|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Tez mam nadzieje ze beda nasze weselicha i to takie ze ja bede slyszec w Gorzowie Twoje a Ty w Lipianach moje takie beda huczne heheh |
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
A co !!I wkoncu bede go miala przy sobie a nie ze czasami nawet bnie wiem gdzie jezdzi po swiecie,bo co z tego ze mi powie ze jest w Szwajcarii czy we Wloszech a tak to grzecznie by kosil trawke pod moimi okienkami i miala bym go caly czas na oku hehe
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie juz niestety takie wielkie jak siostra miala nie wypali, bo mama tak sie wykosztowala, ze kredyt przez piec lat jeszcze splacac bedzie, wiec powiedziala, zebysmy w jakims lokalu zrobili, zeby samemu duzo przygotowywac nie trzeba bylo, bo tu u nas jest co prawda sliczna sala i wokol piekny teran nad jeziorem, ale ekipe ktora gotuje trzeba samemu zalatwic, a w dodatku samemu jezdzic i kupowac wszystkie produkty, no i sale stroic a to tez koszta, a to wszystko bardzo duzo czasu i pieniedzy wymaga
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no i pewnie dzieciaczek bardzo szybko by sie pojawil
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jas tez jak bede robic swoje to tez bedziemy patrzyc zeby wynajac jakis lokal gdzie wszystko zrobia bo jezdzic,kupowac,zalatwiac wszystko ja bym nerwow do tego nie miala |
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tylko bym go wolala co jakis czas kochanai do domku juz czas na staranko hihihihihih
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko ja juz chyba powoli bede sie zwijac, bo lozeczko juz poscielilam i tak mnie kusi teraz jak na nie patrze, zeby wskoczyc pod cieplutka kolderke
, pewnie padne zaraz jak tylko sie polozejutro ide z mama na swieto zakladowe, bedzie grochowka i jakies miecho z grilla a teraz zycze Ci Kasiu dobrej nocki i szybkiego powrotu TZta do domku, buziaki |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Kinus fajnie sie gawedzi ale ja juz powolutku bede uciekac bo jutro do pracy na rano wstaje o 5 wiec powolutku bede sie zegnac bo jeszcze lazienka,pacierz i znowu zasne pewnie ok 1-2 w nocy a rano nietomna
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zaszaleli troche, dlatego mama musi teraz odsapnac, a ze ja nie chce czekac 5 lat na splate kredytu, to zrobimy pewnie jakies mniejsze wesele, ale tez musi byc zabawa do bialego rana |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
no patrz nawet w jednym czasie mamy te same mysli,dobrej nocy i papap do jutra dobranoc Kina
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slodkich snow Ci zycze i do zobaczenia jutro udanego, spokojnego dzionka w pracy Ci zycze Kochana, papa |
|
|
|
|
#2653 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Grześ wczoraj wrócił ze słowenni, a dzis leci do wrocka ![]() Cytat:
dobrze ze sie skonczyło dobrzeCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie melduje z rana
hehe cala noc spac cos nie moglam wiercilam sie i w ogole w koncu rano usnelam obudzil mnie maz i sie zdziwilam ze nie czuje dzidzi bo zawsze rano czuje galaretke no to lezalam na wznak i pukalam w brzuszek hehe i tak ugniatalam lekko paluszkiem i nagle czxuje jak sie cos wierci i mowie partrz do meza.... ze jedna strone mam badziej wybrzuszona hehe i pukam znow dwa razy i nagle odzew az sie wybil lekko brzuch i maz to widzial hehe ale fajne to bylo hehe potem chwile sie powiercilo i chyba dalej poszlo spac nniedobra mama budzi dziecko a na slodkie mnie wzielo fakt ale to nie codziennie mam takie dni slodkosci czasem hehe pomidory teraz polubulam ze smietana a dzis ide na spacerek i ogladac mieszkanie do kupienia bo czas najwyzszy isc na swoje .... bede pewnie jakos wieczorem
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki, wpadlam tylko na chwilke zyczyc Wam milego udanego dzionka, bo zaraz mykam z mama do sklepu, a pozniej na impreze zakladowa
![]() pozdrawiam Was serdecznie kurczaki, tozto dzisiaj nasza Madzia slub bierze |
|
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak mowisz kasiu jestem zajta praca a po pracy sprzatam gotuje i lulam
ale dzis mam wolne i jutro tez bo dzis ide na wesele.fryzjera juz odwiedzilam z samego rana z fryzurki jestem zadowolona martwi mnie tylko ze nadal ze mnie leci biore te tabletki na powstrzymanie krwawienia ale efektu nie zauwazylam i smieszy mnie to ze musze przy tych tabletkach brac rutinoscorbin heheh masakra 16 dzien miesiaczki nie wiem kiedy w koncu przestanie lecieć
|
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
..dzis nie bedzie do poznej nocy w pracy bo okazalo sie ze za duzo kierowcow jest na weselu i wrocil do swojej stesknionej zonki ![]() ..a moja przygoda na wizazu zaczela sie na poczatku pazdziernika kiedy odstawilam tabletki i zaczelam sie z Tomusiem starac o Naszego szkrabka..pozniejsze losy moje to juz znacie ![]() Nikitko to milusie co napisalas No wlasnie.. Madzia dzis slub bierze..pewnie jedza teraz obiadek |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idzicie na spacerek poki macie ladna pogode, bo u mnie plucha, wieje i zimno jak na biegunie, wiec nawet mi sie nie chce poza domem przebywac (mama zostala na imprezie zakladowej a ja myknelam do domku )
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko, witaj Kochana
opowiadaj jak tam bylo na benefisie |
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Agatko super że lepiej sie czujesz i że masz mężusia w domciu, idz na spacerek u nas tez piekna pogoda jakies 23 było ![]() Ja zakupy zrobiłam i teraz obiadzik będzie a M jedzie juz autokarem do Wrocławia, ale może jechać bo żonka zadowolona po nocy wróciłam wczoraj o 0.05 do domciu on czekał i milusio było ![]() Madziu wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia by wszystko poszło po Twojej mysli |
||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Juz pisze relacje z wczorajszego wieczoru
![]() Impreza była 28.09. godzina 20.00 Teatr na Woli okazja " Benefis na 300 odcinków serialu Na dobra i na złe" Zaproszenie dostałam od kolerzanki i poszłam do niej bo razem miałysmy jechać. Pojechałysmy samochodem z kobitka która dała nam te zaproszenia. O 19.40 byłysmy na miejscu pełno paparazzi czekało na gwiazdy, rozebrałysmy sie w szatni i winko na wejściu było białe lub czerwone wypiłysmy zaczeły sie schodzić gwiazdy najpierw Foremniak itd, potem do toalety na sale juz wpuszczali więc posżłyśmy, zanim ludzie pozajmowali miejsca to troche potrwało potep poproszono osoby z ostatnich rzędów żeby bliżej usiadły żeby zapelniona sala była![]() No i 20.20 się zaczeło, prowadzący Artur Żmijewski i Grażyna Torbicka. Pierwszą piosenke zaśpiewał KUKIZ a raczej dwie, fotek nie było za bardzo jak robić bo flesz trzeba by było wyłączyć mam ze 3 nagrania z aparatu, potem było rozmawianie z aktorami, sonda uliczna pokazywana na telebinie. Potem Steczkowska śpiewałą, potem aktorka z Na dobre i na złe , która gra Edyte Pania anastacjolog czy jak to tam sie pisze slicznie śpiewała potem było zdjęcie RTG płuc i poproszono Mariana Opanie Pawła Deląga i tego co gra sambora żeby wypowiedzieli się czyje to płuca i czy zdrowe i tu sie ubawilismy potem pokazali sie prawdziwi lekarze którzy uczą tych serialowych lekarzy terminów medycznych itp. Potem wystapił Piasecki i fajne teksty sypał, potem znowu pytania do aktorów sonda uliczna, potem kabarte jakis był znowu śpiewali, Kaya śpiewała na sam koniec, a i Róże Europy tez spiewały, była jedna przerwa 10 minut, potem powrót. na koniec wręczanie kwiatów itp. Jak wyszlismy z sali to szampan był i szwedzki stół a tam ciasta, owoce( winogrona i truskawki ) kanapeczki takie na kruchym chlebie tzn na styropianie jak ja to mówie, ale nikt nie chodził z kartkami o autograf wiec nam było głupio, zaproszenia nie były do kupienia, dostawały je osoby które pracuja przy serialu i wręczały swoim znajomym rodzinie. Aktorzy krążyli między nami Foremniakowa sie do nas uśmiechała a Żmijewski przeszedł obok mnie i sie nie mieścił i powiedział przepraszam, no i ten ciemny co Sambora gra kręcił sie obok nas ogólnie super było, oderwałąm sie od swojej codzienności i jestem zadowolona, do domciu przyjechałyśmy w tym samym skłądzie , dziewczyny mnie odprowadziły i byłam cała w domciu i mężuś czekał w łóżeczku a potem sie działo się działo
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
no to Nikitko super wieczorek mialas
, no a pozniej mezus Ci taka fajna niespodzianke zrobil, hehe, fajniutko |
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki a ja juz po pracy
Madziu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLE CIEBIE I STEFANA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA No to Nikitko bardzo mily wieczorek spedzilas,fajnie tak sobie wyskoczyc na spotkanie z gwiazdami Kinus a co tak szybko zwialas z imprezy zakladowej? Gizelciu ciesze sei ze juz Ci lepiej Nikitko powiem Ci ze jak poczytwyawal wateczek to tez najbardziej zaintereoswaly mnie losy naszej Gizelci Dorotko Ty to sie masz kochana z ta @,oby jak najszybciej sie skonczyla i wtedy staranko o fasolke,milej zabawy na weselu,ja tez znowu bym sobie gdzies poszla wybawic se tak mi sie tydzien temu spodobalo ze znowu chce ale jak narazie w mojej rodzinie nie szykuja sie zadne weselicha ...no chyba ze moje i Tz hihi |
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko ja wrocilam, bo mi zimno bylo i deszcz strasznie lal i leje nadal, a ja nie przygotowana na taka pogode przyjechalam, a mamunia chyba sie dobrze bawi, bo jeszcze nie wrocila
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde uzmysłowiłam sobie ze dawno w teatrze z M nie byłam , przed slubem często chodzilismy do Narodowego na " Żaby" " Sen nocy letniej" "Wiśniowy sad" i jeszcze coś tam
|
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko popatrz co znalazlam, hehe:
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4409 |
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
naprawde fajnie to wszystko wygladalo, szkoda tylko, ze Ciebie nie sfotografowali
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

, zaszaleli troche, dlatego mama musi teraz odsapnac, a ze ja nie chce czekac 5 lat na splate kredytu, to zrobimy pewnie jakies mniejsze wesele, ale tez musi byc zabawa do bialego rana

(ładnie co?
)
a dzis ide na spacerek i ogladac mieszkanie do kupienia bo czas najwyzszy isc na swoje .... bede pewnie jakos wieczorem