Panny Młode 2017 cz. 10 :D - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-07, 23:08   #3481
nivea91
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 10 :D

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ech...Już kiedyś była ta rozmowa. Wierzę w Boga, nie wierzę w kościół. Śluby powinny być udzielane za darmo, a jeśli płacę, to nie chce słuchać głupot.
Tez uważam, że płacenie za każdy sakrament to przesada i nie powinno tak być, też nie z wszystkim się zgadzam, ale ślub jest dla mnie. Jestem katoliczką, wierzę i nie pozwolę na to, żeby gadanie księdza zmusiło mnie bym odpuściła coś co dla mnie jest ważne. Ślub możesz brać w innej parafii czy wziąć całkiem innego księdza jeśli Twój Ci nie będzie odpowiadał, ale jeśli wiara jest dla Ciebie ważna to nie warto odpuszczać. Księża mają sporo za uszami, nie mówię że nie,ale oni też odpowiedzą kiedyś za to przed Bogiem

Edytowane przez nivea91
Czas edycji: 2016-01-07 o 23:09
nivea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 23:12   #3482
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Tez uważam, że płacenie za każdy sakrament to przesada i nie powinno tak być, też nie z wszystkim się zgadzam, ale ślub jest dla mnie. Jestem katoliczką, wierzę i nie pozwolę na to, żeby gadanie księdza zmusi mnie bym odpuściła coć co dla mnie jest ważne. Ślub możesz brać w innej parafii czy wziąć całkiem innego księdza jeśli Twój Ci nie będzie odpowiadał, ale jeśli wiara jest dla Ciebie ważna to nie warto odpuszczać. Księża mają sporo za uszami, nie mówię że nie,ale oni też odpowiedzą kiedyś za to przed Bogiem
Ślub jest dla mnie, ale też powinien być dla mnie przyjemnością. Jakbym trafiła na księdza jak proboszcz mojej siostry to bez problemu. Facet świetny... niby ostry, ale i piękne kazanie dał i dało się z nim dogadać i jeszcze dał mojej babci wino z Kanii (? Nie wiem czy dobrze odmieniam) Galilejskiej.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 23:17   #3483
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Ślub jest dla mnie, ale też powinien być dla mnie przyjemnością. Jakbym trafiła na księdza jak proboszcz mojej siostry to bez problemu. Facet świetny... niby ostry, ale i piękne kazanie dał i dało się z nim dogadać i jeszcze dał mojej babci wino z Kanii (? Nie wiem czy dobrze odmieniam) Galilejskiej.
Kany*
Jeśli Ci zależy na Kościelnym to znajdź księdza, który będzie Ci odpowiadał. Dla mnie osobiście to bardzo ważne i mimo, że mam też w parafii księdza dziwaka to nie pozwolę żeby popsuł mi to wydarzenie.
Chyba że nie zależy Ci na tym to odpuść, weź humanistyczny
Stary 2016-01-07, 23:18   #3484
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Kany*
Jeśli Ci zależy na Kościelnym to znajdź księdza, który będzie Ci odpowiadał. Dla mnie osobiście to bardzo ważne i mimo, że mam też w parafii księdza dziwaka to nie pozwolę żeby popsuł mi to wydarzenie.
Mojemu TŻ nie zależy. Bierzemy jednostronny. Ja chciałabym kościelny.
Właśnie musze obczaić jacy są księża w tym kościele w którym chcemy ślub brać, bo to nie jest moja parafia.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 23:21   #3485
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu TŻ nie zależy. Bierzemy jednostronny. Ja chciałabym kościelny.
Właśnie musze obczaić jacy są księża w tym kościele w którym chcemy ślub brać, bo to nie jest moja parafia.
Więc próbuj, dla siebie. Może tam trafi się fajny ksiądz
Stary 2016-01-07, 23:31   #3486
taedio
MerDer 4ever

Nie wiem jak mozna ciagle tylko mowić o tych księżach, którzy maja kochanki, zony, dzieci.. Jest tez dużo większa strona barykady po której są księża z powołania. Ksiądz to tez człowiek, wiadomo, ze bladzi. Poza tym te "filtry" w seminarium nie wychwycą wszystkich kłamców, którzy poszli na księdza tylko dla kasy bo ludzie bardzo dobrze potrafią sie maskować. Kościołów obok na ma jest bardzo dużo. Nie wierze, ze w zadnym z nich nie znajdzie sie chociaż jeden ksiądz z prawdziwym powołaniem.
Stary 2016-01-07, 23:34   #3487
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej jak możesz tak myśleć Najważniejsi na pewno Cię nie zawiodą Bedzie jedzenie,alkohol,tańce i Wy w roli głównej-będzie super zabawa
Ja byłam raz na weselu takim ok. 50 osób i powiem szczerze,że myslałam,że bedzie bez sensu,a wspominam to wesele bardzo fajnie,pamiętam wszystkie szczegóły, gdzie z wielu wesel tak nie mam
Ale uwaga, nasz znajomy robi na 300 osób
O matko, 300 osób
To mnie trochę pocieszyłaś ja nie byłam na takim małym weselu, więc mam wątpliwości, ale na razie wyluzowałam, może wcale nie będzie tak mało osób

Cytat:
Napisane przez pippi_90 Pokaż wiadomość
Nie, ale proszę bardzo niestety tylko takie zdjęcie mam w tej chwili
Bardzo ładny

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;54040998]Uświadomiłam sobie, że nie umiem żyć z innymi ludźmi. Jak nie było sąsiadów to z TŻem odżyliśmy. Oni wrócili a nasz szlag trafia. Wszystko mnie w nich wkurza. Jeden pozytyw widzę - chwile kiedy ich nie ma [/QUOTE]

Mam tak samo

Cytat:
Ten mój fryzjer o którym skrycie marzę?
Sporo sobie życzy, a skąd jest ten fryzjer? Trzymam kciuki, abyś znalazła kogoś bliżej

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
U mnie tak sobie. Dziś zmarła bliska mojej rodzinie osoba...
Ale poza tym wszystko w porządku
Współczuje

Ledwo Was nadrobiłam, siedziałam w pracy, a nie mogę za bardzo korzystać z internetu. Moja koleżanka z pracy dziś mi powiedziała, że jest w ciąży. Bardzo się ucieszyłam, bo ponad 2 lata się starali, choć poczułam małą zazdrość, bo gdzieś tam sobie myślę, że też chciałabym być mamą. Jedyne co to trochę się dziwię, że już wszystkim mówi jak to dopiero 5 tydzień i na razie zrobiła test.

Zmykam zaraz spać.
Dobranoc
Stary 2016-01-07, 23:53   #3488
Ewelinatir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość

Ledwo Was nadrobiłam, siedziałam w pracy, a nie mogę za bardzo korzystać z internetu. Moja koleżanka z pracy dziś mi powiedziała, że jest w ciąży. Bardzo się ucieszyłam, bo ponad 2 lata się starali, choć poczułam małą zazdrość, bo gdzieś tam sobie myślę, że też chciałabym być mamą. Jedyne co to trochę się dziwię, że już wszystkim mówi jak to dopiero 5 tydzień i na razie zrobiła test.

Zmykam zaraz spać.
Dobranoc
Nie chce nic mówić, ale moja ciocia też od razu po zrobieniu testu wszystkim się chwalila, że jest w ciąży. No i niestety w 3 miesiącu serce dziecka przestało bić.
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 00:06   #3489
Harika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez konkubina6 Pokaż wiadomość
O, dzieki musze zerknac na ich strone. Kiedy bedziesz sie rozgladac za sukienka 'na zywo'? Chociaz u Ciebie, to pewnie bardziej uzaleznione od przyjazdu do Polski. Ja slubuje w czerwcu 2017, ale pomierzyc pojde juz w wakacje, bo bardzo podoba mi sie kolekcja Pronovias na 2016r. I jesli na 2017 nic mnie nie zachwyci, to kupie juz w przyszlym roku .
U nas wszystko zalezy od daty slubu, bo jeszcze tego nie mamy Kilka sal nam sie podoba i planujemy przyleciec do Polski na wiosne i cos wybrac, wtedy dostosujemy cala reszte. Najprawdopodobniej kiecki bede mierzyc w styczniu 2017, ale kto wie czy nie bedzie okazji przyleciec do PL na jesien 2016
Ta suknia, ktora mi sie podoba jest z kolekcji 2016, pytalam pania czy bedzie dostepna w 2017, powiedziala, ze bedzie mozliwosc jej zamowienia, ale nie obiecuje, ze beda ja mieli w salonie, zeby przymierzyc... najlepiej wczesniej sie upewnic.
Harika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 00:29   #3490
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Nie chce nic mówić, ale moja ciocia też od razu po zrobieniu testu wszystkim się chwalila, że jest w ciąży. No i niestety w 3 miesiącu serce dziecka przestało bić.
Wiem właśnie, że takie sytuacje są możliwe, dlatego się trochę zdziwiłam.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-01-08, 06:51   #3491
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Ja ostatnie takie wyjazdowe wesele miałam w wieku 9 lat więc wtedy nie w głowie były mi fryzury i makijaż :-D ważne było żeby na weselu było dużo coli i lodów :-D

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
no ba

jak zostanę przy opcji dekoracji w kolorze złotym na sali to kupię te literki
http://www.aliexpress.com/item/16-Go...417-eub6yrrBy#
Czyżbyś widziała je na Sylwestrze? Bo u mnie na sali były w tym roku. Mnie się podobaja,ale raczej u mnie nie będą pasować Drewniane literki będą na pewno,a te też mi się podobają,ale nie mogę przedobrzyć

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

Cytat:
Napisane przez aasiejka Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia żadnych objawów poza bólem brzucha i nudnosciami
To może być jelitówka
Nie musisz wymiotować,wystarczą mdłości.

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Co do pierwszej części to u mnie też są bardzo standardowe śluby, wszystkie panny młode jak dla mnie wyglądały tak samo, prawie każde wesele w mojej rodzinie było w tym samym miejscu wiec moje wesele będzie pierwsze takie 'inne' i wiem ze zostane obgadana ale szczerze to wisi mi to bo nie wyobrażam sobie siebie w typowej princessce z upietymi włosami na typowym weselu gdzie sala udekorowana jest balonami :p
A ten dzień jest raz w życiu i chce żeby było tak jak sobie wymarzylam, tak po mojemu

Co do 2 części to jak się ładnie usmiechniesz...:coo l:
Tylko to w poniedziałek bo mam wolne i na spokojnie na kompie jak będę to Ci wysle

Ej u mnie to samo, od fryzjera ZAWSZE wychodziłam niezadowolona i nikt mnie w życiu nawet nie malował :p
Dziękuję Ci
Ja właśnie też sobie siebie na dzień dzisiejszy nie wyobrażam nic innego. Gorzej jak boho będzie zupelnie nie dla mnie

Ja malowałam się u kosmetyczki prawie 3 lata temu jak byłam świadkiem. I ogólnie byłam zadowolona Ale nie bylo mocnego konturowania,chociaż wtedy nie było to jeszcze na tyle modne
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 07:03   #3492
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
O matko, 300 osób
To mnie trochę pocieszyłaś ja nie byłam na takim małym weselu, więc mam wątpliwości, ale na razie wyluzowałam, może wcale nie będzie tak mało osób

Bardzo ładny

Mam tak samo

Sporo sobie życzy, a skąd jest ten fryzjer? Trzymam kciuki, abyś znalazła kogoś bliżej

Współczuje

Zmykam zaraz spać.
Dobranoc
Ja też uważam że powinna się wstrzymać, ja nie powiem do 3miesiaca (pewnie wcześniej tylko mama będzie wiedzieć) bo weź jak się okaże że jednak nie albo coś (odpukac) z ciążą to weź tłumacz setkom osób, którym się pochwalilas, jak zapytają jak tam, ze jednak nic z tego.... Podwójny cios

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

A i witam się z rana

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 07:06   #3493
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Czemu pytasz? Odechciewa mi się płacić księżom jak odwalają takie rzeczy. Jak usłyszę coś od księdza jak będziemy zamawiać ślub to wyjdę i zrobimy cywilny + humanistyczny.
Trochę to dziwne. To tak jakbyś nie zrobiła wesela,bo Cię wkurza właścicielka Twojej restauracji. Pewnie poszukałabyś innej sali. A jak już wkurza ksiądz to kościelnego nie brać

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
I tak sam ślub kościelny ma takie same prawa jak humanistyczny. Dopiero połączenie go z podpisaniem kwitka cywilnego dało mu moc prawną.
Serio? Ja pierwszy raz usłyszałam o tym wymyśle na wizażu

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:

Z Łodzi.
Stary 2016-01-08, 08:13   #3494
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Kany*
Ewentualnie tak jak to mówił mój kamerzysta jak dobrze posmarujesz to będziesz mieć takiego księdza że ho ho
Jak oglądałam jego filmy z kościoła gdzie np ksiądz pogodny z lekkim żartem uśmiechnięty aż się płakać chciało takie piękne kazanie to właśnie kamerzysta powiedział że to tzw. księża którym się odpowiednio płaci żeby tacy byli

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

A tak w ogóle to dzień dobry
Jak wychodziłam Kubolka się rozryczał (Ja już byłam na dole) i nie chciał się uspokoić - biedny najchętniej bym wyszła i go przytuliła no ale wtedy byłoby jeszcze gorzej
Siedzę w pracy i ogólnie słabo się czuję ;/ Tzn. od wczoraj mam straszny problem z oddychaniem a jak wezmę więcej powietrza (bo mi inhalator na to pozwala) to mnie boli w klatce piersiowej i nie wiem czy to chwilowe czy z tym iść...

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Śpicie jeszcze ??
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 08:14   #3495
aasiejka
Zadomowienie

Dzień dobry
Mam na 9 do pracy a właśnie się obudziłam ; o trzeba szybko wstawać i się ubierać.. chyba ten wczorajszy ból brzucha mnie tak wymęczył.. dzisiaj tez się słabo czuje a jeszcze jutro chyba do pracy

Tomorrow’s never promised so I started living for today.
aasiejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 08:16   #3496
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Dzień dobry
Mam na 9 do pracy a właśnie się obudziłam ; o trzeba szybko wstawać i się ubierać.. chyba ten wczorajszy ból brzucha mnie tak wymęczył.. dzisiaj tez się słabo czuje a jeszcze jutro chyba do pracy
dasz radę, kto jak nie Ty !
Zdrówka

Właśnie teraz zauważyłam, że przekroczyłam już chwilę temu moje 4000 postów ah pędzę jak szalona
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-01-08, 08:18   #3497
zambeza
polaczek cebulaczek

Ja przez to, że P zaczął kurs musze wstawać godzinę wcześniej bo mamy jeden samochód i jestem taka niewyspana

W dodatku coś mnie bierze a jutro idę na cały dzień do pracy, a tam zimno jak w psiarni ;/
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 08:25   #3498
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Ja przez to, że P zaczął kurs musze wstawać godzinę wcześniej bo mamy jeden samochód i jestem taka niewyspana

W dodatku coś mnie bierze a jutro idę na cały dzień do pracy, a tam zimno jak w psiarni ;/
U mnie w sumie rano -3 ale ulga nie musiałam odśnieżać auta bo w domu zostały dwa i ja pojechałam tym z garażu a drugie zaśnieżone jak stało tak stoi na polu
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-01-08, 08:35   #3499
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:

Z Łodzi.
A ty skad jestes? Bo łódź to moje okolice

U mnie zmienil sie proboszcz wiec nie mam pojecia jaki jest. I ile soboe zazyczy

Ale musimy sie wybrac zapytac co i jak
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 08:36   #3500
aasiejka
Zadomowienie

U mnie teraz temp -6 jeszcze może zdążę zrobić sobie herbatę ..

Stary 2016-01-08, 09:01   #3501
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Ale jaja z tymi ukraińcami hahaha
Dojechali do pracodawcy wczoraj i jeden dziś stwierdził że za zimno mu i nie idzie do pracy a drugi podniósł dwie belki i stwierdził że za ciężka praca i jadą do domu ahhaha
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-01-08, 09:14   #3502
aasiejka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Dojechali do pracodawcy wczoraj i jeden dziś stwierdził że za zimno mu i nie idzie do pracy a drugi podniósł dwie belki i stwierdził że za ciężka praca i jadą do domu ahhaha
Hahahaha, ciekawe co na to pracodawca ; p
Ale się źle czuje, tak mi niedobrze jest..

Stary 2016-01-08, 09:25   #3503
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Nie wiem jak mozna ciagle tylko mowić o tych księżach, którzy maja kochanki, zony, dzieci.. Jest tez dużo większa strona barykady po której są księża z powołania. Ksiądz to tez człowiek, wiadomo, ze bladzi. Poza tym te "filtry" w seminarium nie wychwycą wszystkich kłamców, którzy poszli na księdza tylko dla kasy bo ludzie bardzo dobrze potrafią sie maskować. Kościołów obok na ma jest bardzo dużo. Nie wierze, ze w zadnym z nich nie znajdzie sie chociaż jeden ksiądz z prawdziwym powołaniem.
Dokładnie! zgadzam się ze wszystkim

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Czyżbyś widziała je na Sylwestrze? Bo u mnie na sali były w tym roku. Mnie się podobaja,ale raczej u mnie nie będą pasować Drewniane literki będą na pewno,a te też mi się podobają,ale nie mogę przedobrzyć

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

To może być jelitówka
Nie musisz wymiotować,wystarczą mdłości.

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Dziękuję Ci
Ja właśnie też sobie siebie na dzień dzisiejszy nie wyobrażam nic innego. Gorzej jak boho będzie zupelnie nie dla mnie

Ja malowałam się u kosmetyczki prawie 3 lata temu jak byłam świadkiem. I ogólnie byłam zadowolona Ale nie bylo mocnego konturowania,chociaż wtedy nie było to jeszcze na tyle modne
Nie widziałam ich tam a szkoda.
Mi się wydaje ze u nas na sali będą pasować bo tam dużo złota
Cytat:
Haha cenią się

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:44   #3504
Key_b
Zadomowienie

A i nas w końcu słonko i +7 wiec jak tz wróci z prasy zabieram go na spacer

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:51   #3505
nivea91
Zakorzenienie

Anka kiedyś trzeba było wziąć cywilny, żeby Kościelny był ważny, ale teraz wystarczy sam Kościelny bo ma już moc prawną.
Cytat:
Myślałam, że u nas cieplej niż na Ukrainie
Stary 2016-01-08, 09:54   #3506
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Anka kiedyś trzeba było wziąć cywilny, żeby Kościelny był ważny, ale teraz wystarczy sam Kościelny bo ma już moc prawną.
Nie do konca prawda. Koscielny sam w sobie dalej nie ma mocy prawnej trzeba wziac konkordatowy, czyli polaczenie cywilnego z koscielnym
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:55   #3507
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Nie do konca prawda. Koscielny sam w sobie dalej nie ma mocy prawnej trzeba wziac konkordatowy, czyli polaczenie cywilnego z koscielnym
No chodzi mi o to, że wystarczy pójść do Kościoła i tam już są wszystkie papiery. Nie trzeba brać najpierw cywilnego
Stary 2016-01-08, 10:06   #3508
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Hahahaha, ciekawe co na to pracodawca ; p
Ale się źle czuje, tak mi niedobrze jest..

Jak to co lekki w☠☠☠☠
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2016-01-08, 10:10   #3509
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Hej co tam słychac?
Wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
U mnie tak sobie. Dziś zmarła bliska mojej rodzinie osoba...
Ale poza tym wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
cześć
hej

chciałam zajrzeć wczoraj ale wciągnęły mnie kolorowanki
Miałam senny koszmar. Śniło mi się, że chciałam zostawić Tż-ta dla kolegi. Na szczęście się opamiętałam
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 10:34   #3510
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. od wczoraj mam straszny problem z oddychaniem a jak wezmę więcej powietrza (bo mi inhalator na to pozwala) to mnie boli w klatce piersiowej i nie wiem czy to chwilowe czy z tym iść...

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Śpicie jeszcze ??
Ja wstałam o 6 i już nie spałam

Mam to samo.. I zastanawiałam się czy to od tego przeziębienia,które mnie ciągle trzyma. Myślalam,że samo mi przejdzie,a to już grubo ponad tydzień.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Nie widziałam ich tam a szkoda.
Mi się wydaje ze u nas na sali będą pasować bo tam dużo złota
A jaki kolor u siebie planujesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości