|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II
I ja się witam w drugim wątku
póki co testowania nie podaje bo czekam na @ Mam nadzieje że ten wątek będzie naszym szczęśliwym zafasolkowanym
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się melduję po miłym dniu z TŻ
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkie Zuzy jakie znam to fajne i konkretne babki
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ chcielibyśmy chłopca
imię już wybrane (na pierwszej randce ) Jednak oczywiście ważne żeby bylo zdrowe ![]() Pod koniec lutego jedziemy na urlop może uda nam się coś zmajstrować
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe czy będą już wtedy objawy owu, bo jak na razie to nic nie świadczy o tym by się zbliżała. testów nie robię, bo przez sesję i tak nie mam do tego głowy.Też życzę sobie i Wam wszystkim, żeby następny wątek był już mamusiowy Co do płci dziecka, to ja najpierw chciałam chłopca, a teraz to mi w sumie obojętne, mogą być nawet bliźnięta, z każdej płci po jednym Byle było zdrowe Lecę się kąpać i spać, bo jestem padnięta po całym dniu nauki. Jutro znowu od rana egzaminy
26.04.2019 - 9tc[*] Edytowane przez zawiechaczarny Czas edycji: 2016-01-09 o 23:47 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku 😊
Co do wiesiołka - mam wrażenie, ze faktycznie mam więcej śluzu oraz chyba mi cykl podregulował. Z 36 dni zeszlam na 32 od dwóch m-cy. Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie w nowym watku! Oby co miesiac byly takie fale zaciazen jak na poprzednim
![]() Cytat:
![]() Ja wiesiołka (oeparol) brałam ze 3 mies. Po owu łykałam len. Nie zauważyłam co prawda poprawy stanu sluzu ale udało sie... Wiec moze jednak pomogło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ;* jestem i ja
Trzymam kciuki za was wsztstkie
|
#39 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie poprawki i prośby spełnione i dopisane do listy
![]() Cytat:
Ale dzisiaj zadzwonili do mnie klienci że przenoszą kwietniowe wesele na kwiecień ale w przyszłym roku a było to jedyne źródło jakiegokolwiek dochodu na 2016, który trzymał mnie przy życiu a teraz zostałam już bez niczego. Więc najprawdopodobniej poszukam teraz pracy, skoro i tak muszę jeszcze czekać miesiąc ze staraniami a jeśli nic nie znajdę do marca/kwietnia to wtedy powrócimy do starań. I chyba taką opcję mojemu mężowi jutro przedstawię ![]() I gratuluję po cichu Twojego wymarzonego Wojtusia Cytat:
Dopisana do listy i testujących
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę że masz całkiem przyjemną pracę
|
|
|
|
|
#41 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
My też A synek Wojtuś ![]() Witam się w nowym wątku
|
||
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
I ja się witam
![]() Kolejne testowanie planuję na 07.02.2016
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Fanta 100 lat
zdrowej i radosnej córki życzę ( mam nadzieję , że nic nie pokręciłam z datą) Kurka Vela trochę Ci się porobiło...ważne że plan jest. ![]() ![]() Mysza a jak te twoje badania?z tego co pamiętam miałaś robić, a potem ustalić plan leczenia... Ja tam zawsze byłam przekonana, że będę mieć Wojtusia acz jak zaszła w ciąże to tak się martwiłam czy wszystko ok, że już było mi obojętne, byle by zdrowe było a teraz czekam do środy, żeby mi lekarz potwierdził czy dobre przeczucie mam czy też mogę swoją intuicję do kosza wywalić
|
#45 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie mam kilka tydzień wolnego i kuruję się z córcią bo też zasmarkana. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chudziaszek, dzięki za życzenia, życzę Ci tego Wojtusia 😙 Witam się w nowym wątku!!!!!!!! 😁 Piszę z telefonu-pozdro szejset ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- A i 100 lat Fantasmagori! Zdrówka przede wszystkim dla Ciebie i fasolinki 😙 Piszę z telefonu-pozdro szejset
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Czytam na bieżąco i trzymam kciuki dziewczyny ![]() A u mnie i maleństwa wszystko ok jesteśmy już po usg genetycznym, dzidzi ma 7cm wierci się i denerwuje jak lekarz uciska brzuch na usg za dwa dni zaczynam 14tc Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() dziś mi temp spadła i ovu anulował owulację http://ovufriend.pl/graph/0a0cafd271...daabb259fe8871 niech już przyjdzie ta @ aby zacząć nowy cykl, może kolejny będzie lepszy. |
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
Oby ten wątek był szczęśliwy dla nas Wszystkich Fanta, wszystkiego co najlepsze!!! |
|
|
|
#50 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak on nie będzie chciał to dopiero do niej - naciąga na wizyty bo kasa. Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Fantasma starzejesz się Wszystkiego najlepszego! Bardzo nudnych i spokojnych miesięcy z maleństwem w brzuchu
|
||
|
|
|
#51 | |||
|
Zakorzenienie
|
Albo dzis albo jutro powinna przyjsc @ niech te dni szybko mijaja do tego zuzylam juz swoje dwa testy ciazowe i nie mam w domu ani jednego
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Fanta wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#53 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale imię bardzo ładne. Mój brat przedszkolak ma dziewczynę o tym imieniu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zazdroszczę miłych dni, my byliśmy niedawno krok od rozstania. Ale jutro mamy randkę Jakąś zagadkową, chociaż podejrzewam, że mąż mnie na horror zabierze do kina (uwielbiamy je). Jak raz jutro ksiądz po kolędzie chodzi, ale niestety, nie zastanie nas. Trudno..Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Korzystaj z tego czasu, jest piękny! Mój tż po usg był meega nakręcony, nasza Mała całą ciążę uciekała przed usg, każde usg miałam u innego lekarza i każdy mówił, że jeszcze się w życiu nie natknął na tak ruchliwe dziecko ![]() Cytat:
Ale do końca jeszcze nie ogarniam swojego wykresu... Fanta zdrówka dla Ciebie i maleństwa, 100 lat (i ja też rocznik 92!), ale ja Ci życzę nie nudnej, a ciekawej ciąży, żebyś ją długo pozytywnie pamiętała oraz szczęśliwego, szybkiego rozwiązania!!! W ogóle dziewczyny o ile mogę coś doradzić, niech Wasi tż duuuużo mówią do brzucha. Tak sobie wyrobią extra więź z dzieckiem. Naprawdę, mówię z własnego doświadczenia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam ze spacerku z TŻ- fajnie, że te najgorsze mrozy już odpuściły, aż miło pospacerować
Mężuś coraz bardziej ostatnio podgaduje, żeby kupić psa... ale obawiam się, że więcej będzie z tego szkody niż pożytku Kocham psy, ale jednak trzeba będzie mu sporo uwagi poświęcać, a my chyba aż tyle czasu nie mamy..szkoda byłoby psa, siedziałby dużo w domu i tylko tęsknił Tż uważa, że pies odwróci naszą uwagę od starań, on też chce strasznie mieć już dziecko i mówi że tego nie okazuje ale też bardzo przeżywa że nam nie wychodzi i że pies sporo by załatwił... sama już nie wiem.
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Dziewczyny macie jakas apke godna polecenia? Ktora przyda sie przy planowaniu i ewentualnej ciazy? |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze myśli
ale fakt pies to spory obowiązek.My mamy kota i też czasem mi go szkoda że caly dzień siedzi sam. Ma któraś kota? Co planujecie z nim zrobić jak będzie dziecko. U nas Tż boi się że kot może zrobić krzywdę. |
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
początkowo założenie było takie aby oddać go mojej mamie, ale tak bardzo go kocham, że nie ma takiej opcji Moi znajomi maja kota i małe dziecko i kotek bardzo fajnie przyjął do wiadomości, że ktoś się bardziej interesuje małym ludzikiem a nie kotem, czasem śpią razem w łóżeczku, kotek jeszcze nic nie zrobił bobasowi.Znam też drugi przypadek, gdzie jak pojawił sie bobas, to kot zaczął być zazdrosny i sikał gdzie popadnie i był bardzo wredny. Maluszkiowi nic nie zrobił ale zmienił sie z charakteru. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- no lepszy niż mój jest nadzieja jak temp nie spada
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
mogę do Was dołączyć? Może przestanę się tak przejmować, że właśnie dostałam okres... Staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego półtoraroczniaka. Z pierwszą ciąża poszło raz dwa w 1 cs, niestety teraz nie mamy tyle szczęścia. 21 stycznia ile do lekarza wyjaśnić planienia, które od paru cykli mam przed miesiączką, bo to chyba one są powodem problemów.Trzymam za wszystkie Was kciuki
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Witam na nowym watku!
Vela prosze o dopisanie mnie do listy Magda 28 lat starania od pazdziernika 2015, mama 2 aniolkow[*] Ja bralam wiesiolka ale nie widzialam zadnej roznicy. Fanta 100 Lat i duzo zdrowka dla was
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

póki co testowania nie podaje bo czekam na @
Mam nadzieje że ten wątek będzie naszym szczęśliwym zafasolkowanym

Od zawsze widzimy z TŻ oczami wyobraźni nasze dziecko jako dziewczynkę
imię już wybrane (na pierwszej randce 

A jak on nie będzie chciał to dopiero do niej - naciąga na wizyty bo kasa.