Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-08, 21:02   #3091
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11

Moja Hania raz papa zrobila, do babci po wigilii,jak się tak opieszale zbierała do wyjścia i ze trzy razy brawo sobie bila,no ale brawo ja jej bije po posilkach ostatnio często ale to kierowanie rączka to fajowe jest mega!
PAVLINECKA,brakowalo tu Ciebie ostatnio,od razu weselej na wizazu 😀 jak tam dzis apetyt Twojej slodkiej? Cos Twojego docenila?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 21:17   #3092
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;54061927]Moja Hania raz papa zrobila, do babci po wigilii,jak się tak opieszale zbierała do wyjścia i ze trzy razy brawo sobie bila,no ale brawo ja jej bije po posilkach ostatnio często ale to kierowanie rączka to fajowe jest mega!
PAVLINECKA,brakowalo tu Ciebie ostatnio,od razu weselej na wizazu jak tam dzis apetyt Twojej slodkiej? Cos Twojego docenila?[/QUOTE]

w koncu spi łobuz i telefon naładowany to jestem ;p cudownie dzis w gościach cały słoik pożarła - a zrobiłam duzo marchewy, troche pietruszki i selera, indorza cycka ;p i oddzielnie ugotowałam ziemniaki i tylko je podusilam widelcem i tak chyba pasuje. Moja brawo nie bije bo ciagle te raczki zaciska tak mnie to martwi i to, ze czołga sie tylko jedna raczka i jedna nóżka ;/ umówiłam ja na środę do lekarza od rehabilitacji.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 21:18   #3093
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Goczek, dobra metoda. Ja moją zawodniczkę bujam, to też dłużej pospi 😜

Dziś zaliczylysmy ostanie szczepienie. Za 1,5-2m mamy zgłosić się do kontroli.
Mimo maminego "tuczenia" kaszkami Zosia przybrała przez 3 tyg tylko 75g, waży wiec 8475g.
W poczekalni Zosia strasznie gwiazdorzyła i zaczepiala inne dzieciaki (6m i 3m), brawo im biła i papa robiła, buziaki wysylala, ich mamy wzdychaly tylko "oh, kiedy moje takie będzie?". Tata dumny jak paw chodził z córa po korytarzu i komplementy zbierał, dodatkowo lekarka poslodzila, że jak na 9m to Zosia jest bardzo do przodu z tymi swoimi umiejętnościami, bo oczywiście w gabinecie tez musiała pokazać co potrafi,hehe.

Wydaje mi się, że drugi ząbek juz widać!

Martynka, brawo! Jeszcze chwila i uzębienie w komplecie będzie!

U nas problemu z grudkami od dawna nie ma, ale za to Zosia dalej ma jakieś "ale" do słoików.
Z braku czasu dziś na obiad zaserwowalam danie sloiczkowe. Boszzze, jaka obraza była, że co ja jej tu niby daje?

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Pokaż huśtawke!

My też mamy, Gwiazdka kupiła, ale trochę kiszkowe ma pasy, jedynie na brzuszku można zapiąć, wiec tak czy tak na chwilę nie mogę zostawić Małej samej w tej huśtawce.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Majka, super z tym pokazywaniem! U nas już od jakiegoś czasu Mała pokazuje rączka co chce dostać lub gdzie chce iść. O wiele łatwiej się jest dogadać 😉
ale cudnie umiała się odpowiednio zaprezentować a co
kciuki za szybkie wyjście ząbka

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A ty niedobra kobieto!

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Madzia - chyba nie. Musialabym miec go fizycznie bo one zabieraja te kody.
eh to lipa, bo zawsze trochę taniej

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Taka :
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5687701202

Bez pasów , ale ja nie zamierzam małego w niej samego zostawiać
fajowa gdzie ją powiesisz?
Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hej 😚 pocytowalam ale się nie dodało tak więc napiszę z pamięci

Gosiak brawa dla Martynki za ząbki, szok! 👏

Niezawsze i dla Maćka brawa za mobilność 😃👏bardzo fajnie odpowiedziałas Mai o wczorajszej sytuacji.

Cashmere również gratki zabka 😃👏

Majka ale fajnie ze Julo tak pokazuje, od razu idzie się dogadać 😁😊

Z odżywek drogeryjnych ja bardzo lubię tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html super wygładza i nablyszcza 😉

Byłyśmy dziś z Nadią u jej koleżanki Mai, rówieśniczki, fajnie się bawily dziewczyny 😃 no i poszlysmy dziś też na pierwszy spacer w pruszacym śniegu meeeega fajna pogoda 😊
też lubię tę odżywkę i pomarańczową wersję
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja kupuje a aptece melisa troche długo ślą, ale powyżej 50 zł dostawa gratis i opakowanie 1200 za 54 zł

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Mi tez - tylko brzucha nie udało sie uchronić i CC zrobili ;p hehe ( taki czarny humor ;p)
haha dobre z tą ochroną brzucha

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Nie nadrabiam wybaczcie, mam zastój w piersi, stan podgoraczkowy i wszystko mnie boli.
Buziaki dla Was, odezwę się jutro :-* :-*
współczuję, oby jak najszybciej przeszło

Cytat:
Od początku była uparta ) nawet przy CC nie dali rady jej wyjąć, jej pierwszy krzyk usłyszałam, jak cześciowo była w srodku jeszcze i do tego obsikala lekarzy przeprowadzających operacje hehe prawdziwy z niej łobuzek a pani anestezjolog mowila, ze takie czarne dziecko lepiej inaczej nazwać, bo Zuzia bedzie niegrzeczna
hahaha ale numer
a wiesz, że moja wspóllokatorka z sali też urodziła takie dziecko z czarną bujną czupryną i nie spałam 2 noce przez nią

Cytat:
Goczek, ja też nie uczyłam i w sumie gdyby Majka o tym nie wspomniała to nie przyszłoby mi na myśl, że to nowa umiejętność... Nawet nie potrafię odnaleźć w pamięci kiedy zaczęła mną "kierować" i pokazywac co chce wziąć do rączki.. Ale chyba od dawna u nas ten proceder 😜
Właściwie papa i brawo jakoś specjalnie tez nie uczyłam, sama złapała obserwując. Jak wychodziłam w pokoju robiłam jej papa, a jak coś ładnie zrobiła to aby pochwalić bilam brawo.
Wczoraj się uśmiałam, bo bawiłyśmy się, w tle leciał tv, nagle patrzę, a Zosia macha do tłumacza na migowy (tego, który siedzi w rogu).
Uczę ją za to naśladować zwierzątka, pokazywać gdzie jest oko,nos itp.
ja też tak robiłam i jakoś sama załapała dzieci nas bardzo obserwują
Ala fajnie już papa robi, wystarczy, że powiem "zrób papa" i pierwsza zaczyna
brawo nieudolnie jeszcze, rączki składa ale nie bije za to jak ja mówię brawo i klaszczę to szczęśliwa nauczyła się przybijać piątkę i nadstawia policzek jak mówię daj buziaka

Cytat:
A ja znam Zuze, bardzo, bardzo pozytywnie zakręcona osóbka! Przekochana, ale roztrzepana i szalona!

Jeśli trafi nam się druga córa to będzie Zuzia 😉

A jak teraz tak pomyślę, to nie znam żadnej Hani... Chyba dla naszego pokolenia mało popularne imię. Tak jak Zosia.
u nas jest Hania u brata męża Zosi nie ma żadnej w naszym otoczeniu, tzn znam dwie w moim wieku. A Zosia na 1 miejscu imion w 2015 r
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 21:20   #3094
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
A ja znam Zuze, bardzo, bardzo pozytywnie zakręcona osóbka! Przekochana, ale roztrzepana i szalona!

Jeśli trafi nam się druga córa to będzie Zuzia

A jak teraz tak pomyślę, to nie znam żadnej Hani... Chyba dla naszego pokolenia mało popularne imię. Tak jak Zosia.

Ja jestem bardzo roztrzepana, potrafiłam psa pod sklepem zostawić i dopiero po chwili w domu sobie o nim przypomnieć i isc do szkoły bez plecaka i np do dzis bardzo często klucze chowam do lodówki (?!?). Oby moja córka była rozsądniejsza - az dziwne, ze jej nie zapomniałam ;p
Stary 2016-01-08, 21:22   #3095
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję

Oby jutro bylo lepiej!

Na smyk online może albo marketach i biedronce

My na pierwsze urodziny zapraszamy tylko najbliższą rodzinę czyli rodziców i rodzeństwo a Wy od znajomych lub dalszej rodzinki mieliście zaproszenia na roczek? Tak się zastanowiłam teraz hrhe

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Sylwia - jak skóra Jasia po ketotifenie? Apetyt lepszy? Senny po nim nie jest?
Od znajomych. Ja też myslalam tylko dla rodziny robić roczek. TZ chce też dla znajomych. Hmmm.. Muszę przemyśleć.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 21:23   #3096
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;54061822]Kciuki żeby szybko się udalo to cholerstwo rozbic!
co to sie porobilo,Filip mniej je pierś?

Rany, co za wariat z Zuzki! A ja znam jedną bardzo grzeczna Zuzie,teraz ma 12lat.
Mi tez mowili, ze Hanki to krzykaczki i despotki,jak np. Gronkowiec z Wawy
Cashmere, ale masz śpioszka fajnego [/QUOTE]

Zuzi ciocia zaraz rodzi ( chyba na 15 tp) i bedzie Hania tez ale mama taka spokojna to dla kontrastu krzykacz sie przyda
Stary 2016-01-08, 21:26   #3097
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem bardzo roztrzepana, potrafiłam psa pod sklepem zostawić i dopiero po chwili w domu sobie o nim przypomnieć i isc do szkoły bez plecaka i np do dzis bardzo często klucze chowam do lodówki (?!?). Oby moja córka była rozsądniejsza - az dziwne, ze jej nie zapomniałam ;p
piona, też rozstrzepana jestem ciągle czegoś zapominam/szukam albo gubię
hitem było jak pojechaliśmy do foto na sesję z chrztu a na miejscu się okazało, ze nie wzięłam sukienek mojej i Alicji z wieszaka przy drzwiach, ja w jeansach, córa też mąż wsiadł w auto i się wracał, fotografka w międzyczasie zrobiła parę fot w swoich ubrankach dla dzieciaków

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 21:29   #3098
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

hitem było jak pojechaliśmy do foto na sesję z chrztu a na miejscu się okazało, ze nie wzięłam sukienek mojej i Alicji z wieszaka przy drzwiach, ja w jeansach, córa też mąż wsiadł w auto i się wracał, fotografka w międzyczasie zrobiła parę fot w swoich ubrankach dla dzieciaków

Hahaha brawo! to takie moje my jechaliśmy do wspomnianej cioci Zuzki na urodziny, wzięłam wszystko tylko nie prezent dla niej ;p portfela tez często na zakupy nie biorę, dobrze, ze tel mozna wypłacić kase
Stary 2016-01-08, 21:34   #3099
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha brawo! to takie moje my jechaliśmy do wspomnianej cioci Zuzki na urodziny, wzięłam wszystko tylko nie prezent dla niej ;p portfela tez często na zakupy nie biorę, dobrze, ze tel mozna wypłacić kase
haha ja portfela nie noszę, ostatnio chodzę tylko z trzema kartami-płatniczą, do SP i do Roska
Stary 2016-01-08, 21:43   #3100
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
haha ja portfela nie noszę, ostatnio chodzę tylko z trzema kartami-płatniczą, do SP i do Roska

U mnie niestety nie wszedzie zapłacisz karta ;(
Stary 2016-01-08, 21:46   #3101
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
U nas dzis noc nawet niezła, wstała chyba tylko 3-4 razy ale tylko na chwilke, o 6 wstała jesc i jeszcze do 8 dospala. Widzę juz górna jedynkę tak blisko, ale pewnie jeszcze z tydzien albo i wiecej. Dzis Zuzia kończy 8 miesięcy, szok, kiedy to było? Misia moja kochana

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Aaa black my tez używamy tych pampkow, kupiłam wczesniej dada premium cos tam i strasznie sie odparzyla w nich ( a do tej pory Zuzi nic nie ruszało), wiec przerzuciłam sie na te i sa ok, fajne, cienkie ale wszystko trzymają na miejscu
A jaki rozm używacie? Widzę że 4 są w nowym opakowaniu jakimś, my uzywalysmy 3 i grube i mało elastyczne

Cytat:
Pavlinecka - najlepszego dla Zuzi
Moje krocze tez ochronione i to dwa razy ale przez pępek chlopcy nie wyszli więc podbrzusze pocięte

Kana Kamilove - to pokazywanie to bardziej rządzenie niż dogadywanie hehe

My juz w domku. Julo rano spał ponad 3 godz. Po 2 upomnial się o smoka i dospal jeszcze godz.
W gościach pospal 40min a usnal w mig. Teraz juz wykapany i kp

Aaa to chyba że tak 😁

Cytat:
Hej dziewczyny! Nie nadrabiam wybaczcie, mam zastój w piersi, stan podgoraczkowy i wszystko mnie boli.

Ojej bardzo współczuję, niech szybko przejdzie ✊✊✊

Cytat:
Od początku była uparta ) nawet przy CC nie dali rady jej wyjąć, jej pierwszy krzyk usłyszałam, jak cześciowo była w srodku jeszcze i do tego obsikala lekarzy przeprowadzających operacje hehe prawdziwy z niej łobuzek a pani anestezjolog mowila, ze takie czarne dziecko lepiej inaczej nazwać, bo Zuzia bedzie niegrzeczna

Hehe agentka 😃

Cytat:
Bardzo współczuję

Oby jutro bylo lepiej!

Na smyk online może albo marketach i biedronce

My na pierwsze urodziny zapraszamy tylko najbliższą rodzinę czyli rodziców i rodzeństwo a Wy od znajomych lub dalszej rodzinki mieliście zaproszenia na roczek? Tak się zastanowiłam teraz hrhe

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Sylwia - jak skóra Jasia po ketotifenie? Apetyt lepszy? Senny po nim nie jest?

My też tylko najbliższa rodzinę 😉

Cytat:

hehehe się uśmiałam z tą lodówka 😂

Cytat:
Ooo Ty też dobra jesteś 😁😁

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 21:56   #3102
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki rozm używacie? Widzę że 4 są w nowym opakowaniu jakimś, my uzywalysmy 3 i grube i mało elastyczne

Aaa to chyba że tak

Ojej bardzo współczuję, niech szybko przejdzie

Hehe agentka

My też tylko najbliższa rodzinę

hehehe się uśmiałam z tą lodówka

Ooo Ty też dobra jesteś

Mamy 4, te dada premium ( tez 4) w porównaniu do nich sa grube wlasnie i Zuz ciagle sie Czochrala po brzuszku ;/
Stary 2016-01-08, 22:00   #3103
Majka232
Zakorzenienie

Jeszcze Was spytam czy jak idziecie na urodziny dzuecka to jest wtedy na słodko tylko czy obiad itp.?
Stary 2016-01-08, 22:05   #3104
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
U nas dzis noc nawet niezła, wstała chyba tylko 3-4 razy ale tylko na chwilke, o 6 wstała jesc i jeszcze do 8 dospala. Widzę juz górna jedynkę tak blisko, ale pewnie jeszcze z tydzien albo i wiecej. Dzis Zuzia kończy 8 miesięcy, szok, kiedy to było? Misia moja kochana

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Aaa black my tez używamy tych pampkow, kupiłam wczesniej dada premium cos tam i strasznie sie odparzyla w nich ( a do tej pory Zuzi nic nie ruszało), wiec przerzuciłam sie na te i sa ok, fajne, cienkie ale wszystko trzymają na miejscu
No super sa. Jak wykoncze 4+ pampersa bo juz sa ciasnawe to bede pampers tylko na noc a tak te rosmanowe. Super sa. Teraz jest promo i 19.90 kosztuja

Cytat:
Biedna
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 22:05   #3105
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy 4, te dada premium ( tez 4) w porównaniu do nich sa grube wlasnie i Zuz ciagle sie Czochrala po brzuszku ;/
Hmm czyli może te 4 babydream w nowym opakowaniu są już zmienione, widzę że teraz są w promce może się skuszę w takim razie 😃
Stary 2016-01-08, 22:08   #3106
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
No zbliża, teraz mam egzaminy za 2 tyg. Poprawki początek lutego i już się boję, teraz będę się na bieżąco uczyć, bo dużo tego jednak

Maćko też lubi się tak bawić i gania jak szalony, czasem mu wpadnie pod szafkę piłeczka i się dokonana o nią junczac yyyy
Kciuki za sesje

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:

Wszystkiego Najlepszego dla Slicznotki :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 22:08   #3107
blackberry89
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;54061822]Kciuki żeby szybko się udalo to cholerstwo rozbic!
co to sie porobilo,Filip mniej je pierś?

Rany, co za wariat z Zuzki! 😀 A ja znam jedną bardzo grzeczna Zuzie,teraz ma 12lat.
Mi tez mowili, ze Hanki to krzykaczki i despotki,jak np. Gronkowiec z Wawy
Cashmere, ale masz śpioszka fajnego [/QUOTE]
Gronkowiec, hahahaah
Pawcio 13.04.2015
Stary 2016-01-08, 22:13   #3108
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
:-(
O rany :-( - bardzo współczuję - ściskam Cie mocno- oby szybko przeszło :-*

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Ha ha charakterna Dziopka od danego początku

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Do mieszkania
Super ta huśtawka

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
He he dobra agentka jesteś :-D

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Biedna, dokladnie wiem co czujesz zycze by Ci szybko przeszlo! ✊✊

Zuzka nasza najmlodsza i już 8 miesięcy, jeju! A pamiętam jak na nią czekalismy by wyszła

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

My na obiadku byliśmy raptem półtorej godziny, bo syncio uciął sobie 2h drzemki. Wiadomo, jak czekalismy by wstał, to on spał na czas
Za to taki grzeczny był, wszyscy go brali na rączki, a bardzo dużo osób widział pierwszy raz i taki zadowolony był że ho ho wszyscy zachwyceni jaki fajny i grzeczny, oraz śliczny jak mamusia 😜 hehe
Zaczal marudzic na koniec, ale to już była godzina o której normalnie już śpi. W niedzielę jeszcze jedziemy na wieś do dziadków TZ i koniec świątecznego tournée
O właśnie... bo to Zuzia zamykala nasz wątek na poczekalni - a no i jeszcze wtedy były plany ze to Pola będzie :-D
Stary 2016-01-08, 22:15   #3109
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze Was spytam czy jak idziecie na urodziny dzuecka to jest wtedy na słodko tylko czy obiad itp.?
Podlaczam sie pod pytanie.

Ja chyba zrobie obiad, bo dla najblizszych. Zobacze jak bede stala z kasa.

Wiecie - sledze profil takiego chlopca z chorym serduszkiem. Chyba w sierpniu sie urodzil. Wczoraj bodajze okazalo sie ze slabe saturacje i musza jechac do klinki do niemiec na operacje. 35tysi brakowalo czy jakos tak o 23. Przed polnoca juz byla uzbierana cala kasa na siepomaga. Super co?
I tak pomyslalam ze dobrze ze u nas dzieciaki sa zdrowe na watku. bo na dobra sprawe nic powaznego u nas na watku po za madison, nie?
Pawcio 13.04.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 22:15   #3110
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
No super sa. Jak wykoncze 4+ pampersa bo juz sa ciasnawe to bede pampers tylko na noc a tak te rosmanowe. Super sa. Teraz jest promo i 19.90 kosztuja

Biedna
O to może tez wypróbuję te rossmanowe .. jaki kolor jest opakowania? I to sa te fun &fit?
Stary 2016-01-08, 22:17   #3111
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
O to może tez wypróbuję te rossmanowe .. jaki kolor jest opakowania? I to sa te fun &fit?
Tak fun&fit. Teraz zmienili op.i sa biale z napisem w kolorze w zaleznosci od rozmiaru. Akurat 4+ sa rozowe pampki. Jezusie, nie mieli co wymyslec chyba. Juz bym wolala sraczkowate :p

Lece spac. Buziaki
Pawcio 13.04.2015
Stary 2016-01-08, 22:25   #3112
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja narazie byłam tylko na jednych urodzinach (nie licząc rodzinnych imprez), to był roczek i był obiad, ale to była gruba impreza, kiedyś pisałam A tak to też się zastanawiam jak to wygląda?

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Tak fun&fit. Teraz zmienili op.i sa biale z napisem w kolorze w zaleznosci od rozmiaru. Akurat 4+ sa rozowe pampki. Jezusie, nie mieli co wymyslec chyba. Juz bym wolala sraczkowate :p

Lece spac. Buziaki
Toż to tylko pieluchy. Zrobi Paweł kupę i będą sraczkowate

jestem mamą
Stary 2016-01-08, 22:26   #3113
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie - sledze profil takiego chlopca z chorym serduszkiem. Chyba w sierpniu sie urodzil. Wczoraj bodajze okazalo sie ze slabe saturacje i musza jechac do klinki do niemiec na operacje. 35tysi brakowalo czy jakos tak o 23. Przed polnoca juz byla uzbierana cala kasa na siepomaga. Super co?
I tak pomyslalam ze dobrze ze u nas dzieciaki sa zdrowe na watku. bo na dobra sprawe nic powaznego u nas na watku po za madison, nie?
Chyba Kożuchowska w to się zaangażowała coś czytałam.

My teraz robimy starszemu urodziny dla dzieci w sali zabaw i poza tym zapraszamy rodziców i rodzeństwo do domu na obiad. Gdyby to latem to grill i super imprezka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 22:27   #3114
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

Tez śledzę historie Jasia od początku, taki ten świat niesprawiedliwy 😖 ale dobrze ze tylu jest dobrych ludzi w tym złym świecie
Stary 2016-01-08, 22:33   #3115
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba Kożuchowska w to się zaangażowała coś czytałam.

My teraz robimy starszemu urodziny dla dzieci w sali zabaw i poza tym zapraszamy rodziców i rodzeństwo do domu na obiad. Gdyby to latem to grill i super imprezka
No ja strasznie żałuję że nie będę mogła robić urodzinowego garden party Szymciowi.

A które sale zabaw u nas polecasz? Bo pewnie ich sporo zwiedziłaś

jestem mamą
Stary 2016-01-08, 22:38   #3116
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
No ja strasznie żałuję że nie będę mogła robić urodzinowego garden party Szymciowi.

A które sale zabaw u nas polecasz? Bo pewnie ich sporo zwiedziłaś
Najbardziej podoba mi się kraina smyka. Tyle że takie urodziny mają sens dla mn.3latka bo wcześniej dziecko nie uczestniczy aktywnie w zabawach organizowanych przez animatora.
Dzis mieliśmy zaproszenie na urodziny do jakiejś Fundacji na wesołej chyba ale nie byliśmy
Stary 2016-01-08, 22:42   #3117
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe nieźle

Cytat:
Ja swojego psa w windzie zostawiłam, weszłam do domu, pokrecilamsie trochę i cos pusto mi było, patrzę nie ma piesa, już go kiedyś za drzwiami zostawiłam, to otworzyłam, a tam go nie było, ale byłam pewna, że do klatki że mną wszedł, więc windę zawołała i on był w niej

Hania ojej biedna z zastojem

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 23:01   #3118
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Tak fun&fit. Teraz zmienili op.i sa biale z napisem w kolorze w zaleznosci od rozmiaru. Akurat 4+ sa rozowe pampki. Jezusie, nie mieli co wymyslec chyba. Juz bym wolala sraczkowate

Lece spac. Buziaki
Ha ha różowe- moja teściowa pewnie maczala w tym palce :-D - dzięki za odp napewno kupie
Stary 2016-01-09, 02:03   #3119
gold-fish
Zakorzenienie

Wpadam znowu okazjonalnie. Córcia od prawie godziny płacze
Może któraś z Was też ma taki problem. Dzisiaj przed nocą ryczała 2 h. Co 5 minut di niej chodzimy, głaszczemy, kładziemy bo siedzi lub stoi, buzi, czasem bierzemy na ręce i nawet wtedy się nie uspokaja 4-ty ząb się przebił, nurofen codziennie a ona ryczy.
Opadają mi ręce. Z tego płaczu zacxyna kaszleć i znowu nie może zasnąć...

My zrobimy pewnie 2 razy roczek. W wielkanoc bo przyjadą teściowie i tydzień później właściwy. Akurat wyoada w sobotę zrobię jakieś przekąski plus ciasta

Zasnęla po 3, teraz od 5 znuwu ryk....

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2016-01-09 o 04:28
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 06:41   #3120
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Tez śledzę historie Jasia od początku, taki ten świat niesprawiedliwy ale dobrze ze tylu jest dobrych ludzi w tym złym świecie

Mnie najbardziej wkurzało jak pojawiały sie komentarze, ze matka za dobrze wyglada itp., co za ludzie... A Jaś to jedyne dziecko, którego historie śledzę od czasów, kiedy jego mama była jeszcze w ciazy, maluszek biedny

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wpadam znowu okazjonalnie. Córcia od prawie godziny płacze
Może któraś z Was też ma taki problem. Dzisiaj przed nocą ryczała 2 h. Co 5 minut di niej chodzimy, głaszczemy, kładziemy bo siedzi lub stoi, buzi, czasem bierzemy na ręce i nawet wtedy się nie uspokaja 4-ty ząb się przebił, nurofen codziennie a ona ryczy.
Opadają mi ręce. Z tego płaczu zacxyna kaszleć i znowu nie może zasnąć...

My zrobimy pewnie 2 razy roczek. W wielkanoc bo przyjadą teściowie i tydzień później właściwy. Akurat wyoada w sobotę zrobię jakieś przekąski plus ciasta

Zasnęla po 3, teraz od 5 znuwu ryk....

Hmm a moze zbyt zmeczona by zasnąć? Albo jakis skok? Od dawna tak ma? Nurofen na zeby raczej by pomógł

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Hehe nieźle

Ja swojego psa w windzie zostawiłam, weszłam do domu, pokrecilamsie trochę i cos pusto mi było, patrzę nie ma piesa, już go kiedyś za drzwiami zostawiłam, to otworzyłam, a tam go nie było, ale byłam pewna, że do klatki że mną wszedł, więc windę zawołała i on był w niej

Hania ojej biedna z zastojem

Hehe biedne te psiaki co one musiały myślec w takich chwilach? Hehe

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
:-(
O rany :-( - bardzo współczuję - ściskam Cie mocno- oby szybko przeszło :-*

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Ha ha charakterna Dziopka od danego początku

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Super ta huśtawka

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

He he dobra agentka jesteś :-D

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

O właśnie... bo to Zuzia zamykala nasz wątek na poczekalni - a no i jeszcze wtedy były plany ze to Pola będzie :-D

To było dziecko wielu imion ;p Ta Pola tak mi sie dalej podoba, ale do niej za nic nie pasowało

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:

My jak byliśmy to było chyba kilka ciepłych dań, zupa, pulpety w jakimś sosie, kotlety, kurczak, sałatki, koreczki, ciasta... Normalnie jak ma weselu, na bogato, ale to troche przegięcie, bo tyle kasy wydać a wszyscy prawie goście z małymi dziećmi po 1-2godziny i do domu

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Moj dziec od 6 juz nie spi a mi tak sie chce jeszcze pospać wrr i wlasnie sie przeczolgala obok i czuję, ze bez kolejnej zmiany pampersa sie nie odejdzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości