|
|
#4921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
Misia- dobrze, że się odezwałaś
![]() Już zostało nam bliżej niż dalej, więc pewnie różne nieoczekiwane rzeczy będą nam się przytrafiać. Fajnie, że lekarka Cię zbadała i odpoczywaj w domu. Może Twój lekarz powie Ci coś więcej. Ja teraz będę zamawiać akcesoria higieniczne na gemini. Pewnie mi trochę czasu i pieniędzy zejdzie, no ale co tam Jak trzeba to trzeba.
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zadomowienie
|
Jednak wizytę w poradni w Krakowie mam 19 stycznia, gdyby coś działo się wcześniej mam jechać na IP tam
![]() Zapomniałam napisać, że Liwia waży już ponad 2kg! Klucha nabiera masy, że aż strach ![]() Misia dobrze, że pojechałaś.. I dobrze, że nie jest źle ![]() Idę od razu dzisiaj pazury ściągnąć :P
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
też właśnie czekam na przesyłkę od nich, idzie już 4dni
![]() Polly ja też się pakuje w torbę sportową ![]() fjolek ja oczy i pępek będę przemywała jałowymi gazikami. Misia dobrze, że pojechałaś. Te bóle pewnie nic przyjemnego
|
|
#4925 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam 55 km także chyba tyle co wy...
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
Cos sie ze mna dzieje bo mam smak na zupke chinska:-( ale narazie sobie odmawiam
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie by było.
![]() Piona. ![]() Fasolka, jak się nazywa ta książka dzieciowa, co ostatnio kupiłaś?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zamawiałam z matrasu z odbiorem w księgarni.
|
|
|
#4929 |
|
Konto usunięte
|
właśnie wciągnełam całą czekoladę i w dupsko idzie
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Uff zdążylam na stary wątek
![]() Wybrałam się do sklepu i zanim doszłam wygladałam jak bałwan wracając tż mnie zgarnął po drodze bo wracał z pracy i z siłowni. Przeszłam z 4km po tym śniegu i już dookoła bożenki boli i plecy więc leżę i jem owsiankę.Musiałam przełożyć środowa wizytę u tego nowego prywatnego gina bo chciałam iśc z tż, a on o 14 wyjeżdża do lublina na badania, zostaje na noc. Na pocieszenie mam poranne usg 3 trymestru u swojego ciula na nfz ![]() Idę Was nadrabiać! |
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie to zawijanie co Wam wkleiłam wczoraj to z tej książki, pokazane było też jak kąpać, jak odbić dziecko, itp. Mam z biblioteki, ale chyba sobie zamówię pierwszy rok życia dziecka też czeka w kolejce na przeczytanie. Jeśli też mi się spodoba to zamówię obie, a co!
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisała mi babka odnośnie mojej wypłaty. Wielkie G się dowiedziałam. Poprosiłam ją o pasek płacowy za grudzień, to ta mi wysłała za listopad.
|
|
|
#4933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "W oczekiwaniu na dziecko" i też bardzo fajnie się czyta dużo informacji.. tydzień po tygodniu dziecka i matki, choroby które mogą pojawić się w ciąży, opis porodu fajna
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic z tego nie rozumiem.
|
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też nie wiem. Dostałam o kilka stów za mało. Wydaje mi się, że może rypnęła się i policzyła mi l4 jako 80%...
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle wpienia mnie księgowa, już prawie 2 miesiące jej się nie chce wysłać mojego wniosku za szpital, a już bym miała kasę dawno i kartę apteczną i nie musiałabym w gemini wydawać 300 zł, ale ileż można czekać ej, coś monikmi zamilkła
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misia dobrze, że pojechałaś |
|
|
|
|
#4938 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tylko zastanawiam sie kto w naszym domu bedzie miał wiecej zabawek, Tośka czy kot Cytat:
trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Torba na siłownię odpada bo jest cały czas w użyciu. Walizki mamy dość spore. Trochę lipa z takimi jechać ![]() Muszę zapytać co muszę mieć, ale podejrzewam że skoro rodze w prywatnej klinice to nie bedę musiała ciągać miliona rzeczy tylko mi to zapewnią ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Misia ciesze się ze jednak wszystko w porządku. Dobrze ze możesz odpoczywać wiec lez grzecznie. A ja znów zjadłam w macu właśnie. Ale od rana nic nie jadłam! Czasu brak. A tu jednak najszybciej. Pytam panią co mają z mięsa w jednym kawałku a nie mielonki to ta zdębiala i mi nuggetsy proponuje... boszsz.. nie wiem pytania nie zrozumiała czy co? W końcu po wielu propozycjach sama zapytałam o skrzydelka to ja olsnilo ze mają. Jedyna rzecz w macu nie mielona! Ręce opadają. Nie mogę tu przychodzić bo się denerwuje. Dobra wracam do domu ogarniać poweekendowy syf. |
|||
|
|
|
#4940 |
|
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
Właśnie siadłam żeby Was nadrabiać, ale będzie ciężko więc wybaczcie że nie odniosę się do wszystkich kwestii dobrze że chociaż załapałam się na stary wątek. Dziękuję za przygarnięcie mnie do klubu, muszę tylko ogarnąć jak to wszystko funkcjonuje, ale i tak miło U mnie weekend ch..owy. Tż tak mi na nerwy działa że cudem jeszcze nie udusiłam poduszką tego Debila. Myśli ostatnią nie tą główką co trzeba... Mieliśmy ciągle gości, co jeszcze bardziej mnie wkurzało bo wszystkim trzeba było usługiwać. A i z samopoczuciem średnio, kłuje mnie w bożenie i po rozmowie telefoicznej z ginem muszę więcej leżeć (chociaż nie wiem czy jeszcze więcej się da) no i poduszka pod tyłek, nabawiłam się żylaków sromu ![]() Z dobrych wiadomości to dostałam meila że "mój" expander już do mnie jedzie, chociaż tyle ![]() Słoneczko super że już puszczają Cię do domku, już się tyle wyleżałaś. Po cichu zazdroszczę takiej wagi Liwki, też mi się marzy już 2 kg u mojego Kluska ![]() Misia odpoczywaj dużo, dobrze że zaragowaliście na te bóle bo teraz już nie ma żartów. Kciuki za wszystkie wizyty Dziewczyny!
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2016-01-11 o 13:11 |
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
sloneczko ciesze sie ze idziesz do domku
![]() dziewczyny drugi dzien z rzędu mam na piżamie plame przy sutku, prawym. Wcale nie mała... to siara chyba co? |
|
|
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdka a jaki masz budżet? Nowy uzywany? Nic z wymienionych na wątku u nas nie wpadlo Ci w oko?
Gosiaczek kilka miesięcy temu kupiłam zupkę chińską ale kazalam mężowi zjeść nie chciałam tego syfu w siebie pakować bo nie jem za zdrowo na codzien |
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno kręcą. Jeszcze jak jej napisałam, że chodziło mi o kwit za grudzień, a nie listopad, to napisała, że oczywiście mój kwit za grudzień też ma i czy też go wysłać mejlem. Już chciałam napisać "nie, kurva! Gołębiem!"
|
|
#4944 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakra polly z ta wyplata.. Przeciez jak jesteś juz chwile na zwolnieniu to mogli dawać tak jak do tej pory a nie cos kombinują zmieniają..
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwię Ci się, Twoja wypłata i jeszcze się musisz o nią prosić. Jakaś niezbyt rozgarnięta ta księgowa
|
|
|
|
#4946 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polly kreca no.. skoro ksiegowa albo kobitka od wypłat zwał jak jak zwał.. NIE WIE co z twoim wynagrodzeniem... no jak nie ona to kto ma wiedziec ?? ja od poczatku l4 nie widialam swojego paska.. wyplata jest ok to sie nie upominam no ale jak zawoze too l4 to mogliby mi dac ten pasek. |
|
|
|
|
#4948 |
|
Wtajemniczenie
|
Ręce mi opadły cycki i wszystko, panienka na grupie facebookowej dodala zdjęcie chipsów czy chrupek z biedronki i pyta w której biedronce sa jeszcze takie bo jej syn sie nimi zajada dodala ze musza byc solone i ze dziecko ma roczek!!! No szok te matki sa niepoważne dawać sie zajadać rocznemu dziecku takim syfem..
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zadomowienie
|
Monikmi zaczęłam się też zastanawiać gdzie się zapodziałaś
![]() żylakami się nie przejmuj, przejdzie po ciąży, teraz to wysiłek jest dla organizmu tyle krwi pompować. Mnie z kolei kłuje w tyłku, tez nie wiem czy żylaków się tam nie nabawiłam ![]() Dobra wiadomość z wózkiem Cytat:
ja myślę, że to się wyjaśni
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2016-01-11 o 13:25 |
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio nimi jeździłam, wydają się fajne.Niech mi babsztyl wyśle ten kwitek.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

Jak trzeba to trzeba.

więc leżę i jem owsiankę.
nic z tego nie rozumiem.
za wszystkie wizyty Dziewczyny!