![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
suonko wlasnie skończyłam czytać Mistrza
![]() majka jak tam kobietko? w kuchni spędzasz dzien? Jak Adaś? kasperka a Wy kiedy wracacie ?
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie uważam, że mm to coś złego i nie piszę tego tylko dlatego, że samu małemu też już podałam... Skoro Tymek zjadł 150 ml to znaczy, że był głodny... Przecież gorsze byłoby głodzenie małego, prawda ![]() Nie martw się kochana może poprostu ma teraz większe zapotrzebowanie... Zobacz jak u nas było... Też ratowałam się mm, a teraz Maxi butli nie chce, więc go nie zmuszam... Mam ciągle piersi pełne czyli mu pewnie wystarcza mleka. Moja koleżanka karmi swojego synka mieszanie od początku, a mały ma 4 mies. i wszystko jest super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny tak pędzicie, że nie nadążam ![]() ![]() widziałam, że zaczynacie wspominać poród ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- a ja podałam wczoraj Igorkowi kaszkę mleczno-ryżową i nie chciał jeść ![]() ![]() ![]() ale w ogóle nie wiem co jest, bo odmawia mi wszystkiego...słoiczków nie chce (pod żadną postacią), utartego jabłuszka też nie, z marchewką tym bardziej... jedynie co zje ze smakiem, to rozgniecionego banana i cyca... chociaż z tym cycem ostatnio też nie szaleje... bardzo mało je... a zębów jak nie było, tak nie ma... więc o co chodzi? ![]()
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ktore maja mate skip hop.
Mozna ja kupic stacjonarnie w Smyku??? Co sadzicie o tym, ze szkodliwe substancje zostały w niej wykryte??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam z Adasiem u pediatry i on ręce rozłożył. Bo nadal nie je. Ostatnie mleko dziś o 4 nad ranem 200ml. Ugotowałam mu dziś zupke zjadł trzy porcje. Sok pije, wode pije, mleka nie tknie. Mam skierowanie na badania krew mocz i w poniedziałek idę kłuć mojego szkraba :-( I biegiem mam iść do gastroendokrynokog. Państwowo nie ma opcji. Mam nr do ordynator oddzialu ale nie odbierala dziś telefonu. Wizyta ponoc 220zl ale nie wiem ile w tym prawdy. Żyć nie umierać. Mam dawac dalej bebilon pepti a lekarka zdecyduje co dalej. Mi juz rece opadaja. Mozlewe ze te wszystkie infekcje są od alergii. Lekarz potwierdzil ze moze i te dziaselka sa juz takie ze te zabki ida ale jeszcze daleko do wyjscia zabka wiec to raczej nie przez to nie je mleka. Ogólnie chce mi sie wyć. zanim dostane sie do lekarza cholera wie ile będę czekać. Weekend przed nami a on nie je. Po za tym super wesoly i wszystko ok.
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() No i ja też się muszę wyżalić, bo już siły nie mam. Dzisiaj już chyba 5 raz Zosia walnęła po wyjściu na dwór taką syrenę, że szkoda gadać i do powrotu do domu się nie uspokoiła. Smoczek be, trząchanie wózkiem be. I jeszcze jako tako bym to zniosła i nie główkowała tyle gdyby nie fakt, że taki ryk jest tylko gdy od mojej mamy wracamy (nie od zawsze a od niedawna, właśnie tak z 4-5 razy). Nic takiego nie ma gdy jedziemy do niej, do przychodni, do sklepu. No ja już nie wiem co się dzieje... A teraz jak gdyby nigdy nic leży i woła "bababa, mamama". ![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Matko... ciekawe czemu Adaś nie chce mleka. Może mu przestało smakować... u nas tak było , dokarmiałam Igorka Bebilon pepti i pił go około dwa miesiące , nagle z dnia na dzień przestał pić, po prostu .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Powinnaś w smyku dostać, ale ja polecam zamówić z allegro u dystrybutora skip hop, mają promocję mata+ 3 akcesoria gratis ![]() Cytat:
Nie wiem jaka może być przyczyna, dziwne że tylko na mleko się pogniewał. Czyżby aż tak mu Nutramigen nie podszedł? Kombinuj z lekarzami, skoro kazał pilnie się zgłosić, może wypisałby skierowanie na cito? Tyle dobrze że Adaś wesolutki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Warszawy - za niedługo w celach zawodowo/edukacyjnych wybieram się do stolicy na 4 dni. Potrzebuję noclegu, czy możecie polecić mi jakieś miejsce które nie sprawi że będę potem żreć tynk ze ścian?
![]()
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie czytalam teraz Öko-test z roku 2014 i złą ocenę dostała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Raczkowanie
|
Majka najważniejsze, że jest wesoły i je zupki. Nie zmienili może składu mleka? Ostatnio w rosmanie zauważyłam że niektóre mleka mają inne opakowania może skład też inny. Tylko Nie wiem czy mogą tak skład zmieniać :/
#2445 |
Zakorzenienie
|
Majka tule
![]() My jutro startujemy z marchewka, mam nadzieję ze te 3 tygodnie mi who wybaczy ![]()
#2446 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pediatra mowil ze tragedii nie ma zwłaszcza ze zasypia miedzy 19-20 i o 20:30 wciskam mu mleko potem o 23:30 zanim ide spac a jak sie wybudzi o 4 to tez je wiec na dobra sprawe je 3 razy na dobe jakies 500-600ml. Do tego zupki, soczki, wodę. Jeszcze tak myślę może on,, przedstawił,, sie na jedzenie mleka 3razy na dobę? A w ciagu dnia woli coś innego a ja panikuje? Bo z 5 razy na dobe na 4 tez sam sie przestawil. Ale nawet na opakowaniu mleka jest napisane ze powinien jesc 5 razy na dobe po 210ml wiec to i tak jest okolo litra...
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
Majka tulę bardzo mocno
![]() Kasperka tez czytałam te opinie o skipp hopie ale z 2011 roku, teraz tyle dziewczyn mowi ze tez kupiło wiec i my sie zdecydujemy ![]() ![]()
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
![]() Od kogo na allegro kupilas? Ja chcialabym szaro-żółtą, ale u nas nie ma nigdzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
A gdzie bedziesz zamawiac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomocy !!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | ||
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Spisałam sobie przepis Majki na gołąbki i Kitsi na szarlotkę i chyba jutro szaleje w kuchni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wspominałyście poród, ja to chyba wyparłam ból ze świadomości, wiem że bolało ale nie mogę sobie przypomnieć jak ![]() ![]() Mnie blizna po nacięciu nie boli, czasami tylko na początku przy seksie, ale to też rzadko.
![]() |
#2459 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo to mamy taką samą! fajna jest prawda? ![]() U nas też była wpierw dynia, potem dałam dynia i ziemniak(tu jadł chętniej) a marchewka okazała się hitem Cytat:
Cytat:
nie narzekali ![]() ![]() Roxizapomniałam Ci odpisać odnośnie" nut" ![]() ![]() A co do krzesełka to ja mam takie z FP,które się teraz idealnie do karmienia nadaje póki jeszcze Adaś nie siedzi. Szałowe nie jest,ale darowanemu koniowi... ![]() http://www.smyk.com/fisher-price-lez...t-niemowlaka-p Funkcje swoją spełnia ![]() Dziewczyny jestem prawie pewna,ze Adamowi idą zęby. Dzisiejsze usypianie na noc znowu trwało godzine. Z czego 45min jęczał i się kręcił,dopiero po podaniu Pedicetamolu zasnął. Nawet nie dalam dziś sloiczka żadnego ,aby się upewnić czy to przypadkiem nie po tym tak się męczy. Jednak nie. Jak On tak będzie przechodził ząbkowanie to mnie chyba zamkną w wariatkowie ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Całe szczęście zobacz,że wcina inne rzeczy także głodny na pewno nie jest.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.