|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
Cytat:
może jakieś próbki kosmetyków będą ostatnio dostałam butelkę i kupę próbek na innym szkoleniu. i dowiedziałam się o paru fajnych sklepach w Rzeszowie.
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie te warsztaty są 10.03, a termin mam na 11.
|
|
#3603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam w domu jak w zamrażalce
mój teść się upił i nie poszedł do pieca. "piepszony" alkoholik
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
który rożek
safari brązowe czy moje zoo czerwone ??
|
|
|
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
moje zoo czerwone jest super
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Misia
Moje zoo
|
|
|
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
hej Wam, dawno się nie odzywałam, przepraszam za moją nieobecność. Mąż ciągle w domu a ja nie mam kiedy wejść na internety i Was poczytać...
|
|
|
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz po spotkaniu. Musze brac insuline przed kazdym posilkiem (czyli 4 razy dziennie). Co przyznam zdziwilo mnie, bo dziewczyny z ktorymi bylam na tym spotkaniu, mialy duzo wyzszy cukier ode mnie, a beda braly tylko rano lub wieczorem. Juz pierwszy zastrzyk wzielam i jak dla mnie ok, bo boli mniej niz klucie palca
. Zobaczymy jak to bedzie z tym cukrem po insulinie. Oby bylo dobrze ![]() sowa2806 A kiedy teraz masz wizyte? Ja jutro musze przeslac mailem pomiary cukru z dzisiaj zeby wiedzieli jak na mnie to wplywa. ![]() Kiinga26 verrerie za wizyty:fasolka1987 Ja jakis czas temu siadlam z siostra i policzylysmy i zapisalysmy ile czego jest. A ze sporo tego jest to ciesze sie ze mam juz to za soba, bo pewnie niepotrzebnie wydawalabym pieniadze na ubranka, ktorych juz nie potrzebuje ![]() _polly_ Tz martwi sie o Ciebie i corcie i dlatego pewnie tak powiedzial. Mowi sie ze jak drogi sa dziurawe a kobieta w ciazy nie moze urodzic, to trzeba ja na taka wlasnie przejazdzke zabrac, wytrzesie porzadnie i moze sie cos ruszy Moze uslyszal to od kogos i boi sie, ze jazda autobusem zle wplynie na Twoj stan. Pogadaj znim i powiedz ze dobrze sie czujesz i ze nie ma czym sie martwic i pewnie nie bedzie protestowal ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Mi tez najbardziej podoba sie moje zoo i mysle ze idealnie pasuje do chlopca
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
dla chlopca czerwien jest super a braz m isie wogole nie podoba
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zamówiłam moje zoo czerwone bo też mi sie ajbardziej podobało
|
|
|
|
#3613 |
|
Rozeznanie
|
Nessea - w poniedziałek idę. A u mnie na odwrót - nie są skore do przepisywania insuliny a tak bym wolala. A ile jednostek musisz sobie podawać ? Ja mam 4 i jest tak w sam raz ( miedzy 110 a 117 wychodzi po śniadaniu) ginekolozka mi mówiła ze insulina nie przedostaje sie przez łożysko wiec dla dzidzi to bez różnicy w przeciwieństwie do cukru!
|
|
|
|
#3614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, bo dziewczyny ktore byly ze mna mialy nawet powyzej 12, a i tak tylko raz mialy brac insuline , chybaze ich lekarze sa ostrozniejsi jak Twoj i ewentualnie potem powiedza im ze maja brac wiecej
|
|
#3615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobaczymy co tam w poniedziałek powie a póki co łącze się w bólu ;P
|
|
|
|
|
#3617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic nie kupiłam, bo jakoś nie mogłam się zdecydować. Chciałam rożek wziąć, ale kolory były średnie i nie wiedziałam czy brać z wkładem kokosowym czy bez ale wózkiem pojeździłam dotty wychodzi o jakieś 70zł drożej, ale Lupo Comfort był w cenie internetowej.Cytat:
![]() Ale super! Miłego spotkania i nie obgadujcie nas ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
Ja już byłam. Próbki i gadżety były, poza tym wygrałam butelkę i obśmiany tu płyn do mycia tejże
Było trochę wypełniaczy (filmiki Palmersa i PBKM), ale główne tematy - bezpieczeństwo w podróży i pierwsza pomoc - b. fajnie poprowadzone więc polecam.
|
|
|
|
#3619 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie,
wczoraj miałam taki humor do ... wiecie czego ? że teście, którzy nas odwiedzili , zmyli się, po pół godzinie. Po tym mąż się na mnie wydarł że mogłam poudawać miłą, a nawet nie usiadłam z nimi na chwile. No głupio wyszło...:/ A wszystko dla tego że moje samopoczucie i sprawność fizyczna już słabe. Nie daje rady spacerować, strasznie boli mnie, nawet nie wiem co. Wybaczcie za szczegółowy opis prawa ścianka bożeny, tam byłam nadcinana przy 1-ym porodzie, i ostatnio gin coś wspominała o jakimś polipie śluzowym, nie wiem co to, a ona mi i nie wytłumaczyła dokładnie. No i w summie nie wiem dla czego mnie tam tak boli, głównie kiedy chodzę. Brzuch też napina się, i wszystko w kupie mnie strasznie irytuje . Wróciłam ze sklepu, mam do Biedry 1 km, i zeszło mi z tym człapaniem 1 godz.kupiłam kapsułki Jelp do prania, bo już posegregowałam ciuszki.Brakuje mi parę rzeczy, kombinezonu i czapeczek, skarpetek. Na razie się wstrzymuje z zakupem. Jeszcze wczoraj siedziałam cały!! dzień nad wózkami, mąż się śmiał ze zwariowałam. Co myślicie o wózkach w stylu retro? http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzie...5936073cc668d6 Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2016-01-07 o 14:18 |
|
|
|
#3620 |
|
Rozeznanie
|
U mnie 4.03 - moge nie zdążyć
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według mnie wyglądają bardzo ładnie, ale nie jeździłam żadnym tego typu i nie wiem jak się je prowadzi
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 19.02
no mam nadzieje ze zdąże termin na 11 marca ;pja zrobiłam kotlety bo mnie mąż od 3 dni męczył o kotlety to tego beda frytki i surowka i pyszny rosołek z wczoraj
|
|
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
Emma
Ja wizyta w srode i az sie boje stanac po.5 tygodniach Dzis nam dogodzilam byly.golabki.w sosie pomidorowym. Wczoraj.tak pisalyscie o buleczkach. Nie pieklam ale kupilam pyszna chalke tz mial.do tego kakao
|
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
ten retro sliczny szkoda tylko ze w groszki bo bym leciala pokazac tz do wozka rzeczy mam tez we wzory i by sie gryzlo
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się ale nie na tyle żeby zrezygnować z kół obrotowych
ten w groszki nie bardzo, w dodatku jest z tej samej firmy co mój pierwszy(koła się psuły). Zerknij na te wózeczki: http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-3w...862911740.htmlhttp://allegro.pl/3w1-wozek-retro-ev...882407835.html
|
#3626 |
|
Konto usunięte
|
fjolek;- jeżeli o kolor chodzi to ja chce biel, czerń, szarość, lub granat, nie groszki
chodzi mi o konstrukcje ktoregos_dnia;- bo gin powiedziała że ten polip sluzowy ma się sam wchłonąć, lub po porodzie zabieg. I że nie jest groźny, więc ja się nie przejmowałam. W poniedziałek wizyta, juz się dopytam dokładniej co to i dla czego boli |
|
|
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz się ugotujé ze złości!!!!
Od 4 dni nie działa mi pralka. Prania mam pod sufit. Dzisiaj miał być serwisant między 9a10:00. Zadzwoniłam o 11:40.zapytać dlaczego nie dotarł. Powiedział, że musiał zajechac do zusu i się trochę przedluzylo. Ale na pewno do mnie przyjedzie zaraz po wyjściu z ZUS u. Zadzwoniłam 20 minut temu z pytaniem gdzie jest. I usłyszałam że już dzisiaj nie przyjedzie bo wyjechał na wioski do serwisu. Będzie u mnie jutro z rana. Ani się kur** nie zapytał czy ja w ogóle mam jutro czas, ani nie przeprosił. No kpina! Podziekowalam im i postanowiłam znaleźć inny serwis. W jednym nie odbierają, w innym termin dopiero na środę. TŻ się złości że tak lekkomyslnie z nich zrezygnowałam... A ja choćbym miała kupić nową pralkę, to nie zapłacę za usługę komuś, kto tak mnie potraktował! Jeszcze mi ciśnienie przed wizytą podnieśli! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
no ja to samo szukam szarosci albo granatu
|
#3629 |
|
Konto usunięte
|
emma;i: http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-3w...862911740.html
http://allegro.pl/3w1-wozek-retro-ev...882407835.html[/QUOTE] oooo!! własnie taki był by idealny wedle mojegu gustu, ale mój mąż nie zgadza się. Mówi że woli nowoczesny, a nie jakiś babciowaty |
|
|
|
#3630 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe kiedy zamierzaja mi doslac ta zlamana czesc do lozeczka bo w pn napisali ze rzpatrzyli reklamacje wzieli adres na ktory wyslac i cisza; /
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

może jakieś próbki kosmetyków będą

narazie cisza...
jeszcze męża i rozliczenie będziemy mieć z głowy ;-)
mój teść się upił i nie poszedł do pieca. "piepszony" alkoholik 

za wizyty:

prawa ścianka bożeny, tam byłam nadcinana przy 1-ym porodzie, i ostatnio gin coś wspominała o jakimś polipie śluzowym, nie wiem co to, a ona mi i nie wytłumaczyła dokładnie.