|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Cytat:
gdyby naprawdę jej zależało, to pokazywałaby się w maksymalnie nieprzekłamanym świetle. z resztą raz tak zrobiła i wszyscy byli w szoku
|
|
#902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Kasia Opolanka <3 a Frykas jest ultradenerwujący
|
|
|
|
#904 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- No oni też są super ![]() Prawda jest taka, że merytorycznie miecie Magda ze Skutecznie TV i to od lat, ale wiele różnych fajnych kanałów kulinarnych można znaleźć na YT ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
<3 <3 <3 Cole (niesamowicie ogarnął ten aktor, a nie przepadałam za nim wcześniej) <3 <3 <3 ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Noah jest tak rozpisany, że trudno go lubić, niewdzięczna opcja, bo świetnie zagrana postać. |
|||
|
|
|
#906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety Vichy okazał się solidną pomarańczą i choć nie odcinał mi się od skóry inieźle go roztarłam, to kolor jest ewidentnie pomarańczowy i ciemnieje lekko
Szukam dalej, a szkoda, bo formuła i całokształt - poza tym kolorem - bardzo mi odpowiadały, ale no... tego nie przeskoczę. Ma któraś z Was ten podkład? -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...oundation.html |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie doszło moje zamówienie z zeszłej niedzieli
Nie wiem co ten paczkomat, pierwszy raz tak długo szła przesyłka.Czy u Was też nagły atak zimy? Rano jechałam w cudownych warunkach, walił śnieg i biało dookoła. Szkoda, że foty nie zrobiłam, co prawda 30 km/h jechałam, ale widok boski ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
|
|
#909 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
najbardziej denerwujący moment frykasa ever:
https://youtu.be/811foxUowi0?t=7m7s bogowie, co za żałość |
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja czekam na zamówienie z Skarbów Syberii i już wiem, bo pamiętam, że maska chyba do włosów własnie miała wg coś dziwny sklad, juz teraz wiem dlaczego
Na szczescie rózowe mydło ok, zobacze jak dojdzie szampon, bo nie pamietam który zamówiłam Kurka ale kicha
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
gonna heat
|
Cytat:
Tak! w 2 sezonie stał się moim ulubionych bohaterem ![]() Przy okazji, mam pytanie odnośnie Broadchurch. Chodzi mi o aktora, który zagrał Toma. Skąd ja mogę go znać? Od 1 sekundy kojarzyłam twarz. Przejrzałam filmografię - raptem 3 pozycje na krzyż - i nic nie znalazłam. Do kogo ten chłopiec jest podobny? Męczy mnie to okropnie. |
|
|
|
|
#913 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie potwornie ciemnieje bourjois i max factor. |
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge go zuzyc, jest mooocno sredni w dodatku jednak za ciemny.
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że wzięłaś próbkę kochana . To ewidentna pomarańczka.Osobiście nie przepadam za podkładami z max factora, miałam ze dwa i się rozczarowałam. Próbowałaś podkłady mineralne albo azjatyckie BB? Misha normalnie miecie wszystko
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 |
|
Rozeznanie
|
Wpadam tradycyjnie raz na ruski rok. Wpadam i podrzucam linka do piekielnych, bo jak poczytałam, to pomyślałam o Was
. Pod historią w komentarzach dziewczyny rozgadały się o Olfie. Wypowiada się też dziewczyna, która pracowała z nią w drogeriihttp://piekielni.pl/70524#comments |
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam raz Hanię na żywo i szczerze nie chciałabym nigdy więcej widzieć jej makijażu z bliska. Serio - tradża.
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#919 |
|
no witam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to w Złotych Tarasach widziałam chyba już wszystkie jutuberki
, a nie Olfy nie widziałam i Zuzi. "Zaliczyłam" Karolinę z Kretką i Darkiem, Oleskę, w grudniu widziałam po raz pierwszy RLM, Hanie widziałam, Pauline tą co się trzyma z Callmeblondii. Widziałam Olciaka ze Zmiano z młodszej kadry i kogoś pewnie jeszcze. O Asie Plum plum widziałam.Najpiękniej wyglądała Ewa Ewa wygląda po prostu obłędnie, opadła mi kopara, jak skumałam się, że to ona
|
|
#921 |
|
Konto usunięte
|
Chodzi o bronzer, podkład czy całokształt? W sumie to ja vlogerkom trochę współczuję, bo często testują różne dziwne produkty i nie każdy musi wyglądać super, a do ludzi wyjść trzeba (chociaż przypadku Hani, znając jej zamiłowanie do przesadyzmu, pewnie to nie tłumaczy).
|
|
|
|
#922 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. (Współczuje im, że widzowie to robią :brzydal), ale wracając do meritum - wszystkiego za dużo - podkład jakby nałożony szpachlą, bronzer z rozświetlaczem aż dawał po oczach, rzęsy doklejone kilometrowe, czerwona pomadka.. Za dużo wszystkiego. Tak się wszystko zlewało, że wyglądała niekorzystnie... Nie zmienia to faktu, że i tak jest piękną kobietą.
|
|
|
#925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Czocher, gdzie Ty grzebiesz, że takie perełki znajdujesz?
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Kretka wygląda bomba! A i jeszcze Lolę widziałam w Gdańsku - też mega wygląda dobrze. Serio, w Złotych jest zawsze jakaś jutuberka. Gdzie tam Galeria Mokotów, Targówek i inne centra, lans jest tylko w Złotych . Pech że mam tam najbliżej i nie chce mi się nigdzie indziej jeździć.. a tak lubię Targówek ![]() Pati - jak chcesz kogoś zobaczyć, to naprawdę w Złotych nie trzeba szukać :P. Widzę, że jesteś z Warszawy, także okazję masz
Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2016-01-11 o 20:09 |
|
|
|
#927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz ZT nie cierpie. GalMok spoko, ale daleko.Ja tez lubie Targowek, bo mam do niego tylko 5 minut ;p |
|
|
|
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cóż, bo nie wiem czy wiesz, ale tak właśnie powinna wyglądać "prawdziwa kobieta z prawdziwym mężczyzną"
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Często jak na mnie jestem w Złotych Tarasach i jeszcze żadnej Jutuberki tam nie spotkałam a nie raz potem dowiaduje się np. z Insta, że któraś była tam w tym samym czasie co ja. No ale zawsze za bardzo zajmuję się zakupami albo wpadam na szybko do Super Pharm i zmykam do domu. Swoją drogą dzięki za cynk że w SP jest olejek różany Evree na promce, dziś kupiłam
.Co do Loli raz widziałam ją na żywo, nie było jakiejś rewelacji ale tłumacze to upałem no i sama zapewne wtedy nie wyglądałam za dobrze po 11h od wstania z łóżka. Kiedyś wspominałam, że nie lubię jej z pewnych względów.. mianowicie takich, że baaardzo mi przypomina jedną osobę za którą nie przepadam-swoją drogą obie mieszkają w Gdańsku. Ale muszę przyznać, że obejrzałam cały Vlogmas od tyłu... tak od tyłu bo się oderwać nie mogłam. To jest przesympatyczna kobieta z masą energii. Chce się jej słuchać. Na suba dla niej jeszcze nie mogę się przełamać...Ale będę zaglądać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

hania jest mistrzynią ustawiania lamp

Nie wiem co ten paczkomat, pierwszy raz tak długo szła przesyłka.
Na szczescie rózowe mydło ok, zobacze jak dojdzie szampon, bo nie pamietam który zamówiłam Kurka ale kicha