|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
hej mam 2 techniczne pytania:
1- od jakiegos czasu nei ogarniam fb- prawie o niczym nie jestem powiadamiana - ktos wie o co kaman?2. jakie są wspolczesne metody słuchania muzyki? bo podobno nie słucha sie juz z płyt, to skąd?-i nie chdzi mi o mp3 tylko formaty bezstratne
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3843 |
|
To ja :)
|
Trzy, trzy godziny przerwy miałam. I znów imadło się zaciska.
To dobranoc się z Państwem...
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
David Bowie zmarł
![]() http://gwiazdy.wp.pl/artykul/5949425...vid-bowie.html
|
#3845 | |||
|
Panaroja
|
spod syfozy zaokiennej
![]() Cytat:
jak żal nie obejrzeć, to "Pół żartem pół serio", "Dyliżans" i "Żądło" . Cytat:
Cytat:
![]() Niektórzy narzekanie czynią sensem życia ogółem jest równowaga - latem połowa Baru narzekała na upały , teraz druga połowa narzeka na zimno , czyli równowaga w naturze zachowana
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3846 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Znad chlapy i ogólnego paskudztwa. I tak, możecie mnie krytykować ile wlazło - taka pogoda mi się nie podoba
|
|
#3847 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad szoku kulturowego, że didy teraz lepią Olafa a nie bałwana
![]() Ogłoszenie parafialne n/t Clare Blanc: zniżkę urodzinową dają jeśli się zagada po dniu urodzin na maila/FB że "hej, nie doszło". Podobno to błąd na stronie, nie rozsyła kodów automatycznie czy tam nie dochodzi do nich informacja, że ktoś zasubskrybował. Ile ta zniżka wynosi to w sumie nadal nie wiem. Ad serum rozjaśniającego Bielendy - robi nic, strata kasy. Teraz kupiłam sobie ich mezo krem, ten zielony. Na efekty nie liczę bo cera nadal dobra, niech ją po prostu utrzyma. |
|
|
|
#3848 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Kurka a mnie Bielenda szkodzi Śmierdzi, to raz, ale i podrażnia. Mam skórę po nim jak pisała Karkki - coś na kształt liszaja Początkowo nawet wygładzał i minimalizował pory, ale to było takie trochę hmmm powierzchowne? Wrażenie jakby maseczka z żelatyny. Skóra nie była lepsza długoterminowo. No ale ja mam problematyczną i wrażliwą cerę, więc pewnie coś w składzie, w formule mi szkodzi.
|
|
|
|
|
#3850 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mnie Bielenda słuzy, konkretnie toniki zielone i rozowe, mezoserum zielone i kwas migdałowy zielony na noc.
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3852 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3853 |
|
Nindżopesz
|
Ja jednak postanowiłam walnąć z grubej rury i kupiłam najbardziej polecaną Neostratę. Tylko nadal czekam aż przyślą.
|
|
|
|
#3854 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Zielony tonik i serum b.lubię, i kolagenową serię 40+ (z której krem pod oczy też wycofali )A przed chwilą mój nałóg się odezwał i kliknęłam na Allegro książkę ![]() Jestem w połowie II tomu z trzech, trzeciego żadna biblioteka jeszcze nie kupiła* to stwierdziłam, ze ja kupię, przeczytam i oddam do naszej, będą mieli komplet.... *Znaczy, warszawska kupiła, nawet koło mnie mają - ale oczywiście, zamiast sprawdzić najpierw to najpierw kliknęłam
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-01-11 o 12:48 Powód: jak się człowiek spieszy... :D |
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Za to Majuta mnei tym rozjasniajacym Erisem zaintresowala i chyba na dzien kupie sobie,a co
|
|
#3857 |
|
Nindżopesz
|
Ja mam plamy hormonalne a nie potrądzikowe, oby zadziałała. O skutkach nie słyszałam, czytałam tylko opinie na KWC. Zaraz pogogluję ale i tak już za późno.
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez hormonalne, tzw. ostuda
Co oznacza przymus filtrowana twarzy, żeby nie wróciły
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad przyjarania gęby kwasem
Cytat:
Co do promocji to korzystam , Znajomi przesyłają mi kupony do wydrukowania . F traktuję jako rozrywkę Smieszne memy , filmiki, moje strony typu " filmy które ryją banię zbyt mocno" , dostarczają mi pozytywnej odskoczni od szarugi Do tego myślę że mogę powiedzieć iż dzięki F pojechałam do Hiszpanii bo mnie rodzina przycisnęła a wcześniej jak pisaliśmy listy to nie udało im się Jestem teraz na kursie też dzięki F bo koleżanka podesłała mi info że jest nabór Podsumowanie jak wygląda Twój F zależy od Ciebie i ludków którzy go z tobą tworzą
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a intymność była taka, że się w nocy wokalnie rozszalałam, a rano się okazało, że ktoś tam poza nami mieszka ![]() Cytat:
Rejcz - rakotwórczy hydrochinon, ale on już chyba całkowicie wycofany w ue ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=58 ja gotowców nie kupuję, wole się przypalać własnymi mieszankami piszcie co chcecie, ale dziś fb pomógł mi odzyskać telefon ![]() piszę sobie rano z teżem na messengerze, a tu z mojego konta samo się pisze, że znalazłam telefon i chcę go oddać. ja od razu się połapałam, że wypadł mi w nocy jak wysiadałam z taksówki pod domem (nie zdążyłam zauważyć, że go zgubiłam ), a teżu odpisuje znalazcy jak mi. próbowałam mu tłumaczyć, że to mój znaleziono, a ten się pyta co piłam na śniadanie
|
||
|
|
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mnie słucha się ze wszystkiego... ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
No i super! Podobnie było ze mną jak napisałam o tym że mój Tata potrzebuje operacji a terminu niet , zaraz był odzew
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).I jak to się z płyt nie słucha? ![]() Współczesne metody słuchania muzy, Polly rozwaliłaś mnie ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2016-01-11 o 13:58 |
||
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dokładnie sporo wydarzeń i okazji by mnie ominęło gdybym nie korzystała na nocy w instytucie informacje o niektórych konkursach były zamieszczane tylko na fb, od razu wiedziałyśmy w którym namiocie się zgłosić po mapkę zaraz po wejściu. zamiast latać po wszystkich stronach i portalach mam w jednym miejscu kanał informacyjny i wybieram co mnie interesuje. wkurzają mnie tylko żebrolajki, kliknij, polub, dodaj... ktoś ma mnie w d... cały rok albo pięć, a jak sam potrzebuje, to spamuje u mnie działa wzajemność i takie osoby z przyjemnością wspieram 3. ad sinupret muzycznych źródeł na przestrzeni lat http://s.mlkshk-cdn.com/r/1766K |
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że sobie ustawiasz co i od kogo chcesz widzieć Dla mnie zaleta jest to, ze mam wszystko w 1 miejscu: znajomych z wizazu, znajomych z klasy, znajomych innych, moge sobie z nimi pisac w tematycznch grupach i wątkach na każdy temat, polecac sobie ksiązki czy piosenki, a oprócz tego mam powiadomienia o nowych wpisach np. na ulubionych blogach, strony z poradami zawodowymi, wycieczkowymi, nowościami muzycznymi, książkowymi, filmowymi, perfumowymi, strone z powiadomieniami o awariach pkp na mojej trasie (dzieki temu dowiedziałam się o czwartkowej awarii pociągów z fejsa i nie traciłam godzin na sterczenie na stacji tylko od razu poszłam na autobus) itp, nie trzeba trafić czasu na szukanie wszystkiego po kolei z osobna czy włażenie na poszczególne fora po kolei
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3867 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
robię casting na nowy telefon (ale nie spieszy mi się)
jaki to model diabła ma Karkki i Katty? ![]() teżu na japco się upiera, ale jakoś nie przepadłam bawiąc się jego ![]() w dodatku nawigacja w japcu jest chyba sponsorowana przez koncerny paliwowe, bo wywala nam zawsze dłuższe trasy i pokazuje nieistniejące korki żeby więcej spalić objeżdżając ![]() androidowa i w polsce i w uk nie zawiodła. chyba bym obecnego chuopa nie miała gdyby nie fejsik ![]() bo po 2 przypadkowych spotkaniach tam go namierzyłam i zaczęłam czarować
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-11 o 14:51 |
|
|
|
#3869 |
|
Piers do przodu
|
Betty - Monster o taki http://www.mgsm.pl/pl/katalog/pentagram/monsterp4301/ zanabyty po taniości i jestem mega zadowolona, nie do zarżnięcia
![]()
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś jeden koles na szkoleniu mówił, ze zrobiono badania i wyszło, że liczba znajomych na portalach spoełcznościowych, z którymi jestesmy naprawde utrzymywac bieżący kontakt to max 150 osób, przy większej liczbie znajomych to już trudno połapac kto co i gdzie.
By się zgadzało, bo u mnie chyba setka z hakiem i prawie wszyscy dobrze znani. A nie ogarniam, jak mozna kolekjonowac znajmych na setki, jedna znajoma jak ostatnio zrobiła czystki, to wywaliła 150 osób, bo w sumie nie wiedziała, kto to ![]() Cytat:
![]() mój eks tez tam mnie zaczepił
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-11 o 15:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

- ktos wie o co kaman?

Jeśli tylko potrafią zaoferować święty spokój - raz tylko tak trafiłam, potem się dowiedziałam czemu