Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-10, 22:51   #3841
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

hej mam 2 techniczne pytania:

1- od jakiegos czasu nei ogarniam fb- prawie o niczym nie jestem powiadamiana - ktos wie o co kaman?

2. jakie są wspolczesne metody słuchania muzyki? bo podobno nie słucha sie juz z płyt, to skąd?-i nie chdzi mi o mp3 tylko formaty bezstratne
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 00:05   #3842
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Baru, witaj migreno...

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 00:16   #3843
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Trzy, trzy godziny przerwy miałam. I znów imadło się zaciska.
To dobranoc się z Państwem...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 09:16   #3844
Maja102
Zakorzenienie

David Bowie zmarł
http://gwiazdy.wp.pl/artykul/5949425...vid-bowie.html
Stary 2016-01-11, 09:36   #3845
Parabelka
Panaroja

spod syfozy zaokiennej
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no wiadomo, dlatego pytam,bo chce widziec co wg was jest takim folmem...
ale podałas 8 propozycji a nie 3

własnie chcialam nie robic mega luist tylko wyrab 3 takie filmy ktorych wg was zal nie obejrzec
a no bo się rozpędziłam
jak żal nie obejrzeć, to "Pół żartem pół serio", "Dyliżans" i "Żądło" .

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Na rejsie widzisz posty tylko tych ludzi, których sobie sama dodasz do znajomych

A wspolne rozmowy są w grupach i to o wiele więcej niż tu, perfumowe (z osobami z wizażu i baru) tez.
Jakoś to do mnie nie trafia
Cytat:
usypialam młoda i sobie tak myslałam- powidzmy ze umierasz i masz ostatnie 6 godzin ktore Bozia pozwoliła ci wykorzystac na obejrzenie dowolnych folmów-co wybierzesz haha?

to ja bym wybrała:

1. Wszystko jest iluminacja
2. Inland Empire
3. Niebezpieczne związki (ew Dzikosc serca, nie mogę sie zdecydować)

teraz ide poczytac co popisałyscie
A jak ostatnie 6 godzin to muszą być krótsze niż 2 godziny , to zawęża krąg , odpada na przykład "Rękopis znaleziony w Saragossie" i "Przeminęło z wiatrem" ; na ostatnie godziny to bym wybrała "Pół żartem..." "Serenadę w Dolinie Słońca" i coś z duetem Fred Astaire-Ginger Rogers , żeby się w dobry nastrój wprawić . Nie wybierałabym filmów ambitnych , poruszających , dramatycznych itp , po co sobie przed wykitowaniem jeszcze bardziej humor psuć
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Co niektórzy narzekają nawet na to na co mają wpływ
Niektórzy narzekanie czynią sensem życia ogółem jest równowaga - latem połowa Baru narzekała na upały , teraz druga połowa narzeka na zimno , czyli równowaga w naturze zachowana

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 09:48   #3846
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Znad chlapy i ogólnego paskudztwa.
I tak, możecie mnie krytykować ile wlazło - taka pogoda mi się nie podoba
Stary 2016-01-11, 11:38   #3847
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad szoku kulturowego, że didy teraz lepią Olafa a nie bałwana

Ogłoszenie parafialne n/t Clare Blanc: zniżkę urodzinową dają jeśli się zagada po dniu urodzin na maila/FB że "hej, nie doszło". Podobno to błąd na stronie, nie rozsyła kodów automatycznie czy tam nie dochodzi do nich informacja, że ktoś zasubskrybował. Ile ta zniżka wynosi to w sumie nadal nie wiem.

Ad serum rozjaśniającego Bielendy - robi nic, strata kasy. Teraz kupiłam sobie ich mezo krem, ten zielony. Na efekty nie liczę bo cera nadal dobra, niech ją po prostu utrzyma.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 11:40   #3848
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad serum rozjaśniającego Bielendy - robi nic, strata kasy. Teraz kupiłam sobie ich mezo krem, ten zielony. Na efekty nie liczę bo cera nadal dobra, niech ją po prostu utrzyma.
Jednym słowem, dobrze, ze jest to produkt-widmo i stacjonarnie nigdzie go nabyć nie można
Stary 2016-01-11, 11:48   #3849
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ogłoszenie parafialne n/t Clare Blanc: zniżkę urodzinową dają jeśli się zagada po dniu urodzin na maila/FB że "hej, nie doszło". Podobno to błąd na stronie, nie rozsyła kodów automatycznie czy tam nie dochodzi do nich informacja, że ktoś zasubskrybował. Ile ta zniżka wynosi to w sumie nadal nie wiem.

1. czyli tak jak ze Stazją podejrzewałyśmy, to fajnie, że przynajmniej można urwać zniżkę

2. Kurka a mnie Bielenda szkodzi Śmierdzi, to raz, ale i podrażnia. Mam skórę po nim jak pisała Karkki - coś na kształt liszaja Początkowo nawet wygładzał i minimalizował pory, ale to było takie trochę hmmm powierzchowne? Wrażenie jakby maseczka z żelatyny. Skóra nie była lepsza długoterminowo. No ale ja mam problematyczną i wrażliwą cerę, więc pewnie coś w składzie, w formule mi szkodzi.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 11:50   #3850
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Mnie Bielenda słuzy, konkretnie toniki zielone i rozowe, mezoserum zielone i kwas migdałowy zielony na noc.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 12:05   #3851
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
za to seria Pharmaceris Albucin działa, maziam wszystkimi 3 produktami od września i teraz mam już prawie jednolita cerę, nawet bez podkładu ledwie widac przebarwienia
Stary 2016-01-11, 12:06   #3852
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
za to seria Pharmaceris Albucin działa, maziam wszystkimi 3 produktami od września i teraz mam już prawie jednolita cerę, nawet bez podkładu ledwie widac przebarwienia
Ja jestem zadowolona z czerwonego pod oczy

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-01-11, 12:37   #3853
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja jednak postanowiłam walnąć z grubej rury i kupiłam najbardziej polecaną Neostratę. Tylko nadal czekam aż przyślą.
Stary 2016-01-11, 12:40   #3854
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mnie Bielenda słuzy, konkretnie toniki zielone i rozowe, mezoserum zielone i kwas migdałowy zielony na noc.
Jaki to ten kwas migdałowy?
Zielony tonik i serum b.lubię, i kolagenową serię 40+ (z której krem pod oczy też wycofali )

A przed chwilą mój nałóg się odezwał i kliknęłam na Allegro książkę
Jestem w połowie II tomu z trzech, trzeciego żadna biblioteka jeszcze nie kupiła* to stwierdziłam, ze ja kupię, przeczytam i oddam do naszej, będą mieli komplet....

*Znaczy, warszawska kupiła, nawet koło mnie mają - ale oczywiście, zamiast sprawdzić najpierw to najpierw kliknęłam

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2016-01-11 o 12:48 Powód: jak się człowiek spieszy... :D
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 12:44   #3855
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jednak postanowiłam walnąć z grubej rury i kupiłam najbardziej polecaną Neostratę. Tylko nadal czekam aż przyślą.
No ona była najskuteczniejsza na hardkorowe przebarwienia po hardkorowym trądziku, czyli na prawie żadne tym bardziej zadziała. A czytałaś o jakimś tam jej "strasznym" skutku ubocznym? Ja już nie pamiętam o co chodziło, ale Betty o tym kiedyś pisała. Mowa chyba o jakimś składniku? Tylko nie wiem, czy to czasem nie prehistoria, i już wszystko dawno zreformułowane
Stary 2016-01-11, 12:46   #3856
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Jaki to ten kwas migdałowy?
Zielony tonik i serum b.lubię, i kolagenową serię 40+ (z której krem pod oczy też wycofali )

A przed chwilą mój nałóg się odezwał i kliknęłam na Allegro książkę
Dokładnie to jest specjalistyczny krem eksfoliujacy. W skłądzie mam kwas migdałowy, oczywiscie w niskim stezeniu, ale te dostepne w drogeriach nigdy nie beda takie mocne, jak te w gabinetach.

Za to Majuta mnei tym rozjasniajacym Erisem zaintresowala i chyba na dzien kupie sobie,a co

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-01-11, 12:47   #3857
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
No ona była najskuteczniejsza na hardkorowe przebarwienia po hardkorowym trądziku, czyli na prawie żadne tym bardziej zadziała. A czytałaś o jakimś tam jej "strasznym" skutku ubocznym?
Ja mam plamy hormonalne a nie potrądzikowe, oby zadziałała. O skutkach nie słyszałam, czytałam tylko opinie na KWC. Zaraz pogogluję ale i tak już za późno.
Stary 2016-01-11, 12:57   #3858
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam plamy hormonalne a nie potrądzikowe, oby zadziałała. O skutkach nie słyszałam, czytałam tylko opinie na KWC. Zaraz pogogluję ale i tak już za późno.
Oby, skoro komuś z identycznym problemem pomogło, to pewnie Tobie też. Ja tam w Neostratę wierzę
Stary 2016-01-11, 13:11   #3859
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam plamy hormonalne a nie potrądzikowe, oby zadziałała.
u mnie tez hormonalne, tzw. ostuda
Co oznacza przymus filtrowana twarzy, żeby nie wróciły
Stary 2016-01-11, 13:39   #3860
neska951
Zakorzenienie

Joł baru snad przyjarania gęby kwasem

Cytat:

Już abstra_chując (sorry ale i love this ) od Polliastycznej kwestii z fejsem i moich powodów niechęci do posiadania fejsika, to tak całkiem obiektywnie, powiedzcie, nie jest on chaotyczny? Mam na myśli "interfejs" fejsa, wizualny rozkład, no jak to wygląda? Jak jeden wielki kosz na śmieci, ten powiedział, ten polubił, ten pokochał, ten znielubił, ten przesłał dalej, ten nie przesłał dalej - dżiiiiiiis, treść komunikatów jest dłuższa niż samo sedno, sens. Chodzi mi o to, że to nie jest geniusz przejrzystości, klarowności, treściwości. Jest pierdyliard zbędnych info na tzw widoku. Nie podoba mi się ten brak porządku. No nie odpowiada mi. Z taką kasą to powinno wyglądać serio na poziomie. Tzn, ja wiem i rozumiem, na jakiej zasadzie działa fejs, google, to jest włąśnei takie trochi prymitywne ale, nosz kurka nie mogli by wejść na wyższe poziomy i jakoś to sprytnie pochować, poukładać, uporządkować, priorytetami. Wchodzę na taką stronę Murszafa dajmy na to, i jest jeden wielki kolaż. Sedno sprawy jest tak schowane, że na pierwszy plan wyłania się że Zenek lubi a Krycha nie. No niby to był zamysł Fejsa, ale kurcze czasy się zmienili i wszytsko powinno się ulepszać, dostosowywać do potrzeb. Modyfikować na lepsze.
Ja powiem tak , to wszystko zależy od Cebie i Twoich znajomych jak Twój F wyglada. Ja mam w znajomych tylko wyselekcjonowalych ludzi w małej ilości . Tylko dwóch osób nie znam osobiście. Wszyscy mają podobne poczucie humoru, zainteresowania itp. Jak mi się jakaś tematyka postu nie podoba to blokuję i więcej tego nie widzę Co do promocji to korzystam , Znajomi przesyłają mi kupony do wydrukowania . F traktuję jako rozrywkę Smieszne memy , filmiki, moje strony typu " filmy które ryją banię zbyt mocno" , dostarczają mi pozytywnej odskoczni od szarugi Do tego myślę że mogę powiedzieć iż dzięki F pojechałam do Hiszpanii bo mnie rodzina przycisnęła a wcześniej jak pisaliśmy listy to nie udało im się Jestem teraz na kursie też dzięki F bo koleżanka podesłała mi info że jest nabór
Podsumowanie jak wygląda Twój F zależy od Ciebie i ludków którzy go z tobą tworzą
Stary 2016-01-11, 13:42   #3861
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1. Beauty! Jeśli tylko potrafią zaoferować święty spokój - raz tylko tak trafiłam, potem się dowiedziałam czemu że to ponoć ich specjalność była - to rewela.

2. Ni, udało mu się, bo wtłoczyłam za wczasu Rutokal.
1. jesli chodzi o warunki to dużo lepsze niż w capanille, spory pokój, duży prysznic, wszystko w miarę nowe, dostęp do salonu z kominkiem i kuchni, widok na giewont, a na zewnątrz milion gwiazd
a intymność była taka, że się w nocy wokalnie rozszalałam, a rano się okazało, że ktoś tam poza nami mieszka

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Spoo nie ma sprawy tylko może bliżej wiosny - 3 tygodnie na leżakowanie w solance się należy a potem hulaj dusza, piekła nie ma jeszcze tylko się nie naumiałam robić kiełby, reszta jest do ogarnięcia
ja robię tylko fileta z kuraka moczonego w solance i pieczonego w rękawie. do kanapek szkolnych wrzucam, bo didkom smakuje bardziej niż sklepowa wędlina.

Rejcz - rakotwórczy hydrochinon, ale on już chyba całkowicie wycofany w ue
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=58
ja gotowców nie kupuję, wole się przypalać własnymi mieszankami

piszcie co chcecie, ale dziś fb pomógł mi odzyskać telefon
piszę sobie rano z teżem na messengerze, a tu z mojego konta samo się pisze, że znalazłam telefon i chcę go oddać. ja od razu się połapałam, że wypadł mi w nocy jak wysiadałam z taksówki pod domem (nie zdążyłam zauważyć, że go zgubiłam ), a teżu odpisuje znalazcy jak mi. próbowałam mu tłumaczyć, że to mój znaleziono, a ten się pyta co piłam na śniadanie poleciałam odebrać, okazało się, że nauczycielka znalazła rano w śniegu, naładowała, włączyła i zaczął jej chat plumkać, to się włączyła do dyskusji
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 13:53   #3862
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

2. jakie są wspolczesne metody słuchania muzyki? bo podobno nie słucha sie juz z płyt, to skąd?-i nie chdzi mi o mp3 tylko formaty bezstratne
Taaaa jest taki trynd.Fajnie słychać z Flaków lepiej niż z mp3

Ale u mnie słucha się ze wszystkiego...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
piszcie co chcecie, ale dziś fb pomógł mi odzyskać telefon
piszę sobie rano z teżem na messengerze, a tu z mojego konta samo się pisze, że znalazłam telefon i chcę go oddać. ja od razu się połapałam, że wypadł mi w nocy jak wysiadałam z taksówki pod domem (nie zdążyłam zauważyć, że go zgubiłam ), a teżu odpisuje znalazcy jak mi. próbowałam mu tłumaczyć, że to mój znaleziono, a ten się pyta co piłam na śniadanie poleciałam odebrać, okazało się, że nauczycielka znalazła rano w śniegu, naładowała, włączyła i zaczął jej chat plumkać, to się włączyła do dyskusji
No i super! Podobnie było ze mną jak napisałam o tym że mój Tata potrzebuje operacji a terminu niet , zaraz był odzew
Stary 2016-01-11, 13:56   #3863
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz bezstratną to flac lub ape (z internetu ).I jak to się z płyt nie słucha?

Współczesne metody słuchania muzy, Polly rozwaliłaś mnie Nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Niektórzy narzekanie czynią sensem życia

Cytat:
Macham znad szoku kulturowego, że didy teraz lepią Olafa a nie bałwana
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2016-01-11 o 13:58
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 14:04   #3864
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł baru snad przyjarania gęby kwasem

Ja powiem tak , to wszystko zależy od Cebie i Twoich znajomych jak Twój F wyglada. Ja mam w znajomych tylko wyselekcjonowalych ludzi w małej ilości . Tylko dwóch osób nie znam osobiście. Wszyscy mają podobne poczucie humoru, zainteresowania itp. Jak mi się jakaś tematyka postu nie podoba to blokuję i więcej tego nie widzę Co do promocji to korzystam , Znajomi przesyłają mi kupony do wydrukowania . F traktuję jako rozrywkę Smieszne memy , filmiki, moje strony typu " filmy które ryją banię zbyt mocno" , dostarczają mi pozytywnej odskoczni od szarugi Do tego myślę że mogę powiedzieć iż dzięki F pojechałam do Hiszpanii bo mnie rodzina przycisnęła a wcześniej jak pisaliśmy listy to nie udało im się Jestem teraz na kursie też dzięki F bo koleżanka podesłała mi info że jest nabór
Podsumowanie jak wygląda Twój F zależy od Ciebie i ludków którzy go z tobą tworzą
1. czym kwasisz?

2. dokładnie
sporo wydarzeń i okazji by mnie ominęło gdybym nie korzystała
na nocy w instytucie informacje o niektórych konkursach były zamieszczane tylko na fb, od razu wiedziałyśmy w którym namiocie się zgłosić po mapkę zaraz po wejściu.
zamiast latać po wszystkich stronach i portalach mam w jednym miejscu kanał informacyjny i wybieram co mnie interesuje.
wkurzają mnie tylko żebrolajki, kliknij, polub, dodaj... ktoś ma mnie w d... cały rok albo pięć, a jak sam potrzebuje, to spamuje
u mnie działa wzajemność i takie osoby z przyjemnością wspieram

3. ad sinupret muzycznych źródeł na przestrzeni lat
http://s.mlkshk-cdn.com/r/1766K
Stary 2016-01-11, 14:11   #3865
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Zwłaszcza, że sobie ustawiasz co i od kogo chcesz widzieć
Dla mnie zaleta jest to, ze mam wszystko w 1 miejscu: znajomych z wizazu, znajomych z klasy, znajomych innych, moge sobie z nimi pisac w tematycznch grupach i wątkach na każdy temat, polecac sobie ksiązki czy piosenki, a oprócz tego mam powiadomienia o nowych wpisach np. na ulubionych blogach, strony z poradami zawodowymi, wycieczkowymi, nowościami muzycznymi, książkowymi, filmowymi, perfumowymi, strone z powiadomieniami o awariach pkp na mojej trasie (dzieki temu dowiedziałam się o czwartkowej awarii pociągów z fejsa i nie traciłam godzin na sterczenie na stacji tylko od razu poszłam na autobus) itp, nie trzeba trafić czasu na szukanie wszystkiego po kolei z osobna czy włażenie na poszczególne fora po kolei
Stary 2016-01-11, 14:12   #3866
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. czym kwasisz?

2. dokładnie
sporo wydarzeń i okazji by mnie ominęło gdybym nie korzystała
na nocy w instytucie informacje o niektórych konkursach były zamieszczane tylko na fb, od razu wiedziałyśmy w którym namiocie się zgłosić po mapkę zaraz po wejściu.
zamiast latać po wszystkich stronach i portalach mam w jednym miejscu kanał informacyjny i wybieram co mnie interesuje.
wkurzają mnie tylko żebrolajki, kliknij, polub, dodaj... ktoś ma mnie w d... cały rok albo pięć, a jak sam potrzebuje, to spamuje
u mnie działa wzajemność i takie osoby z przyjemnością wspieram

3. ad sinupret muzycznych źródeł na przestrzeni lat
http://s.mlkshk-cdn.com/r/1766K
Mam 50% mlekowy i rozrabiam sobie , jest o wiele bardziej jadowity niż fitomedu
Stary 2016-01-11, 14:47   #3867
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) znajomych z klasy, znajomych innych, moge sobie z nimi pisac w tematycznch grupach i wątkach na każdy temat (...)
mam powiadomienia o nowych wpisach np. na ulubionych blogach
(...)
strony z poradami zawodowymi, wycieczkowymi, nowościami muzycznymi, książkowymi, filmowymi, perfumowymi
No to jasne - ja utrzymuję kontakty tylko z dwójką znajomych (głównie mailowe), śledzę raptem dwa blogi (powiadomienia też mam na maila) a nowości/koncertów/wydarzeń nie śledzę wcale. Więc na dobrą sprawę fejsik nie jest mi potrzebny.
Stary 2016-01-11, 14:48   #3868
Betty83
Zakorzenienie

robię casting na nowy telefon (ale nie spieszy mi się)
jaki to model diabła ma Karkki i Katty?
teżu na japco się upiera, ale jakoś nie przepadłam bawiąc się jego
w dodatku nawigacja w japcu jest chyba sponsorowana przez koncerny paliwowe, bo wywala nam zawsze dłuższe trasy i pokazuje nieistniejące korki żeby więcej spalić objeżdżając
androidowa i w polsce i w uk nie zawiodła.

chyba bym obecnego chuopa nie miała gdyby nie fejsik
bo po 2 przypadkowych spotkaniach tam go namierzyłam i zaczęłam czarować

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-01-11 o 14:51
Stary 2016-01-11, 15:00   #3869
Katty_p13
Piers do przodu

Betty - Monster o taki http://www.mgsm.pl/pl/katalog/pentagram/monsterp4301/ zanabyty po taniości i jestem mega zadowolona, nie do zarżnięcia

snad ogórkowej
Stary 2016-01-11, 15:09   #3870
Maja102
Zakorzenienie

Kiedyś jeden koles na szkoleniu mówił, ze zrobiono badania i wyszło, że liczba znajomych na portalach spoełcznościowych, z którymi jestesmy naprawde utrzymywac bieżący kontakt to max 150 osób, przy większej liczbie znajomych to już trudno połapac kto co i gdzie.
By się zgadzało, bo u mnie chyba setka z hakiem i prawie wszyscy dobrze znani. A nie ogarniam, jak mozna kolekjonowac znajmych na setki, jedna znajoma jak ostatnio zrobiła czystki, to wywaliła 150 osób, bo w sumie nie wiedziała, kto to

Cytat:

chyba bym obecnego chuopa nie miała gdyby nie fejsik
bo po 2 przypadkowych spotkaniach tam go namierzyłam i zaczęłam czarować
dużo par sie przez fejsa poznało
mój eks tez tam mnie zaczepił

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-01-11 o 15:11
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości