Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku! - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-10, 19:04   #3541
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Vivien26 Pokaż wiadomość
Marciar a no u mnie juz lepiej ale mam problemy ze spojeniem i kregoslupem juz prawie wcale nie chodze bo bol jest niesamowity.Na ostatnim badaniu wyszlo ze lozysko tez sie zestarzalo takze teraz kontrole co troche,ktg,fizjoterapia i paracetamol :/

Butterfly tak dokladnie czekam na Vivienke

Wam tez brzuszki opadly juz nizej?
Jak u Was jest z dojrzaloscia lozyska bo nie powiem mnie jakos troszke to niepokoi aczkolwiek jeszcze nie panikuje z tego powodu

To moj brzucho robione foto przed swietami jeszcze.Juz byl nizej niz ostatnio

Nie wiem czemu ale zdjecia nie otwieraja mi sie na apce
Jaka fajna piłeczka
Podoba mi się imię Wiwianna ale Ty chyba z inną pisownią wybrałaś z tego co widzę

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Mami87 Pokaż wiadomość
Hurra!!! Działa interneto w szpitalu i mogę popisać z laptopa, bo z tel coś nie idzie.
No więc witamy się już w szerszym gronie na tym świecie Jestem prze szczęśliwa.
Zameldowałam się w środę w szpitalu, planowana cesarka w czwartek rano ale o 00.30 poczułam mocny skurcz i ogromne parcie na pęcherz, nim doszłam do łazienki odeszły mi wody i ogarnął strach, że to JUŻ!!! Szybko na stół i o 1.25 przyszła na świat Hanna 2200g a o 1.27 Zofia 2700g. Od początku Kokoszki oddychaj same Pierwsza doba po cc tragiczna ale z każdym dniem co raz lepiej, od wczoraj mam Kokoszki cały cza przy sobie , bo zaczęłam wstawać i chodzić. Po pierwszym cięciu szybciej doszłam do siebie i mogłam zajmować się Izabelą (dziwię się, że niektóre kobiety wybieraja cc na życzenie)
Niestety Kokoszki maja niedobory wapnia i magnezu, dziś były na ostatniej mam nadzieję kroplówce, jutro pobiorą krew i zrobią usg przez ciemiączkowo i jesli wszystko będzie git jutro wychodzimy do domu, więc proszę trzymajcie za nas kciuki.
Gratuluję ślicznych córeczek i trzymam kciuki za szybki powrót do domku
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:04   #3542
Vivien26
Rozeznanie

Aninis tak ja nie w Pl mieszkam dlatego taka pisownia
Vivien26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:15   #3543
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Motylku, pięknie wyglądasz , dopiero teraz obejrzałam zdjęcia .

U mnie brzuchol duży, na dodatek zaczęło lekko pępek wypychać i krecha zaczyna się pojawiać .
Ja też jeszcze mieszczę kopyta w kozaki, chociaż nogi mi puchną, i skoro spokojnie zarzucę nogę na pralkę ( a stoi dodatkowo na podeście), żeby ogolić, to tym bardziej buty założę .

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Dzisiaj moja córka mówi, że nie może się doczekać, kiedy urodzi się dzieciaczek. To ja pytam się, czy nie będzie zazdrosna, bo dla małego trzeba będzie poswięcać więcej czasu, niż jej i jak ona była malutka, to cały nasz czas był tylko dla niej. Odpowiedziała, że wie o tym i nie ma problemu, bo ona będzie bardzo pomocna i będzie miała dużo obowiązków przy bracie - i że my będziemy odpoczywać, a ona całą robotę odwalać . Chyba kolega z klasy, któremu niedawno urodziła sie siostra nieźle ją uświadomił
zarzucisz noge na pralke ?

to musi byc niezły widok

a córa jest bezbłędna

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Od pół godziny przeglądam różne eko sklepy i nie mogę znaleźć żadnego, który miałby w ofercie dwie potrzebne mi rzeczy- Olej kokosowy do smażenia i olej z pestek moreli tłoczony na zimno (do kąpieli).
Czy naprawdę wymagam tak wiele?:P

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Jak myślicie-Aninis jeszcze śpi?

u mnie olej kokosowy jest w kazdym sklepie ale z pestek moreli to pierwsze słysze :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
hello
Wstałam jak zwykle późno później wyprawa do CH, ale z przykrością stwierdzam, że takie łażenie, to już nie na moje siły... brzuchol mnie zaczynał kłuć i musiałam sobie co jakiś czas przysiąść ale ale... kupiliśmy nawilżacz ultradźwiękowy i się właśnie nawilżam hahahaha powera ma na 60 m2, więc bez problemu ogarnie moje małe mieszkanko... i nic dziwnego, że tak się ostatnio w nocy męczyłam jak czujnik w nawilżaczu pokazuje, że miałam 36% wilgotności (przy zakręconych kaloryferach).

A teraz lecę poczytać, czy czasem, któraś nie zaczęła rodzić

to jednak nie przespałaś całego dnia

ja wczoraj wikei siedziałam prawie na kazdym krzesle i lóżku

Wróciłam od kolezanki, ale fajnego ma synka
tz podlaczyl niemiecka kablówke, dzisiaj o 20 jest Robin Hood.
Bedzie nasze pierwsze podejscie do filmu po niemiecku

tzw bede ogladac "obrazki" pewnie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:15   #3544
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Motylku, pięknie wyglądasz , dopiero teraz obejrzałam zdjęcia .

U mnie brzuchol duży, na dodatek zaczęło lekko pępek wypychać i krecha zaczyna się pojawiać .
Ja też jeszcze mieszczę kopyta w kozaki, chociaż nogi mi puchną, i skoro spokojnie zarzucę nogę na pralkę ( a stoi dodatkowo na podeście), żeby ogolić, to tym bardziej buty założę .

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Dzisiaj moja córka mówi, że nie może się doczekać, kiedy urodzi się dzieciaczek. To ja pytam się, czy nie będzie zazdrosna, bo dla małego trzeba będzie poswięcać więcej czasu, niż jej i jak ona była malutka, to cały nasz czas był tylko dla niej. Odpowiedziała, że wie o tym i nie ma problemu, bo ona będzie bardzo pomocna i będzie miała dużo obowiązków przy bracie - i że my będziemy odpoczywać, a ona całą robotę odwalać . Chyba kolega z klasy, któremu niedawno urodziła sie siostra nieźle ją uświadomił
Ale słodko... będziesz miała małą pomocnicę

A odnośnie zakładania butów... jeszcze daję radę, ale komfortowe to dla mojego brzucha nie jest, mam wrażenie jakbym za bardzo go ściskała jak się tak schylam do stóp.
Stary 2016-01-10, 19:16   #3545
Lola2828
Zadomowienie

Mami gratulacje !! piękne córy ! Same slodkosci Vivien to gdzie mieszkasz ?
Stary 2016-01-10, 19:18   #3546
Vivien26
Rozeznanie

Lola ja mieszkam w De

Ja zeby ubrac buty musze wciskac je po chamsku juz nawet nie zawiazuje.Dobrze ze zimy nie ma bo nie wiem jak zimowki bym ubierala a tak w adasiach smigam

Edytowane przez Vivien26
Czas edycji: 2016-01-10 o 19:20
Stary 2016-01-10, 19:29   #3547
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
widać różnicę chudzinko

ale masz piłeczkę

gratulacje ależ one słodkie

a to jeszcze będzie gorzej ?

córa jak dorosła niech odwala widzisz jaką będziesz miała pomoc
przyganiał kocioł garnkowi chudzinko nr 2

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Od pół godziny przeglądam różne eko sklepy i nie mogę znaleźć żadnego, który miałby w ofercie dwie potrzebne mi rzeczy- Olej kokosowy do smażenia i olej z pestek moreli tłoczony na zimno (do kąpieli).
Czy naprawdę wymagam tak wiele?:P

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Jak myślicie-Aninis jeszcze śpi?
hahahaha tak źle nie było dzisiaj śniadanko jadłam o 13tej

A odnośnie oleju - jestem przekonana, że widziałam olej kokosowy do smażenia w Carrefourze w Sarnim Stoku.
A tam na parterze przy wejściu jest nowy sklep eko - więc może tam byś coś znalazła, chociaż na oleje tam nie zaglądałam. Za to mają super pierogi, bez żadnej chemii, tzn. dobre są z kapuchą i grzybami oraz z mięsem... bo ruskie mi nie smakowały (za mało sera, za dużo ziemniaków).

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
Elena -tak nasze dzidzi to też będzie niespodzianką choć dużo osób obstawia dziewczynkę, nawet mąż choć mówi ze chciałby synka ..wiadomo.. To mówi ze pewnie będzie dziewczynką, tylko mój brat juz nazwał dz idzie Krzysiu i ostatnio siedział i rozmawiał z brzusiem i tylko było Krzysiu to Krzysiu tamto, aż mi się śmiać z niego chciało
ooo jeszcze jedna niespodzianka
a na kiedy masz termin?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
ja ostatnio tak spuchłam na końcówce, że chodziłam po domu bez kapci... I niestety schodziło to kilka dni, więc powrót też był ciekawy

może robi maskę na wypędzanie kotów z łóżeczka i wózka
ja nie... ale żałuję, że pokazałam ten filmik tż - bo nie wiem, co mu strzeli do głowy jak kiciory faktycznie będą się pakować do łóżeczka

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Mami, gratulacje!

No, inne kształty
Ale i na jednym i drugim ciągle szukam ciąży

No to Hjuston mamy problem, bo ja też nie chcę być pierwsza :brzydal:
Zresztą po koszmarze wczorajszego dnia, dziś przeleżałam cały i stwierdzam że dzis czuję sie nad wyraz dobrze jak na ostatnie dni Normalnie wow. Gdyby nie ten durny cukier tylko..
hahaha gdzie 2 się bije, tam 3 korzysta... Mami Was wyprzedziła i to z podwójnym pakietem
Stary 2016-01-10, 19:31   #3548
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Lola ja mieszkam w De

Ja zeby ubrac buty musze wciskac je po chamsku juz nawet nie zawiazuje.Dobrze ze zimy nie ma bo nie wiem jak zimowki bym ubierala a tak w adasiach smigam

o jak fajnie

mamy trzecia mamuske z De

Mia i Tosia <3

Stary 2016-01-10, 19:35   #3549
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Lucy czytałam ze chwile przed porodem albo opada się z sił albo dostaje się powera wiec wiesz 😆
A jak tam z obniżeniem Waszych brzuszków ? Bo mi się chyba obniżył ogólnie rośnie strasznie chyba codziennie jest o cm większy heheh ale obniżył mi się może nie aż tak bardzo ale zauważyłam jednak ze idzie bardziej w dół i lżej mi się oddycha. To by się zgadzało niby na 3 tyg przed porodem rąk się dzieje ja jestem trochę ponad 3 przed terminem wiec luz ;-)
Ja nie zauważyłam, żeby mi się brzuch obniżył, ale jutro kończę dopiero 34tydzień, więc pewnie za wcześnie jeszcze.
Jutro o 18tej mam wizytę i jestem strasznie ciekawa ile moja mała waży(3 tyg, temu miała 1600). Jak się dzisiaj zważyłam, to wyszło, że przez 3 ostatnie tygodnie przytyłam tylko 0,5 kg i teraz się martwię, czy nie za mało.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Mam taka mała damska
aaaa taka historia już myślałam, że potrafisz zrobić szpagat, bo nic innego nie przyszło mi do głowy ale ja technicznie jestem zacofana i nie wiedziałam, że są takie cuda w wersji damskiej
Stary 2016-01-10, 19:39   #3550
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

aaaa taka historia już myślałam, że potrafisz zrobić szpagat, bo nic innego nie przyszło mi do głowy ale ja technicznie jestem zacofana i nie wiedziałam, że są takie cuda w wersji damskiej
Nogi nie podniose, ale szpagat zrobię swoją drogą fajnie taki szpagat z brzuchem musi wyglądać, jak by się równowagę tracili to przez brzuch możnaby jak wanka stanka
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:42   #3551
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Aninis tak ja nie w Pl mieszkam dlatego taka pisownia
aaa no to rzeczywiście przez "v" lepiej
Ja próbowałam mojego tż namówić na Wiwiannę, bo wymyśliłam sobie, że wołałabym Wiwi... ale tż mnie wyśmiał, że jak kanał ViVa

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Nogi nie podniose, ale szpagat zrobię swoją drogą fajnie taki szpagat z brzuchem musi wyglądać, jak by się równowagę tracili to przez brzuch możnaby jak wanka stanka
serio potrafisz szpagat wow
A z tą wanką stanką to już pojechałaś hahaha
Stary 2016-01-10, 19:42   #3552
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
aaa no to rzeczywiście przez "v" lepiej
Ja próbowałam mojego tż namówić na Wiwiannę, bo wymyśliłam sobie, że wołałabym Wiwi... ale tż mnie wyśmiał, że jak kanał ViVa

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

serio potrafisz szpagat wow
A z tą wanką stanką to już pojechałaś hahaha
No nie zrobię :p
Stary 2016-01-10, 19:42   #3553
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:

hahaha gdzie 2 się bije, tam 3 korzysta... Mami Was wyprzedziła i to z podwójnym pakietem
Tylko my o odczuciach po sn gadałyśmy
Stary 2016-01-10, 19:44   #3554
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
No nie zrobię :p
ja to w ogóle jestem jak jakiś wapniak... nawet przed ciążą nigdy nie potrafiłam dotknąć rękami podłogi, przy wyprostowanych nogach... tż się ze mnie zawsze śmiał, że mam za długie nogi
Stary 2016-01-10, 19:44   #3555
Vivien26
Rozeznanie

A kto jest jeszcze z De?
Z jakich landow?

Moj tez na poczatku chcial inaczej ale sie uparlam i zostala Vivi mialam jeszcze jazde na Annabelle ale powiedzial ze chyba oglupialam
Stary 2016-01-10, 19:45   #3556
Lucy31
Zakorzenienie

O rany zazdro. Ja już od końca listopada sama butów nie zakładam
Tylko w sumie nie przez brzuch, a przez ten ból w szyjce.

Tylko se tak teraz dumam, że w sumie tez mi strata jak od tego czasu z parę razy raptem trzeba mi było buty zakładać, reszta to czas w kapciach
Stary 2016-01-10, 19:45   #3557
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Mami, gratulacje!

No, inne kształty
Ale i na jednym i drugim ciągle szukam ciąży

No to Hjuston mamy problem, bo ja też nie chcę być pierwsza
Zresztą po koszmarze wczorajszego dnia, dziś przeleżałam cały i stwierdzam że dzis czuję sie nad wyraz dobrze jak na ostatnie dni Normalnie wow. Gdyby nie ten durny cukier tylko..
zaraz Ci znajdę mój brzuch 3 dni przed cc

Cytat:
Ale masz malutki brzuchol
Ja mam 175 cm wzrostu, średnia budowa ciała (nie taka szczuplizna i laska jak wiele z was) więc u mnie się rozkłada

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
zarzucisz noge na pralke ?

to musi byc niezły widok

a córa jest bezbłędna

u mnie olej kokosowy jest w kazdym sklepie ale z pestek moreli to pierwsze słysze :brzyda l:

to jednak nie przespałaś całego dnia

ja wczoraj wikei siedziałam prawie na kazdym krzesle i lóżku

Wróciłam od kolezanki, ale fajnego ma synka
tz podlaczyl niemiecka kablówke, dzisiaj o 20 jest Robin Hood.
Bedzie nasze pierwsze podejscie do filmu po niemiecku

tzw bede ogladac "obrazki" pewnie
U nas też w wielu sklepach jest, ale jakby nie było, przypominam iż leżę padliną

Cytat:
przyganiał kocioł garnkowi chudzinko nr 2

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

hahahaha tak źle nie było dzisiaj śniadanko jadłam o 13tej

A odnośnie oleju - jestem przekonana, że widziałam olej kokosowy do smażenia w Carrefourze w Sarnim Stoku.
A tam na parterze przy wejściu jest nowy sklep eko - więc może tam byś coś znalazła, chociaż na oleje tam nie zaglądałam. Za to mają super pierogi, bez żadnej chemii, tzn. dobre są z kapuchą i grzybami oraz z mięsem... bo ruskie mi nie smakowały (za mało sera, za dużo ziemniaków).

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

ooo jeszcze jedna niespodzianka
a na kiedy masz termin?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

ja nie... ale żałuję, że pokazałam ten filmik tż - bo nie wiem, co mu strzeli do głowy jak kiciory faktycznie będą się pakować do łóżeczka

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

tak wiem,znam chyba wszystkie eko sklepy tutaj. Nawet w Bi1 są No ale, prblm w tym,że tam mają zdrową żywność, a olejki kosmetyczne to już niebardzo. A ze mam leżeć to nie będę gonić po sklepach, wolę online

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:47   #3558
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko my o odczuciach po sn gadałyśmy
aaaa ok. czyli gra toczy się teraz o 1 sn

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
A kto jest jeszcze z De?
Z jakich landow?

Moj tez na poczatku chcial inaczej ale sie uparlam i zostala Vivi mialam jeszcze jazde na Annabelle ale powiedzial ze chyba oglupialam
hahaha szczerze, to Annabelle mi się nie podoba
Vivienne o wiele ładniej
Stary 2016-01-10, 19:48   #3559
butterfly20
Zakorzenienie

taki był 3 dni przed cc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1130256.jpg (65,2 KB, 38 załadowań)

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:52   #3560
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz Ci znajdę mój brzuch 3 dni przed cc

Ja mam 175 cm wzrostu, średnia budowa ciała (nie taka szczuplizna i laska jak wiele z was) więc u mnie się rozkłada

U nas też w wielu sklepach jest, ale jakby nie było, przypominam iż leżę padliną

tak wiem,znam chyba wszystkie eko sklepy tutaj. Nawet w Bi1 są No ale, prblm w tym,że tam mają zdrową żywność, a olejki kosmetyczne to już niebardzo. A ze mam leżeć to nie będę gonić po sklepach, wolę online
Z tymi kosmetycznymi, to faktycznie będziesz miała większy problem, żeby znaleźć. W zwykłym markecie nie ma raczej szans.

A z tym brzucholem, to już tak nie czaruj, że to przez wzrost Ty bardzo malutko przybrałaś, z tego co pamiętam.
Ja mam 170 cm wzrostu i na plusie 10,5 kg... a mój brzuchol przy Twoim jest gigantyczny
hmmm... ale może waga, wadze nie równa? i nie ma co na kg patrzeć może mam więcej wód płodowych ?
Stary 2016-01-10, 19:53   #3561
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Cytat:
A kto jest jeszcze z De?
Z jakich landow?

Ja jestem z DE NRW
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:54   #3562
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
taki był 3 dni przed cc.
i tak malutki
za to jaki Ty masz biust no no
Stary 2016-01-10, 19:55   #3563
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już V część naszego wątku!

Leże na sofie i nic mi sie nie chce, mały szaleje w brzuszku jak szalony. Jak ja juz bym chciała urodzić, masakra te dni mi sie ostatnio tak dluza
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 19:56   #3564
Vivien26
Rozeznanie

Rudziutka to ja jestem z SH
Stary 2016-01-10, 19:58   #3565
figa84
Zakorzenienie

Aninis na wagę nie ma co patrzeć. Mi nikt nie wierzył w 17kg w poprzedniej ciąży i 14kg w obecnej, bo niektórym przy połowie tego wszędzie przybyło...

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Leże na sofie i nic mi sie nie chce, mały szaleje w brzuszku jak szalony. Jak ja juz bym chciała urodzić, masakra te dni mi sie ostatnio tak dluza
Ja mam nadzieję na opadniecie brzucha na dniach i uldze w oddychaniu i zgadze, ale mogę się nie doczekać jak ostatnio.
Stary 2016-01-10, 19:59   #3566
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
taki był 3 dni przed cc.
O mamo jaki malutki to mój w 7 mies taki pewnie był a z córka miałam ogromny
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:11   #3567
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
A kto jest jeszcze z De?
Z jakich landow?

Ja jestem z okolic duseldorfu

Mia i Tosia <3

Stary 2016-01-10, 20:11   #3568
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
taki był 3 dni przed cc.
No już większy
Ale dalej jak po garnku fasoli Tak już pewnie masz, że te brzuszki nie za duże
Stary 2016-01-10, 20:14   #3569
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
teraz dopiero zobaczyłam co napisałaś, dostaniesz po dooopsku

Ale też w pierwszej ciąży chodziłyśmy koniec lata/wczesna jesień, wiec w sumie może dlatego bardziej się puchło?
Ok, zapraszam na ciasteczko nawet dam sie stluc

Cytat:
taki był 3 dni przed cc.
Cesarke ci robili w 6 miesiacu, no co ty
Serio modelka jestes i jeszcze ten cyc
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:25   #3570
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Aninis na wagę nie ma co patrzeć. Mi nikt nie wierzył w 17kg w poprzedniej ciąży i 14kg w obecnej, bo niektórym przy połowie tego wszędzie przybyło...

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Ja mam nadzieję na opadniecie brzucha na dniach i uldze w oddychaniu i zgadze, ale mogę się nie doczekać jak ostatnio.
noo właśnie tak sobie pomyślałam, że waga, wagą... a wielkość brzucha swoje
Tylko teraz to już chyba powinnyśmy jakoś stale przybierać, bo przecież dzieciaczki najwięcej teraz rosną... a ja mam tylko 0,5 kg na plus przez 3 tygodnie i to mnie martwi

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

uuu łaaa za tydzień i 2 dni zacznę 9 miesiąc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości