Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-06, 16:37   #4651
floooowers
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Sam podkład wydaje się być bardzo okej - ile dałaś?
wyedytowałam ten post - na całej twarzy mam tylko jedną pompke podkładu, lecz jest on w swojej konsystencji bardzo lejący się stąd tak wygląda jakbym dokładała po pompce na policzek.

a jeśli chodzi o cene - 110zł
Stary 2016-01-06, 16:41   #4652
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
To jest dużo podkładu

to ona, dziekuje
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:41   #4653
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez floooowers Pokaż wiadomość
wyedytowałam ten post - na całej twarzy mam tylko jedną pompke podkładu, lecz jest on w swojej konsystencji bardzo lejący się stąd tak wygląda jakbym dokładała po pompce na policzek.

a jeśli chodzi o cene - 110zł
Pytałam o cenę - dzięki, bo jeśli chodzi o ilość, nie wydaje mi się wcale duża, wszystko ładnie nałożone, w ogóle ładny makijaż

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-01-06 o 16:44
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:42   #4654
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
To jest dużo podkładu
Normalnie tylko Was podczytuję i się nie udzielam, ale
Powiedzcie mi, że to jakaś parodia, a nie test na żywo...
Stary 2016-01-06, 16:43   #4655
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
To jest dużo podkładu

Jezu :O

Wysłane z mojego ARIES_785 przy użyciu Tapatalka
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:45   #4656
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Normalnie tylko Was podczytuję i się nie udzielam, ale
Powiedzcie mi, że to jakaś parodia, a nie test na żywo...
Hahaha - malowanie twarzy niczym ściany wyciągnęło Cię z mroku, widzę ;d
Stary 2016-01-06, 16:45   #4657
floooowers
Raczkowanie

Cytat:
Pytałam o cenę - dzięki, bo ilość nie wydaje mi się wcale dużo, wszystko ładnie nałożone, w ogóle ładny makijaż
dziękuję

mimo wszystko podkładu nie polecam na co dzień ponieważ jest dość ciężki. na wielkie okazje tak jak maluję klientki -ślub, studniówka itd. jest nie do zdarcia
Stary 2016-01-06, 16:46   #4658
Selfish Girl
Life is a drink ...

Teraz dopiero zaliczyłam ten film .... jaki FAIL XDDDDDDD no to dziewczyna poleciała ostro.

Cytat:
Pytałam o cenę - dzięki, bo jeśli chodzi o ilość, nie wydaje mi się wcale duża, wszystko ładnie nałożone, w ogóle ładny makijaż
No własnie ja też oglądam i nie rozumiem po co zaczepka, że duzo tego i tamtego.

A filmik wyżej był tego przykładem... :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:51   #4659
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
każdy robi to co lubi i co uważa za stosowne.
Dlatego tylko mi się pozostaje dziwić, że ktoś robi tak a ktoś inny siak
Mam nadzieję, że nie dotknęła cię moja opinia.

Swoją drogą, ciekawie ci wyszły cienie wokół oczu. Nie wiem czy one normalnie są takie jakby brązowe czy to wina mojego monitora, ale na początku myślałam, że już masz pomalowane oczy Wiem, dziwne, ale mi się podobało. Chyba kwestia oświetlenia?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:51   #4660
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
jeden z najlepszych seriali EVEEER
Skończyłam drugi odcinek 2 sezonu i boję się, co będzie w następnym Po każdej minucie oczy z orbit mi coraz bardziej wychodziły.
Cytat:

Nie można! Zabronione!

Mam ładną cerębez niedoskonałości,a bardzo lubię nakładać kryjąco-wygładzający podkład Pharmaceris, czasem nawet zimą walnęłam Revlona, bo... uwaga lubię.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

O kurde, pierwsze zaskoczenie roku - z kategorii - dziwne

Nie wiem, chyba kiedyś wpadł do koszyka tuńczykw puszce, ale dopeiro teraz zauważyłam, ze to takie danie z kuskusem perłowym, cieciorką i suszonymi pomidorami z tuńczykiem właśnie. Otworzyłam, bo do obiado-kolacji jeszcze trochę i... jakie to pyszne ;o fakt, że jestem wygłodniała po ćwiczeniach, ale naprawdę jem ze smakiem, do tego lekkie, pełne smaku, no pyszka. Szczególnie ten kuskus perłowy- pierwszy raz jem. Z firmy Graal.

O, jadłam ten z kukurydzą, papryką, oliwkami itd. (z Biedry oczywiście) i zastanawiałam się, czy ten z kuskusem jest spoko, skuszę się na niego
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
to ona, dziekuje

Ktoś tu się zainspirował makijażem gejsz.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2016-01-06 o 16:53
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:52   #4661
Munkaa
Zakorzenienie

W klimacie podkładu - suchoskóre dziołszki bez większych problemów, może naczynkowe ewentualnie - macie coś od lat sprawdzonego? Znowu kończy mi się AA rozświetlający, który jest bardzo spoko, ale jednak kusi człowieka jakaś nowość, a wtopić się boję - przy podkładzie chyba najłatwiej o to.
Stary 2016-01-06, 16:54   #4662
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
To jest dużo podkładu
O Panie! To już w ogóle malowanie nowej twarzy
Stary 2016-01-06, 16:54   #4663
whatwhat
Raczkowanie

Cytat:
jak najbardziej nie neguję tego

przy swojej cerze, która jest bardzo wrażliwa na częste zmiany temperatury - dom, podwórko, samochód itd. dostaję plam na twarzy, czuję się niekomfortowo więc staram się to zakryć. każdy robi to co lubi i co uważa za stosowne. na co dzień używam healthy mix i zmian potrądzikowych nawet nie zakrywam korektorem, ale na większe okazje w różnych warunkach po prostu źle się czuję z plamami na twarzy.
mi się bardzo Twój makijaż podoba, i moim zdaniem wcale nie ma żadnej "tapety" wszystko się bardzo ładnie wtopiło w skórę moim zdaniem
whatwhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:55   #4664
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

O, jadłam ten z kukurydzą, papryką, oliwkami itd. (z Biedry oczywiście) i zastanawiałam się, czy ten z kuskusem jest spoko, skuszę się na niego
Ale dobre aż mi smutno, że już wciągnęłam ten kuskus właśnie robi robotę! One są w Biedronie? ;o
Stary 2016-01-06, 16:56   #4665
floooowers
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Dlatego tylko mi się pozostaje dziwić, że ktoś robi tak a ktoś inny siak
Mam nadzieję, że nie dotknęła cię moja opinia.

Swoją drogą, ciekawie ci wyszły cienie wokół oczu. Nie wiem czy one normalnie są takie jakby brązowe czy to wina mojego monitora, ale na początku myślałam, że już masz pomalowane oczy Wiem, dziwne, ale mi się podobało. Chyba kwestia oświetlenia?
mam bardzo ciemną skórę wokół oczu, w gimnazjum posądzano mnie o zażywanie narkotyków przez to
Stary 2016-01-06, 16:56   #4666
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
W klimacie podkładu - suchoskóre dziołszki bez większych problemów, może naczynkowe ewentualnie - macie coś od lat sprawdzonego? Znowu kończy mi się AA rozświetlający, który jest bardzo spoko, ale jednak kusi człowieka jakaś nowość, a wtopić się boję - przy podkładzie chyba najłatwiej o to.
Ja co troche wracam do all matt plus catrice, chyba nic nie wygląda na mnie naturalniej niz ten. AA rozswietlający mnie kusil, ale jeszcze sie nie skusilam
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:57   #4667
Munkaa
Zakorzenienie

Nie wiem, czy dziękowałam w końcu - dziękuję więc za wszystkie ćwiczeniowe rady,d zisiaj trzeci dzień z Ewką miałam (póki co będę trzymała się jej, ale zanotowałam wszystko od Was ) i jestem tak zastygła i obtłuszczona, ze przy Skalpelu kilka razy i tak wysiadam, w szczególności przy nogach i pośladach, płakać mi się chce momentami i wściekła jestem, ale jak już skończę, to czuję się dobrze, oby mi się nie odechciało, styczeń pojadę chyba na Chodaku, a kolejny miesiąc może poprzeplatam z jakimiś innymi
Stary 2016-01-06, 16:59   #4668
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja co troche wracam do all matt plus catrice, chyba nic nie wygląda na mnie naturalniej niz ten. AA rozswietlający mnie kusil, ale jeszcze sie nie skusilam
Ten podkład jest super, ma fajny kolor (mówię o najjaśniejszym), ale niestety - już po 2 dniach mnie po nim wysypuje. No zapycha mnie strasznie ;( Żałuję, bo tani i ładnie na mnie wygląda.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 16:59   #4669
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whatwhat Pokaż wiadomość
mi się bardzo Twój makijaż podoba, i moim zdaniem wcale nie ma żadnej "tapety" wszystko się bardzo ładnie wtopiło w skórę moim zdaniem
Stary 2016-01-06, 17:00   #4670
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Ale dobre aż mi smutno, że już wciągnęłam ten kuskus właśnie robi robotę! One są w Biedronie? ;o
Tak, stoją w tych koszach na środku, niby na stronie wyskakuje informacja, że są już niedostępne w ofercie, ale ja je cały czas widzę
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:02   #4671
DVGNV
Kocur Kanapowiec

Cytat:
Napisane przez whatwhat Pokaż wiadomość
Nie śledzę Was regularnie, więc z góry przepraszam, jeśli ten temat był już poruszany; ale znacie Monami Frost? Łotyszka mieszkająca w Liverpoolu. Ciekawy kanał, dużo przepisów, vlogów z rodziną, wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie

uwielbiam ją sama ją tu chyba pierwszy raz podlinkowałam, cieszę się że ma tak pozytywny odbiór na który zasługuje

nigdy nie robiłam takich akcji, ale zrobię jej prezent i wyślę jej wałek do malowania, biedna się męczy z pędzelkiem i farbą (a sorry,podkładem), a tak wyjdzie szybciej i wydajniej
DVGNV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:04   #4672
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
mam bardzo ciemną skórę wokół oczu, w gimnazjum posądzano mnie o zażywanie narkotyków przez to
Tak to się niby objawia?! Ludzie to mają pomysły. W każdym razie podobało mi się przed Po - też ładnie ci oczy wyszły. Super te cienie wybrałaś. Pasują ci takie kolory.
Stary 2016-01-06, 17:06   #4673
floooowers
Raczkowanie

Cytat:
Tak to się niby objawia?! Ludzie to mają pomysły. W każdym razie podobało mi się przed Po - też ładnie ci oczy wyszły. Super te cienie wybrałaś. Pasują ci takie kolory.
nie wiem, w każdym bądź razie moi rodzice byli na dywaniku u dyrektora a ja miałam badania za FREE
Stary 2016-01-06, 17:06   #4674
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej siostrze sprawdza się Healthy Mix
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:08   #4675
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ten podkład jest super, ma fajny kolor (mówię o najjaśniejszym), ale niestety - już po 2 dniach mnie po nim wysypuje. No zapycha mnie strasznie ;( Żałuję, bo tani i ładnie na mnie wygląda.
tez zawsze biore najjasniejszy, nie wiem czy mnie zapycha, bo mnie zapycha wlasciwie wszystko i ciezko mi znalezc winowajce, nie uzywam go caly czas, bo jednak nowosci kuszą, a poprawy nie widzialam nude illusion mnie rozczarowal, mam jeszcze ten nowy even skin tone ale nie uzywalam i nowy astora
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:09   #4676
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
nie wiem, w każdym bądź razie moi rodzice byli na dywaniku u dyrektora a ja miałam badania za FREE
To nikt nie zauważył, że masz tak od samego początku? Czy to z czasem ci się zrobiło? Przeproszono cię czy coś?
Stary 2016-01-06, 17:11   #4677
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
tez zawsze biore najjasniejszy, nie wiem czy mnie zapycha, bo mnie zapycha wlasciwie wszystko i ciezko mi znalezc winowajce, nie uzywam go caly czas, bo jednak nowosci kuszą, a poprawy nie widzialam nude illusion mnie rozczarowal, mam jeszcze ten nowy even skin tone ale nie uzywalam i nowy astora
Ja niestety jestem tego pewna w 100%, robiłam pod tym kątem testy Teraz używam z polecenia Hani MACa w kompakcie (Pro Longwear), ale niestety zachwycona nie jestem - łatwo się ściera z twarzy i w ekspresowym tempie ubywa z opakowania.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:14   #4678
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Cześć!
Podczytuję od dawna, itp., itd.
Nie znam się aż tak na jutubach, jak Wy. Przybywam, by swą heaterską duszą ogrzać Was nieco w te mrozy

A tak poważnie - Madzik, litości
Miałam jakąś tam mikrosympatię - ot, swojska dziewczyna, chce być jutuberką, średnio jej to wychodzi, ale przynajmniej nie udaje kogoś, kim nie jest. Raczej wierną widzką nie będę, ale mooooooże się wyrobi, powoli rozwinie i wniesie coś innego niż reszta? A tu takie historie. Nagrywanie, mediakraftowanie, zawieszanie, kasowanie, rezygnowanie, zakładanie, odchudzanie, bieganie, powracanie, żebranie, usuwanie - i od nowa #neverendingstory
Ostatnia zrzutka jest zrzutką.

Bogumiła Wiktoria też wymiata - jeszcze kilka dni temu pisała o szczerej chęci poprawy, nauki i ogólnej świadomości swych niedoskonałości we władaniu językiem ojczystym, czym pewnie zmiękczyła niejedno serduszko:
hanka.__@aniolnaresorach jeżeli chcesz, to Ci pomogę. @karolina_re Bogusia zna te strony, nie jeden raz pojawiały się w komentarzach. Problem w tym, że trzeba "chcieć"
aniolnaresorach@hanka.__ pomożesz? Jak...
aniolnaresorach@hanka.__ naprawdę myślisz że nie chce? ... mylisz się i to bardzo

A wczoraj:
maslowmasle1Bogusiu, dlaczego nie zapamiętałaś, że przed ŻE stawiamy przecinek? Smutno mi...Podobno starasz się i pracujesz nad sobą...
aniolnaresorach@maslowmasle1 moja droga... teraz zapamiętaj ŻE jak będę chciała to będę pamiętała o przecinkach a jak nie będę chciała to oleje przecinek a skupię się na tym co chcę przekazać. Z łaski Swojej pilnuj swej idealności a potem spójrz na moje błędy. Temat przecinków właśnie kończę więc nie dziw się, że nie będę reagować na twe smuteczki przez moje przecineczki. Pozdrawiam życząc dobrej nocy

Kolorowych snów!

Ale wyhaczyłaś wolny nick! Nono.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Naprawdę wierzycie, że ktoś dałby tę złotówkę? Aż takie nieposzanowanie ciężko zarobionego pieniądza? Nie potrafiłabym dać nawet grosza takiej osobie - ja na ten grosz zarobiłam, ona go wyżebrała.

Tak. Nie wiem, co bardziej żałośnie by wyglądało - 0 zł czy na przykład 13,70 pod koniec akcji.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:14   #4679
floooowers
Raczkowanie

Cytat:
To nikt nie zauważył, że masz tak od samego początku? Czy to z czasem ci się zrobiło? Przeproszono cię czy coś?
byłam w klasie, gdzie towarzystwo było bardzo zróżnicowane, miałam tak odkąd przyszłam do szkoły. zawsze były jakieś insynuacje co do mojej osoby i jak już mnie wyprowadzili z równowagi to stałam się nerwowa. jako że nasza dyrektorka była niereformowalna to moje oburzenie uznała za stan "po" nakręciła panią pedagog i skierowali mnie na badania. jakież było jej zdziwienie gdy lekarka wypisała razem z panią dermatolog, że taki odcień skóry po prostu mam
Stary 2016-01-06, 17:16   #4680
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
jszcze na grubasfit mozna poogladac madzika
Zapomniałam już o tym kanale. I zapomniałam, że wrzucałam jej tutaj w dyskusji propozycję nowego logo.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
w ogóle madzik mnie zdziwił zawsze taka zwolenniczka wszystkiego, co najtańsze, fanka biedry i chinola...a tu taka zmiana, nagle kanon super-duper 700 za milion złotych.
dziwię się, że nie poprosiła o aparat z alliexpress czy z innej chińskiej strony, przecież tam jest wszystko najlepsze
no właśnie
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości