Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta?
Tak! 13 15,48%
Tak, bezgranicznie. 37 44,05%
Nie. 34 40,48%
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-10, 14:19   #931
201607040950
Konto usunięte

Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.

Cytat:
Napisane przez Comtesse Pokaż wiadomość
Cholera, moja wypowiedź faktycznie tak zabrzmiała.

Myślałam bardziej o tym, że takiego przeciętniaka już zna (jest to osoba z jej otoczenia). Dostrzega jego inne zalety, rekompensujące brak atrakcyjności fizycznej, zaś ten drugi to taki trochę gołąb na dachu, nie zna go dokładnie/osobiście, więc - mimo że jej się podoba z wyglądu - wybiera wspomnianego przeciętniaka.
A, to co innego.

"Z tym nie będę gadać, bo gruby/rudy/ma raka i jeszcze się zarażę, a w ogóle to niedobrze mi na jego widok, więc nie obchodzi mnie jakim jest człowiekiem ani to, że będziemy ze sobą pracować przez najbliższe dwa lata. A z tamtym nie pogadam bo za przystojny, temu to pewnie niedobrze na mój widok, więc nawet jak zagada to nie odpowiem."
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-10, 14:19   #932
201609140906
Konto usunięte

Nie wiem.
Ja mam na przykład tak, że oddzielam wygląd fizyczny od innych cech, co za tym idzie - prędzej stworzę związek z pryszczatym, niskim, ale inteligentnym, zaradnym i czułym brzydalem, niż z pustym Dżonym Brawo, siedzącym całe dnie na kanapie i którego IQ wynosi mniej niż rozmiar buta.
201609140906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-10, 14:23   #933
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem.
Ja mam na przykład tak, że oddzielam wygląd fizyczny od innych cech, co za tym idzie - prędzej stworzę związek z pryszczatym, niskim, ale inteligentnym, zaradnym i czułym brzydalem, niż z pustym Dżonym Brawo, siedzącym całe dnie na kanapie i którego IQ wynosi mniej niż rozmiar buta.
ten post jest kompletnie nierealistyczny
prawdopodobieństwo spotkania osoby skrajnie głupiej i równocześnie pięknej jest małe

najwięcej ludzi jest przeciętnych - zarówno w kwestii wyglądu jak i inteligencji
jest trochę skrajnych brzydali, dużo przeciętych i trochę pięknych
analogicznie - trochę skrajnych debili, dużo przeciętnych i trochę geniuszy

także zakładanie sytuacji, że trafisz na pięknego debila ma mało wspólnego z rzeczywistością
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-10, 14:27   #934
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
ale kto tu mówi o szczęśliwych związkach? mówię o samym pożądaniu i o tym jak są traktowani na wstępie przez kobiety
ale co to ma za znaczenie? jak kobieta poczuje coś do Ciebie, będzie Cię lubić, to też będziesz miał ból dupy, że Enrique (być może) by to osiągnął o dzień / godzinę/ minutę szybciej?

Cytat:
Nie wiem.
teraz piszesz, że wazna jest dla Ciebie inteligencja. wcześniej, że piękny to za wysokie progi dla Ciebie.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-10, 14:27   #935
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
abstrakcyjna sytuacja
w tym przypadku ona będzie dążyć do poznania tego gołębia na dachu
Jeśli jest zakompleksiona to nie. Weźmie sobie nieatrakcyjnego gościa z założeniem, że taki później od niej ucieknie i bardziej doceni swoje wielkie szczęście bycia jej numerem 2/3/4 czy tam 500. Zresztą to adekwatne dla obu płci.
Stary 2016-01-10, 14:30   #936
201609140906
Konto usunięte

Cytat:
ten post jest kompletnie nierealistyczny
prawdopodobieństwo spotkania osoby skrajnie głupiej i równocześnie pięknej jest małe

najwięcej ludzi jest przeciętnych - zarówno w kwestii wyglądu jak i inteligencji
jest trochę skrajnych brzydali, dużo przeciętych i trochę pięknych
analogicznie - trochę skrajnych debili, dużo przeciętnych i trochę geniuszy

także zakładanie sytuacji, że trafisz na pięknego debila ma mało wspólnego z rzeczywistością
Dobra, dobra - więc powiem tak: wygląd mnie nie interesuje (choć istotne jest, żeby dbał o higienę osobistą).

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
ale co to ma za znaczenie? jak kobieta poczuje coś do Ciebie, będzie Cię lubić, to też będziesz miał ból dupy, że Enrique (być może) by to osiągnął o dzień / godzinę/ minutę szybciej?

teraz piszesz, że wazna jest dla Ciebie inteligencja. wcześniej, że piękny to za wysokie progi dla Ciebie.
Napisałam coś takiego??
Jeśli piękny jest inteligentny, czuły i zaradny to oczywiste, że wzbudzi moje zainteresowanie.
Stary 2016-01-10, 14:31   #937
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, dobra - więc powiem tak: wygląd mnie nie interesuje (choć istotne jest, żeby dbał o higienę osobistą).
a sama jesteś atrakcyjna?

Cytat:
Jeśli jest zakompleksiona to nie. Weźmie sobie nieatrakcyjnego gościa z założeniem, że taki później od niej ucieknie i bardziej doceni swoje wielkie szczęście bycia jej numerem 2/3/4 czy tam 500. Zresztą to adekwatne dla obu płci.
to prawda moja kaczuszko

Cytat:
to zależy jak długo to będzie trwać, ja wyczuwam jak laska księżniczkuje i traktuje mnie z dystansem
Stary 2016-01-10, 14:36   #938
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem.
Twoje poprzednie wypowiedzi nie świadczą o tym, byś faktycznie oddzielała. Zresztą nadal operujesz stereotypem, zgodnie z którym atrakcyjność fizyczna równa się pustostanowi umysłowemu.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisałam coś takiego??
Jeśli piękny jest inteligentny, czuły i zaradny to oczywiste, że wzbudzi moje zainteresowanie.
Napisałaś.
Cytat:
"Myślałam bardziej o tym, że takiego przeciętniaka już zna (jest to osoba z jej otoczenia). Dostrzega jego inne zalety, rekompensujące brak atrakcyjności fizycznej, zaś ten drugi to taki trochę gołąb na dachu, nie zna go dokładnie/osobiście, więc - mimo że jej się podoba z wyglądu - wybiera wspomnianego przeciętniaka."
I z tego wynika, że zainteresowania nie wzbudzi, bo Twój podmiot liryczny oleje przystojniaka zakładając, że nie jest (ów podmiot) go godzien, a tego pełnego zalet kurdupla będzie traktować jako ochłap na który ewentualnie zasługuje (chociaż ja bym miała wątpliwości).
Stary 2016-01-10, 14:37   #939
201609140906
Konto usunięte

Cytat:
a sama jesteś atrakcyjna?
Uważam, że tak, jednak nie mnie to oceniać.

Adeedra, faktycznie mało przemyślanie posłużyłam się tym stereotypem, chodziło mi po prostu o wyraźniejsze pokazanie kontrastu.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

...ale tam pisałam o teoretycznej niej, w trzeciej osobie
Stary 2016-01-10, 14:43   #940
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
zakładanie sytuacji, że trafisz na pięknego debila ma mało wspólnego z rzeczywistością
Złotousty...
Stary 2016-01-10, 14:44   #941
thirky
on tired little feet

Dziewczyny błagam nie piszcie już nic, sesja idzie, 2 egzaminy i milion zaliczeń mam w tym tygodniu a ja siedzę i Was czytam, litość miejcie

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-10, 14:56   #942
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Dziewczyny błagam nie piszcie już nic, sesja idzie, 2 egzaminy i milion zaliczeń mam w tym tygodniu a ja siedzę i Was czytam, litość miejcie
Dobrze.
W takim razie skoro dziewczyny mają zamilknąć, to przemawiał będzie Krewet a ja skupię się na opracowywaniu cytatów z Mistrza.
Stary 2016-01-10, 16:48   #943
201609140906
Konto usunięte

Cytat:
[...]początek rozmowy nie jest taki ważny, ale zawsze fajniej wygląda "Hej." niż "hej", kropka dodaje elokwencji[...]
.
Przyłączam się do grona wielbicielek Kreweta.

Teraz już wiem, skąd wyewoluowała ta maniera językowa stawiania kropki przed innymi znakami interpunkcyjnymi.!
Stary 2016-01-10, 17:18   #944
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
.
Przyłączam się do grona wielbicielek Kreweta.
Witamy
Częstuj się:
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .........................
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .........................
Cytat:
Teraz już wiem, skąd wyewoluowała ta maniera językowa stawiania kropki przed innymi znakami interpunkcyjnymi.!
To zły trop. Krewet pouczył laski piszące w ten sposób, żeby tego więcej nie robiły.
Stary 2016-01-10, 17:54   #945
loczek88
Wtajemniczenie

Możecie się produkować....Krewet jest i tak ponad wami.

On wie jak jest, po prostu.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-10, 18:59   #946
201607040950
Konto usunięte

Haaaa! Znalazłam.
Comtesse odkryła Kreweta już latem!

jest kilka tekstów, które wypowiedziane przez laskę, powodują, że mam ją za idiotkę, te teksty to:
-jestem dojrzalsza od rówieśniczek
-dużo przeżyłam jak na swój wiek
-jestem inna niż wszystkie

idąc dalej, denerwują mnie skróty używane przez wiele lasek podczas rozmów internetowych czyli: cb (ciebie), nwm (nie wiem), tb (tobie) i tym podobne
do tego robienie spacji przed kropką, albo dawanie kropki przed znakiem zapytania/wykrzyknikiem, odpowiednio:
"kończę już ."
"o co ci chodzi.?"

rozumiem jeszcze na siłę niechlujność w pisaniu żeby zaoszczędzić czas (choć sam tego nie robię), ale przecież kropka czy spacja to dodatkowy znak, więc zabiera więcej czasu

Cytat:
Napisane przez Comtesse
Cudownym jest fakt, że niektórzy ludzie zwracają na to uwagę! Szalenie wnerwiają mnie te idiotyczne zwyczaje w pisowni internetowej.

Stary 2016-01-10, 19:19   #947
201609140906
Konto usunięte

No, no właśnie. Pałam do niego miłością, jako mickiewiczowska dzięcielina.
Uczcijmy to, upiekłam dla wszystkich placek, będący artystycznym podsumowaniem wątku (nawet jeśli sama tej ilustracji nie ogarniam, ale szczegół).

źródło obrazka: http://queentarts.blogspot.com/2011/05/ob-gyn-cake.htm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (58,9 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez 201609140906
Czas edycji: 2016-01-10 o 19:30
Stary 2016-01-10, 19:21   #948
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
to zależy jak długo to będzie trwać, ja wyczuwam jak laska księżniczkuje i traktuje mnie z dystansem
no na początku może traktować z dystansem, znaczy to, że nie jesteś wystarczająco kuszący. ale mówimy o sytuacji, gdy laska Cię polubiła - dalej będziesz gdybał, ile by to zajęło Enrique?

Cytat:
zero litości!

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Możecie się produkować....Krewet jest i tak ponad wami.

On wie jak jest, po prostu.
amen!
Stary 2016-01-10, 19:30   #949
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
no na początku może traktować z dystansem, znaczy to, że nie jesteś wystarczająco kuszący. ale mówimy o sytuacji, gdy laska Cię polubiła - dalej będziesz gdybał, ile by to zajęło Enrique?
nie, wtedy zapominam o tym wszystkim
ale laski od 7/10 w górę rzadko traktują mnie normalnie

Cytat:
No, no właśnie. Pałam do niego miłością, jako mickiewiczowska dzięcielina.
Uczcijmy to, upiekłam dla wszystkich placek, będący artystycznym podsumowaniem wątku (nawet jeśli sama tej ilustracji nie ogarniam, ale szczegół).

źródło obrazka: http://queentarts.blogspot.com/2011/05/ob-gyn-cake.html

Większego się nie dało, jakby co.
pięknie!
Stary 2016-01-10, 19:45   #950
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
nie, wtedy zapominam o tym wszystkim
ale laski od 7/10 w górę rzadko traktują mnie normalnie
może nie jesteś normalny?

tort rozwalił mi musk
Stary 2016-01-10, 19:57   #951
krewet
Zakorzenienie

jestem normalny, przecież czytasz moje posty i widzisz...
Stary 2016-01-10, 20:03   #952
201607040950
Konto usunięte

Autorka:
Dlaczego nie podobam się mężczyznom?
Krewet: autorko napisz wprost, że jesteś gruba i tyle, to, że masz bmi w normie to o niczym nie świadczy
i teksty typu "mam trzy grubsze partie ciała" można porównać do "no nie pobiłem go, złamałem mu tylko rękę, nogę, no i nos, ale szczękę ma całą"
i to, że bzykałaś się będąc grubszą też nic nie świadczy, ja też bzykałem będąc chudym, ale nie satysfakcjonowało mnie to, i zacząłem ćwiczyć

Anna87: Taaaak, BMI o niczym nie świadczy, ale opinie internetowego eksperta, który Cię w życiu na oczy nie widział, oczywiście, są wiążące...
Krewet: oczywiście, że nie świadczy
nie widziałem jej na oczy, ale teksty w stylu "no jestem trochę puszysta" są dosyć hm... charakterystyczne
co tak agresywnie?
czemu niby jestem płytki? są faceci lubiący grube, ale to jest mały procent - jakby była szczupla to by miała większy wybór jeśli chodzi o mężczyzn

Autorka: Nie, nie jestem gruba. A nawet jakbym była to co w związku z tym?
Wizażanka: Spokojnie, tylko jedna osoba tak twierdzi. Sfrustrowani wizażankowie się nie liczą xD
Krewet: czemu niby mam być sfrustrowany? gruba = nieatrakcyjna, tak jest i będzie, nie licząc jakiś wyjątków
przyjmijcie to do wiadomości

Autorka: Chyba nie przeczytałeś mojego postu uważnie.
Był długi czas kiedy byłam szczupła i dalej faceci chcieli mnie jako koleżankę albo po krótkiej znajomości tracili zainteresowanie.I tak byłam wtedy BARDZO atrakcyjna.
Krewet: to lepiej bądź dalej szczupła - wtedy prędzej się ten stan zmieni, niż teraz
Wizażanka: dziwnym trafem grube kobiety są w szczęśliwych związkach. ale przyjdzie taki na babskie forum i zaczyna rzucać "prawdą objawioną". nie masz kolegów, żeby się z nimi pobawić?
Krewet: jakieś użytkowniczki w tym temacie chyba pisały, że chciały żeby się jakiś samiec wypowiedział
więc tak - grube kobiety są w szczęsliwych związkach pewnie, ale szczupła zawsze będzie mieć większe powodzenie, więc jak komus szybko zależy na znalezieniu partnera to lepiej niech będzie szczupły

Anna87: Nie chodzi o ilość.
Są szczupłe kobiety (wiele szczupłych kobiet), które mają kiepskie życie uczuciowe. Jakieś porady?
Krewet: ale one są podrywane
to, że mają kiepskie życie uczuciowe wynika z tego, że przy bliższym poznaniu mogą wychodzić z nich niepożądane cechy
albo z facetów z którymi się spotykają
ciekawe, że człowiek pisze coś co wydaje się oczywiste, a tutaj reakcja jest co najmniej taka, jakby pochwalał Hitlera

Stewardesa: Witamy na Wizażu.

Wizażanka: Rusz te dwie szare komórki i zrozum w końcu, że ona jest i była podrywana, ale ma problem z stworzeniem relacji na dłużej.
Krewet: dobra wyobraź sobie że pracujesz dość daleko od miejsca zamieszkania
nie stać cię na furę, musisz jeździć skuterem
autem byłoby lepiej, no ale ten skuter to zawsze coś
no i nagle ktoś ci kradnie ten skuter
jest jeszcze gorzej niż było, nie dość, że nie masz auta to jeszcze nie masz skutera i musisz chodzić na piechotę
tak samo jest z nią
była szczupła i nie było powodzenia - ok
ale będąc grubą jeszcze bardziej pogarsza sytuację
Anna87: Chłopie, to nie chodzi o ilość, serio. Gdyby z grona zaiteresowanych mną facetów wypadli wszyscy o Twoich poglądach, nic bym nie straciła.
Tak na marginesie - wielbicieli BBW nie jest wcale tak mało, jest wielu facetów, którzy szukają krągłości i ewidentnie to preferują. Więc tyjąc zostawia takiego kreweta, ale zyskuje zwolenników większych panien.
Krewet: jej jak to górnolotnie brzmi XD
"wypadli wszyscy o twoich poglądach"
a co ja, faszystą jestem?
poza tym krągłości =/= bycie grubym

Anna87: A czy ja coś mówię? Po prostu nie byłbyś w moim typie, więc i tak żadna strata.
Stewardesa: W razie, gdyby ktoś nie znał definicji: BBW - A word that fat chicks use as a euphemism for fat. These girls usually run personal ads calling themselves "pleasingly plump." Sure, you're pleasingly plump if the South Pole is refreshingly chilly.
Wizażanka: koleś, zachowujesz się jak buras z gimbazy. musisz być młody, skoro piszesz takie bzdury. z moich obserwacji wynika, że im facet starszy, tym więcej typów figur mu odpowiada. zresztą, zrozumiesz jak dorośniesz. nie przewiduję też, żebyś budował trwałe i głębokie relacje z kobietami, bo żadna nie chciałaby się stresować, że przestanie się podobać jak jej przybędzie kilogramów. a dodatkowe kilogramy to nie tylko efekt jedzenia zbyt dużej ilości.
Krewet: dobra super czyli dojrzały facet to taki co zaakceptuje nawet największe dupsko DZIEKI ZA RADE STARSZA KOLEŻANKO

Wizażanek: Kapitalizm po francusku: masz dwie krowy - strajkujesz, bo chcesz mieć trzecią. Naprawdę myślicie, że jeśli tutaj będziecie głośno krzyczeć, że nadwaga jest atrakcyjna, to to cokolwiek zmieni?
Anna87: Naprawdę sądzicie, że jeśli będziecie głośno krzyczeć, że kobieta z nadwagą nie będzie mieć powodzenia, to coś zmieni?
Krewet: będzie mieć jakieś tam powodzenie, ale zawsze mniejsze od szczupłej
a im więcej kolesi do ciebie podbija tym większe prawdopodobieństwo, ze trafisz na fajnego
no i fajny atrakcyjny typek raczej grubą się nie zainteresuje (tak wiem że każda wasza gruba koleżanka jest w związku z klonem Brada Pitta)
więcej w pewnym sensie znaczy lepiej, bo matematycznie jest większe prawdopodobieństwo na fajnego faceta
no kurde tłumaczyć że normalna panna ma większe powodzenie od grubej...

Anna87: A wyżej wspomniany Mika? Ja bym się uśmiechneła, no ale jestem raczej bez szans .
A Tomasz Kammel? A Pierce Brosnan?
Krewet: dlatego jeśli coś kręci facetów to właśnie duże cycki i dupa co NIE IDZIE w parze z byciem grubym
super przykłady, jeszcze napisz, że każdy 20latek ma szansę bzykać 30latkę bo Maciej Musiał to robił

Wizażanka: Jesteś ograniczony i płytki. Tyle w temacie. Przyjdą lata kiedy zmądrzejesz (mam nadzieję). Nie ogarniasz że ludzie są różni? Nie rozchodzi się o to już, że jedni lubią chude a drudzy grube.... Jest taka różnorodność na świecie i twój ograniczony umysł nie pojmuje tak na serio, że istnieje ktoś inny poza tobą i twoim myśleniem?
Krewet: przecież piszę, że są tacy co lubią grube, ale oni zawsze będą w mniejszości
Anna87: No ale z tym się nikt nie kłóci.
Krewet: to o co jest ból dupy?
Anna87: O Twój chamski komentarz i generalnie próby udowadniania w każdym wątku, że jak ktoś ma problem w kontaktach międzyludzkich, to na pewno kwestia wagi. To już się robi nudne.
Krewet: czemu chamski?
określenie size+ jest tak pretensjonalne, że wolę pisać po polsku
więc - ludzie grubi mogą mieć powodzenie, ale u znacznie węższej grupy ludzi niż ci normalni
toteż, samotność autorki może być częściowo podyktowana wagą
bo to że laska jest typem kumpeli to akurat nie problem, w kwestiach charakteru kobietom wolno więcej - o ile typ który jest przyjaciółką z fiutem prawie zawsze będzie miał kiepsko, to taka "kumpela" znajdzie wielu zwolenników, zresztą mnie też by taka nie przeszkadzała

Wizażanka2: inteligencja emocjonalna na poziomie ameby, pogratulować.
Krewet: brak ci argumentów i jesteś chamska

Autorka: Będę szczera: moi znajomi dzielą się na dwie grupy, dla jednych jestem fajną dupą, dla innych mogłabym schudnąć 5 kilo, ale mam cycki i za***istą twarz, więc tym nadrabiam.
Krewet: ty tak tej twarzy nie wychwalaj, bo gdyby jakiś facet założył tu temat i napisał coś w tym stylu to zostałby okrzyknięty narcyzem i był pouczany na zasadzie "hola hola może trochę pokory"
poza tym jeśli jesteś gruba, to twarz też masz nie najlepszą, bo dodatkowa masa wpływa na twarz
można mieć ładne rysy twarzy, ale będzie je widać dopiero jak się schudnie
myślę, że najlepiej będzie jak załączysz zdjęcie
bo z tego co opisujesz - jesteś gruba
kobiety z naprawdę pięknymi twarzami takich problemów nie mają
co do tych jednorazowych przygód to wielu mężczyzn działa dość specyficznie
bo żeby wyruchać laskę, potrzebują tylko, żeby była "w miarę"
ale nie będą się za nią uganiać w kontekście związku

Krewet: wiadomo, że przystojny zawsze będzie miał większe powodzenie i nie będzie musiał "nadrabiać charakterem" - w ogóle co to ma być, jak by mi panna powiedziała "jesteś brzydszy od jacka, ale jak mnie czymś zainteresujesz to może będziemy razem" to bym parsknął śmiechem
są faceci najprawdopodobniej bardzo brzydcy/nieprzystosowani społecznie, bo jeśli jeden ma 26 lat i nie dotykał kobiety, drugi też pewnie no to... coś musi być z nimi nie tak - przemawia przez nich frustracja
wynurzenia typu "kobiety lecą na to i na to" są typowe dla podstarzałych prawiczków
ale... przystojny samiec i ładna kobieta zawsze będą wysoko w hierarchii, nawet jeśli będziecie w nieskończoność podawać przykłady typu koleżanka siostry nauczycielki poleciała na brzydala
bo równie dobrze ja mogę podać przykład że idę z kolegą i mówi "oj takiej grubej to bym nie mógł"
Anna87: Jak by Ci to powiedzieć... wiele kobiet będzie jednak wolała takiego Pierca Brosnana, niż Twojego kolegę. I nie, nie jest to kwestia jedynie wyglądu.
Krewet: no wyglądu raczej nie jeśli chłop ma ponad 60 lat
więc tu prędzej chodziłoby o kasę, bo co może pociągać w człowieku jeśli nie zamieniło z nim się ani słowa w życiu?
w ogóle to gniję coraz bardziej z tego tematu
dlaczego atakujesz mojego potencjalnego kolegę?
to tak jak ja bym odpowiedział na wasze argumenty w stylu "no twoja matka/ciotka/sąsiadka pewnie jest brzydka dlatego wzięła mało urodziwego faceta"
a gdybym coś takiego napisał to dopiero byście się zdenerwowały
spójrzmy prawdzie w oczy - zmiażdżyłem was argumentami

Stary 2016-01-10, 20:26   #953
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
jestem normalny, przecież czytasz moje posty i widzisz...
normalny jako przeciętny - może poniekąd, choć taki współczynnik frustracji u tak młodej osoby jest rzadko spotykany.

normalny w sensie zdrowy, prawidłowy - zdecydowanie nie.
Stary 2016-01-10, 20:29   #954
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
Na pewno nie, ja lecę tylko na dziwaków - jego nawet nie spotkałam, ekscytacja się utrzymuje, a intuicję mam nieomylną. To musi być naprawdę imponujący okaz!
Stary 2016-01-10, 20:39   #955
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
normalny jako przeciętny - może poniekąd, choć taki współczynnik frustracji u tak młodej osoby jest rzadko spotykany.

jestem normalny, zawsze piszę prawdę i tylko prawdę, wypraszam sobie takie agresywne określenia
Stary 2016-01-10, 20:45   #956
201607040950
Konto usunięte

jesteś.
Stary 2016-01-10, 20:58   #957
thirky
on tired little feet

Cytat:
jestem normalny, zawsze piszę prawdę i tylko prawdę, wypraszam sobie takie agresywne określenia
małe sprostowanko- piszesz prawdę która jest prawdziwa tylko w Twoim krewetkowym podwodnym świecie, tu na powierzchni jest inaczej

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość

To zły trop. Krewet pouczył laski piszące w ten sposób, żeby tego więcej nie robiły.
ah, aż mi się przypomniała krewetkowa "kropka elokwencji"

Stary 2016-01-10, 21:05   #958
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
małe sprostowanko- piszesz prawdę która jest prawdziwa tylko w Twoim krewetkowym podwodnym świecie, tu na powierzchni jest inaczej
i tak nie udowodnisz, że nie mówię prawdy
nie poprzesz tego argumentami
więc o czym my rozmawiamy
Stary 2016-01-10, 21:08   #959
thirky
on tired little feet

Cytat:
i tak nie udowodnisz, że nie mówię prawdy
nie poprzesz tego argumentami
więc o czym my rozmawiamy
Argumentów dostałeś już miliony, ale żadnych do siebie nie dopuszczasz. Zamknąłeś się w jakimś dziwnym świecie urojeń, sam sobie stwarzasz problemy i rzucasz kłody pod nogi, w sumie to dość smutne

Stary 2016-01-10, 21:11   #960
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
mój drogi stawonogu, to nie są agresywne określenia. jakbym chciała być agresywna, to bym była - uwierz. nie dopuszczasz do siebie żadnych informacji, poza tymi, które pasują do Twojej wersji wszechświata. jesteś święcie przekonany o własnej racji i twierdzisz, że wszyscy z nią się niezgadzający to idioci, ślepi, głupcy albo spiskujący przeciwko Tobie. tak wygląda schizofrenia, mój drogi.

Cytat:
Argumentów dostałeś już miliony, ale żadnych do siebie nie dopuszczasz. Zamknąłeś się w jakimś dziwnym świecie urojeń, sam sobie stwarzasz problemy i rzucasz kłody pod nogi, w sumie to dość smutne
ta blokada jest niesamowita. naprawdę smutna, nawet gdy otoczona taką ilością bawiących mnie elementów.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości