|
|
#4741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
Cytat:
Ale oczywiście taki ból może też oznaczać coś innego, więc jeśli cię to niepokoi, to może warto skonsultować z lekarzem. Ja tylko dodam jeszcze, że urodziłam 8 dni przed terminem, a na porodówkę przyjechałam z pełnym rozwarciem, także takie rozejście może faktycznie coś przyspiesza. Życzę spokojnej i bezbolesnej nocy. |
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Marlena, piękne imię dla córeczki
My byliśmy na mieście na meksykańskim żarełku, fajnie tak czasami gdzieś wyjść, a nie tylko dom i dom i goście w domu ;-) przyszła mi ochota po tym jedzeniu na solone chipsy, a dziecku przecież nie odmowie :-D Misia, trudny wybór, ale ten szary z mackami chyba lepszy. Bo ten turkusowy dziwny :-P
|
#4743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Misia - mnie też się ten szary z mackami bardziej podoba wizualnie ale ja nie planuje szumisia więc który lepszy to pojęcia nie mam. ja planuje mieć karuzelę, ale na razie nie kupuje bo podejrzewam że dostanę
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Co do takich szybkich mocnych ruchów dziecka, to mnie one schizują, że jest coś nie tak.
|
|
#4745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak za friko to podobają się jeszcze bardziej ![]() Marlena Witaj |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tak nie wytrzymała.Ja szumisia nie kupuję, najpierw przetestuje czy reaguje na szum czy nie. w ogole im bliz4j porodu tym czuje większy luz z wyprawką. Wczesniej wszystkie gadzety byly mi potrzebne, teraz wiekszosc wykresliłam z listy ![]() A woreczki na pieluchy? Kupuję za 10zeta 1000foliowek na kocie kupy, może jak zagadam z kotem to się podzieli z Tośką torebkami |
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nadrobie Was znów bo miałam weekend pełen wrażeń. Wczoraj miałam imprezę służbową. Nawet trochę potanczylam aż sama byłam w szoku ale była taka fajna muzyka a ja tak lubię tańczyć. Wróciłam z tż ledwie przytomnym o 24. Spałam słabo. Dzień z chlopem na kacu i dwójką dzieci dom wygląda jakby przeleciał po nim tajfun. Która z Was kupowała ostatnio odkurzacz i może polecić jakiś fajny cichy i niezawodny. Bo nam się zapsul a ja muszę mieć JUŻ a nie po tygodniu naprawy. Tym bardziej ze mały zasmarkany a ja nie mam gdzie katarka podłączyć. A on jeszcze słabo sam dmucha. |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Idę z psem, mam nadzieję, że nie będzie ciągnąć za mocno, bo u mnie wszędzie lód.
|
|
#4752 |
|
Zadomowienie
|
a ja juz uciekam do kapania i spania
bo jutro do pracy ijutro juz pewnie przywitam sie na nowym watku ![]() dobrej nocy |
|
|
|
#4753 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, ja też czuję drgawki. Ciekawe co to jest..
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie kupuję żadnego misia szumisia,więc nie pomogę, bo się nie znam na tym.
Polly uważaj na nogi. Mi nie chciałoby mi się wychodzić o tej porze z psem na dwór, dlatego m.in. nie mam żadnego zwierzaka w domu ;-) poza tym jak pada, jest zimno to też trzeba iść. Szykuję się do spania. Dobranoc
|
|
|
|
#4756 |
|
Zadomowienie
|
Tak się nie mogę doczekać jutra
mam nadzieję, że mnie puszczą do domu trzymajcie kciuki dziewczyny!Kładę się spać, może zasnę dzisiaj dobrej nocy, wyśpijcie się
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie pakuje na ip chyba. Mam dylemat ale te ruchy.. takie mocne i tyle. Zaraz zwariuje z nerwow
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Pytalam. Pow ze jak sa mega intensywne i mocne a ja zdenerwowana to mam jechac na ktg.
Bo moze ma taki dzien a moze cos kombinuje . Ja mam stres ze mnie wysmieja |
|
|
|
#4761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no trudno, dobrze że po herbacie z połową łyżeczki miodu i cytryną chociaż nie skacze... kurcze misia, aż tak??? Mój dzisiaj też wyjątkowo aktywny... może zaczekaj do rana i zadzwoń do gina?
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może spróbuj napić się meliski, pewnie już sama się podkręciłaś i przez to on jest bardziej aktywny i takie błędne koło... Albo poleż i pooddychaj powoli i głęboko przez 10-15 minut. Sprawdź czy go to uspokoi...
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, kciuki
Na pewno wszystko jest dobrze, nie denerwuj się
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
a z drugiej strony na IP misia zawsze zdążysz, a ja sama wiem jak stres może działać.. Jak mnie łapią skurcze to oprócz leków muszę dołożyć melisę żeby złagodzić nerwy, bo stres wszystko wzmaga...
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
misia
jak ma Cie to uspokoic to jedź. Powiedz jakby co, że miałaś bolesny skurcz czy coś jak trafisz na kogoś wrednego. |
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
Ja jutro na usg rano. Ciekawa jestem jak urosła młoda. Moja z tych małych i brzucha też nie mam jakiegoś wielkiego. Się martwię czy wszystko w porządku u mnie 32 tydzień rozpoczęty z 1.5 kg powinna ważyć.
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4769 |
|
Rozeznanie
|
rozmawiałam przed chwila z mężem na temat aspiratorow, poczytałam was trochę i mowię do niego " wiesz, dziewczyny zachwalają tu ten podłączany pod odkurzacz" a on na to "laktator??" hehe wyobraziłam sobie cyce w rurze od odkurzacza
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sowa to nie byłby głupi pomysł, szybko by odciąganie szło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

?

ja bym tak nie wytrzymała.
ale była taka fajna muzyka a ja tak lubię tańczyć. Wróciłam z tż ledwie przytomnym o 24. Spałam słabo. Dzień z chlopem na kacu i dwójką dzieci
dom wygląda jakby przeleciał po nim tajfun. 

bo jutro do pracy
trzymajcie kciuki dziewczyny!
Na pewno wszystko jest dobrze, nie denerwuj się