![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: MASSIMO DUTTI część X
może ktoś widział u siebie, o ten chodzi:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy warto inwestować w skórkę która jest zniszczona. Zwłaszcza, ze rękaw jest miejscem narażonym na rozciąganie i raczej inwazyjnym. ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez lumina87 Czas edycji: 2016-01-11 o 09:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Raczkowanie
|
Zainteresowanym piszę, że dziś we Wrocławiu widziałam beżową sukienkę M tę co to Kasia Tusk prezentowała, płaszczyk podobny do szlafroka ale taki z szerokimi rękawami dwukolorowy w rozm. M, rzucili spódnice gumowane za 129 w rozm. 34 i od 38 w górę, przy czym ja sama nosze 36 a 34 mam z tej spódnicy, ten granatowy płaszcz był tylko 40 albo 42, już nie pamiętam, ale na pewno nie 38. Był jeden sweter taki szary oversize z dekoltem w serek, który szybko zniknął, do % nie dotrwał w pełnej rozmiarówce i rzucili białe spodnie takie wiązane na sznurek, nie pamiętam jak się nazywały, ale kupiłam sobie.
Niestety telefon mi się rozładował bo chciałam napisać i pytać czy którejś coś wziąć ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- A i jeszcze czarną sukienkę z długim rękawkiem 34, ale malutka bo mierzylam |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
Byłam przelotem w MD.. ani płaszczy ani marynarek.. ani czółenek.. no nic nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Potrzebuję kogoś z Wrocławia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A marynarka ta za 129 może była w rozm 36? ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Ja prawdopodobnie dziś wieczorem się wyrwę do MD to sprawdzę co jest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś na pewno nie będę, może jutro by się udało, ale nie obiecuję na 100%. Jakby co to dam znać. Tej marynarki nie było, tzn. była jakaś duża, na pewno nie 36 a spódnice były dwie sztuki w rozm. 34, może nie wykupią
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeszcze mam pytanie - ile masz wzrostu i gdzie ona Ci sięga. Na modelce jest przed kolano, a Tobie gdzie wypada? Edytowane przez mlenka_85 Czas edycji: 2016-01-11 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Rozeznanie
|
Jakbyś mogła mi ją zmierzyć w pasie, biodrach i długość wieczorem to byłabym wdzięczna. Nie nam żadnej spódnicy md a pamiętam mierzyłam jakąś 34 i się zmieścił am ale była za ciasna do chodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=malwina_kokos;54088 458]Dziewczyny dziś na pewno nie będę, może jutro by się udało, ale nie obiecuję na 100%. Jakby co to dam znać. Tej marynarki nie było, tzn. była jakaś duża, na pewno nie 36 a spódnice były dwie sztuki w rozm. 34, może nie wykupią[/QUOTE
Malwina ja bardzo bym chciała sukienkę beżowa Kasi Tusk , bardzo mi na niej zależy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=magda bajtek;54089997]
Cytat:
Co do sukienki to ja ją mierzyłam i ona jest bardzo duża. Jeśli nosisz XS albo S to się w niej utopisz, naprawdę duża bo to prosty fason. Sama miałam na nią chrapkę ale naprawdę jakbym worek mocno za duży założyła! A były jeszcze sukienki z gipiury 34 i 38 za 159. Kurcze, żałuję że tak dałam ciała z tym telefonem, pojechałam tylko zwrot zrobić i nie sądziłam, że coś się ciekawego pojawi jeszcze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
Będę oddawać sukienkę z krótkim rękawem r. 40 - czy któraś z Was chce? Tak sobie wykombinowałam że teraz mam 2 sztuki
![]()
#3134 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=malwina_kokos;54090 078]
Cytat:
![]() A może macie dziewczyny link do tej sukienki, bardzo proszę na pw ![]() Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2016-01-11 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do spódnicy - odezwe się. pokładam w niej wielkie nadzieje ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() czuje ze jestem zbyt chodliwym rozmiarem ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() bo ja tak teraz zaczynam sobie kombinować ze chyba zbyt pochopnie zrobiłam przekreślając tą sukienkę z długim rękawem ![]() dziewczyny oddawać jedną 40 ![]() ![]() lece dalej orać. pamiętajcie o moich czółenkach bedac w terenie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was mierzyła może czarne baleriny z nowej kolekcji? W moim Massimo och nie ma a jestem ciekawa czy są miękkie i wygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po ile są uszkodzone kurtki czy kaszmirki ?
![]() |
#3140 |
Raczkowanie
|
najdrożej skóry 200 zł, kaszmirki 60 zł, ceny spadają każdego dnia przez tydzień, końcowe to za swetry 20 zł, kurtki 80 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
![]() Faktycznie ceny na allegro za takie ciuchy są dużo wyższe ![]()
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakim to miescie?
![]() |
#3143 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedys wspominałam ze u mnie byl outlet jakpotu, cotanfilelda, in wearu, soaked luxury czy jakos tak...tylko ze sprzedawali nowy i bez wad towar...boze co to byly za czasy. z pracy sie zwalniałam zeby na otwarcie zdazyc przed handlarami i kupic marynarki z wełny za 50 zł, czy spodnie po 30 zł ...szkoda ze sie skonczylo ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- łomża? brzmi znajomo! ![]() biore Gabi i ruszamy z łodzi jak szybko sie tylko da ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Wtajemniczenie
|
UWAGA!
Przemowa do narodu massimomiłośniczek. Rzadko się tutaj udzielam, bo siedzę tylko w klubie, ale postanowiłam to tutaj napisać, aby było nas jak najwięcej w akcji, którą, razem z dziewczynami z klubu, chcemy przeprowadzić. Uważam, że musimy się skrzyknąć, i napisać na facebooku MD o tym, że nie możemy w Polsce dostać dostać ciuchów naszej ukochanej firmy, bo sklepy są, ale towaru za mało, albo w ogóle. Zaznaczymy, że czujemy się traktowane, jako klientki gorszej kategorii (W Europie mają kota na punkcie równości). Napiszemy, że są braki w towarze, rozmiarach, że czujemy się b. rozczarowane polityką MD. Hiszpanki wywalczyły kilka rzeczy np. większe rozmiary (była akcja na facebooku), czy też więcej ciuchów na wyprzedaży poprzez nierozdzielenie magazynu. Jak się nie uda, to trudno, ale trzeba się skrzyknąć i problem pisać. CO O TYM MYŚLICIE?
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() że handlują ok, mnie to zastanawia jak one te ubrania i torebki naprawiają. raz widziałam ładny kaszmirek ale miał dziurę na rękawie pewnie od wieszaka. Pojechałam do mojej krawcowej która jest naprawdę dobra zapytać czy można coś z tym zrobić, powiedziała że się nie da... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też jestem za!!! napisałam do nich w tej sprawie maila podczas wyprzedaży letniej. Dostałam taką odpowiedź: Szanowna Pani xxx, Dziękujemy za skontaktowanie się z Massimo Dutti. Na wstępie pragniemy powiedzieć, że jest nam niezmiernie przykro z powodu zaistniałego incydentu. Przekażemy Pani uwagi do odpowiedniego działu, który podejmie konieczne środki, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. W związku z tą sprawą proszę przyjąć od nas przeprosiny za to, że nie zapewniliśmy jakości obsługi jakiej miała Pani prawo oczekiwać od naszej marki i na jaką każdy nasz klient zasługuje. Pragniemy przypomnieć, że w okresie wyprzedaży dostępność poszczególnych artykułów podlega dużej zmienności ze względu na zwiększoną sprzedaż. Nie jesteśmy w stanie zapewnić w tym czasie takiej samej dostępności jak w pozostałych okresach. Dziękujemy za poświęcony czas i cenne uwagi, dzięki którym w Massimo Dutti na bieżąco rozwiązujemy pojawiające się trudności i opracowujemy sposoby pozwalające uniknąć ich w przyszłości. Mamy nadzieję, że mimo wszystko możemy nadal liczyć na Pani zaufanie. Raz jeszcze pragniemy wyrazić nasze najszczersze przeprosiny i zachowujemy nadzieję, że nadal będziemy mieli przyjemność zaliczać Panią do grona naszych klientów. Serdecznie pozdrawiamy, Obsługa klienta MASSIMO DUTTI. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.