Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-07, 13:43   #4141
_Bianeczka_
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Noemi_27 Pokaż wiadomość
Mam implanty okragle i pytałam lekarza o anatomiczne powiedział ze nie ma takiej potrzeby. Poczekam na efekt końcowy po 8 tygodniach i wtedy będę wypowiadać swoje opinie. Cierpliwość nie jest moja dobra cechą sobie nie mam nic do zarzucenia wypytalam lekarza przed operacja o wszystko więc oczekuje ze feket będzie taki jakiego oczekiwałam jak leżę to autku są idealnie
Efekt koncowy jest chyba po ok 6 miesiacach od operacji a czasami i dluzej.
8 tygodni to tylko 1,5 miesiaca a ja widze po sobie jak one ciagle sie zmieniaja.
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 13:48   #4142
ismenka
Zakorzenienie

enn jak chcesz zobaczyć dr AK wejdź sobie na you tube. Natavlog . dziewczyna u niego robiłai kkręciła filmiki sprzed operacji,z konsultacji,po operacji. fajnie się ogląda.
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 14:18   #4143
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
enn jak chcesz zobaczyć dr AK wejdź sobie na you tube. Natavlog . dziewczyna u niego robiłai kkręciła filmiki sprzed operacji,z konsultacji,po operacji. fajnie się ogląda.
Oooo, dzieki!

Bianeczka, dzieki. u Ciebie to pewnie tez wynika z wielkosci implantu itd.

Szann, poogladam program Celebryty i poobczajam prace KP. Moglabym skoczyc do niego i AB za jednym zamachem. dlugo sie do niego czeka?
Stary 2016-01-07, 14:23   #4144
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Oooo, dzieki!

Szann, poogladam program Celebryty i poobczajam prace KP. Moglabym skoczyc do niego i AB za jednym zamachem. dlugo sie do niego czeka?
raczej długo Lili u niego robiła, nie ma jej ostatnio na forum. myślę że podobały by Ci się jej piersi,bo zrobił jej małe anatomy. nie wiem ile dokładnie czekała. ok 1,5 roku chyba na operację. na konsultacje pewnie ok roku
Stary 2016-01-07, 14:34   #4145
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
raczej długo Lili u niego robiła, nie ma jej ostatnio na forum. myślę że podobały by Ci się jej piersi,bo zrobił jej małe anatomy. nie wiem ile dokładnie czekała. ok 1,5 roku chyba na operację. na konsultacje pewnie ok roku
Z tego co kojarze to Lili byla niezadowolona z operacji i chciala poprawiac Nawet pisala do doktora, ale on odpowiedzial ze wg niego jest wszystko okej. Tam chodzilo o dobor szerokosci implantu, nie tylko o sam w sobie rozmiar (z ktorego Lili byla niezadowolona).

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Wklejam odpowiedzi LILI po tym jak dostala odpowiedz od doktora:

"No to sobie teraz będę beczała przez najbliższe godziny ;( jutro na bank pójdę do pracy napuchnięta . Po prostu nie wierzę w to, że K.P.jest zadowolony z tego co widzi.... KPINA !!!! Pier**e go ! Już mnie kroić na pewno nie będzie kutas ! "

Edytowane przez _Bianeczka_
Czas edycji: 2016-01-07 o 14:35
Stary 2016-01-07, 14:37   #4146
ismenka
Zakorzenienie

Takbbyło coś takiego. chociaż piersi wyszły śliczne wg mnie. Pamiętam też ze była u AB je sskonsultować i powiedział ze ma złe zrobione te piersi.
Stary 2016-01-07, 14:44   #4147
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Takbbyło coś takiego. chociaż piersi wyszły śliczne wg mnie. Pamiętam też ze była u AB je sskonsultować i powiedział ze ma złe zrobione te piersi.
Mi sie nie podobaly bo byly za waskie w stisunku do klatki piersiowej Doktor zle dobral implant, wiec tu ewidentnie byla jego wina. A powiedzial tyle ze rozumie ze pacjentka czuje niedosyt rozmiaru. A przeciez nie o wielkosc implantu chodzilo a o rozmiary szer/projekcja.
Stary 2016-01-07, 14:59   #4148
malaistotka90
Raczkowanie

Mnie się moja operacja wydawała droga, bo razem z mastopeksja wyszło sporo, a tu teraz widzę ceny u KP 24k, uhuhu. Niezłe ceny.
Teraz tak przeglądam sobie katalog implantów http://www.piersi.info.pl/files/1865...Poster21PL.pdf
Czy wiecie co przy anatomach oznacza ten wymiar oznaczony jako 'A'? Tzn jest w tabeli szerokość, długość, projekcja i potem jeszcze jakieś 'A', nie ma legendy
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 15:18   #4149
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Z tego co kojarze to Lili byla niezadowolona z operacji i chciala poprawiac Nawet pisala do doktora, ale on odpowiedzial ze wg niego jest wszystko okej. Tam chodzilo o dobor szerokosci implantu, nie tylko o sam w sobie rozmiar (z ktorego Lili byla niezadowolona).

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Wklejam odpowiedzi LILI po tym jak dostala odpowiedz od doktora:

"No to sobie teraz będę beczała przez najbliższe godziny ;( jutro na bank pójdę do pracy napuchnięta . Po prostu nie wierzę w to, że K.P.jest zadowolony z tego co widzi.... KPINA !!!! Pier**e go ! Już mnie kroić na pewno nie będzie kutas ! "
Nie brzmi to zachecajaco, chociaz nie zdziwilabym sie gdyby jej piersi mi sie podobaly, biorac pod uwage nasze skrajnie rozbiezne gusta.
W kazdym razie nie sadze, zeby bylo to warte czekania tyle czasu. No nic, musze dalej przekopywac internet.
Stary 2016-01-07, 15:39   #4150
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaistotka90 Pokaż wiadomość
Mnie się moja operacja wydawała droga, bo razem z mastopeksja wyszło sporo, a tu teraz widzę ceny u KP 24k, uhuhu. Niezłe ceny.
Teraz tak przeglądam sobie katalog implantów http://www.piersi.info.pl/files/1865...Poster21PL.pdf
Czy wiecie co przy anatomach oznacza ten wymiar oznaczony jako 'A'? Tzn jest w tabeli szerokość, długość, projekcja i potem jeszcze jakieś 'A', nie ma legendy
mnie się wydaje ze to długość od góry implantu do punktu maksymalnie wysunięte do przodu (nue wiem czy jasno to napisałam )
Stary 2016-01-07, 15:40   #4151
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Kto jeszcze? M.P że Szczecina, tutaj Star jest przykładem, JJ też jest godny uwagi, K.P pracujący u Celebryty - z tym że raczej małe piersi robi. Pani I.G z Trójmiasta, chociaż ponoć ciężko u niej z dogadaniem terminu nawet konsultacji, hmm, kogo my tu jeszcze mieliśmy. .. no tak, P.S Poznań
To są tacy znani na forum, gdzie można zobaczyć żywe chodzące piękne efekty hihihi

A T.K już 4 lata temu jak szukałam lekarza to miał te zdjęcia z podziałem na okrągłe, a komuś stąd powiedział że już nie robi okrągłych

Wystarczy sama kartka z wynikami - ta karta to chyba taka do portfela nie? Jak odbiorę w końcu wyniki to chyba sobie zrobie

Wyschly podłogi, lecę dalej
Ja do niego dzwoniłam przed operacją i mi powiedział że nie pracuje na okrągłych i co mnie mile zaskoczyło bardzo chwalił mojego doktorka
Stary 2016-01-07, 16:10   #4152
enn_
Zakorzenienie

A to jaka jest ta wizja TK, ktora zawsze realizuje? Lubi naturalnie wygladajacy cyc, czy cos innego?
Stary 2016-01-07, 16:38   #4153
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Odpowiem tak. U mnie naturalny cycek to byla sama skora plus wyczuwalny gruczol pod (grudy) i zebra. Od gory i z boku bylo poprostu widac te zebra.
Teraz, pomimo tego ze juz mija 3 miesiece od operacji cycki sa twarde. Mieksze niz odrazu po operacji ale do miekkosci to im baaardzo daleko. Mojemu mezowi to absolutnie nie pzreszkadza i mi tez Nie wiem na ile to wplyw : duzego implantu a malego cycka przed, firmy implantu, to ze mam extra wysoka projekcje (wiec efekt push up u mnie byl bardzo pozadany), czas od operacji itd.

Co do wyczuwania implantu, u mnie czuc od zewnetrzenej strony krawedz, ale jak pomacasz dokladnie palcami. Od gory czy od dolu nic nie czuc No i od strony rowka tez nie czuc krawedzie. Samego w sobie implantu tez nie da sie wyczuc przez "skore" .
Może to zależy od tego jak się wszystko w środku goi?
Nie wiem, ale ja mam już bardzo miękkie. Krawędzi nie czuję z żadnej strony. Mamy z tej samej firmy implant, z tym że ja chyba o rozmiar mniejszy.
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 17:44   #4154
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
Oooo, dzieki!

Moja kumpela robila u K.P. Ponoc na termin czeka sie ok.12-18 moesiecy, jej udalo sie wskoczyc na termin ktory ktos skasowal po 6 miechach od konsultacji. Jest bardzo zadowolona i z efektu i z podejscia lekarza. Z zupelnie plaskiej klaty zrobil sie piekny, naturalny biust o jakim marzyla.
Stary 2016-01-07, 20:13   #4155
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
Może to zależy od tego jak się wszystko w środku goi?
Nie wiem, ale ja mam już bardzo miękkie. Krawędzi nie czuję z żadnej strony. Mamy z tej samej firmy implant, z tym że ja chyba o rozmiar mniejszy.
Nie wiem. Moze u mnie miesnie mocno trzymaja ?
Ja mam 450 wiec dosc spory implant. Tylko no wlasnie.... dla mnie miekki cycek to taki jak Szann pokazala na filmie. U mnie jak sie dotknie to moge piersia ruszac na boki, gora dol, mogę przycisnac palcami i cycek latwo sie ugina. Ale jak sie wyprostuje, miesnie sie napinaja to wtedy jakbym miala mocny stanik nalozony, ale bez uzcucia dyskomfortu dlatego uwazam ze jeszcze sa twarde . Jesli beda takie jak Szann, powiem ze mam miekkie
Stary 2016-01-07, 20:15   #4156
enn_
Zakorzenienie

Na jakim filmie?
Stary 2016-01-07, 20:19   #4157
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Na jakim filmie?
Na niemieckim kanale
Stary 2016-01-07, 21:11   #4158
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Na jakim filmie?
Hahahaha chyba głodnemu chleb na myśli ale dawać ten film!

wiecie co...ja już zaczęłam się zastanawiać nad większym rozmiarem hahaha

czy 485 hi nie będzie za małe przy moim wzroście co sądzicie?

A powiedzcie mi, czy jedynie grupę krwi należy wykonać wcześniej? Czy jakieś inne badanie też ? Bo 11 stycznia zostanie mi już tylko 2 tyg.do operki!!! Aaaaa
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:17   #4159
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
Hahahaha chyba głodnemu chleb na myśli ale dawać ten film!

wiecie co...ja już zaczęłam się zastanawiać nad większym rozmiarem hahaha

czy 485 hi nie będzie za małe przy moim wzroście co sądzicie?

A powiedzcie mi, czy jedynie grupę krwi należy wykonać wcześniej? Czy jakieś inne badanie też ? Bo 11 stycznia zostanie mi już tylko 2 tyg.do operki!!! Aaaaa
Sprawdz hemoglobine, krzepliwosc krwi - ze zlymi wynikami nie bedziesz miec operacji. Nie pamietam co jeszcze.
Teraz mozesz brac juz rutinoscorbin, ja tez bralam detramax (farmaceutka mi polecila). Te leki sa na uszczelnienie zyl, mniejsze ryzyko siniakow i szybsze gojenie. A i witamina C.
Stary 2016-01-07, 21:28   #4160
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem. Moze u mnie miesnie mocno trzymaja ?
Ja mam 450 wiec dosc spory implant. Tylko no wlasnie.... dla mnie miekki cycek to taki jak Szann pokazala na filmie. U mnie jak sie dotknie to moge piersia ruszac na boki, gora dol, mogę przycisnac palcami i cycek latwo sie ugina. Ale jak sie wyprostuje, miesnie sie napinaja to wtedy jakbym miala mocny stanik nalozony, ale bez uzcucia dyskomfortu dlatego uwazam ze jeszcze sa twarde . Jesli beda takie jak Szann, powiem ze mam miekkie
Ja chyba mam strasznie mało tego mięśnia. Dlatego też chyba mnie nic po operce nie bolało.
Ale właśnie, sedno sprawy tkwi w tym, co dla kogo znaczy miękkie
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:35   #4161
Noemi_27
Raczkowanie

Hej Dziewczyny wstawiam fotki.
Ismenka brzuch tez jest w galerii
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:35   #4162
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
Ja chyba mam strasznie mało tego mięśnia. Dlatego też chyba mnie nic po operce nie bolało.
Ale właśnie, sedno sprawy tkwi w tym, co dla kogo znaczy miękkie
Musze zrobic foto na ile moge scisnac...lub film

Po operacji mnie tez malo bolalo, praktycznie sam kregoslup. Leki przeciwbolowe przestalam brac w czwartek (operacja w poniedzialek) a wczesniej bralam tylko dlatego ze balam sie ze zacznie mnie bolec
Zdecydowanie co baba to inaczej przechodzi i sie goi...i wyglada... i pragnie czegos innego
Stary 2016-01-07, 21:50   #4163
malaistotka90
Raczkowanie

Też zrobiłabym jutro badania, tylko nie wiem, czy mogę je robić w trakcie brania antybiotyku. Pewnie grupę krwi tak, bo to się nie zmieni, ale wszystkie inne to nie wiem, a mam ich trochę (aptt i inr, morfologia i jeszcze dodatkowo od endokrynologa tsh i prolaktyna). W poniedziałek też ide na USG, ale będzie wstyd, jeszcze jakiś facet przeprowadza to badanie, to podwójny wstyd, i ekg jak będą mi kazali zdjąć stanik to jeszcze kolejny wstyd.
Boję się trochę tego badania na krzepliwość, bo mi krew jakoś tak nie za szybko krzepnie, jak się skaleczę no to trochę leci zanim przestaje ;p Jak mi np. kosmetyczka zacinała skórki od paznokci i czasem zacięła, to leciało i leciało...
Stary 2016-01-07, 21:56   #4164
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Sprawdz hemoglobine, krzepliwosc krwi - ze zlymi wynikami nie bedziesz miec operacji. Nie pamietam co jeszcze.
Teraz mozesz brac juz rutinoscorbin, ja tez bralam detramax (farmaceutka mi polecila). Te leki sa na uszczelnienie zyl, mniejsze ryzyko siniakow i szybsze gojenie. A i witamina C.
Miałam robione te badania w październiku i wszystko w normie, także myślę, że i tym razem będzie ok więc niestety widzę, że kucie będzie podwójne jutro badanie gr.krwi a w pon.reszta....a czasu coraz mniej

Biorę już rutinoscorbin i wit.C 1000mg od 2 tyg, żeby się nie rozchorować tylko teraz podkręcę dawkę i oby było dobrze!

A czy Wasi lekarze też zlecili Wam zrobienie badania na HIV? Ile trwa jego zrobienie? Któraś wie?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Musze zrobic foto na ile moge scisnac...lub film

Po operacji mnie tez malo bolalo, praktycznie sam kregoslup. Leki przeciwbolowe przestalam brac w czwartek (operacja w poniedzialek) a wczesniej bralam tylko dlatego ze balam sie ze zacznie mnie bolec
Zdecydowanie co baba to inaczej przechodzi i sie goi...i wyglada... i pragnie czegos innego
Jestem za filmem....

A jak ze spaniem? Jakieś sprawdzone metody?
Stary 2016-01-07, 22:01   #4165
malaistotka90
Raczkowanie

Cytat:
Miałam robione te badania w październiku i wszystko w normie, także myślę, że i tym razem będzie ok więc niestety widzę, że kucie będzie podwójne jutro badanie gr.krwi a w pon.reszta....a czasu coraz mniej

Biorę już rutinoscorbin i wit.C 1000mg od 2 tyg, żeby się nie rozchorować tylko teraz podkręcę dawkę i oby było dobrze!

A czy Wasi lekarze też zlecili Wam zrobienie badania na HIV? Ile trwa jego zrobienie? Któraś wie?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Jestem za filmem....

Chyba też jutro zrobię gr. krwi, bo podobno mam na nie przyjść 2 razy... więc wypadałoby jutro przyjść pierwszy raz

Na HIV nie trzeba robić badania przed operacją, chyba, że Ty chcesz dla własnej wiedzy. Ja robiłam z 2 lata temu między innymi to badanie, a że wynik był ujemny a od tego czasu nie miałam za bardzo możliwości się zakazić, to bez sensu żebym powtarzała. Jak robisz prywatnie, to czekasz 3-6 godzin na wyniki
Stary 2016-01-07, 22:03   #4166
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Też zrobiłabym jutro badania, tylko nie wiem, czy mogę je robić w trakcie brania antybiotyku. Pewnie grupę krwi tak, bo to się nie zmieni, ale wszystkie inne to nie wiem, a mam ich trochę (aptt i inr, morfologia i jeszcze dodatkowo od endokrynologa tsh i prolaktyna). W poniedziałek też ide na USG, ale będzie wstyd, jeszcze jakiś facet przeprowadza to badanie, to podwójny wstyd, i ekg jak będą mi kazali zdjąć stanik to jeszcze kolejny wstyd.
Boję się trochę tego badania na krzepliwość, bo mi krew jakoś tak nie za szybko krzepnie, jak się skaleczę no to trochę leci zanim przestaje ;p Jak mi np. kosmetyczka zacinała skórki od paznokci i czasem zacięła, to leciało i leciało...
A czemu wstyd ? Mi tez USG robil facet (w sumie 2 razy bylam na takim badaniu). Na ostatnim kolezanka mi powiedziala zebym uwazala bo to taki gbur. No wiec ja poszlam, zdjelam stanik, rozlozylam sie na lezance jak na plazy z topless. No taki milutki lekarz byl, tak mi cyce wymacal ta galeczka.... od USG galeczka, zeby nie bylo Powiedzialam mu dlaczego robie badanie i czy torbiel jaka mam nie przeszkadza w zabiegu. Powiedzial ze wg niego absolutnie nie przeszkadza. Byl ciekawy gdzie robie itd. No milusi byl ! Moze pojde do niego teraz na kontrole...jak tam implancik sie przyjal

Cytat:

Jestem za filmem....

Ja na HIV nigdy nie robilam....

A spanie po zabiegu... u mnie pierwsza noc na kanapie na polsiedzaco z poduchami. Druga noc juz w swoim lozku z poduchami, a ze mam materac termoplastyczny to bylo mi cudownie spac Kolejne... poduchy coraz nizsze. Maz mi pomagal wstawac abym nie musiala sie napinac
Teraz to sie turlam po lozku
Stary 2016-01-07, 22:10   #4167
malaistotka90
Raczkowanie

No wstyd to w moim wypadku, bo ja się po prostu wstydzę moich piersi. Jakbym miała normalne takie zwyczajne, to bym się nie wstydziła, bo to coś normalnego, ale że wyglądają jak z programu 'Trudne przypadki medyczne' albo 'Body bizarre' albo innego dziwnego programu z TLC, to się wstydzę :P Chirurgowi plastykowi się aż tak nie wstydziłam pokazać, bo oni widzą różne rzeczy w swojej karierze, ale dla takiego człowieka, niezwiązanego z chirurgią, to może być lekki szok
Stary 2016-01-07, 22:11   #4168
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja99 Pokaż wiadomość
Aicha pół roku po operacji i ma cudownie miękkie mimo, że wszyscy tu piszą, że mentory twarde Sama sprawdziłam

Ale Aicha ma okrągłe a nie anatomy a między nimi jest różnica w twardości
Stary 2016-01-07, 22:19   #4169
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Chyba też jutro zrobię gr. krwi, bo podobno mam na nie przyjść 2 razy... więc wypadałoby jutro przyjść pierwszy raz

Na HIV nie trzeba robić badania przed operacją, chyba, że Ty chcesz dla własnej wiedzy. Ja robiłam z 2 lata temu między innymi to badanie, a że wynik był ujemny a od tego czasu nie miałam za bardzo możliwości się zakazić, to bez sensu żebym powtarzała. Jak robisz prywatnie, to czekasz 3-6 godzin na wyniki
No właśnie A.B. zlecił mi badanie na HIV jako obowiązkowe, także pewnie daje takie badanie każdej pacjentce w końcu duzo krwi i boi się o swoje zdrowie, to zrozumiałe ja też kiedyś robiłam już takie badanie- 3 lata temu i nic nie powinno się zmienić, ale skoro każe, to zrobię dla JEGO spokoju

Cytat:

Ja na HIV nigdy nie robilam....

A spanie po zabiegu... u mnie pierwsza noc na kanapie na polsiedzaco z poduchami. Druga noc juz w swoim lozku z poduchami, a ze mam materac termoplastyczny to bylo mi cudownie spac Kolejne... poduchy coraz nizsze. Maz mi pomagal wstawac abym nie musiala sie napinac
Teraz to sie turlam po lozku
U mnie pewnie też wyjdzie w praniu...o ile w ogóle będę spała
Stary 2016-01-07, 22:27   #4170
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
No wstyd to w moim wypadku, bo ja się po prostu wstydzę moich piersi. Jakbym miała normalne takie zwyczajne, to bym się nie wstydziła, bo to coś normalnego, ale że wyglądają jak z programu 'Trudne przypadki medyczne' albo 'Body bizarre' albo innego dziwnego programu z TLC, to się wstydzę Chirurgowi plastykowi się aż tak nie wstydziłam pokazać, bo oni widzą różne rzeczy w swojej karierze, ale dla takiego człowieka, niezwiązanego z chirurgią, to może być lekki szok
Ale jaki szok? Myslisz, ze tylko do chirurgow plastykow chodza kobiety z nieidealnymi piersiami? Przeciez i tak wiekszosc kobiet nie decyduje sie na operacje, a normalnie chodzi na badania do lekarzy, a wszelkiego rodzaju wady czy asymetrie biustu itp. to przeciez nie rzadkosc.

Prawda jest taka, ze to, co my chcemy poprawiac jest norma i lekarze nie takie rzeczy widzieli.

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2016-01-07 o 22:31
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości