Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-10, 21:29   #3601
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku!

Aninis a do jakiej cery?

Ja długo nie umiałam chodzić na obcasach, do tej pory kiepsko mi idzie o 8cm w zwyz. Za to 6-7,5 mogę mieć na nogach cały dzień.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:34   #3602
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
twój tż jest dobry po prostu wierzy w ciebie ! a moze ty się zdziwisz
On po prostu nie widzi,że ja rosnę wszerz i wzdłuż , tylko brzucholka widzi .

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że woda Ci się zbiera
Oby oby, woda chyba szybciej zejdzie, niż sadełko

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Ale masakra to była miałam ochotę sama sobie liścia strzelić żeby się uspokoić !
Hormony jak nic
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:37   #3603
Lola2828
Zadomowienie

Aninis jak znajdziesz coś co nie zatyka porów i dobrze nawilża to też poproszę
Stary 2016-01-10, 21:37   #3604
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
hahaha ja to w ogóle jestem dziwna, bo w szpilkach zasuwam od 16 roku życia... najwygodniejsze dla mnie to taki obcasik 7 cm (czuję się jak w kapciach), przy wyższym już odczuwałabym go na nogach. Mój tż się zawsze ze mnie nabijał, że jak ja to robię, że szpilach mogłabym maratony biegać, a jak tylko ubieram buty sportowe, to potykam się o własne nogi na prostej drodze

niom... u mnie w ciąży 10,5 kg na plusie, a przed ciążą mi się 5 kg przytyło, więc dla nóg to łącznie 15,5 kg więcej do noszenia.
Obcasy i ja to za duże ryzyko, dlatego noszę je tylko "wyjściowo" i w pracy. Adidaski kocham , a najlepiej to na bosaka , ale to nie czasy jaskiniowców.

To jeszcze nie jest dużo, chociaż może Twój organizm myśli inaczej
Stary 2016-01-10, 21:37   #3605
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
On po prostu nie widzi,że ja rosnę wszerz i wzdłuż , tylko brzucholka widzi .

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Oby oby, woda chyba szybciej zejdzie, niż sadełko

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Hormony jak nic
Tak czułam że coś jest na rzeczy z tymi hormonami
Stary 2016-01-10, 21:40   #3606
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja również, zwłaszcza jeśli chodzi o nawilżenie . Mam taką dziwaczną skóre, że nigdzie nie mam problemów, tylko na twarzy za sucha, akurat tu, gdzie najwięcej widać
Stary 2016-01-10, 21:41   #3607
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Aninis a do jakiej cery?

Ja długo nie umiałam chodzić na obcasach, do tej pory kiepsko mi idzie o 8cm w zwyz. Za to 6-7,5 mogę mieć na nogach cały dzień.
Mam chyba najgorszy typ cery - mieszaną... ciężko znaleźć mi coś optymalnego.
Ostatnimi czasy używałam kremu do twarzy z Pharmaceris (zielona seria)... szału nie było, ale też nie wysuszał czy nie przetłuszczał nadmiernie. Dobrze się wchłaniał i nadawał się pod makijaż.
Ale jak czytałam na blogu srokao opinię na temat kosmetyków dla dzieci z tej firmy, to nie mam już złudzeń, co do składu pozostałych ich produktów.
aaa i ja nie myję twarzy wodą, tylko przemywam płynem micelarnym, aktualnie używam jakiegoś tam z Tołpy.

7 cm obcasik to jest to jak papucie
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:47   #3608
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to bym obstawiała na dodatek ciążowe

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Ostatnimi czasy używałam kremu do twarzy z Pharmaceris (zielona seria)... szału nie było, ale też nie wysuszał czy nie przetłuszczał nadmiernie. Dobrze się wchłaniał i nadawał się pod makijaż.
Ale jak czytałam na blogu srokao opinię na temat kosmetyków dla dzieci z tej firmy, to nie mam już złudzeń, co do składu pozostałych ich produktów.
aaa i ja nie myję twarzy wodą, tylko przemywam płynem micelarnym, aktualnie używam jakiegoś tam z Tołpy.

7 cm obcasik to Mount Everest , no dobra- Rysy.
Stary 2016-01-10, 21:48   #3609
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
pory to moja zmora
ooo bardziej by się rymowało: pory to u mnie koszmarne zmory

kupiłam sobie raz w sephorze wychwalany pod niebiosa specyfik the POREfessional - i co moje pory najwidoczniej nie czytały tych samych opinii co ja i nie wiedzą, że mają się pochować
http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/B...sional/P112916
Stary 2016-01-10, 21:48   #3610
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam też tego zielonego Pharmacerisa Ja lubię Bioderme hydrabio Legree - nadaje się pod makijaż, ale mam cerę tłustą.
Stary 2016-01-10, 21:49   #3611
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
zrób test, bo może jesteś w ciąży
Stary 2016-01-10, 21:51   #3612
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
pory to moja zmora
ooo bardziej by się rymowało: pory to u mnie koszmarne zmory

kupiłam sobie raz w sephorze wychwalany pod niebiosa specyfik the POREfessional - i co moje pory najwidoczniej nie czytały tych samych opinii co ja i nie wiedzą, że mają się pochować
http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/B...sional/P112916
One żyją swoim życiem

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Kładę się spać, bo jedno dziecię i drugie już śpi, co tam bedę męczyć oczy.

Ale u nas śnieg sypie!
Stary 2016-01-10, 22:03   #3613
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam też tego zielonego Pharmacerisa Ja lubię Bioderme hydrabio Legree - nadaje się pod makijaż, ale mam cerę tłustą.
Używałam z biodermy płyny micelarne i byłam zadowolona, to może wypróbuję też jakiś krem.

Tak czytam o tym hydrabio legree, że jest do cery suchej - więc jeżeli Twojej tłustej cery nie przetłuszczał, to do mojej mieszanej też powinien się nadawać.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
One żyją swoim życiem

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Kładę się spać, bo jedno dziecię i drugie już śpi, co tam bedę męczyć oczy.

Ale u nas śnieg sypie!
gdzie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Motyl a te oleje, o których pisałaś, to rafinowane, czy nierafinowane bo zgłupiałam
Stary 2016-01-10, 22:07   #3614
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Używałam z biodermy płyny micelarne i byłam zadowolona, to może wypróbuję też jakiś krem.

Tak czytam o tym hydrabio legree, że jest do cery suchej - więc jeżeli Twojej tłustej cery nie przetłuszczał, to do mojej mieszanej też powinien się nadawać.
Ja idę o zakład ze on na cerze suchej nie daje rady. A z porami to walka długa i kosztowna.... Ja ten krem najczęściej stosuje na dzień a na noc coś z kwasami itp ( np. effaclar k lrp). Teraz są w aptekach zestawy z micelem niebieskim (choć miałam tylko czerwonego z bioder).
A dzialalas coś z kwasami kiedykolwiek?
Stary 2016-01-10, 22:13   #3615
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja idę o zakład ze on na cerze suchej nie daje rady. A z porami to walka długa i kosztowna.... Ja ten krem najczęściej stosuje na dzień a na noc coś z kwasami itp ( np. effaclar k lrp). Teraz są w aptekach zestawy z micelem niebieskim (choć miałam tylko czerwonego z bioder).
A dzialalas coś z kwasami kiedykolwiek?
Stary 2016-01-10, 22:13   #3616
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

gdzie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Motyl a te oleje, o których pisałaś, to rafinowane, czy nierafinowane bo zgłupiałam
Nierafinowane. Rafinowane to ewentualnie do smażenia się nadają ale te kosmetyczne to nierafinowane, tłoczone na zimno.

Kurna ale mam zgagę, odechciało mi się wszystkiego...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 22:18   #3617
Aninis
Zakorzenienie

figa przypomniałam sobie, że mam z Pharmacerisa (z tej zielonej serii) peeling z kwasem chyba migdałowym... jeden ze stężeniem 5%, a drugi ze stężeniem 10%
Tylko teraz ich nie używam.
Stary 2016-01-10, 22:18   #3618
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mami87 Pokaż wiadomość
Hurra!!! Działa interneto w szpitalu i mogę popisać z laptopa, bo z tel coś nie idzie.
No więc witamy się już w szerszym gronie na tym świecie Jestem prze szczęśliwa.
Zameldowałam się w środę w szpitalu, planowana cesarka w czwartek rano ale o 00.30 poczułam mocny skurcz i ogromne parcie na pęcherz, nim doszłam do łazienki odeszły mi wody i ogarnął strach, że to JUŻ!!! Szybko na stół i o 1.25 przyszła na świat Hanna 2200g a o 1.27 Zofia 2700g. Od początku Kokoszki oddychaj same Pierwsza doba po cc tragiczna ale z każdym dniem co raz lepiej, od wczoraj mam Kokoszki cały cza przy sobie , bo zaczęłam wstawać i chodzić. Po pierwszym cięciu szybciej doszłam do siebie i mogłam zajmować się Izabelą (dziwię się, że niektóre kobiety wybieraja cc na życzenie)
Niestety Kokoszki maja niedobory wapnia i magnezu, dziś były na ostatniej mam nadzieję kroplówce, jutro pobiorą krew i zrobią usg przez ciemiączkowo i jesli wszystko będzie git jutro wychodzimy do domu, więc proszę trzymajcie za nas kciuki.

Gratulacje !!! Śliczne dziewczynki Niech się chowają zdrowo

Cytat:
Motylku, pięknie wyglądasz , dopiero teraz obejrzałam zdjęcia .

U mnie brzuchol duży, na dodatek zaczęło lekko pępek wypychać i krecha zaczyna się pojawiać .
Ja też jeszcze mieszczę kopyta w kozaki, chociaż nogi mi puchną, i skoro spokojnie zarzucę nogę na pralkę ( a stoi dodatkowo na podeście), żeby ogolić, to tym bardziej buty założę .

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Dzisiaj moja córka mówi, że nie może się doczekać, kiedy urodzi się dzieciaczek. To ja pytam się, czy nie będzie zazdrosna, bo dla małego trzeba będzie poswięcać więcej czasu, niż jej i jak ona była malutka, to cały nasz czas był tylko dla niej. Odpowiedziała, że wie o tym i nie ma problemu, bo ona będzie bardzo pomocna i będzie miała dużo obowiązków przy bracie - i że my będziemy odpoczywać, a ona całą robotę odwalać . Chyba kolega z klasy, któremu niedawno urodziła sie siostra nieźle ją uświadomił

Ale jest kochana

Cytat:
Jak wy wszystkie zgrabnie się prezentujecie z tymi brzuchami a mi się wydaje że jestem taka wieeelka choć woda mi się nie zatrzymuje na razie przynajmniej ... o kupnie rzeczy nawet nie myślę bo mi słabo łapię nerwy i po co mi to i tak jestem chodzącym kłębkiem nerwów dzisiaj krzyczałam na wszystko choć tylko pies był w domu nawet sama do siebie komentowałam głupie reklamy i strasznie przeklinałam dobrze że nikt mnie nie słuchał ale i tak mi nie ulżyło miałam ochotę coś lub kogoś uszkodzić serio rzadko tak mam ... i pierwsze co pomyślałam ale bym zapaliła ale za chwilę mi przeszło
Masz dzisiaj gorszy dzień ale może jutro będzie lepiej

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 22:19   #3619
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nierafinowane. Rafinowane to ewentualnie do smażenia się nadają ale te kosmetyczne to nierafinowane, tłoczone na zimno.

Kurna ale mam zgagę, odechciało mi się wszystkiego...
haha a widzisz a tak się zastanawiałam o co kaman, bo opis miały ten sam, ale inną cenę w zależności, czy raf. czy nieraf.
Stary 2016-01-10, 22:29   #3620
figa84
Zakorzenienie

Aninis to już po ciąży/karmieniu spróbuj, bo lekkie zluszczanie dobrze na cere działa.
Stary 2016-01-10, 22:34   #3621
siasia13
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już V część naszego wątku!

Ja mam cere strasznie glupia Ogolnie to mam tlusta z wielkimi porami na nosie, w okolo ust, na czole i po bokach. Ale moge uzywac tylko kremow nawilzajacych bo jak tylko krem mi zaczyna wysuszac, zciagac czy cos w tym stylu to sie przetluszczam jak debil. Juz nie mam sily do tej mojej cery. Poza tym od 13 roku zycia codziennie po prysznicu czy kapieli musze wklepac balsam w cale cialo bo bym sie zadrapala na smierc. A to nadal skora tlusta wiec sie niby sama powinna nawilzac a tu niet Ja juz sama nie wiem co uzywac zeby jakos lepiej bylo. I wlosy mam bardzo przetluszczajace sie, a jednoczesnie sa strasznie wysuszone, nie kumam
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 22:35   #3622
butterfly20
Zakorzenienie

Też mam problem z porami, a w dodatku na nosie, między brwiami i czole ostatnio mam mega suchą skórę.
No ale, kwasy póki co niet...

A przy kp można kwasy?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 22:41   #3623
Lola2828
Zadomowienie

A polecacie jakies konkretne kwasy ? ja też mam mieszana cerę ...

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Walczę z zaskornikami i wagrami

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

A jak byłam nastolatką to wszystkie kolezanki mi cery zazdroscily a teraz gdzieś od 6 lat walczę z wiatrakami
Stary 2016-01-10, 22:54   #3624
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Ja mam cere strasznie glupia Ogolnie to mam tlusta z wielkimi porami na nosie, w okolo ust, na czole i po bokach. Ale moge uzywac tylko kremow nawilzajacych bo jak tylko krem mi zaczyna wysuszac, zciagac czy cos w tym stylu to sie przetluszczam jak debil. Juz nie mam sily do tej mojej cery. Poza tym od 13 roku zycia codziennie po prysznicu czy kapieli musze wklepac balsam w cale cialo bo bym sie zadrapala na smierc. A to nadal skora tlusta wiec sie niby sama powinna nawilzac a tu niet Ja juz sama nie wiem co uzywac zeby jakos lepiej bylo. I wlosy mam bardzo przetluszczajace sie, a jednoczesnie sa strasznie wysuszone, nie kumam
A może wcale nie masz cery tłustej może nadmiernie ją wysuszasz produktami matującymi i dlatego ona wciąż i wciąż więcej łojotoku próbuje wytworzyć, żeby się nawilżyć?
Przyznam Ci się, że moja cera mieszana znacznie się poprawiła odkąd z kremów matujących zaczęłam używać nawilżających... najczęściej do cery wrażliwej.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Wnerwiłam się ...moje koty odkryły, że można do wózka wskoczyć normalnie mam zorganizowaną grupę przestępczą... jedna siedziała na czatach, a druga w tym czasie swoje duupsko mościła w gondoli
Stary 2016-01-10, 23:09   #3625
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
A może wcale nie masz cery tłustej może nadmiernie ją wysuszasz produktami matującymi i dlatego ona wciąż i wciąż więcej łojotoku próbuje wytworzyć, żeby się nawilżyć?
Przyznam Ci się, że moja cera mieszana znacznie się poprawiła odkąd z kremów matujących zaczęłam używać nawilżających... najczęściej do cery wrażliwej.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Wnerwiłam się ...moje koty odkryły, że można do wózka wskoczyć normalnie mam zorganizowaną grupę przestępczą... jedna siedziała na czatach, a druga w tym czasie swoje duupsko mościła w gondoli
Mam tlusta na sto procent, na calym ciele, ale miejscami gorzej. Na twarzy i skorze glowy jest chyba najgorzej plus plecy i dekold. Jakies 8 lat temu odkrylam, ze wlasnie mi nie wolno uzywac nic co wysusza i teraz uzywam tylko nawilzajacych. Co oczywiscie poprawilo sytuacje ale nadal jest slabo

Na koty polecam przeciwdeszczowke na wozek
Stary 2016-01-10, 23:15   #3626
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym o sobie czytała z przed kilku lat.... 6 lat studiowania wizażu, blogów kosmetycznych, testów, rad kosmetyczek (zwykle mniej udanych) oraz leczenie Hashimoto i w końcu jest lepiej.

Motyl nie jestem pewna jak jest z kwasami i kp. Jakby każdy wpis w necie miał odnośnik do źródła byłoby łatwiej.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Czyli mój jednak długo wytrzymał A Twoje wczoraj udawaly brał zainteresowania co by uśpić Twą czujność
Stary 2016-01-10, 23:16   #3627
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tlusta na sto procent, na calym ciele, ale miejscami gorzej. Na twarzy i skorze glowy jest chyba najgorzej plus plecy i dekold. Jakies 8 lat temu odkrylam, ze wlasnie mi nie wolno uzywac nic co wysusza i teraz uzywam tylko nawilzajacych. Co oczywiscie poprawilo sytuacje ale nadal jest slabo

Na koty polecam przeciwdeszczowke na wozek
To faktycznie masz przeboje z tą skórą

A wózek był przykryty folią... tzn. workiem z opakowania wózka.
Gondola z zapiętym pokrowcem i z rozłożonym na maksa daszkiem - a na to tak luzem położony ten worek... i ja nie wiem jak ten tłuścioch to zrobił, że z poziomu podłogi wskoczyła do środka gondoli nie zrzucając worka... ale na worek pazurami pocharatany
Tak więc miałabym po folii przeciwdeszczowej, gdybym ją założyła
Stary 2016-01-10, 23:17   #3628
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
taki był 3 dni przed cc.
ale malutki nawet tuż na końcu
Piersi masz boskie no zazdroszczę
Cytat:
No tak- jak mnie nie ma, to wy się rozpisujecie- spisek jakiś czy cuś??

Kurczę, wy tak ładnie i szczuplutko wyglądacie, u mnie jeszcze ponad mc do tp, a już taczam się jak wieloryb , przybrałam już 13 kg, nogi popuchnięte, woda sie gromadzi ( zawsze miałam do tego skłonność ), co za los .

Kupiłam sobie ostatnio tyle ładnych rzeczy, a potem w nocy doła złapałam, że po co mi to, skoro jestem gruba, brzydka i w ogóle i nic już mi nie pomoże .
doła należy zakopać
Cytat:
to ja mam 10 dni później od Ciebie
ja już a Tobą
Cytat:
Jak wy wszystkie zgrabnie się prezentujecie z tymi brzuchami a mi się wydaje że jestem taka wieeelka choć woda mi się nie zatrzymuje na razie przynajmniej ... o kupnie rzeczy nawet nie myślę bo mi słabo łapię nerwy i po co mi to i tak jestem chodzącym kłębkiem nerwów dzisiaj krzyczałam na wszystko choć tylko pies był w domu nawet sama do siebie komentowałam głupie reklamy i strasznie przeklinałam dobrze że nikt mnie nie słuchał ale i tak mi nie ulżyło miałam ochotę coś lub kogoś uszkodzić serio rzadko tak mam ... i pierwsze co pomyślałam ale bym zapaliła ale za chwilę mi przeszło
Lolcia każdy ma gorszy czas

Mamuśki ogarnąć mi się z marudzeniem bo... czeka nas najpiękniejszy czas za chwilkę marudziłam coś swojemu Tż oglądając stare zdjęcia z czerwca gdzie no tak fajnie brzuszek miałam umięśniony i mówię " ale wtedy byłam chudziutka itd....mały wieloryb się robi..." a Tż: "a teraz będziesz najszczęśliwsza na świecie jak urodzisz mi syna" .... także wiecie....wszystko wróci do normy po porodzie jeszcze trochę

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 23:20   #3629
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Jakbym o sobie czytała z przed kilku lat.... 6 lat studiowania wizażu, blogów kosmetycznych, testów, rad kosmetyczek (zwykle mniej udanych) oraz leczenie Hashimoto i w końcu jest lepiej.

Motyl nie jestem pewna jak jest z kwasami i kp. Jakby każdy wpis w necie miał odnośnik do źródła byłoby łatwiej.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Czyli mój jednak długo wytrzymał A Twoje wczoraj udawaly brał zainteresowania co by uśpić Twą czujność
Aha to moze wpadne na szybkie korepetycje Ja mam niedoczynosc stwierdzona w styczniu ubieglego roku, jeszcze nie zdazyli mi dawki dobrac zanim zaszlam w ciaze. Ale zaszlam bo tsh spadlo pi lekach. I mam przeciwciala tarczycy wiec jest szansa na hashimoto ale w UK bedzie ciezko o diagnoze bo oni daja tyroksyne i wsjo. Moze w wakacje uda mi sie dorwac endykrynologa dobrego w PL. A to hashi psuje cere?
Stary 2016-01-10, 23:24   #3630
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:

i uśpiły byłam przekonana, że olały temat
Jak pogoniłam czarnego tłuściocha i zajrzałam do środka, to oczywiście jasne kłaki tej drugiej też znalazłam, więc siedziała tam wcześniej.

Ale jeszcze się zemszczę i to tak, że będą uciekać od wózka, gdzie pieprz rośnie.
Właśnie sobie to wymyśliłam. Muszę tylko kupić wanienkę.
Zdejmę pokrowiec, złożę daszek, wyjmę materac... i do gondoli wstawię wanienkę z odrobiną wody

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
ale malutki nawet tuż na końcu
Piersi masz boskie no zazdroszczę

doła należy zakopać

ja już a Tobą

Lolcia każdy ma gorszy czas

Mamuśki ogarnąć mi się z marudzeniem bo... czeka nas najpiękniejszy czas za chwilkę marudziłam coś swojemu Tż oglądając stare zdjęcia z czerwca gdzie no tak fajnie brzuszek miałam umięśniony i mówię " ale wtedy byłam chudziutka itd....mały wieloryb się robi..." a Tż: "a teraz będziesz najszczęśliwsza na świecie jak urodzisz mi syna" .... także wiecie....wszystko wróci do normy po porodzie jeszcze trochę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości