|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
koktajlowa - powiedz, że kupisz jej coś ładnego po porodzie zamiast płacić za wizytę
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Dać radę będę musiała, bo będę jechać ostrożnie. Jednak nie mogę powiedzieć tego samego o pozostałych kierowcach Nie lubię jeździć w złą pogodę po prostu
|
|
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Cytat:
![]() Ja z obiadami nie mam problemu ale ogolnie to lipa bo jem tylko 3 posilki dzinnie. Musze wrocic do co najmniej 5. Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może za jakiś czas.
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po ktg, wszystko ok, skurczybykow brak
![]() Small u mnie 10 dni do cc Hariett, gratki ktg ja nastepne mam wtorek i piatek ![]() Niezdara, ja tez jutro zjazd mam i egzaminy :P Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra patrzcie
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Ja opatrunku juz nie mam od rana wiec i tak musze pomoczyc ta rane bo jak inaczej... kreci mi sie troche w glowie caly czas, przypuszczam ze to z glodu
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Iola - gdybym siedziała na
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem juz z malym na pokoju, ladnie je z obydwu piersi
! Ogolnie ma mega silny odruch ssania, non stop paluchy pcha do buzi teraz dalam mu smoka i spi :P
|
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki melduję się.. po karmieniu
Młody dziś jest na samych cyckach ![]() Zamówiłam dziś małemu karuzelkę do łóżeczka i szumisia w nocy jak marudził to szumiałam Mu do uszka i bardzo go to uspokoiło co przekonało mnie do tego. A że dostał kasę od dziadków to trzeba było zainwestować Zuken, gratuluję bardzo mocno Kalinka również śliczna Nie mam kiedy teraz nadrobić, więc ktoś jeszcze urodził? Trochę mi Was brakuje wiecie? jak nie mam kiedy nadrobić tak się głupio czuję, że nie wiem co u Was
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - mówiłyśmy że wszystko będzie ok!
A co u nas? Czarna ma skurcze w nocy, które ustają nad ranem, harriet chce rodzić w marcu, viki robi duzo żeby urodzić, marudzimy na niewyłażące dzieci, próbujemy je czymś przekupić ale ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Dobra zbieram się i czas jechać.. buźka |
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola, dzieki
![]() Zuken, super, ze jestescie razem ![]() Magda, szerokosci i przyczepnosci ![]() Jerzyczka, nam (a na pewno mi) Ciebie tez brakuje i zazdraszczam ssaka przy sobie, a nie w sobie dobrze, ze kryzys minal ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
magda fajny skrót wydarzeń
Casa super, że ktg ok
|
|
|
|
#4365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko młody nie chce wychodzić ![]() Powodzenia na drodze ![]() Cytat:
), tż pewnie nawet nie pamięta że to już za dwa dni, także tego ![]() Casaa gratulacje dobrego ktg Jerzyczka widzisz, a tak się martwiłaś
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2016-01-08 o 15:15 |
||
|
|
|
#4366 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
męża nie mam aż do wtorku pierwszą nockę przetrwaliśmy, ale teraz doceniam jeszcze bardziej to jak pomaga nam.. samo podanie głupiego pampersa to dużo w nocy |
||
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
JERZYCZKA!! SUper newsy
Magda, u mnie też tak sypie. Nie lubię gdy sypie w mieście. Mąż pracuje 40km od miejsca zamieszkania i zawsze mnie to stresuje. ale za to kot pierwszy raz widział śnieg i śmiesznie przed nim ucieka w ogóle mam dziadka z demencją starczą. Moja mama nie chce go nigdzie oddać, jazdy jakie im funduje doprowadzają do a)jej nerwicy i kompletnego załamania nerwowego, b)mojego zdenerwowania, c)rozwodu moich rodziców, d)ogólnej atrofii całej rodziny. Nie chce od nikogo pomocy, ani społecznej ani nic. a dziadek ma coś na wzór alzheimera więc łatwo nie jest. wszyscy się męczymy przez jej upór. sorry, musiałam się wygadać, bo w cągu ostatnich paru miesięcy tak się posypało nasze życie, że już nie wiem co robić. cud, że jeszcze na zdrowiu nikt nie podupadł, chociaz nerwicę i depresję można traktować jako pewnego rodzaju zdrowotne problemy. |
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett, jak z kasa nie mozecie poszalec to moze Ci cos podsune bo w srode moj tesc mial urodziny i tez nam nie bardzo pasowalo robienie ekstra prezentu
kupilismy sernik w ksztalcie tortu oblany czekolada. Wszyscy zjedli, jakos uczczone wiec gadania nie bylo, a bardzo dobry byl ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka jaka ta poduche kupilas? Podrzucisz linka
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula wspolczuje problemow z dziadkiem ale mamie pewnie nie przetlumaczysz, ze w osrodku bylby bezpieczny i mial dobra opieke...
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja juz po gin,Olivia wazy 2800 <ratunku>,szyjka długa i zamknieta,pozniej mielismy wizyte na porodówce i suuuuper wrazenia,nie boje sie (glupia jestem,wiem),a teraz wyszlam z ktg i...miałam skurcze dochodAce do 90 :-D polozna powiedziala zebym sie szykowala powoli haha
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#4372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam na tej stronie: http://www.calineczka.pl/sklep/cotto...i-p-21827.html
Chciałam właśnie wersję w kotki, ale okazało się, że nie mają na stanie i mam w serca. Zaraz Ci wrzucę fotkę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze zuken
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, no to niezle z tymi skurczami, a czulas je? Dobrze, ze na usg wszystko ok
lekarz komentowal Twoje wyniki watrobowe?Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4375 |
|
Wtajemniczenie
|
I polecam dziewczyny tej biustonosz: http://www.calineczka.pl/sklep/tufi-...ly-p-9154.html
Jest bardzo wygodny Jak już mi się uda karmić na całego (mam nadzieję, że się uda) to kupię jakiś ładniejszy, ale na razie ten naprawde fajny. Dziś go odebrałam i mega wygodnie mi |
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze "namiotow" nie maja dla mnie brak rozmiaru
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a te poduchy do karmienia to są grubsze niż te duże ciążowe, macie porównanie?
I czy wy wszystkie dajecie już smoczka? Baby fajnie, że Ci się porodówka podobała, jak jak oglądałam moja to tez wyszłam spokojna, bo zawsze sobie wyobrażałam, że tam jakiś straszny sprzęt stoi a to po prostu mały ładny pokoik. My w końcu nie pojechaliśmy po ten paszport bo wczoraj nie udało mu się zrobić zdjęcia z otwartymi oczkami i stwierdziliśmy, że nie będziemy go dłużej męczyć. Więc zostaliśmy w domu i byliśmy na pierwszym spacerku, cieplutko takie, aż miło było wyjść, a wrócił taki głodny. |
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
o, właśnie odebrałam przesyłkę - akumlatorki do szumisia. zaraz zacznę ładować i już jutro W KOŃCU usłyszę jak szumi.
Kamilko, pytałaś o strony z kosmetykami robionymi samodzielnie. Przyznam szczerze, żę do tej pory poczytywałam jedynie Italianę http://www.italianablog.pl/ gdy planowałam zakupy to tutaj: https://www.zrobsobiekrem.pl/ a dziś wpisałam po prostu 'krem na bazie masła shea" i wyskoczyło mi parę stron, z których po przeczytaniu stwierdziłam, że skorzystam z http://klaudynahebda.pl/krem/ . Tylko, że skoro to ma być dla dziecka, to wymieszam tylko masło shea z olejkiem ze słodkich migdałów. tak by uniknąć podrażnienia. póki co samo masło też jest super, ale nie jest takie jak krem, tylko bardziej jak ...kamień? więc nabieranie tego jest dość kłopotliwe, zwłaszcza, gdy chce się to zrobić szybko. Ale za to minimalna ilość przetestowana na wierzchu dłoni i policzku dała oszałamiający efekt - * idealnie gładka skórka, *delikatny film, który jest co prawda lekko tłusty, ale nie zbyt tłusty jak to bywa w przypadku kremów, * utrzymuje się już ponad 5h * ma dość neutralny zapach, który szybko znika, gdyby jednak komuś przeszkadzał * pierwszy raz od paru lat kupiłam półfabrykaty i mimo złego samopoczucia troszkę się zaczęłam tym podniecać może zrobię krem dla siebie, siostry i mamy przy okazji... taki miły akcencik w dobie dość nieprzyjemnych sytuacji.
|
|
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale w sumie to prawda ![]() Nebula, ja za kasę "gwiazdkową" sobie kupiłam jak co niedługo "zając"
|
|
#4380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego kupimy teściowej jakieś cięte kwiaty (uwielbia) i tyle ![]() Najlepsze jest to, że prezenty dla mojej rodziny zawsze staram sie wybierać trochę naprzód, a jeśli nie to i tak zawsze staram się jak najbardziej celować w coś co ktoś by chciał/chciałby, ale jeszcze o tym nie wie Ta rodzina jest jednak zupełnie inna...Cytat:
![]() Nebula ja właśnie tez planuje shea sobie i małemu kupić, bo uwielbiam wszelkie kosmetyki które maja go w składzie, więc pewnie sam mnie zupełnie powali
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2016-01-08 o 15:57 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Nie lubię jeździć w złą pogodę po prostu

może za jakiś czas.

dobrze, ze kryzys minal 

21.06.2014r.