorach@hanka.__ naprawdę myślisz że nie chce? ... mylisz się i to bardzo

A wczoraj:
maslowmasle1Bogusiu, dlaczego nie zapamiętałaś, że przed ŻE stawiamy przecinek? Smutno mi...Podobno starasz się i pracujesz nad sobą...
aniolnaresorach@maslowmasle1 moja droga... teraz zapamiętaj ŻE jak będę chciała to będę pamiętała o przecinkach a jak nie będę chciała to oleje przecinek a skupię się na tym co chcę przekazać. Z łaski Swojej pilnuj swej idealności a potem spójrz na moje błędy. Temat przecinków właśnie kończę więc nie dziw się, że nie będę reagować na twe smuteczki przez moje przecineczki. Pozdrawiam życząc dobrej nocy

Kolorowych snów!
Ech... rozumiem, ŻE może ją denerwować poprawianie pod każdym zdjęciem, no ale bez przesady. Większość osób trzyma się ortografii, interpunkcji automatycznie (na tyle, na ile umie), a te jej komentarze, że ona skupia się na treści i nie będzie udawać idealnej są w tym kontekście po prostu śmieszne. Gdyby od początku przyznawała za każdym razem, że zdaje sobie z sprawę z tego, że ma z tym problem, to nie byłoby też tego wytykania każdego błędu... no ale jak mogłaby się do tego przyznać skoro w CV ma wpisaną redakcję i korektę tekstów czy jakoś tak. Bogusia to dla mnie zagadka
Stary 2016-01-06, 12:05   #4597
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Gabson, dasz linka do tego forum na fejsie?

Widzę, że tu jakieś afery mnie omijają, ale nawet nie pytam, o co poszło. Zjadłam dzisiaj trzy MilkyWay Ameo i nie jestem w nastroju na kłótnie #piece #love #harmony
Uwielbiam Ja niestety po kilku dniach bez słodkiego wciągnęłam wczoraj kilka garści gwiazdek MilkyWay ale to i tak lepiej, niż zazwyczaj ;d Jeśli Maltesers nie wejdą na stałe do Biedronek, mam szansę mocno ograniczyć słodycze.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez pollelum Pokaż wiadomość
Salix, bubus, poczekajcie na bunt 14-latka, to dopiero jest ciekawe przeżycie

Munkaa zajrzyj na kanał Christine Salus, jak dla mnie do tej pory najlepszy, ciekawe treningi, bardzo zróżnicowane. Z Chodakowską nie dawałam rady, bo nie byłam w stanie jej słuchać
Dzięki, zapisałam sobie
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 12:10   #4598
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Uwielbiam Ja niestety po kilku dniach bez słodkiego wciągnęłam wczoraj kilka garści gwiazdek MilkyWay ale to i tak lepiej, niż zazwyczaj ;d Jeśli Maltesers nie wejdą na stałe do Biedronek, mam szansę mocno ograniczyć słodycze.[COLOR="Silver"]
Nie rozumiem fenomenu Maltesers! Moja siostra uwielbia, mój chłopak, jak spróbował, to pokochał, a dla mnie to jakaś czekoladowa kulka tylko #herezjawisiwpowietrzu
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 12:19   #4599
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Bogumiła Wiktoria też wymiata - jeszcze kilka dni temu pisała o szczerej chęci poprawy, nauki i ogólnej świadomości swych niedoskonałości we władaniu językiem ojczystym, czym pewnie zmiękczyła niejedno serduszko:
hanka.__@aniolnaresorach jeżeli chcesz, to Ci pomogę. @karolina_re Bogusia zna te strony, nie jeden raz pojawiały się w komentarzach. Problem w tym, że trzeba "chcieć"
aniolnaresorach@hanka.__ pomożesz? Jak...
aniolnaresorach@hanka.__ naprawdę myślisz że nie chce? ... mylisz się i to bardzo

A wczoraj:
maslowmasle1Bogusiu, dlaczego nie zapamiętałaś, że przed ŻE stawiamy przecinek? Smutno mi...Podobno starasz się i pracujesz nad sobą...
aniolnaresorach@maslowmasle1 moja droga... teraz zapamiętaj ŻE jak będę chciała to będę pamiętała o przecinkach a jak nie będę chciała to oleje przecinek a skupię się na tym co chcę przekazać. Z łaski Swojej pilnuj swej idealności a potem spójrz na moje błędy. Temat przecinków właśnie kończę więc nie dziw się, że nie będę reagować na twe smuteczki przez moje przecineczki. Pozdrawiam życząc dobrej nocy

Kolorowych snów!
Tak myślę, jak wielcy luteraci i pisarze dali radę przekazać treść wypowiedzi, zachowując orzy tym poprawną formę? Przecież według Bogusi jedno z drugim nie może się łączyć w naturalny sposób

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

Nie chcę cię martwić, ale on trwa 45 minut Na YT go niestety nie ma (tam jest jakaś inna, chyba ucięta wersja),
ale bez problemu znajdziesz go na chomiku
Ups No nic, obczaję

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość
Ja również zaczęłam od Skalpela, lubiłam go. Po pobieżnym przejrzeniu innych treningów wydanych przez gazetę Shape jakoś nie miałam na nie weny (wydawało mi się, że jest sporo podskoków i innych dość głośnych ćwiczeń, których jako mieszkanka bloku nie chciałam wykonywać ) i kupiłam płytę Skalpel II i muszę przyznać, że był (jest) super. Ćwiczenia z krzesłem wspominam bardzo dobrze, polecam się zapoznać Na dłuższą metę Ewa jednak zaczęła mnie nudzić i przeplatałam Skalpel II z ćwiczeniami Mel b (a Tiffoczki na rozgrzewkę aż chyba się stęskniłam i poczułam, że pora ruszyć zadek, dzięki Ci za to pytanie )
Ooo proszę bardzo Tiffany i jej boczki kiedyś robiłam dłuuugo, wrócę chyba też

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Nie rozumiem fenomenu Maltesers! Moja siostra uwielbia, mój chłopak, jak spróbował, to pokochał, a dla mnie to jakaś czekoladowa kulka tylko #herezjawisiwpowietrzu
Na Maltesers jest jeden wspaniały sposób jedzenia, czyli zjedzenie czekolady, a potem tej kulki bez gryzienia <3 Można poczuć doskonałość słodycza tego. Ale no nie każdy pokocha miłością czystą - jak ja ;d
Stary 2016-01-06, 12:24   #4600
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Na Maltesers jest jeden wspaniały sposób jedzenia, czyli zjedzenie czekolady, a potem tej kulki bez gryzienia <3 Można poczuć doskonałość słodycza tego. Ale no nie każdy pokocha miłością czystą - jak ja ;d
A tak to nie próbowałam ale ja jestem bardziej Ikar, Pawełek z adwokatem, Bajeczny stajl A w ogóle 3/4 słodyczy mogłoby nie istnieć. Byle były placki, placuszki, torciki i lody
Stary 2016-01-06, 12:30   #4601
paulina800
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję.
Ja ostatnio nadrabiam filmiki Anity Kobus , Coco collection chyba tak nazywa sie Jej kanał. Ma również bloga ktorego prowadzi znacznie dłużej.Ale Onama jakos 32 lata. Bardzo lubie Jej styl i mieszka w Wawie wiec mogę popatrzeć jakies miejsca w Wawie. W zwiazku z Włochem
Stary 2016-01-06, 12:31   #4602
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ja też myślę, że coś źle zaznaczyła, Madzik Madzikiem, różne akcje odwala, ale nie uwierzę że chciałaby, aby jedna osoba jej ten aparat zafundowała. Aż tak oderwana od rzeczywistości chyba nie jest ale to tłumaczy to 0 zł, fakt
A może po tej fali "hejtu" zmieniła na 2.5 tys. żeby właśnie nikt nie wpłacił?
Stary 2016-01-06, 12:33   #4603
201607110949
Konto usunięte

Ulubieńcy roku u Lamakeupebelli

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 12:46   #4604
whatwhat
Raczkowanie

Nie śledzę Was regularnie, więc z góry przepraszam, jeśli ten temat był już poruszany; ale znacie Monami Frost? Łotyszka mieszkająca w Liverpoolu. Ciekawy kanał, dużo przepisów, vlogów z rodziną, wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie

Edytowane przez whatwhat
Czas edycji: 2016-01-06 o 12:48
whatwhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 12:49   #4605
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez whatwhat Pokaż wiadomość
Nie śledzę Was regularnie, więc z góry przepraszam, jeśli ten temat był już poruszany; ale znacie Monami Frost? Łotyszka mieszkająca w Liverpoolu. Ciekawy kanał, dużo przepisów, vlogów z rodziną, wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie

Munia wrzuca czasem : ) śliczna kobieta. Jeśli mogę poprawić - Łotyszka.
Stary 2016-01-06, 12:53   #4606
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Czasem linkuję jej filmy, bardzo lubię ich rodzinne vlogi, ma świetnego faceta, sama jest bardzo sympatyczna i ma fajne podejście do życia. Do tego uważam, że jest po prostu śliczna
Stary 2016-01-06, 12:56   #4607
whatwhat
Raczkowanie

Cytat:
Skapnęłam się, jak tylko dodałam, już poprawione, troszkę obciach :P Dziękuję.

Jedyne, czego w niej nie lubię, to tej maniery w głosie, ale poza tym uwielbiam jej filmy, bardzo pozytywna dziewczyna
Stary 2016-01-06, 12:57   #4608
xsun

Hity u Stylizacje

Zachwala pędzle Hani
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 12:57   #4609
whatwhat
Raczkowanie

Cytat:
Zauważyłam, jak tylko dodałam ten wpis, już poprawione, troszkę obciach :P Dziękuję.

Jedyne, czego w niej nie lubię, to tej maniery w głosie, ale poza tym uwielbiam jej filmy, bardzo pozytywna dziewczyna
Stary 2016-01-06, 13:01   #4610
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Naprawdę wierzycie, że ktoś dałby tę złotówkę? Aż takie nieposzanowanie ciężko zarobionego pieniądza? Nie potrafiłabym dać nawet grosza takiej osobie - ja na ten grosz zarobiłam, ona go wyżebrała.
Nie odpowiadam za wszystkich ludzi na świecie, moja wiara nie ma tu nic do rzeczy może i ktoś by wpłacił. Natomiast dużo łatwiej mi uwierzyć, że Madzik chciała od każdego złotówkę niż o jednej osoby 2500 zł, chociaż nie popieram ani jednego, ani drugiego.

Cytat:
Tak myślę, jak wielcy luteraci i pisarze dali radę przekazać treść wypowiedzi, zachowując orzy tym poprawną formę? Przecież według Bogusi jedno z drugim nie może się łączyć w naturalny sposób
Czytałam ostatnio w wielkich bólach jedną z nowszych książek Beaty Pawlikowskiej, ona ma podobne podejście do przecinków ona będzie wstawiała je tak jak jej się podoba a nie tak jak mówią zasady pisowni! Co się z tą babką podziało to ja nie wiem...

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
A może po tej fali "hejtu" zmieniła na 2.5 tys. żeby właśnie nikt nie wpłacił?
Ale wtedy równie dobrze mogłaby ustawić 5000 zł albo anulować zbiórkę (chyba że nie można tego zrobić?).
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 13:13   #4611
ophelie_
Zero Osiem Wojna

Cytat:

Znam i bardzo lubię, ale czasami irytuje mnie jej sposób mówienia. Takie specyficzne pieszczenie się Nie mam pojęcia jak to nazwać XD
ophelie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 13:20   #4612
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Nie odpowiadam za wszystkich ludzi na świecie, moja wiara nie ma tu nic do rzeczy : może i ktoś by wpłacił. Natomiast dużo łatwiej mi uwierzyć, że Madzik chciała od każdego złotówkę niż o jednej osoby 2500 zł, chociaż nie popieram ani jednego, ani drugiego.

Czytałam ostatnio w wielkich bólach jedną z nowszych książek Beaty Pawlikowskiej, ona ma podobne podejście do przecinków ona będzie wstawiała je tak jak jej się podoba a nie tak jak mówią zasady pisowni! Co się z tą babką podziało to ja nie wiem...

Ale wtedy równie dobrze mogłaby ustawić 5000 zł albo anulować zbiórkę (chyba że nie można tego zrobić?).
No to moje przypuszczenia ale przy założeniu, że nie da się anulować właśnie. Nie wiem, jakoś nigdy nie robiłam zrzutki
Stary 2016-01-06, 13:21   #4613
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ophelie_ Pokaż wiadomość
Znam i bardzo lubię, ale czasami irytuje mnie jej sposób mówienia. Takie specyficzne pieszczenie się Nie mam pojęcia jak to nazwać XD
Ile ona ma lat? Myślałam, że jest w moim wieku, okazuje się, że młodsza o kilka lat (kolejna młoda kobietka, która zrobiła więcej w tym życiu niż ja, choćby nawet tych tatuaży : P)
Stary 2016-01-06, 13:23   #4614
smerffie
Zakorzenienie

Pani X w najnowszym vlogu promuje picie alkoholu na stoku (przelewanie do piersiówki)... Mało odpowiedzialne moim zdaniem

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 13:28   #4615
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Czasem linkuję jej filmy, bardzo lubię ich rodzinne vlogi, ma świetnego faceta, sama jest bardzo sympatyczna i ma fajne podejście do życia. Do tego uważam, że jest po prostu śliczna
A ile ona ma lat? Wie ktoś?
Stary 2016-01-06, 13:38   #4616
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
A ile ona ma lat? Wie ktoś?
"Mini 2year old Monami! 👶I was born 22 years ago on the 5th of January 1994 ! " - z jej instagrama, 1 dzień temu.
Stary 2016-01-06, 13:39   #4617
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję.
Ja bardzo lubię Violinkę
https://www.youtube.com/channel/UC_k...qBZZNaQ/videos
Może i nic ciekawego nie wnosi ale oglądam ją z przyjemnością
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 13:40   #4618
201701230959
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Pani X w najnowszym vlogu promuje picie alkoholu na stoku (przelewanie do piersiówki)... Mało odpowiedzialne moim zdaniem

Liczy na kupoburzę w komentarzach. Trzeba nadrobić, bo hajsometr odnotował spadek Na insta podłapała wiele komentarzy odnoszących się do ilości alko przez nią spożywanych i jeszcze więcej obronnych.

Nie wiem czy ktoś wspominał, ale na ytb jest opcja niby wyłączenia łapek. Widz klika na łapkę ale ilość tych w górę i w dół widzi tylko vloger. Nie zdziwię się jak to zacznie stosować.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 13:48   #4619
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Liczy na kupoburzę w komentarzach. Trzeba nadrobić, bo hajsometr odnotował spadek Na insta podłapała wiele komentarzy odnoszących się do ilości alko przez nią spożywanych i jeszcze więcej obronnych.

Nie wiem czy ktoś wspominał, ale na ytb jest opcja niby wyłączenia łapek. Widz klika na łapkę ale ilość tych w górę i w dół widzi tylko vloger. Nie zdziwię się jak to zacznie stosować.
Ona nie dopuści do burzy w komentarzach, bo usunie jakiś nieprzychylny z prędkością światła

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 13:49   #4620
201607131114
Konto usunięte

Tak w temacie Madzika to możliwe, ze zbiórki nie da się zamknąć przed upływem ustalonego czasu. Tak przynajmniej mi się wydaje. Madzik, Madzik, Madzik.... Zaliczyć żenadę roku w pierwszym tygodniu stycznia - to się nazywa klasa.

Swoją drogą jestem straszna i okrutnie bawi mnie jej stwierdzenie "bardzo zależy mi na dobrej jakości", gdyż Madzik taaaak bardzo kojarzy mi się z "jakością"
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości