|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Hej
![]() O 6 sie obudziłam z bólem i zatkanym uchem. Na razie przeszło, zobaczymy co dalej. Zaraz idę do biblioteki i na zakupy, potem gotowanie i nauka. Kiepski humor przez to ucho mam. Aż się popłakałam o tej 6...
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Udało mi się wstać po pierwszym budziku, nie wierzę...
Magudka, może się w dzień prześpij? ![]() Annlynn, Wika, zdrowka wam życzę ![]() Siadam zaraz do nauki, muszę się dzisiaj sprawnie ze wszystkim wyrobić, bo wieczorem mamy w mieszkaniu imprezę urodzinową mojej współlokatorki |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Paratrophy, wika i Annlynn dużo zdrowia
Poppy ooo ale bym gdzieś zabalowala Hej ![]() Witam się z kawą u tz. Tz w pracy i tak sobie siedzę z teściową. Później nauka mnie czeka, chociaż nie rozumiem co wykładowca próbował przekazać nam na wykładach, taki sajgon i brak logiki ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Śniło mi się, że zbieralam jeżyny
|
|
#2314 |
|
Kawaii strona mocy
|
W dzień pewnie nie wyjdzie, najwyżej przed wyjściem jeszcze dorzucę trochę kawy
Na razie trzymają mnie endorfiny, więc nie jest źle Jeszcze tylko muszę uprać ręczniki i poszewki i nie będzie widać, że gdzieś ostatnio wyjeżdżałam z domu Wczoraj nie poszłam na zajęcia a dzisiaj stwierdziłam, że jednak mogłam, nie byłam aż taka głupia, żeby nie napisać testu, tylko za bardzo odprężona na myślenie Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2016-01-09 o 10:35 |
|
|
|
#2315 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
Paratrophy, Ann, Wika zdrówka Ale wczoraj mialam ciężki dzień dzisiaj na szczęście powinno być lepiej ![]() Właśnie sprawdzilam konto i dostalam wypłatę za grudzień- mogę szaleć Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2016-01-09 o 13:51 |
|
|
|
#2316 |
|
Konto usunięte
|
jadę w poniedziałek do łodzi autkiem, chętnie bym się spotkała, ale niestety nie wiem ile mi zejdzie bo odrabiamy zajęcia, pewnie do wieczora.
mam nadzieje że nie będzie ślisko, ale już widze te korki..
|
|
|
|
#2317 |
|
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;54065347]
Właśnie sprawdzilam konto i dostalam wypłatę za grudzień- mogę szaleć Późno ta wypłata, ja swoją dostałam 31. Tylko za moją ciężko poszaleć. Ale jeszcze trochę i pewnie będzie lepiej ![]() Zrobiłam zakupy, sałatkę z tuńczykiem, a teraz inż :/ Ale będzie dziwnie jak nie zdążę. |
|
|
|
#2318 |
|
Kawaii strona mocy
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;54066953]Późno ta wypłata, ja swoją dostałam 31. Tylko za moją ciężko poszaleć. Ale jeszcze trochę i pewnie będzie lepiej
![]() Zrobiłam zakupy, sałatkę z tuńczykiem, a teraz inż :/ Ale będzie dziwnie jak nie zdążę.[/QUOTE] Niektórzy dostają do 10. dnia miesiąca ![]() Patusia, miłego szaleństwa ![]() Zaraz idę na spaghetti, napaliłam się na długi makaron i będę zawiedziona jeśli mama doda penne zamiast tego właściwego
Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2016-01-09 o 14:09 |
|
|
|
#2319 | |
|
Konto usunięte
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;54066953]Późno ta wypłata, ja swoją dostałam 31. Tylko za moją ciężko poszaleć. Ale jeszcze trochę i pewnie będzie lepiej
![]() Zrobiłam zakupy, sałatkę z tuńczykiem, a teraz inż :/ Ale będzie dziwnie jak nie zdążę.[/QUOTE] Cytat:
Mam w planach kupić sobie jakiś komplet bielizny, bo przyda się i białą koszule, ktora zaprojektowala Radzka Daj odrobinę tego korektora, zrób sobie zdjęcie i zobaczysz, że będziesz dobrze wyglądać |
|
|
|
|
#2320 |
|
Kawaii strona mocy
|
Wczoraj testowałam i trochę właził mi w zmarszczki pod oczami, ale teraz nałożyłam taki preparat wypełniający ... źle być kobietą
Chociaż na zdjęciach nie wyglądało najgorzej ... Dobra, chyba go nie nakładam, nie będę szaleć jak nie jestem pewna, a nie chcę przyciągać wzroku bardziej od jubilatki ![]() Chyba idę na randkę, chyba |
|
|
|
#2321 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
![]() Wczoraj musiałam iść na zajęcia, masakra, dowiedziałam się rano, że są obowiązkowe Leczcie się dziewuszki U mnie wypłata była 5.01, mimo że na fakturze miałam termin 4 i mogłam ich windykować |
|
|
|
#2322 |
|
Kawaii strona mocy
|
Pierwszy raz piłam piwo z colą, a że wcześniej najadłam się spaghetti jak głupia, to teraz cierpię :-P kiedyś już piłam piwo z czekoladą czy tequillą, ale takiego jeszcze nie... jeszcze tylko doczłapię do domu i łóżeczko
|
|
|
|
#2323 |
|
Konto usunięte
|
Maguda, ciekawe polaczenie, też nie piłam.
ide spać, jutro znowu nauka |
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Maguda ja piłam diesla to taki sobie był, nie mój typ
![]() Wika u mnie to samo...
|
|
#2325 |
|
Kawaii strona mocy
|
Nawet nie pamiętam co to była za marka, przygarnęłam co dostałam :-P
Też jutro siedzę i się uczę, dostałam w trakcie imprezy piękną rozpiskę wczorajszych zajęć, nie ma leniuchowania :-P |
|
|
|
#2326 |
|
Konto usunięte
|
Upiłam się lekko
![]() Też się jutro pouczę, może coś z apelacji karnej poczytam W ogóle to podobno 100 osób z mojego rocznika powtarza rok, aż się zaszokowałam |
|
|
|
#2327 |
|
Kawaii strona mocy
|
A ile Was jest na roku? Ja trochę też, ale pobansowałam, potem przeszłam się Nowym Światem i było już lepiej :-P aha, cydr cherry czy tam inny berry z Warki pupy nie urywa, więcej nie kupię.
|
|
|
|
#2328 |
|
Konto usunięte
|
Na początku było 550 osób, teraz pewnie około 450. Nie spodziewałam się takiego pogromu na I roku, wydawało mi się, że to raczej jednostkowe przypadki. W przeciwieństwie do II roku, tutaj już łatwo nie będzie. Moje ulubione przedmioty - karne i rodzinne
|
|
|
|
#2329 |
|
Konto usunięte
|
hej
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() mnie boli strasznie głowa od wczoraj wieczora Myślałam że przez noc minie.A dziś cały dzień w pracy ![]() wczoraj spotkanie z przyjaciółmi o 15.00 skończyło się po 24.00
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dołączam do nauki, jeżyki, bo popołudniu czas do Łodzi wracać. Mama już narzeka, że ja z tatą wyjedziemy, a ona z bratem będą w tym tygodniu pewnie księdza samotnie przyjmować . Wybieracie się na wośp? Fan, widziałaś, że już secret na yt zablokowany?
Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. ♥ Edytowane przez annlynn_ Czas edycji: 2016-01-10 o 08:32 |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
ja cały dzień w pracy, ale już wysłałam smsa na wośp
Moja galeria handlowa też ich wspiera więc pewnie będę miała okazję jeszcze coś wrzucić. Co roku strasznie mocno trzymam kciuki za orkiestrę.
|
#2333 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Hejo
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() A na serio współczuję |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Też dziś jestem cały dzień w pracy, mam nadzieję że ludzie pójdą na orkiestrę do rynku (chyba coś się dzieje w centrum z tej okazji? nawet nie wiem) i będę mogła wyjść trochę wcześniej, bo rano dostałam @ i chętnie w ogóle bym zostala w domu.
|
#2335 |
|
Kawaii strona mocy
|
![]() Za tydzień na weekend jadę do Lublina i też teoretycznie powinnam dostać @ ... już widzę moją wielką radość - w ciągu dnia siedzenie w ławce, wieczorem klubbingi, będę tak bardzo do życia ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Zapraszam za shreda językowego, nowa edycja, może się przyda https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post54074181
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wszystkim dziś uczącym się dużo Maguda, też nie próbowałam coli z piwem ![]() Te perfumy są w miarę ok wytrzymują 8-9 godzin na skórze ![]() Niedługo lecę do koscioła, potem trochę pracy musze ruszyć i obiecałam koleżance że zrobię perukę dla jej córy na bal karnawałowy Mała oczywiście jest Elsą ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wika a ja dopiero oczy otworzyłam zacznę jakoś o 13.30, jak tz rodzice do pracy pojadą ![]() Fiole biedna głowa ![]() Annlynn serio? dobrze, że pobrałam
|
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
O masakra. Myślałam, że ten pojemnik na proszek w pralce taki czarny ze starości, a to jakiś czarny szlam
![]() Znowu sobie popalę łapy domestosem. Wyciągnęłam go i wyczyściłam w środku. Jak można mieszkać tyle czasu i nic nie wyczyścić. Czekam tylko na ten dzień aż skończy się ciąganie po tych stancjach. |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Pogotowałam sobie z pomocą mamy, a teraz znów do nauki na troszkę. Potem do Łodzi...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

Wczoraj nie poszłam na zajęcia a dzisiaj stwierdziłam, że jednak mogłam, nie byłam aż taka głupia, żeby nie napisać testu, tylko za bardzo odprężona na myślenie
dzisiaj na szczęście powinno być lepiej 
mam nadzieje że nie będzie ślisko, ale już widze te korki..

dobrze, że pobrałam