Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta?
Tak! 13 15,48%
Tak, bezgranicznie. 37 44,05%
Nie. 34 40,48%
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-11, 22:59   #1111
krewet
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.

Cytat:
Ja tam bym nie odpisała nawet super przystojniakowi jakby napisał Hej co tam? bo raczej taka osoba nie ma zbyt wiele do powiedzenia, a tępaków nie lubię.
to ty masz jakiś problem ze sobą, jeśli oceniasz człowieka po słowie "Hej"

po drugie - może i ty byś nie odpisała, ale większość kobiet by odpisało

Cytat:
Na sympatii jest cały przekrój, od 15 latek do 80-latek. I przynajmniej można tam napisać coś o sobie, więc od razu wiesz czy warto w ogóle rozmowę zaczynać. Fotka to żenada, kahoko ma rację. Zarejestruj się na tej sympatii cooo? zrób to dla nas
miałem konto na sympatii i ludzi w moim wieku jest serio mało

Cytat:
Dlatego sympatia czy coś w ten deseń jest spoko, bo widzisz co ktoś o sobie napisał w profilu= możesz zagadać o coś odnoszącego się do tego wpisu.
"lubię słuchać muzyki i poznawać nowych ludzi"
fascynujące
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 23:13   #1112
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość

fascynujące
No tylko ze po co miałam odpisywać na 100 wiadomości o treści hej poznamy się? / cześć jak Ci mija dzień/ itd skoro w tym czasie napisało 4 facetów dłuższe, sensowne wiadomości. Nie chce mi się uskuteczniać gadki szmatki no u mnie spoko a co tam no też spoko hehe. Z tego co na wizażu czytałam to większość kobiet właśnie takich tekstów na początek nie lubi, bo wyglądają jak pisane hurtowo do wszystkich. Od razu +10 do oceny drugiej osoby jeśli widać że przeczytała co napisałeś, coś ją zainteresowało w Tobie.
Też miałam tam konto i jakoś było dużo ludzi młodszych niż 25 lat, i facetów i dziewczyn.
No i dlatego od razu wiedziałam że z takimi osobami pisać mi się nie chce, sama miałam fajny opis, taki do którego dało się sensownie nawiązać, faceci z którymi utrzymywałam dłuższy kontakt również.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-01-11 o 23:14
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 23:19   #1113
krewet
Zakorzenienie

ciebie to tam problem wieku i tak nie dotyczy bo jesteś kobietą i jak chcesz to możesz mieć dekadę starszego kolesia
ja jak miałem sympatię to serio mało było 20latek, a część to pasztety, ale to inna sprawa

to, że ktoś zaczął rozmowę od "hej" nie znaczy, że jest głupszy, dla normalnego człowieka to normalna forma przywitania się
tak samo jak koszula w kratę jest czymś normalnym i dla normalnego człowieka ważne jest, żeby przede wszystkim wyglądać schludnie
nie ma także nic złego w zdjęciu dowodowym wrzuconym do internetu, niektórzy dobrze na nich wychodzą
ale jak laski z takich rzeczy robią problemy to nie wiem co mogę zrobić

ustalmy jedną rzecz, ktoś taki jak ja nie wzbudzi żadnej namiętności u kobiety
może raz na jakiś czas się uda, ale to bardziej kwestia szczęścia
można stawać na głowie, udawać mądrzejszego niż się jest, ale w wielu przypadkach będzie się dla laski bardziej ciekawostką prędzej czy później wypartą przez Enrique
bo to z nimi idzie się do łóżka, oni łamią serca kobietom
i nie mam o to do nikogo żalu, tak jest i tyle

można sobie wypisywać te "dłuższe sensowne wiadomości", ale u tych 7/10 w górę to jest walka z wiatrakami i tyle

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2016-01-11 o 23:21
Stary 2016-01-11, 23:33   #1114
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
tak samo jak koszula w kratę jest czymś normalnym i dla normalnego człowieka ważne jest, żeby przede wszystkim wyglądać schludnie
nie ma także nic złego w zdjęciu dowodowym wrzuconym do internetu, niektórzy dobrze na nich wychodzą
Dostosuj się albo giń.
Cytat:
Yesss. Bez szans
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 23:33   #1115
thirky
on tired little feet

Cytat:
ciebie to tam problem wieku i tak nie dotyczy bo jesteś kobietą i jak chcesz to możesz mieć dekadę starszego kolesia
ja jak miałem sympatię to serio mało było 20latek, a część to pasztety, ale to inna sprawa

to, że ktoś zaczął rozmowę od "hej" nie znaczy, że jest głupszy, dla normalnego człowieka to normalna forma przywitania się

można stawać na głowie, udawać mądrzejszego niż się jest, ale w wielu przypadkach będzie się dla laski bardziej ciekawostką prędzej czy później wypartą przez Enrique

można sobie wypisywać te "dłuższe sensowne wiadomości", ale u tych 7/10 w górę to jest walka z wiatrakami i tyle

Ale chyba na portalu randkowym nie chodzi o przywitanie się jak z sąsiadką tylko o zainteresowanie czymś drugiej osoby, co nie?
tematu koszuli w kratę nie będę już poruszać, dalej nie rozumiem co to za problem kupić sobie zwykłą białą i błękitną i chociaż SPRÓBOWAĆ
znów zaczynasz z tym schludnie, krewet daj już se spokój
zdjęcie dowodowe jest słabe, nawet jeśli fajnie wyszedłeś to jest po prostu mega nudne, nie pokazuje nic z Ciebie, skoro na dowodowym udało Ci się wyjść fajnie to może na jakimś innym również ta sztuka by Ci wyszła
no może nie spadną od razu lasce majtki na Twój widok (choć różnie bywa ja znam ładne dziewczyny co są w związkach z takimi pasztetami że aż strach), dlatego może powinieneś spróbować czegoś innego- czyli podbicia do kogoś kto ma jakieś zainteresowania i da się z nią pogadać, pożądanie jak ma przyjść to przyjdzie
tylko zrozum, nie każda kobieta chce mieć złamane serce, nie celuj w większość a w mniejszość.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 23:40   #1116
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Ale chyba na portalu randkowym nie chodzi o przywitanie się jak z sąsiadką tylko o zainteresowanie czymś drugiej osoby, co nie?
ok, na zainteresowanie przyjdzie czas
najpierw trzeba się przywitać
laska nie jest nie wiadomo kim, żebym ja się przed nią płaszczył już w pierwszej wiadomości i opisywał historię rozpadu Jugosławii żeby zaciekawić sobą księżną Dianę

Cytat:
zdjęcie dowodowe jest słabe, nawet jeśli fajnie wyszedłeś to jest po prostu mega nudne, nie pokazuje nic z Ciebie, skoro na dowodowym udało Ci się wyjść fajnie to może na jakimś innym również ta sztuka by Ci wyszła
ale co ma niby pokazywać?! ludzie to są tylko zdjęcia, mają pokazywać czy ktoś ma ładną buzię czy brzydką

Cytat:
no może nie spadną od razu lasce majtki na Twój widok (choć różnie bywa ja znam ładne dziewczyny co są w związkach z takimi pasztetami że aż strach), dlatego może powinieneś spróbować czegoś innego- czyli podbicia do kogoś kto ma jakieś zainteresowania i da się z nią pogadać, pożądanie jak ma przyjść to przyjdzie
nie, ja tak np nie mam
albo laska mi się podoba albo w ogóle z nią nie gadam
i wiele kobiet wychodzi z podobnego założenia, gdyby sama wiadomość była ważna, to nie wchodziłyby w ogóle na mój profil

Cytat:
tylko zrozum, nie każda kobieta chce mieć złamane serce, nie celuj w większość a w mniejszość.
to, że muszę celować w mniejszość ukazuje tylko moją sytuację
Stary 2016-01-12, 08:03   #1117
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
dlaczego nie dostrzegasz nic pomiędzy tanią bajerą a "chodź sie rucccchać"
Bo między tymi dwoma konkretnie nic więcej nie ma.
Cytat:
dlaczego masz konto na tej durnej fotce a nie np na sympatii, gdzie sa normalniejsi ludzie
Więcej normalnych ludzi niż na sympatii to ja w serwisie towarzyskim dla dewiantów znalazłam. Zresztą sympatia to średnie miejsce na szukanie jednorazowych kontaktów seksualnych.
Badoo i tindera nie lubię, jeden wielki konkurs piękności ze śmiertelnym stężeniem pajaców obojga płci łechcących sobie ego, ale nie wiedzących czego chcą i idiotów niezdolnych do stwierdzenia, że im się bzykać chce a w zamian za to bredzących coś o poszukiwaniu drugiej połówki.
Tzn. znaleźć kogoś można wszędzie, ale te serwisy tego nie ułatwiają.
Cytat:
dlaczego nie zaakcpetujesz faktu że do dziewczyn na takich portalach pisze dużo facetow i Hej jak mija ci dzien to za malo zeby sie wybic z tlumu, tez nie odpisywalam na takie wiadomosci bo dostawalam wiele ciekawszych
To loteria. Jednego dnia zwykłe "Hej." będzie atrakcyjniejsze od bredni kopiuj/wklej serwowanych przez innych, innego dnia będzie jednym z dziesięciu "hej" i zostanie zignorowane tylko dlatego, że lasencja już wcześniej zaczęła z kimś rozmowę.
Cytat:
ah dlaczego dlaczego dlaczego wciąż tak niewiele rozumiem
Staraj się mocniej.
Cytat:
3. a ja tłumaczyłem wyraźnie, że jeśli laska po napisaniu do niej, zagląda na mój profil, to znaczy, że robi selekcje ze względu na zdjęcia
A laska zerka na profil... no bo dlaczego miałaby nie zerkać? Też zawsze sprawdzałam profile, często po to, żeby sprawdzić, co ten pacan tam jeszcze chowa skoro tak głupią zajawkę na samym wstępie wysmażył.
Cytat:
gdyby zażenowało ją to co do niej piszę, to w ogóle by nie weszła na profil
WESZŁABY!
Choćby złakniona dodatkowej porcji żenady, żeby sobie połechtać co nieco. Patrzenie na profil to naturalny odruch.
Jedyna sytuacja w której laska nie pójdzie zerknąć na profil to jej kompletnie niezainteresowanie kimkolwiek - bo już znalazła co chciała i skupia się na tym, albo wywala zaczepki grupowo, bo jej się skrzynka przepełnia.
Cytat:
adeedra to nie jest kwestia lasek jakie ja wybieram, po prostu z takimi jak ja nie idzie się łóżka ot tak
Dlaczego nie? Ja bym poszła.
Nie wiem co rozumiesz przez "takich jak Ty". Bosko zrzędzisz i dajesz reprymendy. To +5cm jest, i to nie do wzrostu.
Cytat:
Na sympatii jest cały przekrój, od 15 latek do 80-latek. I przynajmniej można tam napisać coś o sobie, więc od razu wiesz czy warto w ogóle rozmowę zaczynać. Fotka to żenada, kahoko ma rację. Zarejestruj się na tej sympatii cooo? zrób to dla nas
Już był.
Cytat:
Ja tam bym nie odpisała nawet super przystojniakowi jakby napisał Hej co tam? bo raczej taka osoba nie ma zbyt wiele do powiedzenia, a tępaków nie lubię. Albo wysyła wiadomości hurtowo czego nie lubię również. Dlatego sympatia czy coś w ten deseń jest spoko, bo widzisz co ktoś o sobie napisał w profilu= możesz zagadać o coś odnoszącego się do tego wpisu.
No to się wyjaśnia dlaczego mam taki niski współczynnik paszteta mimo skądinąd słusznie zarzucanej mi przez Kreweta niewybredności.
To moja niespotykana wyrozumiałość dla "super przystojniaków", hurtowo odrzucanych przez przebiegłe i skupione na stereotypach panny sprawiła, nie mieli wyboru nieszczęśnicy.

Serio. Gdzieś Ty te tabuny pustych i tępych przystojniaków widziała, że wszystkich tak postrzegasz? Bo przecież żeby to było warte odnotowania, to musieliby być, jako grupa społeczna głupsi od przecietniaków, i to sporo. A nie są. Więc o co kaman?

Masowo kopiowane wiadomości to domena zapuszczonych tępaków z krzywym ryjem, którzy wiedzą, że żadnej sobą nie zainteresują, więc porzucają wędkę na rzecz sieci rybackich w nadziei, że trafi im się jakaś śnięta ryba, albo taka, która akurat ma słabszy okres.
Akcja kryptonim "chora antylopa".
Cytat:
Czy ja wiem? Jak tak czytam wizaż, to konkurencja do Enrique jest niewielka. Ja na emeryturze, Kahoko na emigracji, sama Stewardesa to teraz musi biedna wszystko obrobić.
Cytat:
fascynujące
Moja ulubiona piosenka to "Obscure" Dir en grey - pooglądajmy razem w zapętleniu i jedząc szproty w pomidorach zróbmy sobie konkurs na to, kto pierwszy się porzyga z zachwytu nad najpiękniejszym teledyskiem ever .
Cytat:
No tylko ze po co miałam odpisywać na 100 wiadomości o treści hej poznamy się? / cześć jak Ci mija dzień/ itd skoro w tym czasie napisało 4 facetów dłuższe, sensowne wiadomości. Nie chce mi się uskuteczniać gadki szmatki no u mnie spoko a co tam no też spoko hehe. Z tego co na wizażu czytałam to większość kobiet właśnie takich tekstów na początek nie lubi, bo wyglądają jak pisane hurtowo do wszystkich. Od razu +10 do oceny drugiej osoby jeśli widać że przeczytała co napisałeś, coś ją zainteresowało w Tobie.
Ale te dłuższe teksty też bywają produkowane hurtowo.
Komu by się chciało kopiować i wklejać "hej"? Szybciej napisać.
Sekunda personalnej atencji!
Cytat:
Też miałam tam konto i jakoś było dużo ludzi młodszych niż 25 lat, i facetów i dziewczyn.
No i dlatego od razu wiedziałam że z takimi osobami pisać mi się nie chce, sama miałam fajny opis, taki do którego dało się sensownie nawiązać, faceci z którymi utrzymywałam dłuższy kontakt również.
Właśnie sobie uświadomiłam, że tak na dobrą sprawę to nie pamiętam co sprawiło, że kontakty utrzymujące się latami przeszły przez etap powitania i pierwszych piętnastu minut gadki. Dawno to było.
Mój mentalny munsz i cesarz friendzonu miał kompletnie pusty profil, tylko płeć łaskawie zaznaczył, mojego profilu nie czytał, szukał laski the most ruchable, a ja byłam w nastroju na powyzywanie jakiegoś frajera, to nam akurat nie wyszło, ale on jest najlepsza psiapsióła ever.
Znaczy generalnie postuluję konieczność dodawania opisu, ale pod prąd też można w ciekawe miejsce dopłynąć, więc niezupełnie rozumiem maksymalnie księżniczkującą postawę Kreweta, który do 7+ zarywał nie będzie, bo i tak go żadna nie zechce, a w ogóle to laski na seksy powinny mu robić najazd na chatę, bo benzyna to droga jest.
(żeby on im to chociaż powiedział, to któraś miałaby powód żeby się śmiać przez całą drogę do łóżka... a tak? marnuje się chłopak i tyle)
Cytat:
Pasztety, które chciały się bzykać, czy pasztety, które nie chciały się bzykać?
Cytat:
Wywalenie tych koszul i przyjęcie komunikatu, że zdjęcie dowodowe to siara nie wchodzi w grę więc... no nic. Ja też nie mam pojęcia co mógłbyś zrobić.
Cytat:
Ale będą jaja jak Ty się zorientujesz jak bardzo się mylisz. I nawet chwilowo nie mam na myśli mojego, delikatnie narzucającego się stylu wyrażania zainteresowania.
Cytat:
Żeruj na niskiej samoocenie i przekonaniu, że Enrique musi być tępy.
Przynajmniej dopóki nie zdecydujesz się na coming out i nie przyznasz, że sam jesteś Enrique.
Cytat:
Łóżka się łamie, nie serca.
Cytat:
Masz wszelkie warunki, żeby zwyciężyć te podue wiatraki!
Cytat:
tematu koszuli w kratę nie będę już poruszać, dalej nie rozumiem co to za problem kupić sobie zwykłą białą i błękitną i chociaż SPRÓBOWAĆ
znów zaczynasz z tym schludnie, krewet daj już se spokój
I jeszcze niech sobie świecę kupi w sklepie z dewocjonaliami skoro już i tak się do komunii wybierał będzie.
Cytat:
no może nie spadną od razu lasce majtki na Twój widok (choć różnie bywa ja znam ładne dziewczyny co są w związkach z takimi pasztetami że aż strach), dlatego może powinieneś spróbować czegoś innego- czyli podbicia do kogoś kto ma jakieś zainteresowania i da się z nią pogadać
Ma znaleźć największego paszteta na portalu i mieć nadzieję, że paskuda ma bogatą osobowość albo jest mistrzynią województwa w obrabianiu pały?
Cytat:
pożądanie jak ma przyjść to przyjdzie
To dobry tytuł książki byłby. Druga część to "... czyli uroki celibatu".
Cytat:
R*chanie =/=> złamane serce.
"Celowanie w mniejszość, która chce mieć złamane serce" (wtf? ) przerasta mnie intelektualnie.
Cytat:
laska nie jest nie wiadomo kim, żebym ja się przed nią płaszczył już w pierwszej wiadomości i opisywał historię rozpadu Jugosławii żeby zaciekawić sobą księżną Dianę
Nie rozumiem czemu nadajesz płaszczeniu się taki negatywny wydźwięk. Jak laska jest nie_wiadomo_kim, to albo będziesz się płaszczył, albo zostaniesz odesłany do boksów 4-6/10.
Albo odpuść z tym fetyszem na księżniczki.
Jugosławię też sobie daruj, to by mogło zadziałać tylko na mnie, a jak wiadomo na mnie i tak wszystko działa.
Cytat:
ale co ma niby pokazywać?! ludzie to są tylko zdjęcia, mają pokazywać czy ktoś ma ładną buzię czy brzydką
Chodzi prawdopodobnie o fotę z wyraźnym zarysem genitaliów.
Bo jeśli nie o to, to ja też nie mam pojęcia o co.
Cytat:
nie, ja tak np nie mam
albo laska mi się podoba albo w ogóle z nią nie gadam
Też tak nie mam.
Długa, przymusowa poniekąd ekspozycja na Ciebie rozkwitła uczuciem, ale dzikie namiętności budziłeś od pierwszego wejrzenia.
Cytat:
to, że muszę celować w mniejszość ukazuje tylko moją sytuację
Jak Ty masz warunki na dobzykanie większości to marnujesz życie na tej fotce, gdzie wyrwałeś i olałeś tylko cztery laski w pół dnia jak ten dziad jakiś ostatni.
Stary 2016-01-12, 08:26   #1118
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
WESZŁABY!
Choćby złakniona dodatkowej porcji żenady, żeby sobie połechtać co nieco. Patrzenie na profil to naturalny odruch.
Jedyna sytuacja w której laska nie pójdzie zerknąć na profil to jej kompletnie niezainteresowanie kimkolwiek - bo już znalazła co chciała i skupia się na tym, albo wywala zaczepki grupowo, bo jej się skrzynka przepełnia.
przesadzasz
gdyby była znudzona milionami "hej co tam", to nie marnowałaby czasu na klikanie "otwórz stronę w nowym oknie" i obczajanie kolejnego faceta

Cytat:
Dlaczego nie? Ja bym poszła.
Nie wiem co rozumiesz przez "takich jak Ty". Bosko zrzędzisz i dajesz reprymendy. To +5cm jest, i to nie do wzrostu.
ale my tu mówimy o surowej rzeczywistości a nie o wizażowej sławie

Cytat:
Pasztety, które chciały się bzykać, czy pasztety, które nie chciały się bzykać?
nie sprawdzałem

Cytat:
Ale będą jaja jak Ty się zorientujesz jak bardzo się mylisz. I nawet chwilowo nie mam na myśli mojego, delikatnie narzucającego się stylu wyrażania zainteresowania.
nie zorientowałem się przez te 6 lat od kiedy mogę legalnie uprawiać seks, więc nie wiem kiedy się zorientuję

Cytat:
Masz wszelkie warunki, żeby zwyciężyć te podue wiatraki!
nie mam
byłem naprawdę w różnych miejscach w internecie
Stary 2016-01-12, 08:43   #1119
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
przesadzasz
gdyby była znudzona milionami "hej co tam", to nie marnowałaby czasu na klikanie "otwórz stronę w nowym oknie" i obczajanie kolejnego faceta
Ciekawe czy ma trzecią nogę...?
Na tej samej zasadzie ludziom by się "nie chciało" lajkować pierdyliarda "zabawnych" zdjęć kotów, psów i cudzych bachorów, a jednak to robią.
Cytat:
ale my tu mówimy o surowej rzeczywistości a nie o wizażowej sławie
No tak. Oj te dobroduszne i wyrozumiałe wizażanki.
Moje uczucia wyprzedziły Twoją sławę.
Cytat:
nie sprawdzałem
Bo księżniczka nie chciał paszteta czy z jakiegoś innego powodu?
Cytat:
nie zorientowałem się przez te 6 lat od kiedy mogę legalnie uprawiać seks, więc nie wiem kiedy się zorientuję
3-4 lata max.
Cytat:
nie mam
E, nie. Jeszcze masz duszę. Nie byłeś.
Stary 2016-01-12, 08:52   #1120
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
No tak. Oj te dobroduszne i wyrozumiałe wizażanki.
Moje uczucia wyprzedziły Twoją sławę.
kobieto...
za bycie znanym na wizażu nikt przede mną nóg nie rozchyli

Cytat:
Bo księżniczka nie chciał paszteta czy z jakiegoś innego powodu?
to pierwsze
Stary 2016-01-12, 08:59   #1121
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
kobieto...
Słoneczko...
To gotowość rozchylania nóg uczyniła Cię znanym na wizażu, nie odwrotnie.
Cytat:
to pierwsze

Nigdy nie zawodzisz.
Stary 2016-01-12, 11:24   #1122
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam bym nie odpisała nawet super przystojniakowi jakby napisał Hej co tam? bo raczej taka osoba nie ma zbyt wiele do powiedzenia, a tępaków nie lubię. Albo wysyła wiadomości hurtowo czego nie lubię również. Dlatego sympatia czy coś w ten deseń jest spoko, bo widzisz co ktoś o sobie napisał w profilu= możesz zagadać o coś odnoszącego się do tego wpisu.
trochę się to różni, czy szukasz partnera, czy seksu. na sympatii ciężko o sam seks, co nie zmienia faktu, że fotka to dno. i nawet, jak samego seksu szukałam, to samo 'hejka, poklikamy?' powodowało bana, choćby nie wiem jak piękna morda była.

Cytat:
jeśli 'hej' to jest wszystko, co dana osoba ma mi do zaoferowania, nawet szukając samego seksu, to ja dziękuję bardzo.

Cytat:
Napisane przez krewet
no właśnie Ci tłumaczymy, że wiele kobiet to ignoruje

Cytat:
Napisane przez krewet
nie bądź agist i otwórz się na ludzi w różnym wieku.

Cytat:
Napisane przez krewet
fascynujące
jednak lepsze, niż 'hej, co tam?'

Cytat:
ja sobie bardzo na badoo chwaliłam tagi

Cytat:

ale nudne to.

Cytat:
Napisane przez krewet
większość koszul w kratę nawet nie leżała obok 'schludnie'.

Cytat:
Napisane przez krewet
dalej - nuda, brak polotu, dno.

Cytat:
zmień gadkę, kup błękitną koszulę i zrób dobre zdjęcie. proste? proste.

Cytat:
Napisane przez krewet
jak nie!

Cytat:
Napisane przez krewet
maruda lvl krewet

Cytat:
Napisane przez krewet
nie musi być to długa wiadomość, wystarczy, że ciekawa, intrygująca, inna.

Cytat:

krewet się wita, potem obczaja. taki gentleman-ninja.

Cytat:
Napisane przez thirky

Cytat:
Napisane przez thirky
pożądanie jak ma przyjść to przyjdzie
tu się nie zgodzę - dla mnie chemia musi być od razu.

Cytat:
można zrobić i jedno, i drugie.

Cytat:
Napisane przez krewet
historia rozpadu Jugosławii by mnie niespecjalnie zaciekawiła. jeśli dla Ciebie cokolwiek więcej, niż 'hej' to płaszczenie się, to kiepawo stary

Cytat:
Napisane przez krewet
ma pokazywać, jaki jesteś. co robisz, jak się zachowujesz, co lubisz. to ma być miniaturka Ciebie, obrazek z tego, kim jesteś. i dlatego dowodowe to dno, bo jak wszystko, co masz do zaoferowania, to dowodowe, to dupa blada.

Cytat:
Napisane przez krewet
sama wiadomość była ważna, to nie wchodziłyby w ogóle na mój profil
wchodziłaby. z nudów i ciekawości.

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Badoo i tindera nie lubię, jeden wielki konkurs piękności ze śmiertelnym stężeniem pajaców obojga płci łechcących sobie ego, ale nie wiedzących czego chcą i idiotów niezdolnych do stwierdzenia, że im się bzykać chce a w zamian za to bredzących coś o poszukiwaniu drugiej połówki.
ja akurat uważam, że do one night standów są bardzo dobre.

Cytat:
Napisane przez adeedra
To loteria. Jednego dnia zwykłe "Hej." będzie atrakcyjniejsze od bredni kopiuj/wklej serwowanych przez innych, innego dnia będzie jednym z dziesięciu "hej" i zostanie zignorowane tylko dlatego, że lasencja już wcześniej zaczęła z kimś rozmowę.
dla mnie i samo 'hej' i brednie typu kopiuj wklej, czy w/w 'taka jesteś śliczna, zakochałem się' powodują u mnie face palma.

Cytat:
Napisane przez adeedra
A laska zerka na profil... no bo dlaczego miałaby nie zerkać? Też zawsze sprawdzałam profile, często po to, żeby sprawdzić, co ten pacan tam jeszcze chowa skoro tak głupią zajawkę na samym wstępie wysmażył.
bo człowiek nie wierzy własnym oczom

Cytat:
Napisane przez adeedra
potwierdzam.

Cytat:
Napisane przez adeedra

Cytat:
Napisane przez adeedra
Serio. Gdzieś Ty te tabuny pustych i tępych przystojniaków widziała, że wszystkich tak postrzegasz? Bo przecież żeby to było warte odnotowania, to musieliby być, jako grupa społeczna głupsi od przecietniaków, i to sporo. A nie są. Więc o co kaman?
też tak uważam, że to dziwny stereotyp ktoś sobie ego próbuje nim podnieść?

Cytat:
Napisane przez adeedra
Masowo kopiowane wiadomości to domena zapuszczonych tępaków z krzywym ryjem, którzy wiedzą, że żadnej sobą nie zainteresują, więc porzucają wędkę na rzecz sieci rybackich w nadziei, że trafi im się jakaś śnięta ryba, albo taka, która akurat ma słabszy okres.
Akcja kryptonim "chora antylopa".
czytaj większość fotki.

Cytat:
Napisane przez adeedra
Czy ja wiem? Jak tak czytam wizaż, to konkurencja do Enrique jest niewielka. Ja na emeryturze, Kahoko na emigracji, sama Stewardesa to teraz musi biedna wszystko obrobić.
jako narzeczona pilota powiem - da dziewczyna radę

Cytat:
Napisane przez adeedra
Właśnie sobie uświadomiłam, że tak na dobrą sprawę to nie pamiętam co sprawiło, że kontakty utrzymujące się latami przeszły przez etap powitania i pierwszych piętnastu minut gadki. Dawno to było.
ja pamiętam. wiele zaczęło się od rozmów związanych z danym hobby, pasją itp. i tak znam sporo ludzi poznanych przez internet, fanów psów, kotów, robótek ręcznych, seriali, biotechnologii, psychologii klinicznej, motocykli, luksusowych samochodów czy włosomanii

Cytat:
Napisane przez adeedra
Mój mentalny munsz i cesarz friendzonu miał kompletnie pusty profil, tylko płeć łaskawie zaznaczył, mojego profilu nie czytał, szukał laski the most ruchable, a ja byłam w nastroju na powyzywanie jakiegoś frajera, to nam akurat nie wyszło, ale on jest najlepsza psiapsióła ever.
ja mówię małż. ale best love story eva!

Cytat:
Napisane przez adeedra
Znaczy generalnie postuluję konieczność dodawania opisu, ale pod prąd też można w ciekawe miejsce dopłynąć, więc niezupełnie rozumiem maksymalnie księżniczkującą postawę Kreweta, który do 7+ zarywał nie będzie, bo i tak go żadna nie zechce, a w ogóle to laski na seksy powinny mu robić najazd na chatę, bo benzyna to droga jest.
Ty byś mu wjechała na chatę, to dlaczego inne próbują nosem kręcić?

Cytat:
Napisane przez adeedra
(żeby on im to chociaż powiedział, to któraś miałaby powód żeby się śmiać przez całą drogę do łóżka... a tak? marnuje się chłopak i tyle)
tyle talentu i endorfin na marne

Cytat:
Napisane przez adeedra
Wywalenie tych koszul i przyjęcie komunikatu, że zdjęcie dowodowe to siara nie wchodzi w grę więc... no nic. Ja też nie mam pojęcia co mógłbyś zrobić.
może siedzieć na wizażu

Cytat:
Napisane przez adeedra
Żeruj na niskiej samoocenie i przekonaniu, że Enrique musi być tępy.
Przynajmniej dopóki nie zdecydujesz się na coming out i nie przyznasz, że sam jesteś Enrique.
a wtedy my powiemy: znałyśmy go, gdy jeszcze o tym nie wiedział i nie był taki sławny!

Cytat:
Napisane przez adeedra
Łóżka się łamie, nie serca.
i to z przyjemnością

Cytat:
Napisane przez adeedra
Ma znaleźć największego paszteta na portalu i mieć nadzieję, że paskuda ma bogatą osobowość albo jest mistrzynią województwa w obrabianiu pały?
miękkie rączki, miękkie usta, panowanie nad odruchem wymiotnym - jak dla mnie świetny materiał.

Cytat:
Napisane przez adeedra
R*chanie =/=> złamane serce.
"Celowanie w mniejszość, która chce mieć złamane serce" (wtf? ) przerasta mnie intelektualnie.
ja też się tam pogubiłam może to domena zbiorników, że takich niuansów nie łapią?

Cytat:
Napisane przez adeedra
Nie rozumiem czemu nadajesz płaszczeniu się taki negatywny wydźwięk. Jak laska jest nie_wiadomo_kim, to albo będziesz się płaszczył, albo zostaniesz odesłany do boksów 4-6/10.
Albo odpuść z tym fetyszem na księżniczki.
Jugosławię też sobie daruj, to by mogło zadziałać tylko na mnie, a jak wiadomo na mnie i tak wszystko działa.
adeedra Ci dobrze gada. zdecyduj się, czy się bawisz w VIPy, czy nie.

Cytat:
przesadzasz
ludziom się nudzi. uwierz mi.

Cytat:
to idź na 4chana.

Cytat:
kobieto...
no a wierne fanki to co?!
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 11:51   #1123
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli 'hej' to jest wszystko, co dana osoba ma mi do zaoferowania, nawet szukając samego seksu, to ja dziękuję bardzo.
nie dowiesz się ile ma do zaoferowania, dopóki z taką osobą nie popiszesz

Cytat:
no właśnie Ci tłumaczymy, że wiele kobiet to ignoruje
wiele czyli ile? ty i thirky? na was dwie przypada 20 lasek, które odpiszą

Cytat:
nie bądź agist i otwórz się na ludzi w różnym wieku.
ale ja jestem otwarty, to na mnie nie są otwarte starsze laski

Cytat:
dalej - nuda, brak polotu, dno.
Cytat:
Cytat:
większość koszul w kratę nawet nie leżała obok 'schludnie'.
Cytat:
Cytat:
ma pokazywać, jaki jesteś. co robisz, jak się zachowujesz, co lubisz. to ma być miniaturka Ciebie, obrazek z tego, kim jesteś. i dlatego dowodowe to dno, bo jak wszystko, co masz do zaoferowania, to dowodowe, to dupa blada.
co my tu rozkminiamy? do przystojnego kolesia to w ogóle laski często same piszą i on się zastanawia czy "hej" jest na miejscu i jaką koszulę powinien założyć

Cytat:
historia rozpadu Jugosławii by mnie niespecjalnie zaciekawiła. jeśli dla Ciebie cokolwiek więcej, niż 'hej' to płaszczenie się, to kiepawo stary
kurde a jak poznajesz kogoś na żywo to zaczynasz od "och, to ciekawe że się tu znalazłeś, twoje obuwie pasuje do koloru ścian tego klubu"?

Cytat:
no a wierne fanki to co?!
niektóre z tych fanek wbijają mi szpile raz po raz

Cytat:
maruda lvl krewet
ja tylko piszę jak jest
co ty możesz o tym wiedzieć, jeśli jesteś kobietą, i ciebie takie problemy nie dotyczą?

Cytat:
ludziom się nudzi. uwierz mi.
nie, laska wchodzi i obczaja i zależności od tego czy jestem na zdjęciu jak czy Enrique - decyduje czy "hej" było wystarczające
Stary 2016-01-12, 12:15   #1124
stewardesa
BAN stały

O CO CHODZI Z TYMI KOSZULAMI W KRATĘ?

I jakie to są portale dla dewiantów?

Ja lubię zdjęcia do dowodów. A że teraz to chyba muszą być takie na wprost, to takie zdjęcie najlepiej oddaje to, jak człowiek naprawdę wygląda. Konkretnie i uczciwie, tak jak krewet lubi.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-01-12 o 12:18
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 12:22   #1125
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
nie dowiesz się ile ma do zaoferowania, dopóki z taką osobą nie popiszesz
jest coś takiego jak prezentacja. w każdym tańcu godowym coś takiego istnieje. dla mnie osoba powinna w jakiś sposób się zaprezentować, nie musi to być elaborat i biografia, ale coś, co zaintryguje. i wtedy odpisuję.

Cytat:
Napisane przez krewet
i cała masa, które nie odpiszą. Twoje sukcesy, a raczej ich brak, o tym świadczą.

Cytat:
Napisane przez krewet
ale ja jestem otwarty, to na mnie nie są otwarte starsze laski
tak jesteś otwarty, że jak widzisz starszą, to nie piszesz, bo uznajesz, że pewnie nie będzie zainteresowana. faktycznie, otwarty

Cytat:
Napisane przez krewet
co my tu rozkminiamy? do przystojnego kolesia to w ogóle laski często same piszą i on się zastanawia czy "hej" jest na miejscu i jaką koszulę powinien założyć
przystojny koleś nie chodzi w koszuli w kratę. to raz.

dwa, tak samo jak do ładnych lasek piszą faceci. co nie zmienia faktu, że jak ktoś zaczyna konwersację od 'hej' i czeka na odpowiedź, nic po tym nie pada, to trochę pusto.

Cytat:
Napisane przez krewet
kurde a jak poznajesz kogoś na żywo to zaczynasz od "och, to ciekawe że się tu znalazłeś, twoje obuwie pasuje do koloru ścian tego klubu"?
pomijając sytuacje, gdy jestem komuś przedstawiana, nigdy nie zaczynam od 'hej'. standardem w Londynie jest tekst 'w jakim języku rozmawiałaś z kimśtam' i to jest już o niebo lepsze, niż 'hej'.

[quote=krewet]
niektóre z tych fanek wbijają mi szpile raz po raz [/qupote]

bo prawdziwa miłość to też cierpienie.

Cytat:
Napisane przez krewet
ja tylko piszę jak jest
... u Ciebie.

Cytat:
Napisane przez krewet
co ty możesz o tym wiedzieć, jeśli jesteś kobietą, i ciebie takie problemy nie dotyczą?
nie dotyczą, bo mam dobre fotki, nie wrzucam dowodowego na profil, nie noszę koszul w kratę i nie zaczepiam kogoś minimalistycznym 'hej'

Cytat:
Napisane przez krewet
nie, laska wchodzi i obczaja i zależności od tego czy jestem na zdjęciu jak czy Enrique - decyduje czy "hej" było wystarczające
20 lat, a już wie, co się dzieje w każdej kobiecej głowie
Stary 2016-01-12, 12:28   #1126
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
21.
On nam mówi co mamy robić .
Nie mogę zająć stanowiska, bo tarzam się w ekstazie, a dziś nie mogę zlegnąć i muszę to robić mentalnie...
Stary 2016-01-12, 12:31   #1127
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
przystojny koleś nie chodzi w koszuli w kratę. to raz.
niektórzy to nawet bluzy zakładają i i tak mają branie...

Cytat:
tak jesteś otwarty, że jak widzisz starszą, to nie piszesz, bo uznajesz, że pewnie nie będzie zainteresowana. faktycznie, otwarty
napisałem do paru starszych na fotce

Cytat:
jest coś takiego jak prezentacja. w każdym tańcu godowym coś takiego istnieje. dla mnie osoba powinna w jakiś sposób się zaprezentować, nie musi to być elaborat i biografia, ale coś, co zaintryguje. i wtedy odpisuję.
co można intrygującego napisać do człowieka, o którym się nic nie wie?

Cytat:
dwa, tak samo jak do ładnych lasek piszą faceci. co nie zmienia faktu, że jak ktoś zaczyna konwersację od 'hej' i czeka na odpowiedź, nic po tym nie pada, to trochę pusto.
nie chce mi się tłumaczyć setny raz tego samego

Cytat:
... u Ciebie
u mnie, bo jestem przeciętnym facetem
z twojego punktu widzenia to wygląda zupełnie inaczej

Cytat:
nie dotyczą, bo mam dobre fotki, nie wrzucam dowodowego na profil, nie noszę koszul w kratę i nie zaczepiam kogoś minimalistycznym 'hej'
tak tak, na pewno gdybyś miała dowodowe na profilu i zdjęcie w koszuli to nikt by nie napisał
i ty nie musisz nikogo zaczepiać, to ciebie zaczepiają

Cytat:
21
wiem co się dzieje w kobiecych głowach na tyle, żeby ocenić swoje szanse
było kiedyś takie jedno forum, gdzie gość wstawił zdjęcia przystojniaka na jakiś portal i pokazywał rozmowy z kobietami
zapewniam cię, że żadna z nich nie miała problemu, z tym, że pisze do nich "hej"
Stary 2016-01-12, 13:10   #1128
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
trochę się to różni, czy szukasz partnera, czy seksu. na sympatii ciężko o sam seks, co nie zmienia faktu, że fotka to dno. i nawet, jak samego seksu szukałam, to samo 'hejka, poklikamy?' powodowało bana, choćby nie wiem jak piękna morda była.
Jeśli to było dosłownie to, to chyba czegoś nie dopatrzyłaś na etapie prezentacji osobowości fotami.
Cytat:
Taa, błękitną. Operował będzie.
Cytat:
Ta. Albo płaszczenie się level expert.
Cytat:
krewet się wita, potem obczaja. taki gentleman-ninja.
Komandos miłości!

Cytat:
dla mnie i samo 'hej' i brednie typu kopiuj wklej, czy w/w 'taka jesteś śliczna, zakochałem się' powodują u mnie face palma.
Serio zmień foty.
Cytat:
też tak uważam, że to dziwny stereotyp ktoś sobie ego próbuje nim podnieść?
Każdy sobie ego próbuje tym podnieść.
Tym i tępymi, pustymi, plastikowymi lalami na które "nigdy nawet by nie spojrzał".
Cytat:
Ty byś mu wjechała na chatę, to dlaczego inne próbują nosem kręcić?
Cytując Mistrza "w dupach im się poprzewracało".
Cytat:
ja też się tam pogubiłam może to domena zbiorników, że takich niuansów nie łapią?
Może chodzić o to, że buc, który nie spełnia oczekiwań zbiornika, może zamoczyć tylko, jeśli wmówi jakiejś samotnej, zakompleksionej bidulinie, że ją kocha - ona uwierzy, on zar*cha, ona nawet dupą nie zdąży ruszyć przy dwuminutowcu, a potem on ją oleje, wyśmieje, rzuci i przylepi sobie łatkę uwodziciela. Ścierwo czystej wody znaczy.
Stary 2016-01-12, 13:29   #1129
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
najczęściej są za duże, wymięte i nieestetyczne.

Cytat:
Napisane przez stewardesa
na efukta idź.

Cytat:
Ja lubię zdjęcia do dowodów. A że teraz to chyba muszą być takie na wprost, to takie zdjęcie najlepiej oddaje to, jak człowiek naprawdę wygląda. Konkretnie i uczciwie, tak jak krewet lubi.
ja nie znoszę. sama nie wiem, co gorsze, z kryminału, czy z dowodu.

Cytat:
niektórzy to nawet bluzy zakładają i i tak mają branie...
no na pewno nie do profilowego.

Cytat:
Napisane przez krewet
napisałem do paru starszych na fotce
co napisałeś? 'hej'? z wiekiem wielu kobietom wzrastają wymagania.

Cytat:
Napisane przez krewet
co można intrygującego napisać do człowieka, o którym się nic nie wie?
można, w szczególności, gdy są tagi.

Cytat:
Napisane przez krewet
nie chce mi się tłumaczyć setny raz tego samego
bzdura powtórzona 100 razy nie nabiera sensu.

Cytat:
Napisane przez krewet
u mnie, bo jestem przeciętnym facetem

Cytat:
Napisane przez krewet
z twojego punktu widzenia to wygląda zupełnie inaczej
może też jestem przeciętnym facetem?

Cytat:
Napisane przez krewet
tak tak, na pewno gdybyś miała dowodowe na profilu i zdjęcie w koszuli to nikt by nie napisał
jakbym miała dowodowe, na którym nie możesz się za bardzo uśmiechać, a do tego jakieś foty z daleka, bez makijażu i workowatych ciuchach, to na pewno liczba chętnych by drastycznie zmalała.

Cytat:
Napisane przez krewet
i ty nie musisz nikogo zaczepiać, to ciebie zaczepiają
to działa w dwie strony - i ja zaczepiam, i jestem zaczepiana.

Cytat:
Napisane przez krewet
21
wybacz!

Cytat:
Napisane przez krewet
wiem co się dzieje w kobiecych głowach na tyle, żeby ocenić swoje szanse
czekam na tę przemianę w Enrique i wyjście z szafy

Cytat:
Napisane przez krewet
było kiedyś takie jedno forum, gdzie gość wstawił zdjęcia przystojniaka na jakiś portal i pokazywał rozmowy z kobietami
zapewniam cię, że żadna z nich nie miała problemu, z tym, że pisze do nich "hej"
myślę, że niektóre jednak miały.

poza tym ja Ci cały czas wałkuję, jak sobie zrobić 'zdjęcia przystojniaka', a Ty nic.

no i kiedyś wspomniałeś, że mizerny i chudawy jesteś, robisz coś z tym?

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Taa, błękitną. Operował będzie.
to niech będzie granatowa.

Cytat:
Napisane przez adeedra
Ta. Albo płaszczenie się level expert.

Cytat:
Napisane przez adeedra
Komandos miłości!

Cytat:
Napisane przez adeedra
Serio zmień foty.
sugerujesz, że mam wypięknieć, czy zbrzydnąć?

Cytat:
Napisane przez adeedra
Tym i tępymi, pustymi, plastikowymi lalami na które "nigdy nawet by nie spojrzał".
ja sobie podnoszę 25 latkami, którzy mieszkają z rodzicami.

Cytat:
Napisane przez adeedra
Cytując Mistrza "w dupach im się poprzewracało".
i jak nie zachwyca, kiedy zachwyca?!

Cytat:
Napisane przez adeedra
Może chodzić o to, że buc, który nie spełnia oczekiwań zbiornika, może zamoczyć tylko, jeśli wmówi jakiejś samotnej, zakompleksionej bidulinie, że ją kocha - ona uwierzy, on zar*cha, ona nawet dupą nie zdąży ruszyć przy dwuminutowcu, a potem on ją oleje, wyśmieje, rzuci i przylepi sobie łatkę uwodziciela. Ścierwo czystej wody znaczy.
tu jest problem gatunku oczekiwań. ale fakt, ścierwo. zwłaszcza za te dwie minuty.

Edytowane przez kahoko hino
Czas edycji: 2016-01-12 o 13:41
Stary 2016-01-12, 13:52   #1130
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Uwielbiam Twoje problemy.
Czyli mając grupę testową 20 lasek + Kahoko, Thirky i ja
masz 20 lasek, które odpisują na Twoje "hej",
2 którym "hej" nie pasi, ale i tak odpisują
i jedną, która Cię molestuje
Cytat:

Tym też bym była zdobyta.
Cytat:
niektóre z tych fanek wbijają mi szpile raz po raz
W głowie robią z Tobą znacznie gorsze rzeczy, wyluzuj.
Cytat:
Nie lubię ich. Chyba, że nie są niebieskie. Ale one zawsze są niebieskie.
Cytat:
To, co jest bliżej jądra ziemi niż "zbiornik".
Cytat:
Konkretna i uczciwa siara - tak, jak Krewet lubi.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Z dowodu.
Cytat:
Mnie bluza pasi. Chyba, że jest niebieska. Albo biała. Albo różowa. Żółta, pomarańczowa, czerwona...
Czarna albo brązowa może być. Ew. szara, ale wpadająca w grafit, nie w klasyczny odcień kalesonów.
Cytat:
On jest taki dziki...
Cytat:
sugerujesz, że mam wypięknieć, czy zbrzydnąć?
Wywal zdjęcia z uśmiechem, to jest oszustwo. Zrób sobie zdjęcia z toporkiem i piłką do kości.
Cytat:
tu jest problem gatunku oczekiwań. ale fakt, ścierwo. zwłaszcza za te dwie minuty.
Nie, nie ma tego problemu. Jest problem oszustwa i impotencji. A laska i tak nie wie, co to jest orgazm, więc jej bez różnicy, czy to standardowe dwie, czy rekord życiowy, osiem.
Stary 2016-01-12, 14:17   #1131
stewardesa
BAN stały

Cytat:
chyba, że z pogardą

Cytat:
najczęściej są za duże, wymięte i nieestetyczne.
A Adeedra twierdziła, że najczęściej są sprane. To nadal nie ma nic wspólnego z KRATĄ.
Cytat:
na efukta idź.
Ale gdzie można tych dewiantów spotkać? Tylko nie zbiornik, tam trzeba zapłacić za smsa. Mam swoje zasady.
Cytat:
:sli na:
Cytat:
Toż to najlepsze cieplejsze odzienie, w jakim chciałabym widzieć faceta. Najlepiej z kapturem.
Cytat:
Czyli jak ktoś mówi, że koszula w kratę to wiocha, to ma na myśli, że wiochą jest niebieska krata czy sam kolor niebieski?
Cytat:
To, co jest bliżej jądra ziemi niż "zbiornik".
wymień
Cytat:
Konkretna i uczciwa siara - tak, jak Krewet lubi.
Ale uczciwie? Prawdziwie? No.
Cytat:
Mnie bluza pasi. Chyba, że jest niebieska. Albo biała. Albo różowa. Żółta, pomarańczowa, czerwona...
Czarna albo brązowa może być. Ew. szara, ale wpadająca w grafit, nie w klasyczny odcień kalesonów.
O, właśnie taką chyba najbardziej lubię.
Stary 2016-01-12, 14:51   #1132
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

W głowie robią z Tobą znacznie gorsze rzeczy, wyluzuj.

Cytat:
Napisane przez adeedra
czerwona by jeszcze mogła przejść. ale tylko, gdy jest rozpięta, a pod spodem jest tank top.

Cytat:
Napisane przez adeedra
bluza jest ok tylko w domu, na kanapie i podczas treningu.

Cytat:
Napisane przez adeedra
Wywal zdjęcia z uśmiechem, to jest oszustwo. Zrób sobie zdjęcia z toporkiem i piłką do kości.
mam takie, na których się nie uśmiecham, i też się w nim lubują, zboki i niedor*chańce jedne.

Cytat:
Napisane przez adeedra
Nie, nie ma tego problemu. Jest problem oszustwa i impotencji. A laska i tak nie wie, co to jest orgazm, więc jej bez różnicy, czy to standardowe dwie, czy rekord życiowy, osiem.
to jest tak bardzo smutne, że aż mi się łezka w oku zakręciła

Cytat:
A Adeedra twierdziła, że najczęściej są sprane. To nadal nie ma nic wspólnego z KRATĄ.

Cytat:
Ale gdzie można tych dewiantów spotkać? Tylko nie zbiornik, tam trzeba zapłacić za smsa. Mam swoje zasady.
nie księżniczkuj.

Cytat:
Toż to najlepsze cieplejsze odzienie, w jakim chciałabym widzieć faceta. Najlepiej z kapturem.Czyli jak ktoś mówi, że koszula w kratę to wiocha, to ma na myśli, że wiochą jest niebieska krata czy sam kolor niebieski?
może i wygodne, ale nie najlepiej wyglądające
Stary 2016-01-12, 15:02   #1133
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
chyba, że z pogardą

Ble! To nie jest krewetka!
Cytat:
A Adeedra twierdziła, że najczęściej są sprane.
Nie ja.
Cytat:
To nadal nie ma nic wspólnego z KRATĄ.
Ale ma z niebieskim.
Cytat:
Ale gdzie można tych dewiantów spotkać?
Wszędzie, przecież to widać który jest dewiant, a który nie.
Cytat:
Tylko nie zbiornik, tam trzeba zapłacić za smsa. Mam swoje zasady.
To cierp.
Cytat:
Czyli jak ktoś mówi, że koszula w kratę to wiocha, to ma na myśli, że wiochą jest niebieska krata czy sam kolor niebieski?
Różne rzeczy mamy na myśli, łączy nas to, że nam nie pasi.
Cytat:
wymień
Nie. Tam są moje byłe bolce. Siara by była.
Cytat:
Ale uczciwie? Prawdziwie? No.
I weną twórczą owocuje.
Cytat:
O, właśnie taką chyba najbardziej lubię.
Cytat:

Cytat:
czerwona by jeszcze mogła przejść. ale tylko, gdy jest rozpięta, a pod spodem jest tank top.
Biedny Krewet. Się kreatorki mody męskiej zleciały. Jeszcze chłopak zgłupieje i zacznie biegać nago pod prochowcem i go jakaś starsza pani w parku laską wygrzmoci gdzie nie trzeba za erotomanię.
Cytat:
Toteż i fota może być z domu, z kanapy albo z treningu.
Cytat:
Może jakby zrobić zbliżenie na ryje to by się któryś do czegoś nadał?
Cytat:
Cytat:
nie księżniczkuj.
Stary 2016-01-12, 15:54   #1134
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Bluza jest ok wszędzie tam, gdzie chcemy ją nosić.
Cytat:

No i?
Cytat:
nie księżniczkuj.
Musiałabym przyznać się przed sobą, że jestem już wystarczająco stara i brzydka, żeby płacić. Zaczyna się od 3,66 :/ A tak serio, to naprawdę jest w czym wybierać na zbiorniku?
Cytat:
nie znasz się
Cytat:
Ble! To nie jest krewetka!
To jest DLA krewetki. Napisał kiedyś, że wszystko by brał, to i solarą nie pogardzi.
Cytat:
Nie ja.
A jednak:
Cytat:
Jak jest sprana, albo wygląda jakby była sprana to jest do dupy. Krata jeśli już w ogóle, to powinna być dobrana kolorystycznie do ryja, który ją nosi. A pacany zawzięły się wszystkie na te błękity jakby ich kto do chrztu gnał.
Cytat:
Ale ma z niebieskim.
Czyli oficjalnie chodzi o kolor niebieski? Chyba nie, bo Syrena go wymieniła jako pożądany.
Cytat:
Nie. Tam są moje byłe bolce. Siara by była.
Wszyscy?
Cytat:
Może jakby zrobić zbliżenie na ryje to by się któryś do czegoś nadał?
A dlaczego miałby się nie nadać?
Stary 2016-01-12, 16:45   #1135
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Bluza jest ok wszędzie tam, gdzie chcemy ją nosić.
Sauna, basen, solarium...
Cytat:
Musiałabym przyznać się przed sobą, że jestem już wystarczająco stara i brzydka, żeby płacić.
Stare i brzydkie nie płacą tylko szukają gości, którzy mają smaka na stare i brzydkie.
Cytat:
Zaczyna się od 3,66 :/ A tak serio, to naprawdę jest w czym wybierać na zbiorniku?
To zależy czy jesteś w stanie ocenić atrakcyjność mężczyzny na podstawie 400 zdjęć jego penisa pod różnymi kątami, w różnych okolicznościach i w nastrojowym oświetleniu.
Co 10 mówi po polsku (pozostali w żadnym innym języku też nie), co 20 ujdzie, co 30 ruchable in desperejszyn, co 40 nadaje się do dyskusji. Po miesiącu przelecisz już wszystkich... dwóch albo trzech wartych uwagi.
Dane nieaktualizowane od dawna, ale nie zakładałabym optymistycznie, że poszli w górę.
A, i z tych 2-3 1-1,5 chłopa spęka.
Cytat:
nie znasz sięTo jest DLA krewetki. Napisał kiedyś, że wszystko by brał, to i solarą nie pogardzi.
Wabił samice. Mnie kokietował pytaniem o młodsze koleżanki.
Cytat:
A jednak:
Nie ja. Z tymi koszulami dyskusja wrzała na kilku wątkach i aż mi się na pw wylała. Nie pamiętam, kto elaborował o spranych koszulach, ale mam wrażenie, że to czytałam chwilę przed napisaniem. No ale mniejsza.
Niech będzie, że skłamałam podle z koszulami. Póki jest sprana, ale tego nie widać jakoś specjalnie, to mi to lata. Chyba, że ta krata jest niebieska, a chłopiec w nią odziany miewał już pollucje.
Cytat:
Czyli oficjalnie chodzi o kolor niebieski?
Oficjalnie chodzi o gnojenie polibudy. Ja jestem zwyczajnie, jak człowiek, up*erdliwa.
Cytat:
Wszyscy?
Nie.
Zdeklarowani żonaci, biedni, nudni, głupi, obleśni, niezdecydowani fantaści oraz entuzjaści dzielenia się radością z pedo/kopro/nekro pozostali przeze mnie nieskalani.
Cytat:
A dlaczego miałby się nie nadać?
Bo jak nie dewiant to się można strasznie oszukać.
Poza tym oni mają w większości flanelowe te koszule. Ja do flaneli nic nie mam. Zwykłych niebieskich kraciastych koszul się czepiam.
Stary 2016-01-12, 17:02   #1136
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Sauna, basen, solarium...
ślub, pogrzeb, rozmowa o pracę...

Cytat:
Stare i brzydkie nie płacą tylko szukają gości, którzy mają smaka na stare i brzydkie.
walą kilo tapety i mówią o sobie 'cougar'.

Cytat:
Napisane przez adeedra
To zależy czy jesteś w stanie ocenić atrakcyjność mężczyzny na podstawie 400 zdjęć jego penisa pod różnymi kątami, w różnych okolicznościach i w nastrojowym oświetleniu.
Co 10 mówi po polsku (pozostali w żadnym innym języku też nie), co 20 ujdzie, co 30 ruchable in desperejszyn, co 40 nadaje się do dyskusji. Po miesiącu przelecisz już wszystkich... dwóch albo trzech wartych uwagi.
Dane nieaktualizowane od dawna, ale nie zakładałabym optymistycznie, że poszli w górę.
A, i z tych 2-3 1-1,5 chłopa spęka.
zbiornik jest kiepski. i żeby te zdjęcia były jakieś fajne... a to tanie Sebixowe samo☠☠☠ki, prześwietlone, z biodra i z dywanem na ścianie w tle. no żenada.

Cytat:
Napisane przez adeedra

Oficjalnie chodzi o gnojenie polibudy
.
tzn oni się tak dobrze sami gnoją, że wystarczy stać z boku i patrzeć. czasem odzywa się ochota kopnięcia leżącego, bo jakoś niemrawo się babra w tym bagnie.

Cytat:
Napisane przez adeedra
Poza tym oni mają w większości flanelowe te koszule. Ja do flaneli nic nie mam. Zwykłych niebieskich kraciastych koszul się czepiam.
ja mam. i do flaneli, i do czystej bawełny. bardzo niewiele jest wzorów, które akceptuję i koniec. w większości te koszule są źle dopasowane (czytaj meega za duże), wymięte, te patyczaki tam giną w środku. obraz nędzy i rozpaczy.
Stary 2016-01-12, 18:39   #1137
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, bo już szukasz na siłę argumentów

Cytat:
nie napisałem "hej" tylko "Hej."

Cytat:
można, w szczególności, gdy są tagi.
na fotce nie ma

Cytat:
jakbym miała dowodowe, na którym nie możesz się za bardzo uśmiechać, a do tego jakieś foty z daleka, bez makijażu i workowatych ciuchach, to na pewno liczba chętnych by drastycznie zmalała.
po co się uśmiechać do zdjęć?

Cytat:
to działa w dwie strony - i ja zaczepiam, i jestem zaczepiana.
jakbyś była bierna to też na brak chętnych byś nie narzekała

Cytat:
no i kiedyś wspomniałeś, że mizerny i chudawy jesteś, robisz coś z tym?
tak, ale jak wiesz u mężczyzny trzeba dużo więcej pracy niż u kobiety, która nic nie musi na ogół w tym kierunku robić

syrena, naprawdę... szukasz na siłę argumentów, nie wszystko załatwi "dobre" zdjęcie, może i da się zrobić zdjęcia gdzie 5/10 będzie wyglądać na 8/10, ale wtedy to już jest oszukiwanie i laska na żywo będzie mieć niefajną niespodziankę
Stary 2016-01-12, 18:44   #1138
stewardesa
BAN stały

Cytat:
nie napisałem "hej" tylko "Hej."
Nie doceniacie KROPKI ELOKWENCJI.
Cytat:
po co się uśmiechać do zdjęć?
Po co w ogóle?

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-01-12 o 18:46
Stary 2016-01-12, 18:50   #1139
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Po co w ogóle?
właśnie

jak ja lasce wysyłam zdjęcie na czacie i jej pierwszy komentarz to "uśmiechnij się" to odbieram to jako "jesteś brzydki, nie wiem co napisać"

co ja się będę szczerzyć do zdjęć jak jakiś gej
Stary 2016-01-12, 18:56   #1140
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie doceniacie KROPKI ELOKWENCJI.
Doceniam. Każda kropka Kreweta łechce mi zmysły, a on ich prawie nie stawia.
Cytat:
Po co w ogóle?
Żeby zainteresować sobą Kahoko.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
jak ja lasce wysyłam zdjęcie na czacie i jej pierwszy komentarz to "uśmiechnij się" to odbieram to jako "jesteś brzydki, nie wiem co napisać"
To może znaczyć też "jestem głupia, nic lepszego nie wymyślę".
Cytat:
co ja się będę szczerzyć do zdjęć jak jakiś gej
Heteroseksualni mężczyźni rulz.
Raz jeszcze...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości