|
|
#3631 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Ej, przyszłam nadrobić zaległości z całego dnia i już się czerwienię
![]() Kochane jesteście <3
|
#3632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
zdrówka Cytat:
![]() ja sobie w przypływie szaleństwa kupiłam torebkę Korsa i nie mam jej gdzie nosić bo nigdzie nie chodzę problemy pierwszego świata Cytat:
![]() Pamiętam ze z Twoją synowa miałyśmy podobny termin, ja też miałam rodzić wczoraj ale mój synek się pospieszył ![]() i zdrówka widziałam, super Ju kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrówka szczęścia i duuużo weny |
||||
|
|
|
#3633 |
|
Nindżopesz
|
Macham z doskoku bo mnie wzięło na granie w erpegi
![]() Ad zimna uważam, że mamy prawo narzekać bo:- żadna sobie z własnej woli nie wybierała mieszkania w takiej strefie klimatycznej, co innego jakby zamieszkać w Barcelonie i kwękać, że gorunc, - klimat umiarkowany powinien być umiarkowany! A nie że zimą -20 a latem 37 ![]() - w sklepach nędza jeśli chodzi o ciepłe ciuchy (płaszcze 70% poliestru, bez jaj) a jeśli już coś ma niezły skład to kosztuje 2 tys - nie każdego stać. Znowu owijać się w sto pindziesiont warstw termo-koszulek i rajtuzków to też słaba opcja bo potem w pracy trzeba zdjąć kapotę i jakoś się zgrabnie poruszać i wyglądać. Niemniej ja wolę porządnie zmarznąć (chociaż to fizycznie boli) niż się męczyć przez dwa tygodnie upałów. Marznie się zazwyczaj stosunkowo krótko (niech to nawet będzie godzina, potem się rozmarza w pracy/domu/sklepie) a od wyczerpującego upału trudniej uciec bo jednak klimatyzacja jest rzadsza niż kaloryfery. Wracam do grania. |
|
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak się boisz, że nieużywana się spsuje, to mogę ją ponosić trochę za Ciebie, a jak już zaczniesz wychodzić, to Ci oddać . Żeby tak bezczynnie nie leżala ![]() Ju, wszystkiego najlepszego i spelnienia marzeń |
||
|
|
|
#3635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Chyyyyyyba to był Esc. 03. 3. Oł maaaaaaaan a ja nie zobaczę Cytat:
Do klimatu nie mogę mieć pretensji, bo nikt nie mówił, że będzie stały. Klimat się zmienia na całej Ziemi, ponoć wskutek naszych działań cywilizacyjnych, także sami sobie jesteśmy winni. Ale wqurfa mam. Lipa leży w społeczeństwie, że nie potrafimy się do niego słusznie i skutecznie przygotować - jak pisałaś brak ciepłej odzieży, beznadzieja z torami kolejowymi etc etc. Ciekawa jestem, czy dożyję czasów, żę zima i lato przestaną nas zaskakiwać Nie wracaj do grania sama bym chętnie wsysła w jakiś klimatyczny serial wciągający, ale ni ma Dobra, dziś jeszcze nie zachorowaliśmy, może będzie udany dzień Justyno - spełnienia marzeń
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-06 o 12:40 |
||
|
|
|
#3636 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rozterko gratulacje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
|
Cytat:
![]() Dzięki Sobaszysz....
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3640 | ||||||
|
Panaroja
|
snad śniegu
![]() Cytat:
poza tym on jest wyznawcą innego systemu niż moja instruktorka więc tym bardziej rozumiesz ![]() Cytat:
2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ju 100 lat i wszystkiego najlepszego jak zwykle zapomniałam co chciałam napisać ![]() Nie wychodzę dziś z domu , za nic
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3641 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3642 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam sie pakować ? ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- długo tak jeszcze masz zamiar? ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- fogle to macham znad powrotu od blixniaów '
|
|
|
#3643 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3644 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3645 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja byłam na śniegu i rzucałam się śnieżkami, choć za bardzo nie było ich z czego zrobić Witam w Nowym Roku ![]() Sylwek się udał, wróciliśmy o 6 rano (wyszliśmy z imprezy jako jedni z ostatnich) - lokal fajny, jedzenie dobre (aż za dobre przejadłam się ![]() ), zespół fajny (jak na takie imprezy ), towarzystwo fajne (tylko wymiękło Co do Waszej dyskusji o pogodzie, to nie chce mi się nawet za bardzo pisać Poczytałam wczoraj, pocytowałam, ale mi się cytaty nie zapamiętały , mata szczęście - napiszę tylko tyle - mieć pretensje do zimy, że jest zimą to po prostu lol Nie, więc wyluzujta na litość Boską albo akceptujecie albo się frustrujecie i jest Wam jeszcze zimniej ![]() Macie wpływ na pogodę? Tak to ją zmieńcie, nie to się przestańcie wkurzać, nie szkoda Wam nerwów? ![]() A zmieniając temat: 1. Czy ma ktoś jakiś kod rabatowy do ZSK? Skądś coś można wziąć? Jakiś newsletter, bo nie widzę nic? ![]() 2. Gdzie/ jak zamawiacie minerały? na jakichś wspólnych czy same? Nigdy nie kupowałam, więc nie wiem co i jak Mam ino próbki od Skrb, a rozważam (wreszcie) zakup... helpunku ![]() 3. Szukam inspiracji - produkt główny kasza jaglana
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2016-01-06 o 18:06 |
|||
|
|
|
#3647 |
|
|
Spoo! Dawno Cię nie widziałam jesteś!Dziś dzień wolny, więc co? Więc boli gełowa...
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze co do pogody, to też wczoraj ciut zmarzłam, no ale cóż... taki mamy klimat
![]() Rozterko gratulacje ![]() Ju wszystkiego najlepszego, nowych klientów i nowych zleceń, spokoju, radości! ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Bosh przeczytałam blixów, stwierdziłam, że nie wiem co to i poleciałam dalej ![]() Gdyby nie Corii ... Polly naumiesz Ty się pisać w tym Nowym Roku? ![]() ![]() A i jeszcze pomyślałam, że te blixy to chyba coś do ust ... ![]() I w ogóle już mi nie pasowało ![]() Cytat:
Byłam na Twej stronie Do Rejcz i nie tylko, bo zacytowałam Cię, ale nie wiem gdzie ten cytat polazł Pisałaś, że już wszystkie fajne seriale obejrzałaś? Za dużo oglądasz A poważnie też mam kilka do zaczęcia i mnóstwo filmów na liście i nie wiem co wybrać Ostatnio oglądałam Pakt z diabłem, może być, ale nie powala, jak ktoś kocha J. Deppa to niech ogląda albo może lepiej nie A dziś Paddingtona oglądałam Także jak ktoś jakiś fajny film ostatnio oglądał (ino nie horror) niech poleca
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3649 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Polly sie sama wypollizowala
|
|
#3650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad warstw
Cytat:
to się zagrzać mozna że HEJ!---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() A ogólnie to czemu nie można napisać tu że człowiekowi źle bo marznie ? Nie rozumiem Można narzekać na co innego a na to nie? Nie po to foruma mamy ?Toć na każdy problem jest proste panaceum. Zimno Ci ubierz się, nie masz kasy na odyseję zębową do dodatkowej roboty idź , gruba jesteś dupę bierz w troki i chudnij Toć to takie proste nie jest jak się wydaje ...Iiiiii weź nie narzekaj ...
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3652 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3653 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w temacie pogody to ja nie lubie ani upałów ani zimna...chce jesien
, choc musze przyznac ze w tym roku zoostałam jesiennie dopieszczona, nie pamietam chyba tak suchej i pogodnej jesieni jak w tym roku
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Baru, a w szczególności Babciu Rozterko
![]() Cytat:
Zaintrygował mnie ten anonimowy mężczyzna... ![]() Idziesz jak burza z tym interesem ![]() Cytat:
), że przerzuciłam się na Annabelle Minerals. Ale nie każdy je lubi.Wczoraj mieliśmy 10 A wystarczyło tylko, że w czasie dnia wygasło w piecu, nikogo nie było (tzn. ja wróciłam po pracy na niecałą godzinkę, ale musiałam się wybrać w gości), a jak wieczorem wróciliśmy to taki zonk. Czekam na śnieg, bo jak już ma być zima to ja proszę o śnieg, żebym mogła się narcić po lasach ![]() A tak w ogóle to przedwczoraj myślałam, że sobie palec złamałam Wyładowując w Biedrze towar na taśmę walnęłam w tę metalową obudowę takim sztywnym wyprostowanym paluchem. Zabolało, ale nie jakoś strasznie, za to do wieczora tak się ból rozkręcił (przy okazji ten palec mogłam trzymać tylko zgięty), że zasnąć nie mogłam ![]() A na drugiej ręce, na tym samym palcu do kompletu mam odcisk od temperowania kredek, bo co tylko dziecko ma kolorować, jak mama też lubi Jest okazja, bo dostałam ładny kalendarz z kolorowankami na każdy tydzień.
|
|
#3655 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
póki co cenzury jeszcze chyba w Barze nie uskuteczniamy ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3656 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj byłam w knajpie, gdzie ogrzewanie padło -chyba jedyna pusta knajpa w ten wieczór -ale rozdali nam kocyki i grzane piwo, i było fajnie ![]() Łupki z zapałek sobie zrób, jak mój Tata kiedyś ![]() Musisz kupić temperówkę na korbkę Tylko wtedy kredki szybciej schodzą, bo takie temperowanie bardzo bawi
|
|
#3657 |
|
Panaroja
|
Powstały perfumy dla Putina
http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostk...-pachna/l78105W tiwi podawali , że cytryna , bergamotka , czarna porzeczka , sosna syberyjska i orzech . Porzeczka mnie się nie podoba , ale reszta całkiem obiecująca
|
|
|
#3658 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kii to niewiele dłużej niż u mnie jak na dwójkę to nieźle ![]() Cytat:
ja np teraz oglądam nowy sezon Fargo, ale w ogóle mnie nie wciąga ![]() Może dlatego że oglądam głównie znad Młodego przy cycu i nie mogę się skupić na fabule ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ooo, moja koleżanka w podstawówce taką miała, za każdym razem jak u niej byłam (a bywałam minimum raz w tygodniu) patrzałam na nią z zazdrością. Czasem dawała pokręcić ![]() Kolorowanki to zabawa mojego dzieciństwa ![]() Cytat:
![]() A temczasem nadrabiam Przyjaciół, bo nie uwierzycie, ale nie oglądałam ![]() 2. Zaraz mi lepiej
|
|
#3660 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

bo:

'
Macie wpływ na pogodę?
Mam ino próbki od Skrb, a rozważam (wreszcie) zakup... helpunku