|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Kruszynka kochana ja trzymam za Was prze prze prze ogromne kciuki. Oby tym razem Wam się udało i skończyło szczęśliwym rozwiązaniem
:cmok :Ja bym też chyba nie doszukiwala się niewiadomo jakich przyczyn. Zrobiła tylko podstawowe badania.
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2016-01-11 o 10:46 |
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Kruszynka - ja bym zbadała, ale nie czekałabym już
|
|
|
|
#4865 |
|
Wtajemniczenie
|
Kruszynka, ja bym nie czekala!
bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie *
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
![]() Czarnula dobrze, że już po wszystkim. Niczym się nie przejmuj ciesz się małą i odpoczywaj. Czekamy na zdjęcia. |
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Kruszynka po pierwsze to mocne
. Co do Twojego pytania to ja bym zaczela strania, a rownolegle badania dla spokojnosci zrobila. Jakie generalnie chce Ci zlecic?Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Kruszynka jeżeli czujecie się już gotowi, to ja bym już nie czekała. Trzymam kciuki za was.
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka - twój mały w ogóle nie wygląda na wcześniaka!
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Dobra.. największy ból za mną.. Zapłaciłam studia i rachunki Auć.. boli
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro w ddtvn Zawitkowski bedzie, a oprocz tego w gazecie "wybiorczej" jutro dodatek odnosnie becikowego, 500zl na kolejne dziecko
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż był z nami na sali pooperacyjnej. Wtedy nam też Polcie przynieśli
Nie kangurowal, po CC dziecko tu idzie pod ciepelko posiedzieć. Powiem szczerze że przed porodem nie sprawdziłam tego. Na razie jestem sama, bo pojechał się chwilę przespać, bo całą noc nie spaliśmy i przyjedzie później ![]() Zdjęcie wam wrzucę później, bo ja to średnio umiem teraz jak mi mała przystawiaja, mąż zrobił zaraz po, ale no ma je u siebie w tel ![]() Kruszynka powodzenia! ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Przy okazji chce mi się ogromnie spać, ale zasnąć nie umiem
|
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nursing. Wszyscy to mówią gratulacje! Zachowanie lekarza odnośnie CC - masakra.. A jak się czujesz? Karen, nie dziwię się, że masz żal. O ile rozwarcie mogło się zrobić, pępowiną mógł się owinąć w drodze do szpitala, to stan wód - nie zbadał tego? Ech.. Kruszynko - ja bym robiła badania i jednocześnie się starała Ja właśnie szamię śniadanko, pranie wstawione, chata ogarnięta. Muszę w piecu napalić. Na obiad mam z wczoraj nóżki upieczone, więc tylko zrobię surówkę i obiorę ziemniaki. Popołudniu ma przyjść położna, jak pójdzie, to skoczymy chyba na spacer ![]() Mały jest trochę marudą, chusto przybywaj! |
|
|
|
|
#4873 |
|
Zadomowienie
|
Czarna gratulacje jaka duza Pola
Kruszynka ja bym sprawdzila ![]() Czytam o waszych problemach z kp wiem co czujecie ja przechodzilam przez to teraz jest lepiej po tygodniu meczarni i niespania. Wspolczuje ze.wasze malenstwa nie daja spac, wiadomo potrzebuja bliskosci a tu nam spac nie daja... mojemu cyc tylko potrzebny aby sie zapchac. Dziekuje bogu ze on taki spokojny. Wydaje mi sie ze wasze dzieci potrzebuja czasu bedzie dobrze,najwazniejsze sie nie dolowac i nie plakac zacisnac zeby, to minie Ja dzis pierwszy dzien sama po tygodniu z mezem. Zostalo nam urlop ojcowski kiedys wykorzystamy ![]() Jedyne co mi dokucza to bol rwy i przepelnione cyce Pameli... ehh |
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka i te jego miny
Lune - ja też chcę taki spokojny egzemplarz
|
|
|
|
#4875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kiedy pionizuja?Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
Dziękujemy
Kamilka powodzenia Kruszynka kciuki ![]() a my uciekamy sie szykowac na wizyte o 13 wyjazd ![]() ![]() wszystkiego dobrego do przeczytania |
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, uczucie niemoznosci zasniecia ze zmeczenia i emocji jest straszne ale probuj zeby szybciej sie regenerowac
![]() Dotka, lada chwila i nic nie bedzie stalo na przeszkodzie zeby starac sie o kolejne :P:P Lune, mam nadzieje, ze w tym samym miejscu zamawialysmy spokojne egzemplarze dzieci ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Russian, daj znac co i jak ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
Casaa okaże sie pewnie do jutra... Oby... A my nadal czekamy...
Czarnula śmiech, kichanie i kaszel to teraz wyzwanie... Dobrze ze masz to juz za sobą... Kruszynka ja bym juz działała... A badanie- ja bym chyba skorzystała i zrobiła. Zaszkodzić nie zaszkodzi... A to 500 to nie jest narazie głośny plan tylko? To chyba jeszcze nie przeszło? Choć ja w tym szpitalu poza wiadomościami ze świata jestem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4881 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz...
Witam się w 39 tygodniu
mała się wczoraj rozruszała, stwierdzam, że wolała jajecznicę niż słodkie rzeczy ![]() Czarnula, i gratuluję małej Polusi w końcu dziewczynki ruszają
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa - ja jeszcze 12
matko wielkie odliczanie Najlepsze jak byłam na zajęciach w sobotę i miałyśmy rano z takim młodym gościem, z którym jest kolokwium w sobotę. I dziewczyny ustalały termin 0 egzaminu i mówię do nich, żeby ustaliły na 23 może zdążę przed porodem. Gość tak nas słucha i pyta kiedy termin. Ja mówię, że no 23. A ten przecież to za 2 tygodnie! Ja na to, że wiem i mam zamiar zdać tą sesję haha On siedzi i myśli i tekst "to może kolokwium przyspieszymy?" Patrzył na mnie jak na wariatkę - chyba boi się, żebym mu nie urodziła na zajęciach ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- A widzisz niezdara - w gusty dzieciaczków nie trafisz
|
|
|
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
Magda przestraszyłas faceta...
![]() A my nadal czekamy.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4884 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, oby sie udalo wyjsc.... Czekacie jeszcze na czczo na badanie?
Magda widzisz to jest facet, "tik-taki" mu ruszyly i wykazal sie pomyslem, a ze stara baba bys tak nie miala :P pewnie z porodowki pisalabys kolokwium Niezdara, gratki tygodnia dobrze, ze Mloda sie rozbujala ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4886 |
|
Zadomowienie
|
Kolinek śpi i slysze ze robi kupe a mi z cyckow leci, przykladam mrozonki
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Small nic sie nie boj kazda z nas przez to przechodzi ale jesteśmy silne babki!
Nebula widzialam ze Ciebie tez do szpitala polozyli ale skoro wychodzisz to znaczy ze wszystko ok! Magda fajnie ze kącik małego ogarniety ![]() U nas tez sprawy pokojowe ruszyły z kopyta - Tż dostal turbo i pokoik juz wymalowany w pasy podobno jest śliczny. Wymalowal tez komode dzis przychodza moi rodzice pomoc sprzatac i składac łóżeczko, przewijak itd. Tż lata po mieście za czapeczka, pampkami, mega jest zaangażowany i pomocny ![]() Kamilka kciuki za Was! Co do rozwarcia pewnie ono moglo postepowac z dwoch do 4 cm w trzy godziny to pewnie możliwe. Ale wody? ? Nic mi nie odplynelo ani kropla po prostu jego duży błąd w pomiarze... casaa a skad zamawialas ze tyle czekasz? Bo ja od 30.12. Nie mam paczki od mamo-tato dziś dzwonilam i niby kurier w drodze mam nadzieje bo to rozek, kocyk, ochraniacz a trzeba je jeszcze wyprać... I w woombie chyba tez zainwestuje bo Maly w szpitalu lezy ciasno owiniety i zadowolony baaaardzo ![]() Pietrusiowata powodzenia na koledzie! My mamy w środę a jutro wypis haha ale sie ksiazulek wstrzelił ![]() Czarna ale glupie gadanie :/ najważniejsze ze cc zrobil i obylo sie bez ewentualnych komplikacji! Przybijam smutna piatke zgieta w pol z piekaca i ciagnaca rana grr a dzis mnie ns kaszel wzięło jak się herbata zakrztusilam o Jezusie. ..Kruszynka przede wszystkim wielkie kciuki za starania! Co do sprawdzania Wszystkiego to ja bym pewnie przebadala się dokładnie ale też bez paranoi te podstawowe badania Dziewczyny co do kp - jak wybudzac tego śpiocha? Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Karen, zamawialam z allegro uzytkownik AlaiAs czy cos takiego... Zaraz bede dzwonic bo to jakies jaja sa.... Tyle czasu, a dokladnie jak piszesz to trzeba poprac :-/ mam nadzieje, ze moj tez bedzie lubil ciasnote woombie
Super, ze pokoik bedzie gotowy na Wasze wyjscie Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2016-01-11 o 12:17 |
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka rana boli. Póki się nie ruszam to jest teraz w miarę, leki działają. Ale każdy ruch to na razie hardcore
![]() Kasia być może dziś wieczorem, ale prawdopodobnie jutro rano dopiero. Tak mi położna chwile temu powiedziała. Russiandoll powodzenia! Niezdara gratki! Mojakaren ojej, to współczuję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

: byłam u gina, wszystko ze mną dobrze więc na co mam czekać ? dał mi skierowanie na jakieś badania żeby sprawdzić, czy aby na pewno Adaś zmarł tylko z powodu tego węzła prawdziwego czy może były jeszcze jakieś inne powody, ale ja tak sobie czasem myślę: no niby fakt, lepiej wszystko dokładnie sprawdzić, ale z drugiej strony po co wyszukiwać czegoś na siłę ?? Jeszcze gdyby każdy lekarz mówił tak samo... a tu każdy ma swoją teorię i bądź tu człowieku mądry

Tż znowu dorwało
:cmok :
*

Auć.. boli