Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-11, 20:36   #601
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)

Kejti - dziwna teoria, pierwsze słyszę.. Ja mleka mało pilam i co?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

A testy alergiczne po 3 roku życia dopiero, ostatnio jeszcze w kontekście J. dopytywalam o to.

moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 20:51   #602
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Napisz mi na pw gdzie, może niedaleko. Ja na granicy bawarii i bw

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Zakyntos ponos piekny. Tez bym chciala

U lekarza... o matko od momentu jak lekarka przyłożyła mu stetoskop były piski i ryk. Cale badanie. Czekanie na wyniki wymazu z gardla. Pozniej badanie krwi pobranej z palca. Byliśmy tam pół godziny i przez to pół godziny darł się, piszczał i zanosił. Wyszliśmy i cisza. W wózku się uspokoił, no w wózku, którego ostatnio nie nielubi ale i nie kocha.
Przeziebiony i zęby idą. Na szczęście.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Ja chodziłam sama, raz tylko z tz. Ciężkie przeżycie zwlaszcza za pierwszym razem.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Hahaha u nas zazwyczaj też pobudka jak chcę odpocząć chwile

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

To jest chore żeby płacić za tak ważne szczepionki...
Dobrze, że to jednak nic innego.
U nas pneumokoki są za darmo a meningokoki dla rocznika 2000 i dla dzieci w 14 miesiącu życia zameldowanych w mieście
Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
My po lekarzu. przechodzimy na nutramigen, zaczynamy kąpać w parafinie lub oleju lnianym, nie mogę podawać ryb, jajek, selera, soji, mam jeszcze kilka rzeczy na recepcie ale teraz nie pamiętam bo już kapie Małego, do apteki pojadę jutro.
Lekarz mówi że to AZS i najpierw usuniemy te zaczerwienienia i potem będziemy robić testy alergologiczne

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Aha i do alergizacji doszło w brzuchu bo niby za dużo mleka piłam... ☠☠☠☠a ryczec mi się chce przez to, jakbym wiedziała to bym ani grama mleka nie tknela...

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Dostaliśmy zdjęcia od fotografa tak że jak mały pójdzie spać to wstawię na fejsa
O kurde. Z tym mlekiem to też słyszałam, że już w brzuchu dziecko może się uczulić tak jak i nas inne rzeczy. Nie obwiniaj się, bo tego się nie przewidzi.

U nas po tych maściach zaczęło schodzić Ciekawe co będzie jak skonczymy smarować.

Dostałam dzisiaj okresu: ( ide se piwo otworzyć przez to

Poryczałam się oglądając na wspólnej

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 20:51   #603
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Haha to i tak duzo zrobilas

Moja harpia teraz dopiero padla. Jak wstala z drzemki o 10 to walczyla az do teraz. Jestem wykonczona. Nie wiem co z nią.....

Kejti jak u lekarza? Daj znac koniecznie

Mi sie marzy nad morze jechac ale w tym roku jeszcze odpuscimy. My jednak mamy cala polske do przejechania...poczekamy i w przyszly roku pojedziemy. Akurat mloda bedzie miec 2 latka wiec super
W tym roku pojedziemy chyba tylko na wies do moich rodzicow. Tam tez jest fajnie i woda blisko i wroclaw i opole wiec jest gdzie na wycieczki jezdzic
Polecam zobaczyc zoo w opolu i ponoc teraz tez super jest we wrocku po zmianach fajny tez jest park dinozaurow w krasiejowie

Cytat:
My po lekarzu. przechodzimy na nutramigen, zaczynamy kąpać w parafinie lub oleju lnianym, nie mogę podawać ryb, jajek, selera, soji, mam jeszcze kilka rzeczy na recepcie ale teraz nie pamiętam bo już kapie Małego, do apteki pojadę jutro.
Lekarz mówi że to AZS i najpierw usuniemy te zaczerwienienia i potem będziemy robić testy alergologiczne

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Aha i do alergizacji doszło w brzuchu bo niby za dużo mleka piłam... ☠☠☠☠a ryczec mi się chce przez to, jakbym wiedziała to bym ani grama mleka nie tknela...

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Dostaliśmy zdjęcia od fotografa tak że jak mały pójdzie spać to wstawię na fejsa
Nie obwiniaj się Kochana
Szczerze mowiac szukala bym potwierdzenia diagnozy u innego lekarza bo mi nikt nigdy nie mowil by uwazac na ilosc mleka spozywanego w ciąży.

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 21:08   #604
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

kejti dużo cierpliwości

Ja też zlopalam mleko hektolitrami w ciąży a jeszcze więcej po porodzie...

Co do lakierów to napewno sally hansen ma zestaw lakier niby żel i na to top coat.

Ja mam ten lovely.ładnie wygląda ale długość utrzymania na paznokciu szału nie robi jak dla mnie.

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 21:09   #605
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisz mi na pw gdzie, może niedaleko. Ja na granicy bawarii i bw

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Zakyntos ponos piekny. Tez bym chciala

U lekarza... o matko od momentu jak lekarka przyłożyła mu stetoskop były piski i ryk. Cale badanie. Czekanie na wyniki wymazu z gardla. Pozniej badanie krwi pobranej z palca. Byliśmy tam pół godziny i przez to pół godziny darł się, piszczał i zanosił. Wyszliśmy i cisza. W wózku się uspokoił, no w wózku, którego ostatnio nie nielubi ale i nie kocha.
Przeziebiony i zęby idą. Na szczęście.[COLOR="Silver"]
Dobrze se to tylko przeziębienie, zdrówka dla Markusa. I swoją drogą, zawsze robią takie kompleksowe badania jak jest coś niepokojącego?
Moje dziecko też nie lubi lekarza, zawsze ryczy jak leży rozebrany i ciężko go uspokoić. Ciężko mi się skupić na rozmowie z lek jak on się tak drze
Jutro go umowie na wizytę, pora sprawdzić wagę, przeanalizować wyniki krwi i zaplanować szczepienia.
Zaraz wyślę priv

KejtiCe nie obwiniaj się, rzeczywiście bardzo dziwna ta teoria z piciem zbyt dużej ilości mleka. Może warto byłoby to skonsultować z innym lek. Głowa do góry.

Byłam w biedrze i kupiłam kilka ładnie wydanych książek dla Marcysia. 6 ziko jedna
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 21:21   #606
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Dobrze se to tylko przeziębienie, zdrówka dla Markusa. I swoją drogą, zawsze robią takie kompleksowe badania jak jest coś niepokojącego?
Moje dziecko też nie lubi lekarza, zawsze ryczy jak leży rozebrany i ciężko go uspokoić. Ciężko mi się skupić na rozmowie z lek jak on się tak drze
Jutro go umowie na wizytę, pora sprawdzić wagę, przeanalizować wyniki krwi i zaplanować szczepienia.
Zaraz wyślę priv

KejtiCe nie obwiniaj się, rzeczywiście bardzo dziwna ta teoria z piciem zbyt dużej ilości mleka. Może warto byłoby to skonsultować z innym lek. Głowa do góry.

Byłam w biedrze i kupiłam kilka ładnie wydanych książek dla Marcysia. 6 ziko jedna
Masz Pinokia? Zszokowala mnie jedna z ilustracji, ilustratora trochę poniosło...

KejtiCe nie obwiniaj się

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 21:23   #607
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Co do lakierów to napewno sally hansen ma zestaw lakier niby żel i na to top coat.

Ja mam ten lovely.ładnie wygląda ale długość utrzymania na paznokciu szału nie robi jak dla mnie.
czytałam opinie o tym sali hansen. chujowe są niestety. a myślałam że już znalazłam coś fajnego...

no, chyba trza bedzie póki co zostać przy tym lovli

siacha, fajnie macie z tymi szczepieniami że za darmo

gapu, ja ostatnio kupowałam takie małe twarde książeczki w auchanie. za 2 zł były
Stary 2016-01-11, 21:24   #608
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Masz Pinokia? Zszokowala mnie jedna z ilustracji, ilustratora trochę poniosło...

KejtiCe nie obwiniaj się
Pinokia akurat nie wzięłam poka ilustracje
Stary 2016-01-11, 21:24   #609
industria
Zakorzenienie

Cytat:

KejtiCe nie obwiniaj się
poka ulustracje bo moja wyobraźnia już zadziałała
Stary 2016-01-11, 21:26   #610
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
poka ulustracje bo moja wyobraźnia już zadziałała
Hjeee
Stary 2016-01-11, 21:30   #611
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Hjeee
pomyslałaś o tym samym co ja?
Stary 2016-01-11, 21:31   #612
mehja
Zakorzenienie

Marei dobrze, że to nic poważnego z M.

Kejti biedny W. oby szybko mu się poprawiło po tym nutra.
Nie ma w tym twojej winy!

Kaja to i tak chyba lepiej przybiera niż wcześniej nie?

ide dalej nadrabiac...
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 21:34   #613
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2016-01-11, 21:40   #614
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Pinokia akurat nie wzięłam poka ilustracje
Hahahaha to nie to o czym myślicie :P Pinokio zwisa na sznurze, z drzewa, krótko mówiąc bidula samobójca
Nie mam tej książki, widziałam w biedrze i zszokowalam się! Wiem, że baśnie w oryginale, nie mają wiele wspólnego ze słodkimi historiami rodem z Disneya, no aleee... Nie chciałabym, żeby moje dziecko oglądało takie rzeczy.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Marei dobrze, że to "tylko" zęby. U Was zawsze tak kompleksowo badają pacjentów?

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2016-01-11 o 21:45
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 21:41   #615
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Bidulek, dobrze ze to tylko zeby i przeziębienie.
Tylko to nie wyjaśnia tego, że w nd miał drgawki. Myślałam, że dostanę wtedy zawału serca. Na szczęście nie powtórzyły się już, pediatra pow że jednorazowe nic nie znaczy. To dobrze.
Stary 2016-01-11, 21:41   #616
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Zboczuchy

Aaa wiem co jeszcze miałam napisać... Co do rodzeństwa to zgadzam się z tym co mehja napisala. Ja też przez ten okres nie czułam instynktu. Było mi dobrze z jednym dzieckiem...zdążyłam jeszcze trochę pobalowac bo Kuba sam chciał nieraz iść do babci na noc i potem sam zaczął mówić o rodzeństwie. Aż w końcu w lipcu zeszłego roku po przemyśleniach powiedziałam wieczorem do męża...to chyba ten moment...(on już wcześniej chciał) i ooo

Maja
Stary 2016-01-11, 21:51   #617
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm... ja też piłam sporo- na zgagę.

Kejti nie obwiniaj się, jedno dziecko będzie uczulone, a cała grupa nie. Tegi nie przewidzisz

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Dobrze, że to jednak nic innego.
U nas pneumokoki są za darmo a meningokoki dla rocznika 2000 i dla dzieci w 14 miesiącu życia zameldowanych w mieście

O kurde. Z tym mlekiem to też słyszałam, że już w brzuchu dziecko może się uczulić tak jak i nas inne rzeczy. Nie obwiniaj się, bo tego się nie przewidzi.

U nas po tych maściach zaczęło schodzić Ciekawe co będzie jak skonczymy smarować.

Dostałam dzisiaj okresu: ( ide se piwo otworzyć przez to

Poryczałam się oglądając na wspólnej

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka

I tak powinno być, mądre miasto.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Zaraz wyślę priv

Nie wiem, byłam pierwszy raz z takim czymś. Za to u rodzinnego zawsze crp sprawdzają, czy trzeba dać antybiotyk. Małemu zrobili wymaz z gardła, później sprswdzili crp i jeszcze chyba morfologia albo tylko białe krwinki.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Ja chyba też. i pomyslalam, że zaraz na bank coś o tym napiszesz

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Dziękuję w imieniu Markuska
Stary 2016-01-11, 21:52   #618
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaha to nie to o czym myślicie :P Pinokio zwisa na sznurze, z drzewa, krótko mówiąc bidula samobójca
Nie mam tej książki, widziałam w biedrze i zszokowalam się! Wiem, że baśnie w oryginale, nie mają wiele wspólnego ze słodkimi historiami rodem z Disneya, no aleee... Nie chciałabym, żeby moje dziecko oglądało takie rzeczy.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Marei dobrze, że to "tylko" zęby. U Was zawsze tak kompleksowo badają pacjentów?
Niezla ksiazeczka haha

Cytat:
Zboczuchy

Aaa wiem co jeszcze miałam napisać... Co do rodzeństwa to zgadzam się z tym co mehja napisala. Ja też przez ten okres nie czułam instynktu. Było mi dobrze z jednym dzieckiem...zdążyłam jeszcze trochę pobalowac bo Kuba sam chciał nieraz iść do babci na noc i potem sam zaczął mówić o rodzeństwie. Aż w końcu w lipcu zeszłego roku po przemyśleniach powiedziałam wieczorem do męża...to chyba ten moment...(on już wcześniej chciał) i ooo
O tak, po wymagajacym pierworodnym chcialam odpoczac. Rozkoszowalam sie tym, ze jest juz samodzielny wiec ja moge w weekend pospac do ktorej chce bo on to rozumie i sobie zrobi sniadanie, ze nocuje u babc a my idziemy na impre, ze nie musze wstawac w nocy, ze mam czas dla siebie itp itd wypoczelam, wyspalam sie, wybawilam i zapragnelam drugiego bobaska
Stary 2016-01-11, 21:55   #619
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Szuuu wysłałam Ci na fb kolejne wiadomości. Nie wiem czy widziałaś?

O kurcze, zaraz wejdę, odkąd nie mam telefonu to jestem trochę offline :/

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-11, 21:59   #620
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Niezla ksiazeczka haha

O tak, po wymagajacym pierworodnym chcialam odpoczac. Rozkoszowalam sie tym, ze jest juz samodzielny wiec ja moge w weekend pospac do ktorej chce bo on to rozumie i sobie zrobi sniadanie, ze nocuje u babc a my idziemy na impre, ze nie musze wstawac w nocy, ze mam czas dla siebie itp itd wypoczelam, wyspalam sie, wybawilam i zapragnelam drugiego bobaska
Lubię to 👍

Maja
Stary 2016-01-11, 22:12   #621
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marei Pokaż wiadomość
[/color]
ja chyba też. I pomyslalam, że zaraz na bank coś o tym napiszesz [color="silver"]
😀😈
Stary 2016-01-11, 22:57   #622
Cos_
Zakorzenienie

Mehja prosze to te zelowe lakiery z Wibo
http://www.wibo.pl/pl/p-430-Lakier+Incredible+Gel
Stary 2016-01-11, 23:32   #623
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Zboczuchy :

Aaa wiem co jeszcze miałam napisać... Co do rodzeństwa to zgadzam się z tym co mehja napisala. Ja też przez ten okres nie czułam instynktu. Było mi dobrze z jednym dzieckiem...zdążyłam jeszcze trochę pobalowac bo Kuba sam chciał nieraz iść do babci na noc i potem sam zaczął mówić o rodzeństwie. Aż w końcu w lipcu zeszłego roku po przemyśleniach powiedziałam wieczorem do męża...to chyba ten moment...(on już wcześniej chciał) i ooo :
Taaa pewnie sama tak pomyślałaś

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
😀😈
Mówi się, że głodny o chlebie myśli
Stary 2016-01-12, 01:43   #624
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa pewnie sama tak pomyślałaś

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Mówi się, że głodny o chlebie myśli
A mówi się też że głodny głodnemu chleb wypomni
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 07:39   #625
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Małe, ale są jakbyśmy już latem zaczęli. Za parę lat, czyli wtedy kiedy bym chciała to chyba nie, chociaż skoro 60 letnia aktorka mogła mieć, to może są szanse, ale pewnie kosztowne. z drugiej strony z obcych jajeczek bym się nie zdecydowała, przynajmniej mając już M.
Ciężko powiedzieć, ale z dwójką małych dzieci, nie mając tu nikogo i z wiecznie zmeczonym tz nie widzę tego.
Zawsze zostaje adopcja za parę lat.
Marei nie wiem co Ci poradzić ale może za jakiś czas się zdecydujesz, będziecie mieli szansę. Tego Ci życzę

I dobrze, że u M. 'tylko' tyle
[/QUOTE]

Cytat:

kejti strasznie współczuję A nie chcesz tego jeszcze spr. u innego lekarza?
Cytat:

Kaja, brawo za wage , faktycznie oszalamiajaca G tyle wazyla jak miala 6-7 tygodni

Dziewczyny rozumiem Wasze podejście co do dzieci. Ja chciałabym mieć mniejszą różnicę wieku między nimi. Odchować sobie od razu razem maluchy a później że tak powiem 'cieszyć się spokojem ' Na pewno nie widzę tego,że będzie większa różnica między dziećmi jak 4 - 5 lat.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 07:47   #626
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Mehja prosze to te zelowe lakiery z Wibo
http://www.wibo.pl/pl/p-430-Lakier+Incredible+Gel
Dzieki

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Marei nie wiem co Ci poradzić ale może za jakiś czas się zdecydujesz, będziecie mieli szansę. Tego Ci życzę

I dobrze, że u M. 'tylko' tyle

kejti strasznie współczuję A nie chcesz tego jeszcze spr. u innego lekarza?

Dziewczyny rozumiem Wasze podejście co do dzieci. Ja chciałabym mieć mniejszą różnicę wieku między nimi. Odchować sobie od razu razem maluchy a później że tak powiem 'cieszyć się spokojem ' Na pewno nie widzę tego,że będzie większa różnica między dziećmi jak 4 - 5 lat.
No pewnie ze kazdy robi jak jemu najbardziej pasuje

Witam sie w deszczowy i ciemny poranek.
Oczywiscie jak musze gdzies isc kobiecznie to pada
Stary 2016-01-12, 07:59   #627
masija
Zakorzenienie

Dziewczyny widziałam wczoraj w sklepie płatki jaglane.
Myślicie, że można dziecku takie podawać np. do warzyw?

Biorę się dzisiaj za robienie hummusu
Kupiłam ostatnio i nie wiedziałam nawet, że to takie dobre

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2016-01-12 o 08:03
Stary 2016-01-12, 08:06   #628
Cos_
Zakorzenienie

Mehja u nas tez beznadziejna pogoda.

Mamy wizyte u gastroenterologa 3 lutego prywatnie rzecz jasna na nfz terminy na maj

Masija powiem ci ze niewiem bo twinsy jedza tylko ryzowe kaszki.
Stary 2016-01-12, 08:10   #629
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałam wczoraj w sklepie płatki jaglane.
Myślicie, że można dziecku takie podawać np. do warzyw?

Biorę się dzisiaj za robienie hummusu
Kupiłam ostatnio i nie wiedziałam nawet, że to takie dobre
Można. Płatki jaglane, gryczane, amarantusowe, sporo jest. Szybko się to gotuje

moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 08:11   #630
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Mehja u nas tez beznadziejna pogoda.

Mamy wizyte u gastroenterologa 3 lutego prywatnie rzecz jasna na nfz terminy na maj

Masija powiem ci ze niewiem bo twinsy jedza tylko ryzowe kaszki.
eee to i tak szybko jeśli chodzi o ten maj

A to wizyta kontrolna?

Tzn. pytam tak na zaś, bo teraz zrezygnowaliśmy z jakichkolwiek zapychaczy itp. typu kaszki tj. mi poradziłyście.
Wczoraj właśnie widziałam te płatki i tak się zastanawiałam czy to coś warte czy tak jak z płatkami owsianymi, że jednak lepsze są górskie a nie te błyskawiczne

Monika o,dzięki

W ogóle coraz więcej mam fajnych produktów na zdrowej żywności a i ceny nie jakieś z kosmosu.

btw. kupiłam ten kosz od makaszki

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2016-01-12 o 08:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości