|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
fajne ![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53990298]Ja mam meteorka, ale kładzionego na bazie.Nie jestem przekonana do niego w tym wydaniu - zdecydowanie wole go solo ![]() [/QUOTE] ślicznie się mieni Cytat:
mani też świetne Cytat:
jeeeju, piękności Cytat:
Cytat:
makijaż cudo
|
|
|
#3872 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Piękne, zimowe mani
![]() Cytat:
Piękne połączenie Mani na dzień dobry ![]()
|
|
|
|
|
#3873 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() No tak. Ja wczoraj próbowałam... I jestem ułomna. Nie wiem w końcu czy zamówię, skoro nie będę używać. Chyba, ze będę ją zmuszała do stemplowania ![]() Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645] Mani na dzień dobry ![]() [/QUOTE] Śliczny odcień. Podobny nieco mam dziś. Niedoskonałe bardzo to mani, nie wychodziło mi jakoś, ale ogólnie podoba mi się jak różnie odbijają światło cekiny. ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio mam wyjątkową wenę, bo paznokcie odrosły
Dzięki!Miło ![]() Bez stempla mi się jakoś średnio podobało, także myślę, że dużo dał. To super, ostatnio mam więcej zapału, więc makijaży na pewno będzie więcej ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645]Piękne, zimowe mani ![]() PRZEPIĘKNE Piękne połączenie [/QUOTE] Dziękuję potrójnie ![]() Śliczny ten kolorek Cytat:
![]() Hmmm a co Ci nie szło? Wiesz ja i moja siostra też chyba stemplujemy całkiem inaczej, a co za tym idzie wolimy inny typ stempli. Ja kocham miękkie, bo lubię wkładać paznokieć w stempel, a siostra bardziej roluje. Ostatnio stwierdziła, że ona nie może tak jak ja jej tłumaczyłam, ze robię. Może to tylko kwestia wczucia się i obrania własnej metody? Ciekawa propozycja. Mam całe pudło takich ozdóbek do recenzji i też muszę coś wymyślić z nimi
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2016-01-07 o 10:12 |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Od ściągnięcia nadmiaru lakieru z płytki, przez odbijanie wzoru na stemplu po odbijanie go na paznokciu. Po 10 próbach się poddałam. Po czym po pół godzinie młoda przyszła z gotowym stemplowym mani... Dzięki. Wpierw chciałam na każdym zrobić tak jak na serdecznym, ale ręce mi telepało. więc zostało tak- na prawej troszkę to gorzej wyszło
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2016-01-07 o 10:25 |
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
oba fajne, ale chyba te eleganckie mnie bardziej urzekły tym razem
![]() nooo noo bo w moich wyobrażeniach śnieżynki były mniej widoczne i wtedy by delikatne ozdoby pasowały, ale jak już miałam stemple to też stwierdziłam, że nie ma już miejsca na nic ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645] Mani na dzień dobry ![]() [/QUOTE] cudny Cytat:
|
|
|
|
|
#3877 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() echem... no miały być, ale miałam wczoraj dwie lewe ręce i zostało tak
|
|
|
|
|
#3878 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645] Mani na dzień dobry ![]() [/QUOTE] cudny jest ![]() Cytat:
heh, rozumiem ![]() |
||
|
|
|
#3879 |
|
Oby do wiosny
|
Dzięki
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uświadomcie mnie, jajeczko to jaki kształt? Nie potrafiłam wytłumaczyć kosmetyczne.
Dzięki!
Gdy człowiek przestaje marzyć umiera... Edytowane przez Blue sky Czas edycji: 2016-01-07 o 14:18 |
|
|
|
#3881 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
wrzucam zaległe sylwestrowe, a potem uciekam poczytać co naskrobałyście i nadrobić
![]() Rimmel - Berries and cream, po tym mani oficjalnie stwierdziłam, że moje paznokcie nie lubią się z tym lakierem, a to dziwne, bo zwykle Rimmele siedzą u mnie długo... a tego miałam drugi raz na paznokciach i trwałość słaba... ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ale szalejesz co kolejne mani, to lepsze! ![]() musisz [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645]Mani na dzień dobry [/QUOTE]fajny ten kolorek ![]() Cytat:
baza jest cudna, ale te heksy jakoś mi nie bardzo podeszły tzn. super są te heksy, ale chyba skłaniałabym się ku tej wersji, o której pisała Anula Cytat:
a bór widzi i nie szumi!!!1 ![]() i dobrze
|
|
#3882 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
no już pisałam czemu tak wyszło Cieszę sie, ze udało się choć tak
|
|
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no, doczytałam co i jak ![]() Cytat:
![]() haha kurcze no, chyba mnie zmobilizowałaś i może niebawem użyję ![]() no to cieszę się ja mam Bourjois Lycheers, na którego początkowo nie miałam chęci, a jest śliczny
|
||
|
|
|
#3884 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Hmm, czy mi się zdaje, czy on ciepły jest? Intrygujący |
|
|
|
|
#3885 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
świetne szkoda, że trwałość kiepska... Cytat:
piękny |
||
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba kwestia zdjęć bo na telefonie wygląda dużo cieplej niż na kompie u mnie :-/ on chyba taki neutralny dość, na pewno nie bardzo ciepły ![]() No bardzo fajny :róża:
|
|
|
|
#3887 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
bo zdjęciach w Google wywnioskowałam, że nie jest mocno ciepły. Fajny - przypomina mi trochę English Rose od Essence. |
|
|
|
|
#3888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem bywają takie dni.. Osobiście też te eleganckie bardziej przypadły mi do gustu ![]() Cytat:
Nooooo już prawie jestem przy aktualnym mani W końcu mam co malować to korzystam ile mogę. Dzięki ![]() Cytat:
![]() Iiiii nowe mani ode mnie. Dalej płytki Uber Chic w ruchu ![]() ![]() baza - China Glaze Charmed I'm Sure wzorek - Born Pretty Store Stamping Polish #18, płytka Uber Chic 6-02 Makijaż do kompletu na blogu.
|
|
#3889 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
bardzo fajne mani |
|
|
|
|
#3890 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Podoba mi się Cytat:
Noo... Może dlatego stemple mi nie wychodziły? Zastanawiam sie czy to nie dlatego, ze cisnęłam za mocno. Fajne mani, ale chyba wolałabym w innym kolorze. Znaczy u siebie.
|
||
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54036645]
Mani na dzień dobry ![]() [][/QUOTE] Boskie migdałki Mi znów sie bok nadlamuje na serdecznym u lewej ręki .
|
|
|
|
#3892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten Essence też ma mega różne swatche ![]() wzorki fajne, ale kolory mi się gryzą biorąc pod uwagę, że baza jest fioletowa - na zdjęciu wygląda u mnie prawie granatowo... Cytat:
![]() Moje zdjęcia u mnie na kompie wygladają dość dobrze, a już na tel za ciepło. Z innych fot to chyba ten wydaje mi się najbliższy klik . Mozliwe, że za mocno dociskasz, albo za mocno ściągasz lakier z płytki, albo za długo czekasz najlepiej jakbyś wzięła te same co działają u Młodej, wtedy byś wiedziała czy to Twój błąd czy kwestia np lakieru.
|
||
|
|
|
#3893 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
)No właśnie te same i płytki i lakiery co Młoda zdecydowanie ja coś robię źle.
|
|
|
|
|
#3894 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Faktycznie,podobny ![]() Dziękuje ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
mani świetne ![]() Dzięki Jakoś miałam ochotę na niego solo, a jeszcze całkiem ładnie się rozprowadzał więc tym bardziej nic nie dawałam na niego ![]() Cytat:
Coś cudownego Dziękuje
|
|||
|
|
|
#3895 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54052275]Dzięki
![]() Faktycznie,podobny ![]() [/QUOTE] Ja na odwrót, na wszystkich jak na serdecznym, ale wyszło jak wyszło atak parkinsona rządził
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli technika, musisz poćwiczyć jeśli wzór Ci się już na stempel nie chciał przenieść to bardzo możliwe, że za dużo zdrapką ściągasz.[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;54052275] Fajny jest [/QUOTE] dzięki ![]() U mnie sweterkowy tuning
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie technika. Tak, to bardzo możliwe, ze za mocno, jak zrobiłam słabiej, to połowa lakieru została na płytce. Gwarantuję, że miałybyście ze mnie polewkę, patrząc jak to robię ![]() Fajny tuning. Stempelki taaa... |
|
|
|
|
#3898 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() super tuning |
|
|
|
|
#3899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i może za dużo lakieru dajesz, bo naprawdę wiele nie trzeba. E tam, każdy jakoś zaczyna he he dzięki ![]() Cytat:
ja myślałam że mam podobny Essence Spot on ale to już jednak inna bajka ![]() Dzięki
|
||
|
|
|
#3900 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Widziałam u Nailogical (miał o ile pamiętam wrzucała), ze mało lakieru trzeba. Młoda daje bardzo dużo, aż mi żal było i jej wychodzi. Kiedyś dawno temu zrobiłam jakieś stemplowane mani (wrzucam w ramach przypomnienia) robione stemplem z essence ![]() Nie wyszło idealnie, ale nie było taka tragedią jak zaliczyłam ostatnio. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

(przepraszam za niezmyte skórki, ale aparat mi padł)

tzn. super są te heksy, ale chyba skłaniałabym się ku tej wersji, o której pisała Anula 

.