Camp America 2016! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-05, 20:42   #1
boomblastmagic
Przyczajenie

Camp America 2016!

Hej! Wiem, że do campowego sezonu 2016 jeszcze sporo czasu, właściwie dopiero co rozpoczął się sezon 2015, ale trochę za późno się zainteresowałam i nie było już opcji zapisania się na campa. Postanowiłam założyć ten wątek, jako że zauważyłam podobne z lat poprzednich. Jest może ktoś, kto tak jak ja, jest zdecydowany wyjechać w przyszłym sezonie na campa i czeka na okres rozpoczęcia zapisów? Ja od dawna rozważałam wyjazd na W&T albo właśnie Camp America, ale dopiero teraz jestem całkowicie zdecydowana. Póki co padło na Camp, a nie W&T, z dość prostego powodu - koszta. Jeśli uda mi się uskładać nieco więcej, to pewnie zdecyduję się na W&T, ale jak na razie stawiam na Campa. Wyjazd planuję raczej sama, bo oczywiście wśród znajomych, bliższych czy dalszych zazwyczaj takie propozycje kończą się na entuzjazmie... Jak przychodzi co do czego, większość niestety się wykrusza. Może znajdzie się tu jakaś duszyczka równie zdeterminowana na wyjazd
boomblastmagic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-23, 13:20   #2
Laylisa
Przyczajenie

Dot.: Camp America 2016!

Hej!
Ja jestem zdecydowana jechać na camp w przyszłym roku....
Laylisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-02, 18:06   #3
sasac
Przyczajenie

cześć, też jestem zdecydowany na wyjazd w 2016 ktoś z Pomorskiego może też ?
sasac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-15, 20:32   #4
White_Light
Przyczajenie

Hej! Też chcę jechać na Camp w przyszłym roku . Jestem ze Śląskiego
White_Light jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-30, 11:58   #5
patrycja_dr
Przyczajenie

Hej ja też mam taki plan. Póki co robię rozeznanie po znajomych którzy byli już wcześniej
patrycja_dr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-02, 12:24   #6
_LoveTheWayYouLie_
Przyczajenie

Hej też jestem zainteresowana wyjazdem podczas najbliższej okazji... Świętokrzyskie :P
_LoveTheWayYouLie_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-04, 08:35   #7
boomblastmagic
Przyczajenie

A co bardziej bierzecie pod uwagę - campa czy work and travel? B jest jednak zasadnicza różnica w cenie... Wiadomo, na w&t można więcej zarobić, ale również trzeba więcej włożyć, a camp też jest niegłupią opcją, przy cenie trochę ponad 2000 zł. Z jakim biurem chcecie lecieć?
boomblastmagic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-16, 14:58   #8
zosia_wroclove
Przyczajenie

Hejka! Ja również chciałabym wyjechać na W&T w przyszłe wakacje i szukam chętnych na program. Bardziej celuję w Work&Travel ponieważ jest większa swoboda, w dodatku można więcej zarobić jednak jak wiadomo koszty wyjazdu są również wyższe. Znalazłam jednak ciekawą ofertę biura ze Szczecina IECenter http://www.iecenter.pl/work-and-trav...-programu.html zerknijcie i napiszcie co o tym sądzicie. Czy jest ktoś na forum ze Szczecina kto zna to biuro i współpracował już z nim? Chętnie usłyszałabym wiarygodną opinię z pierwszej ręki. Dajcie znać !
zosia_wroclove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-19, 20:22   #9
samantaa22
Przyczajenie

Hej. Również rozważam wyjazd na campa w 2016 i też jestem z Pomorskiego. W przyszłym tygodniu zacznę się rejestrować
samantaa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-28, 21:06   #10
mikiti
Przyczajenie

Hej własnie złożyłam aplikację, planuje jechać z firmy camp leaders w te wakacje.
Mam tylko małe pytanie jeżeli jadę jako support staff wiecie którą prace najlepiej wybrać do wyboru jest: shop gift, pralnia, kuchnia, sprzątanie etc ?
mikiti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-14, 10:42   #11
zolza9305
Przyczajenie

CCUSA czy One Globe Travel ? ktoś doradzi? ma ktoś doświadczenie z którymś z tych bi

Witam, zamierzam w przyszłym roku lecieć do USA na Work&Travel. Zastanawiam się nad wyborem biura. Ktoś coś poleca? Miał ktoś osobiście doświadczenie z One Globe Travel lub CCUSA ?
zolza9305 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-10, 01:26   #12
PannaBlack
Rozeznanie

Czy ktoś się wybiera z Warszawy?
PannaBlack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-09, 16:34   #13
Martyna9219
Przyczajenie

Hej! Czy jest ktoś, kto tak jak ja nie ma z kim pojechać w nadchodzące wakacje do Stanów na Camp ? Zdecydowałam się dopiero teraz a czasu jest coraz mniej proszę o kontakt kowalska9219@onet.pl
Martyna9219 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości