|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle kurde dostaliśmy zdjęcia z chrzin
☠☠☠☠a nie jestem zadowolona 50 zdjęc miało być obrobionych patrzę na nie i nie widzę kurna żeby tam cokolwiek było obrabiane napisaliśmy im że jeśli chodzi o czarno białe zdjęcia to decyzję pozostawiamy im, które tak zrobić bo my się nie znamy i nie wiemy które będą wyglądać ładnie jako czarno-białe żadne nie jest przerobione na czarno-białe pełno zdjęć w tym materiale surowym gdzie mamy pozamykane oczy albo miny totalnie z dupska takie zdjęcia to raczej profesjonalny fotograf który wziął prawie 7 stów to powinien wyrzucić przed przekazaniem klientowi nie? 2 tygodnie robili zdjęcia a nie ma ani jednego które by mnie ruszyło nie wiem czy dla nich "obrobienie" to pobawienie się kontrastem? dla mnie te zdjęcia są takie "zwyczajne" takie to ja sobie mogłam komórką popstrykać zła jestem kurna i jednocześnie zbyt grzeczna żeby im powiedzieć co o tym myślę koleżance zrobili takie ładne foty, a u nas.......
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jogurt blance podawałam ok 10 .miesiąca i teraz też tak będę. Lene obudziła kupa i po spaniu :/ |
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Pierożkowa - najgorzej że takie chwile jak ślub czy chrzciny więcej się nie powtorza.. Ja nie mam prawie wcale zdjęć.. Dzieciaki marudzily, ja się stresowalam i tyle było. I też mi szkoda..
D. obudzila się o 5 i jeść nie, leżeć nie, dałam ja tż żeby lulal to w taką historie wpadła.. Nakarmilam i lulaja sie a ja szykuje do śniadania już coś... Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#515 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Łooooo Kurdee 7 stow a ja dwóch żydzilam i sie jeszcze na 150 targowalam ale zdjęcia masz ładne te co wstawiłas ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Indu golden rose ma jakies nowe lakiery niby zelowe czy hybrydowe bez lamp itp i wibo tez. Zerknij na instagram golden rose a te od wibo sa w szafie w rossmanie.
Ja jogurty jak juz skazy nie bedzie bede dawac naturalne z zblendowanymi owocami. Pierog ja bym im powiedziala ale ja to ja :P |
|
|
|
#519 | |
|
celebriti
|
Pietog dzięki
![]() Masija moja od ok 1,5 miesiąca zaczęła w końcu spadać z 75 na 50 centyl a wciągnęła 210 trzy razy plus owoce i obiad Czasem w nocy jeszcze 180 Nie moge gad mniej bo sie drze mogłaby i wiecej pewnie ... Ja bym to olała wg jakiej normy oni tak mówią ? Skoro nawet nie pytają co i ule je !!! ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Monika amarantus to nie pozniej ? Pytam bo tak czytałam a w sumie to wartościowe kest .
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Ej Pierog zobaczylam teraz te fotki ja sie nie znam,ale ja komorka takich bym nie zrobila. Sa ladne. W tym wypadku powiedzialabym ze sa poprostu malo dopracowane.
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak kocham to moje dzie to tak dzis ja chyba po☠☠☠alo
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Barbaritka współczuję ospy oby jak najszybciej przeszło.
Ostatnio jest promocja na hipp w biedronce a przynajmniej herbatki niby cena jest 5.60 a na kasie wchodzi 4zl i jeszcze słoiczki owoce i zboża są po 2.75 z jabłkiem a z gruszką 3 z hakiem |
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Barbaritka- Zdrowka dla malutkiej!
MasijA - u nas Mala potrafi zjesc co 4-5 h po 210 ml mleka a do tego jeszcze owoce I warzywa I zupke tez.. Ostatnio je mniej cos lyzeczka.. Wczoraj byli u nas goscie. Moja chrzesnica wazy 10kg. Za chwile konczy 3 latka. Tylko ze u nich cala troika jest drobniutka patrzylAm tak na moja chrzesnice I na Lilly to niewielka roznica W ogole co moge kupic dla 3 latka na urodziny? Mala jest fanka peppy I frozen .. Kaja brawo za wyjscie. Wczoraj postawilam miseczke z platkami na lozku to Mala sie przeczolgala do miseczki.. ![]() Pierog- zdjecia sa ladne, ale wlasnie bez takiego WOW.. MoZe napisz do nich mailA, z tym co napisalas na watku? Cos jeszcze mialAm napisac.. Nie pamietam Dzien dobry! ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Wspolczuje... Moja od tygodnia spi z nami w lozku. Pospi w lozeczku ze 2-3 h a pozniej wierci sie I zaczyna plakac..
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Barbaritka współczuję choroby oby Mała łagodnie przeszła!
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dzis spalam z moja w lozku ale wcale lepiej nie spala
Sylwusia nie wiem jakie tam sa u was zabawki. Moze puzzle frozen, kolorowanki z peppa. Jest mnostwo zabaqek z tymi bajkami |
|
|
|
#527 | |||
|
celebriti
|
Cytat:
Cytat:
Moja nie tknie nic ze słoika ![]() A przydałoby sie czasem
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Też się obawiam tego, bo rusza ciągle coś przy uchu. Ale niby ucho boli bardzo. A to raz boli raz nie. Idziemy.do.lekarza, mam po 12 dzwonic.
|
|
|
|
#529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo jak nie wy to kto ![]() Cytat:
kubi tez bardzo warzywka z kurczakiem ![]() Dziewczyny czy ktoras z wad wybiera sie moze z dzieci teraz na wakacje?? My mamy w planach i organizacja tego z malym dzieckiem troche mnie przeraza a moze zwyczasjnie jak to jacza bardzo przezywam
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#532 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy tylko ja jestem tutaj prawdziwie,uczciwie,cudow nie wierząca?!![]() ![]() ech, same grzesznice tutaj ![]() ![]() hehe a ja na to ![]() Nie no wiesz to jest tak, że zawsze chcieliśmy małą różnicę wieku między dziećmi. No ale nasze wyobrażenia mocno się zmieniły przy Małej Jak tak myślimy to za i przeciw jest tyle samo ![]() Na pewno za jest to, że mała różnica wieku, to, że od razu, brzydko mówiąc 'jednym ciągiem odbębnilibyśmy' wychowanie a nie, że wyszliśmy z jednych pieluch a po paru latach pakujemy się w kolejne Ja bym nie traciła tylu lat jeśli chodzi o pójście do pracy. Bo nie widzę tego, że za rok idę pracować, jakoś się ustabilizujemy a tutaj za 2-3 lata kolejne dziecko i co? Macierzyński, szukanie pracy od nowa i kolejne lata 'stracone' .Znowu na przeciw jest nasz psychika NIe wiem czy po Elvisie jesteśmy już teraz gotowi; strach, że kolejne dziecko będzie miało takie same problemy itp.itp. Do tego nie wiadomo jak z tż pracą, jak z przeprowadzką, jak zniosę ciążę bo pierwsza była kiepska, itp. itd.Nie wiem czy ja dam radę. Jak to będzie między nami-kolejna, już większa próba dla naszego związku ![]() Ale co mnie dziwi, i tutaj muszę przyznać rację dziewczynom (mehja, Monia ) że mam z tyłiu głowy takie myślenie o kolejnym bobasie![]() Cytat:
![]() Zdjęcia moim zdaniem są fajne ale to Wam się mają podobać ![]() hehe i co? Robicie? ![]() Cytat:
Wiesz, oni ją widzą i chyba tylko tyle, według tego...:/ Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym kupiła pościel albo sukienkę z frozen ![]() Cytat:
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
A daleko macie? My tez nad morze i najbardziej dluga trasa mnie przeraza
bo kupic to zawsze wszystko mozna na miejscu. Moj tz twierdzi, ze to jeszcze tyle czasu, ze nie ma co panikowac ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- O jakim kraju myslicie??
|
|
#534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#535 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie nie powtórzą sie Cytat:
No 7 stówek to trochę przegielam no ale w sumie to nie 450 + 50 za dojazd + 50 opłata świąteczna + 60 za materiał surowy no to 610 Niestety warszawskie ceny a najgorsze zd mamy dwie przyjaciółki ktore zawsze nam robią tego typu sesje tez profesjonalne forografki no ale teraz ze względu na termin nie mogły to w końcu Boże narodzenie a one maja rodziny Cytat:
Ja dam do oceny wlasnie Izie zeby wytknęła wszystkie techniczne błędy i wysmaruje im takiego maila ze kapcie spadną nie popuszczę... Cytat:
Jest kilka ładnych ujęć... Ale co to jest kilka ujęć na 500 zjdjec... Wrzucę Wam moze potem te wszystkie 50 co wybraliśmy do obróbki moze przesadzam? Cytat:
No wlasnie brakuje mi tego WOW Cytat:
My przyjmujemy księdza tez Leze na Kuchnie spotkań z innymi mamuskami będę patrzeć na BLW wrzucę wam zaraz na fejsa resztę tych zdjec wiec sorry za spam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||||||
|
|
|
#536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2016-01-11 o 10:28 |
||
|
|
|
#537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Masija gdyby nie to, że mam nadal problemy ze zdrowiem oraz kwestia finansowa, to chciałabym końcem roku starać się o drugie dziecko. Tym bardziej że wszystkie sprzęty są i nie trzeba kupować. Ubranka też są, ew by się dziewczęce dokupilo. No niestety u nas nie da rady
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Te fotki nie są tak złe, jak myślałam czytając twój post. Są niektóre ujęcia, których bym nie zrobiła, ale ja nie jestem fotografem, więc też ciężko oceniać. jest sporo ładnych do albumu, więc moim zdaniem jest ok. |
|
|
|
|
#539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy lepiej jechac za dnia czy przez noc? Pewnie to pytania troche na wyrost bo w sierpniu pewnie zachowanie dziecka moze byc zmienione maksymalnie.
|
|
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejoo
![]() Mała właśnie usypia na drzemke, jak dobrze 👍 Pierog jak masz wątpliwości co do fotek to pisz im śmiało, w końcu płacisz za to więc masz prawo wymagać. Mi się w sumie podobają, ładnie wszyscy wygladaliscie ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
My byśmy chcieli w tym roku za granicę polecieć, ale to jeszcze zobaczymy. Chcemy ślub w tym roku i działkę pod dom kupić także plany o wakacjach mogą zejść na dalszy plan... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

więc się nie wypowiem, ale powiem tyle, że jak Julek miał 6 tygodni to też nam bredziła lekarka że za dużo przybiera, będzie otyły i mam go wodą oszukiwać 
Zabieram się ostro za ustabilizowanie jego rozszerzania, przyzwyczajam go że na śniadanie kaszka na wodzie z owocem i po południu obiadek

a ja dwóch żydzilam i sie jeszcze na 150 targowalam
ale zdjęcia masz ładne te co wstawiłas 

oby Mała łagodnie przeszła!
06.09.2014 
bo kupic to zawsze wszystko mozna na miejscu. Moj tz twierdzi, ze to jeszcze tyle czasu, ze nie ma co panikowac
rosi: