|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
oczy łzami zalewam, za smutkiem serce ukryłam...
brak uśmiechu na mej twarzy, mina jakby z objaw strachu Jedna sekunda, tyle zmian i smutku smak Kolejna łza, kolejne słowo, sekunda minutą, minuta dobą! Lecz nadal pytanie męczy mnie jedno, czy to co się dzieje, dzieje się napewno? Smutek oplata sie wokól mojej duszy wyciskając z niej ostatnie tchnienie Coś Się Błyszczy, Niespokojnie Drga... To jest Łza... Moja Łza... Życie płynie bardzo prędko. Przenosi nas z raju w otchłań piekieł w ciągu kilku sekund Tak mi smutno tak mi źle... tak niepewnie, martwię się Na czarnych skrzydłach odlecieć stąd... Diabeł wie gdzie jest mój dom Do tiaaaniee: Bywają w życiu chwile, których ból daje się zmierzyć dopiero po jego przeżyciu i wówczas dziwi nas,iż zdołalismy go znieść !życze szybkiego powrotu do pełnego zdrowia twemu tacie
Życie jest piękne, porywające, olśniewające. Jest tak jak róża, co się rozwija. Jest burzą, wichrem, co w niebo się wzbija. Jest pełnią szczęścia, ogniem miłości. Kochać, być razem, bez samotności ! |
|
|
|
#2942 |
|
Rozeznanie
|
Rułka72:
* To bylo nieuniknione...:/ --->leki i lozeczko.... ; ( * śniadanie- echinacea, obiad-rutinoscorbin, kolacja-fervex!!!!! Wrrrrr... * z nosa cieknie mi amazonka... okropny katar! * coś niewyraźnie dziś wyglądam, bo czuje się niewyraźnie :/ * Zakichana.. zakatarzona.. chora :/ ERROR :| * Przekichane!! * aj,chora.Potrzebuje lekarza(nie musi miec dyplomu); ) maguuu: *Jestem w morderczym nastroju i nikomu niech nie przyjdzie do głowy sprawdzać tego !! * Mój system nerwowy osiągnął stan krytyczny.. * Deptacz gryzacz wnerwiacz agresor !!!! * KEEP OUT! radzę nie pisac... * zła.. zacznij pisać to Cie poprostu zniszcze..; / * Chcesz mieć problem napisz do mnie , jestem wściekła * Znaczy to,zeście mi wszyscy zbrzydli(śmiertalnie)i że chcę byc sam * Gdy jesteś zły, licz do czterech, gdy jesteś bardzo zły, klnij. Andriotti, Rebelious: * Kocham....Jak to łatwo powiedzieć?.....Tylko czuć trudniej.... *Wiesz,ŻeNigdyNieOdzyskas zMnie.. NaZawszeJużBezeMnieBędzie szTy * Bo z rodzicami jest jak z nasza miłością.....czuje się trzymana na łańcuchu... * ... to koniec zabiliśmy w sobie wszystko to koniec mogliśmy więcej - przykro ... * To, że los zetknął nas razem, nie znaczy jeszcze, że miał rację *Spłonęły mi rzęsy nie będę cię już kokietować *Wake up, You lose my lovin,Wake up!! (Obudź się, tracisz moją miłość, obudz się!) * Nie potrafisz znów zatrzymać mnie, chociaż wiem że bardzo chcesz... * ty i ja rozbitkowie na tonacej tratwie *Tylko pamiętaj - do mnie się nie wraca. * Jak szklany dom nieprawdziwa miłość * Tak wiele mówi się o tragedii rozstań, a tak mało o bólu trwania. * Fuck It ( I don't want you back) * You'll be crying , slowly dying , when I decide to go... / Będziesz płakać , powoli umierać , kiedy zdecyduję się odejść... * Wanna love me? Wanna touch me? Think twice cos' you gotta long way 2 go... chcesz mnie pokochać? chcesz mnie dotknąć pomyśl 2 raz, bo masz długa drogę do przejścia * 'Cause sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight ( bo wczesniej czy pozniej to koniec, nie chce za Toba tesknic dzis w nocy) * Still I need to know should I keep this feelin or let it go../Wciąż chcę wiedzieć,czy powinnam zatrzymać to uczucie czy pozwolić mu odejść... * Never again will I fall to you - Nigdy więcej nie będę przy Tobie * One day your name just didn't make me smile. // Któregoś dnia twoje imię nie wywołało uśmiechu na mojej twarzy * I reach but I feel only air at night. Not you, not love, just nothing. // Sięgam, ale nie czuję nic oprócz nocnego powietrza. Nie ciebie, nie miłość, tylko pustkę.. * tengo la camisa negra ya tu amor no me interesa.../mam czarna koszule teraz twoja milosc mnie nie interesuje * I can't wait to fall in love with u, u can't wait to fall in love with me. // Nie mogę czekać by się w tobie zakochać, nie możesz czekać by się zakochać we mnie * It must have been love, but it's over now/ to musiała byc miłość ale teraz to koniec anettka9988: *Najcudowniejsze chwile w życiu to te, które spędziłam z Tobą...Kocham Cię Miśku * Jak cie kocham, nie powiem, no bo niewypowiem-Tak ogromnie bardzo... * Kocham Cię bardziej niż wczoraj, a mniej niż jutro, [a to znaczy ze z dnia na dzień kocham Cię coraz bardziej] * ..i siedząc w wannie, spowiadam się pralce z miłości do Ciebie * Mogę Ci dać tylko obietnicę, że zawsze będę przy Tobie trwać KTC * Zatopiona w Twoim spojrzeniu odpływam ku niebu... *Szczęście?toTY..JesteśMO JĄmyśląImoimMARZENIEMjest eśMOIMnajwiękrzymPRAGNIEN IEM * Czy to nie piękna rzecz - znaczyć dla kogoś wszystko...? * jesteś dla mnie kopalnią tajemnic z której chce dalej wydobywać kolejne skarby * Bo najpiękniej jest wtedy, gdy wokół mnie pachnie miłością *Muszę wyznać, że nie umiem robić kawy, Nie rozumiem piłki nożnej, Aby być bardziej szczerą, przyznam, że Nikt nie myśli o tobie tak, jak ja * Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia ... *jesteś moją najseksowniejszą porą dnia......... *Zaczarowałeś mnie swą miłością.. i uzależniłeś od jej magii.. *nieskończoność nabiera ostrości *więc kim był ten człowiek, z którym dzieliłam swój sen? *czekam aż Cię zobaczę... i wycałuję ![]() *jeśli jest noc, musi być dzień, jeśli zła- uśmiech *nogami do przodu ![]() *gdy dziko kąsasz moją szyję w tę szaloną noc... *make me feel special -spraw bym poczuła się wyjątkowa *gwiazdy rozbite i chwiejące się niczym łzy maartus: * Siłą kobiet są słabostki mężczyzn *Faceci rozwijają się tylko do trzeciego roku życia. Potem już tylko rosną * Chcesz wiedzieć o nim prawdę? Policz, ile ma krawatów, a ile książek *faceci są jak zielone jabłka-soczyści ale niedojrzali!! :P *cóż poradzę że wokół tylu facetów, a tak trudno o mężczyznę * Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. *Facet jest jak krawat - wybiera się go przy kiepskim oświetleniu, a potem okazuje się, ze do niczego nie pasuje. * Co Wyjdzie Jak Skrzyżujemy Mężczyznę i Śnieg..............Wielki Bałwan * Bóg dał facetom mózg i penisa ale za mało krwi żeby to i to poprawnie funkcjonowało! *Dlaczego mężczyźni nigdy nie pokazują prawdziwych uczuć?- nie można pokazać czegoś, czego się nie ma... *Czemu facet ma zawsze czyste sumienie?? - bo go nie używa.. * Mężczyźni to marna płeć, bo widzą tylko to co chcą... * z biologicznego punktu widzenia mężczyzna jest workiem na spermę paulineczka1990: * My love grows stronger every minute and it won't ever die.../Moja miłość staje się silniejsza z każdą minutą i nie chce nigdy umrzeć... * I dont know what you saw when you look at me, but I know what I SAW when I look at you - love. [nie wiem co widzisz patrząc na mnie, ale wiem co ja widzę patrząc na Ciebie - miłość.] * There's always that one person that will always have your heart / Zawsze jest ta jedna osoba, która zawsze będzie miała twoje serce *I'm grateful for each day you gave me / jestem wdzięczna za każdy dzień, który dostałam od Ciebie * My world is a better place because of you ! / Mój świat jest lepszym zakątkiem dzięki Tobie ! * Cause every time i breath i take you in and my heart beats again... / Bo za każdym razem kiedy oddycham biorę Cię do mojego wnętrza i me serca bije znów. * Not even God can explain what love is, but You showed me... / Nawet Bóg nie potrafi wytłumaczyć czym jest miłość, ale Ty mi pokazałaś(eś)... * IfLovingYouWithAllMyHeart 'sACrime...ThenI'mGuilty // Jesli kochanie Cie calym moim sercem jest przestepstwem...to jestem winna * If me happpy sure,really happy,many reasons and you are one...//Jestem szczesliwa,naprawde szczesliwa,z wielu powodow,Ty jestes jednym z nich * In my heart there will always be a place for You for all my life . || W moim sercu z.a.w.s.z.e będzie dla Ciebie miejsce |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
don't let them jack you up, back you up, crack you up_
czego wciaz mi brak? co tak cenne jest ? że ta nienazwana myśl. rysą jest na szkle .. *** Czas by wszystko spalić, Czas by pomyslec co powiedzieć Czas by wrócic do wczoraj. Czas na podróż w przeszłosć, Rzeczy, które nigdy nie są takie jak im się wydaje Utknęłam w środku czyjegos snu. Problemy nigdy nie odchodzą Każdy dzien jest ciągle taki sam, Inne twarze, inne imiona, Ale ciągle tutaj tkwie grając w te głupie gry Nie odwracaj się, nie rozglądaj. Nie chcę słuchać tych wszytskich kłamstw, Nie chce cię słuchać Wiec ku*** nie mów mi co mam robić. "it's time now, my time now, give me my, give me my wings!" // teraz jest czas, mój czas, daj mi moje, daj mi moje skrzydła Chcę poczuć bliskość Twego ciała jeszcze dziś... ;D Can I believe that your heart still beats for me.. ? // Czy mogę wierzyć, że twoje serce wciąż bije dla mnie? Co włożysz na nasze rozstanie, czy jasny beż czy goraca czerwień ?? nigdy nie każ mi wybierać, bo jeszcze wybiorę źle.. Girls step up to the party, grab a boy and move your body! // Dziewczyny wstąpcie na imprezę, chwyćcie chłopaka i ruszcie ciało I thought that we would just be friends. Things will never be the same again. It's just the beginning it's not the end. Things will never be the same again. Myślałam, że po prostu będziemy przyjaciółmi Sprawy już nigdy nie będą takie same. To początek, nie koniec. Sprawy już nigdy nie będą takie same. Objection! I'm tired of this triangle. // Sprzeciw, jestem zmęczona tym trójkątem |
|
|
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
And I give up forever to touch you/Oddam wieczność by móc cię dotknąć
And all I can taste is this moment/Wszystko co moge smakowac to ten moment And you can't fight the tears that ain't coming/Nie możesz walczyć z łzami które nie nadeszły
|
#2946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
najpiękniejsze chwile życie psuje na siłe...
Kiedy patrze w twoje oczy widze sex ![]() od stania w miejscu niejeden już zginął... W TWOJE RAMIONA ZAWSZE MOCNO WTULONA ![]() So much hate for the ones we love?
|
#2948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo
|
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
Bo całe nasze życie to nie te długie lata,
a tych kilka krótkich dni i tych parę chwil z których pozornie nie wynika nic. Przytul mnie i połam lód w opłatki kry, wiosenny świt podaruj mi.. Niebo złote Ci otworzę. Na boso pojdę. Gdzie gwiazdy spadają w ciszę.. Proszę Pana, ja obiecuję, że ja Pana ze swojej głowy wyrzucę. małe tęsknoty, kto by tam nie znał ich? .Nieskończ.Ona. Nadgryzi.Ona. Roztrzep.Ana. ..Oraz, że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Dostałam od losu skrzydła. Nie wiem czy to pożyczka, czy tak na zawsze. Wyprałam emocje, suszą się na sznurku przed domem (;
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Ha Dwa O - Cud
Poznałam wielu ludzi a każdy z nich inną mi prawdę pokazać chciał, Czytałam wiele książek lecz w żadnej z nich nie ma recepty jak trzeba żyć. Tak wiele pytań bez odpowiedzi jest tak wiele myśli nocami budzi mnie, Tak wiele twarzy, jak swoja znaleźć mam, Jak wybrać spośród nich, gdy każda piękna jest… Ref. Gdy dobry los uśmiechnie się, A ślepe szczęście znajdzie mnie. Ja będę tu posłusznie stać, To będzie mój prywatny cud… Płakałam wiele razy lecz żadna z łez nie nauczyła mnie silną być, Marzyłam wiele razy lecz żaden sen nie chciał trwać więcej niż pare chwil.
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
ponawiam prośbe : dawajcie jakies opisy w związku z jutrzejszym dniem chłopaka !
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, te na czerwono kradnę, śliczne
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
świetny temat, przyłącze się jeśli mozna ; >
Kwiaty zapomniały już smak kwaśnego deszczu. (happysad-jałowiec.) Słony piach tak bezczelnie burzy przestrzeń między nami. (happysad-armagedon.) Wodzi nas za nos przeznaczenie (happysad-armagedon.) Szczęście rozpiera mnie Rozpiera mnie szczęście. (happysad-ludzie chca usłyszeć..) No ale nigdy nie każ mi wybierać Bo jeszcze wybiorę źle (happysad-damy radę.) Nieopisany pierwiastek nieład. (happysad-milowy las.) bez skrzydeł móc dotykać chmur. być ponad tym. (firebirds (?)) ____ może się coś spodoba ; > |
|
|
|
#2954 |
|
żona
|
chyba nikt nie ma nic na dzień chłopaka
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje martunka88
Kochana jestes;*
|
|
|
|
#2956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2957 |
|
Rozeznanie
|
RóżaMaKolce,CzyniąRanyTak CierpiCzlowiek,KtóryKocha AleNieJestKochany...
W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania Jezu, to znowu sie stalo....a sam widok to dla mnie za malo .. ![]() dotykaj delikatnie...aksamitnie.. .całowaniem..tak jak lubię... Wada jest dobra pamiec -bo nie zapomne |
|
|
|
#2958 |
|
Przyczajenie
|
Co do Dnia Chłopaka...może i banalne, ale powiedzmy szczere :x
![]() Najserdeczniejsze życzenia naszym kochanym mężczyznom i tym małym i tym dużym...
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
jedyny dzwięk jaki chce słyszec to słodka cisza Twojego spojzenia
|
#2960 |
|
Przyczajenie
|
I jeszcze małe co nieco na Dzień Chłopaka :x
Bruneci, blondyni, ja wszystkich Was mężczyźni, całować chcę... ![]() ![]() ![]() Troszkę nie do rymu, no ale cóż...
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
a może :
Zdrowie prawdziwych mężczyzn! I wasze, gówniarze
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie mam zamiar taki ustawić jutro
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#2963 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny =] Mam proźbe. Macie moze opisy, że jesteście ze swoją połówką szczęśliwi, lecz ktoś trzeci wparowuje z buciorami w wasze życie? Spotykam się z fajnych chłopakiem, ale pewna dziewczyna zaczęła się do niego podwalać i nie wiem czy teraz coś z tego dalej będzie..
Sometimes I wish I were an angel =[ [Czasami chcę być aniołem] |
|
|
|
#2964 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
Tekścik pożyczony, ale wg mnie trafnie opisuje polską sytuację polityczną:
"Uratuj Polskę przed Kaczyzmem - schowaj babci dowód !!"
|
#2967 |
|
Przyczajenie
|
przyjrzała mu się i zaśmiała się cichutko,tylko dlatego,że on istnieje
Im bardziej tęsknimy, tym mocniej kochamy... "W perspektywie serca odległości wydają się straszne." Skoro już musisz krzyczeć, rób to cicho (S. Barańczak) Głupcy wierzą w poranek Twoje usta malowały życiu smak miłość - dzieło bogini Chaosu Noszę w kieszeni list, nigdy nienapisany, nigdy niewysłany, szukam adresata Prawdziwa miłość to taka, która mimo domniemnego konca i tak powraca... Szukałeś wzroku mego, teraz go unikasz. Szukałeś rozmów ze mną, teraz uszy zatykasz... Jakby w słowach, we wzroku mym była trucizna
*Czuje się to gdzieś między mostkiem i żołądkiem. Nieistotne są szczegóły: wygląd, wzrost, kolor włosów, zawód. Ten ktoś uszczęśliwia, daje ci poczucie ciepła, spokoju i bezpieczeństwa, sprawia, że masz ochotę się śmiać, okazuje, że Cię kocha, i poszłabyś za nim na koniec świata, a on za Tobą* |
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
~Trzeba znaleźć się na cudzym miejscu aby naprawdę dobrze go zrozumieć
~Nie da się zmienić przeszłości.Można jedynie żałować i nie powtórzyć błędu ~Pamiętaj kim jesteś ~Idź tak,abyś się nie musiał wstydzić śladów swoich stóp ~ Język przyjaźni to nie słowa,lecz treści
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#2969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
Naucz się zamieniać ból w przyjemność, a nic Cię nie złamie.
Im więcej wiesz, tym mniej się boisz. Nawet najgorsze sytuacje mają jakieś plusy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.