![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
No w sumie, coraz lepiej nam idzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Jara mnie idea wsadzenia półnagiego Putina na konia i zrobienia mu sexy sesji. Zresztą ten kalendarz to też ma niezły.
---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ---------- Cytat:
Jak już rozp*eprzycie to, to kupcie sobie takie, które całe jest grubym, wysokim materacem, to się nie będzie miało co łamać. Ew. stalowe na siatce. Jak mieszkacie w bloku to nawet lepiej, bo będzie hałasować i może sfrustrowani sąsiedzi wpadną na wątek. ---------- Dopisano o 04:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:24 ---------- Zresztą ten Putin to tak... Parę lat temu znajome dyskutowały o seksualnej charyzmie. Nie pamiętam jakie nazwiska tam padały, ale wszystko się kręciło w kręgach celebryckich, potem jedna zaczęła wzdychać do Keanu Reevesa, a druga zabiła nas wszystkie stwierdzeniem, że to (nie jestem pewna, czy ujęła to subtelniej, chyba nie) "wymalowane cioty" i że charyzma nie wymaga mejkapu, i że takim charyzmatycznym mężczyzną jest np. Władimir Żyrinowski, którego lubi sobie czasem obejrzeć jak przemawia - albo Putin. No to nie wiedziałyśmy, czy to zgrywa czy serio, zaczęłyśmy się śmiać, a okazało się że serio. Zostałyśmy upomniane za brak poszanowania jej upodobań kiedy ona poszanowała nasze (zwłaszcza w tym miejscu), wypomniała mi, że mój ex wyglądał jak młody Stalin... generalnie dobra dyskusja była, lubię sobie czasem powspominać. ---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:33 ---------- Bo on nam nie wierzy, on sobie myśli, że to jaja są. Trzeba by mu jakieś zdjęcia krewetki między cyckami na priv zapuścić albo samych cycków albo co. W sumie to nie wiem co, bo wszystkie miejsca strategiczne mam wydziarane, jeszcze mnie kto pozna. Może Ty ślij cycki a ja łydkę? ---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ---------- O, i nie bzyknęłam Młodego Stalina, kolejny żal. Dobrze szło, dobrze szło aż dostałam okres. [sceny jak z egzorcysty] & [boli tak, że się zastanawiam, czy nie jechać pod kroplówkę] A jemu się akurat wtedy kuśfa r*chać zachciało, jak ja ledwo żywa, bo jak się do niego kleiłam przez prawie całą pozostałą część cyklu to nieeeee, trzeba było poczekać, aż będę mieć ochotę na seks mniejszą niż na palnięcie sobie w łeb. Ja mu ledwo żywa, że go chyba do reszty poje... znaczy, że nie mam ochoty. A on mi na to, że okres to nie problem, bo można przecież w drugą dziurę. I jak mój umysł ze skrzypieniem i trzaskiem przetworzył nowo zdobyte informacje i połączył komunikaty "ja tu cierpię", "a on chce mnie w d. bzyknąć" & "i jeszcze się krwi boi" to go napadło coś w typie osobistej audiencji u diabła. Powiedział mi, że jestem obłąkana i w gorącym przeświadczeniu, że to sugestia seksu analnego tak mnie zgorszyła wytłumaczył, że wystarczyło powiedzieć, że mi się to nie podoba - i zaliczył sequel furii. Jakoś tak zniknął potem. Żal trochę, ładny był. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użyszkodnik
|
Drogi Pamiętniczku,
co zrobić, jeśli ubzdurałoś sobie kilka lat temu, że kiedy zamieszkasz ze swoim książem z bajki, to będziecie mieli tyle czasu, ile dusza zapragnie, a teraz zdarza się, że z tym książem i bez żadnych dodatków spędzasz (włączając wspólny sen) 16 godzin w tygodniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Ja jestem sfrustrowana bo już drugi tydzień jestem na urlopie u rodziny i nie jestem w stanie uprawiać seksu kiedy rodzice są za ścianą. Jak z nimi mieszkałam i chłopak do mnie przyjeżdżał to byłam tak wyposzczona że mnie nie obchodziło specjalnie kto jest za ścianą i czy śpi czy nie. Teraz się odzwyczaiłam od tego, a zazwyczaj ktoś w domu w ciągu dnia jest i jestem zła. I niedoru*chana. Jakiś tam szybki numerek w łazience kiedy rodzice wyszli na zakupy to jednak nie to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anna, przecież my tu wszystkie już milfy jesteśmy i mama homara by na zawał umarła, jakby nas zobaczyła ![]() Cytat:
filozoficznie stwierdzę, że można być za młodym, ale nie za starym. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
może masz wąskie gardło? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja ulubiona akcja- sklep z bielizną, zakupy, tuż przed zamknięciem, napiwek dla sprzedawczyni i jazda w przymierzalni, nawet z odsłoniętą kotarą... i dodatkowe oczekiwania- może ta sprzedawczyni lubi dziewczyny.... Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2016-01-08 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja się poczułam sfrustrowana, z powodu i albowiem miałam wczoraj tylko dwa orgazmy - no, dwa i pół - i teraz będę czekać kolejny miesiąc albo przynajmniej pół zanim się znowu będę miała okazję rżnąć...
![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
niecnotliwa dziewica
|
Uzbrajam się w cnotę.
Cierpliwości. Kiepsko mi idzie.... ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
No właśnie nie chodzi o to że mnie słychać chociaż pewnie też. Ich obecność powoduje że nie mogę. No po prostu nie mogę. Obcy ludzie tak na mnie nie działają, mogę uprawiać seks nawet jak mi współlokatorki łażą pod drzwiami.
Ja jestem nawet za tym pomysłem z jakąś przebieralnią tylko mój facet nie bardzo. Z resztą jak sobie pomyślę jak gorąco jest w większości centrów handlowych to też jestem na nie. Wyszlibyśmy z tej przebieralni czerwoni i spoceni. Jutro wieczorem wracam do domu, jakoś wytrzymam. Jak byliśmy u rodziców mojego faceta to jego ojciec najczęściej był w pracy, a matka wspaniałomyślnie wychodziła codziennie na 3 godzinne zakupki. U mnie ciągle ktoś jest w domu, tylko kilka dni temu udało się znaleźć chwilę kiedy nikogo nie było w domu oprócz siostry siedzącej na słuchawkach przy kompie. Niby nikt nie wchodzi nam do pokoju bez pukania jak drzwi są zamknięte ale nie mogę, no. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fuj, dziecko. Cytat:
Mam. Okazjonalnie zdarza mi się dławić i topić we własnej ślinie jak mi przełykanie nie pójdzie - i to wszystko bez udziału czynników zewnętrznych. Żal trochę, że jakby co z czynnikiem, to nie będę mogła usłyszeć tych wyjaśnień na policji "jak dokładnie doszło do tego, że się udusiłam". Moja ma mnie w dupie. Mężowie słuchają. Ależ to optycznie skraca nogi. I unieszczęśliwia mnie niezmiernie, bo z w/w powodu nie trzasnęłam sobie nic na udach, a chciałam, bardzo. Miałam siedemnaście lat, odczep się. Teraz jestem cnotka. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
niecnotliwa dziewica
|
![]() |
#73 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie na odwrót ![]() Cytat:
![]() czyli jednak cnotka. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to tam praktycznie całe życie chodzę niedoruszany, to dopiero frustracja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Polej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No, nareszcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
![]() Ja też sobie wyobrażałam, że w okolicach 30 to będę się frustrować rytyną w sypialni. No i w sumie tak jest, każdy wieczór z laptopem w łóżku, ileż można. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
No właśnie
![]() Cytat:
![]() Ale mieliśmy się tu frustrować w końcu, a nie podnosić na duchu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
patrzcie, co znalazłam
![]() ![]() ![]() czyżby Ahmed czytał wizaż? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Breaking news:
Śliczny zaszczycił temat swoją obecnością, zerknął i stwierdził, że jesteśmy w tym beznadziejni a nasze wymuszone narzekania są nudne (no, nie dokładnie w tych słowach, ale do tego się to sprowadzało). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Mam grzeszne myśli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
Ale my się dopiero rozkręcamy... rozumiem, że może się poczuć zażenowany naszymi amatorskimi próbami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
O właśnie. Nie ma gdzieś na wizażu zbiorowego wątaska o udanych związkach z księdzami? książami? księciami? księżmi? whatever.
Na kafeterii parę lat temu był, długaśny. Nie czytałam całości, czasem żałuję, znaleźć nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie, no - na czasie.
Oni teraz chodzą po domach. I straszą ![]()
![]() |
#89 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Chodzi facet luzem i zawsze może sobie jakąś krewetkę przygruchać. Lub inną meduzę. A co ma zrobić kobieta, która jest w związku, ale przez czas dłuższy będzie pozbawiona drugiej połówki? P o ś c i ć?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie się zawsze bali i moje drzwi omijali szerokim łukiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.