|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
| Tak! |
|
13 | 15,48% |
| Tak, bezgranicznie. |
|
37 | 44,05% |
| Nie. |
|
34 | 40,48% |
| Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
Cytat:
po drugie - może i ty byś nie odpisała, ale większość kobiet by odpisało Cytat:
Cytat:
fascynujące |
|||
|
|
|
|
#1112 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
Też miałam tam konto i jakoś było dużo ludzi młodszych niż 25 lat, i facetów i dziewczyn. No i dlatego od razu wiedziałam że z takimi osobami pisać mi się nie chce, sama miałam fajny opis, taki do którego dało się sensownie nawiązać, faceci z którymi utrzymywałam dłuższy kontakt również.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-01-11 o 23:14 |
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
ciebie to tam problem wieku i tak nie dotyczy bo jesteś kobietą i jak chcesz to możesz mieć dekadę starszego kolesia
ja jak miałem sympatię to serio mało było 20latek, a część to pasztety, ale to inna sprawa to, że ktoś zaczął rozmowę od "hej" nie znaczy, że jest głupszy, dla normalnego człowieka to normalna forma przywitania się tak samo jak koszula w kratę jest czymś normalnym i dla normalnego człowieka ważne jest, żeby przede wszystkim wyglądać schludnie nie ma także nic złego w zdjęciu dowodowym wrzuconym do internetu, niektórzy dobrze na nich wychodzą ale jak laski z takich rzeczy robią problemy to nie wiem co mogę zrobić ustalmy jedną rzecz, ktoś taki jak ja nie wzbudzi żadnej namiętności u kobiety może raz na jakiś czas się uda, ale to bardziej kwestia szczęścia można stawać na głowie, udawać mądrzejszego niż się jest, ale w wielu przypadkach będzie się dla laski bardziej ciekawostką prędzej czy później wypartą przez Enrique bo to z nimi idzie się do łóżka, oni łamią serca kobietom i nie mam o to do nikogo żalu, tak jest i tyle można sobie wypisywać te "dłuższe sensowne wiadomości", ale u tych 7/10 w górę to jest walka z wiatrakami i tyle Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-11 o 23:21 |
|
|
|
|
#1114 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1115 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Ale chyba na portalu randkowym nie chodzi o przywitanie się jak z sąsiadką tylko o zainteresowanie czymś drugiej osoby, co nie? ![]() tematu koszuli w kratę nie będę już poruszać, dalej nie rozumiem co to za problem kupić sobie zwykłą białą i błękitną i chociaż SPRÓBOWAĆ znów zaczynasz z tym schludnie, krewet daj już se spokój zdjęcie dowodowe jest słabe, nawet jeśli fajnie wyszedłeś to jest po prostu mega nudne, nie pokazuje nic z Ciebie, skoro na dowodowym udało Ci się wyjść fajnie to może na jakimś innym również ta sztuka by Ci wyszła no może nie spadną od razu lasce majtki na Twój widok (choć różnie bywa ja znam ładne dziewczyny co są w związkach z takimi pasztetami że aż strach), dlatego może powinieneś spróbować czegoś innego- czyli podbicia do kogoś kto ma jakieś zainteresowania i da się z nią pogadać, pożądanie jak ma przyjść to przyjdzie tylko zrozum, nie każda kobieta chce mieć złamane serce, nie celuj w większość a w mniejszość.
|
|
|
#1116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw trzeba się przywitać laska nie jest nie wiadomo kim, żebym ja się przed nią płaszczył już w pierwszej wiadomości i opisywał historię rozpadu Jugosławii żeby zaciekawić sobą księżną Dianę Cytat:
Cytat:
albo laska mi się podoba albo w ogóle z nią nie gadam i wiele kobiet wychodzi z podobnego założenia, gdyby sama wiadomość była ważna, to nie wchodziłyby w ogóle na mój profil Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1117 | |||||||||||||||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Badoo i tindera nie lubię, jeden wielki konkurs piękności ze śmiertelnym stężeniem pajaców obojga płci łechcących sobie ego, ale nie wiedzących czego chcą i idiotów niezdolnych do stwierdzenia, że im się bzykać chce a w zamian za to bredzących coś o poszukiwaniu drugiej połówki. Tzn. znaleźć kogoś można wszędzie, ale te serwisy tego nie ułatwiają. Cytat:
Staraj się mocniej. Cytat:
Cytat:
Choćby złakniona dodatkowej porcji żenady, żeby sobie połechtać co nieco. Patrzenie na profil to naturalny odruch. Jedyna sytuacja w której laska nie pójdzie zerknąć na profil to jej kompletnie niezainteresowanie kimkolwiek - bo już znalazła co chciała i skupia się na tym, albo wywala zaczepki grupowo, bo jej się skrzynka przepełnia. Cytat:
Nie wiem co rozumiesz przez "takich jak Ty". Bosko zrzędzisz i dajesz reprymendy. To +5cm jest, i to nie do wzrostu. Cytat:
Cytat:
To moja niespotykana wyrozumiałość dla "super przystojniaków", hurtowo odrzucanych przez przebiegłe i skupione na stereotypach panny sprawiła, nie mieli wyboru nieszczęśnicy. Serio. Gdzieś Ty te tabuny pustych i tępych przystojniaków widziała, że wszystkich tak postrzegasz? Bo przecież żeby to było warte odnotowania, to musieliby być, jako grupa społeczna głupsi od przecietniaków, i to sporo. A nie są. Więc o co kaman? Masowo kopiowane wiadomości to domena zapuszczonych tępaków z krzywym ryjem, którzy wiedzą, że żadnej sobą nie zainteresują, więc porzucają wędkę na rzecz sieci rybackich w nadziei, że trafi im się jakaś śnięta ryba, albo taka, która akurat ma słabszy okres. Akcja kryptonim "chora antylopa". Cytat:
Moja ulubiona piosenka to "Obscure" Dir en grey - pooglądajmy razem w zapętleniu i jedząc szproty w pomidorach zróbmy sobie konkurs na to, kto pierwszy się porzyga z zachwytu nad najpiękniejszym teledyskiem ever Cytat:
Komu by się chciało kopiować i wklejać "hej"? Szybciej napisać. Sekunda personalnej atencji! Cytat:
Mój mentalny munsz i cesarz friendzonu miał kompletnie pusty profil, tylko płeć łaskawie zaznaczył, mojego profilu nie czytał, szukał laski the most ruchable, a ja byłam w nastroju na powyzywanie jakiegoś frajera, to nam akurat nie wyszło, ale on jest najlepsza psiapsióła ever. Znaczy generalnie postuluję konieczność dodawania opisu, ale pod prąd też można w ciekawe miejsce dopłynąć, więc niezupełnie rozumiem maksymalnie księżniczkującą postawę Kreweta, który do 7+ zarywał nie będzie, bo i tak go żadna nie zechce, a w ogóle to laski na seksy powinny mu robić najazd na chatę, bo benzyna to droga jest. (żeby on im to chociaż powiedział, to któraś miałaby powód żeby się śmiać przez całą drogę do łóżka... a tak? marnuje się chłopak i tyle) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przynajmniej dopóki nie zdecydujesz się na coming out i nie przyznasz, że sam jesteś Enrique. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To dobry tytuł książki byłby. Druga część to "... czyli uroki celibatu". Cytat:
"Celowanie w mniejszość, która chce mieć złamane serce" (wtf? ) przerasta mnie intelektualnie.Cytat:
Albo odpuść z tym fetyszem na księżniczki. Jugosławię też sobie daruj, to by mogło zadziałać tylko na mnie, a jak wiadomo na mnie i tak wszystko działa. Cytat:
Bo jeśli nie o to, to ja też nie mam pojęcia o co. Cytat:
Długa, przymusowa poniekąd ekspozycja na Ciebie rozkwitła uczuciem, ale dzikie namiętności budziłeś od pierwszego wejrzenia. Jak Ty masz warunki na dobzykanie większości to marnujesz życie na tej fotce, gdzie wyrwałeś i olałeś tylko cztery laski w pół dnia jak ten dziad jakiś ostatni. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#1118 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby była znudzona milionami "hej co tam", to nie marnowałaby czasu na klikanie "otwórz stronę w nowym oknie" i obczajanie kolejnego faceta Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
byłem naprawdę w różnych miejscach w internecie |
|||||
|
|
|
|
#1119 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na tej samej zasadzie ludziom by się "nie chciało" lajkować pierdyliarda "zabawnych" zdjęć kotów, psów i cudzych bachorów, a jednak to robią. No tak. Oj te dobroduszne i wyrozumiałe wizażanki. Moje uczucia wyprzedziły Twoją sławę. Bo księżniczka nie chciał paszteta czy z jakiegoś innego powodu? Cytat:
E, nie. Jeszcze masz duszę. Nie byłeś. |
||
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bycie znanym na wizażu nikt przede mną nóg nie rozchyli Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1121 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1122 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
można zrobić i jedno, i drugie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ktoś sobie ego próbuje nim podnieść? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może to domena zbiorników, że takich niuansów nie łapią? Cytat:
Cytat:
to idź na 4chana. no a wierne fanki to co?! |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#1123 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co ty możesz o tym wiedzieć, jeśli jesteś kobietą, i ciebie takie problemy nie dotyczą? Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
|
#1124 |
|
BAN stały
|
O CO CHODZI Z TYMI KOSZULAMI W KRATĘ?
I jakie to są portale dla dewiantów? Ja lubię zdjęcia do dowodów. A że teraz to chyba muszą być takie na wprost, to takie zdjęcie najlepiej oddaje to, jak człowiek naprawdę wygląda. Konkretnie i uczciwie, tak jak krewet lubi. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-01-12 o 12:18 |
|
|
|
|
#1125 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dwa, tak samo jak do ładnych lasek piszą faceci. co nie zmienia faktu, że jak ktoś zaczyna konwersację od 'hej' i czeka na odpowiedź, nic po tym nie pada, to trochę pusto. Cytat:
[quote=krewet] niektóre z tych fanek wbijają mi szpile raz po raz [/qupote] bo prawdziwa miłość to też cierpienie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#1126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1127 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z twojego punktu widzenia to wygląda zupełnie inaczej Cytat:
i ty nie musisz nikogo zaczepiać, to ciebie zaczepiają Cytat:
wiem co się dzieje w kobiecych głowach na tyle, żeby ocenić swoje szanse było kiedyś takie jedno forum, gdzie gość wstawił zdjęcia przystojniaka na jakiś portal i pokazywał rozmowy z kobietami zapewniam cię, że żadna z nich nie miała problemu, z tym, że pisze do nich "hej" |
|||||||
|
|
|
|
#1128 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Komandos miłości! Cytat:
Cytat:
Tym i tępymi, pustymi, plastikowymi lalami na które "nigdy nawet by nie spojrzał". Cytat:
Może chodzić o to, że buc, który nie spełnia oczekiwań zbiornika, może zamoczyć tylko, jeśli wmówi jakiejś samotnej, zakompleksionej bidulinie, że ją kocha - ona uwierzy, on zar*cha, ona nawet dupą nie zdąży ruszyć przy dwuminutowcu, a potem on ją oleje, wyśmieje, rzuci i przylepi sobie łatkę uwodziciela. Ścierwo czystej wody znaczy. |
||||||
|
|
|
|
#1129 | ||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
najczęściej są za duże, wymięte i nieestetyczne.
Cytat:
Cytat:
no na pewno nie do profilowego. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poza tym ja Ci cały czas wałkuję, jak sobie zrobić 'zdjęcia przystojniaka', a Ty nic. no i kiedyś wspomniałeś, że mizerny i chudawy jesteś, robisz coś z tym? ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- to niech będzie granatowa. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-01-12 o 13:41 |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
#1130 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli mając grupę testową 20 lasek + Kahoko, Thirky i ja masz 20 lasek, które odpisują na Twoje "hej", 2 którym "hej" nie pasi, ale i tak odpisują i jedną, która Cię molestuje Cytat:
Tym też bym była zdobyta. W głowie robią z Tobą znacznie gorsze rzeczy, wyluzuj. Nie lubię ich. Chyba, że nie są niebieskie. Ale one zawsze są niebieskie. To, co jest bliżej jądra ziemi niż "zbiornik". Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Mnie bluza pasi. Chyba, że jest niebieska. Albo biała. Albo różowa. Żółta, pomarańczowa, czerwona... Czarna albo brązowa może być. Ew. szara, ale wpadająca w grafit, nie w klasyczny odcień kalesonów. Cytat:
Wywal zdjęcia z uśmiechem, to jest oszustwo. Zrób sobie zdjęcia z toporkiem i piłką do kości. Nie, nie ma tego problemu. Jest problem oszustwa i impotencji. A laska i tak nie wie, co to jest orgazm, więc jej bez różnicy, czy to standardowe dwie, czy rekord życiowy, osiem. |
|||||
|
|
|
|
#1131 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A Adeedra twierdziła, że najczęściej są sprane. To nadal nie ma nic wspólnego z KRATĄ.Ale gdzie można tych dewiantów spotkać? Tylko nie zbiornik, tam trzeba zapłacić za smsa. Mam swoje zasady.Cytat:
![]() ![]() :sli na:![]() ![]() ![]() :sli na:![]() ![]() ![]() :sli na:![]() ![]() ![]() :sli na:![]() ![]() Toż to najlepsze cieplejsze odzienie, w jakim chciałabym widzieć faceta. Najlepiej z kapturem.Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1132 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1133 | ||
|
Konto usunięte
|
Ble! To nie jest krewetka!
Nie ja. Ale ma z niebieskim. Wszędzie, przecież to widać który jest dewiant, a który nie. To cierp. Cytat:
Nie. Tam są moje byłe bolce. Siara by była. I weną twórczą owocuje. Cytat:
Toteż i fota może być z domu, z kanapy albo z treningu. Może jakby zrobić zbliżenie na ryje to by się któryś do czegoś nadał? |
||
|
|
|
|
#1134 | |
|
BAN stały
|
Bluza jest ok wszędzie tam, gdzie chcemy ją nosić.No i?Musiałabym przyznać się przed sobą, że jestem już wystarczająco stara i brzydka, żeby płacić. Zaczyna się od 3,66 :/ A tak serio, to naprawdę jest w czym wybierać na zbiorniku?nie znasz sięTo jest DLA krewetki. Napisał kiedyś, że wszystko by brał, to i solarą nie pogardzi.A jednak:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1135 | |||
|
Konto usunięte
|
Sauna, basen, solarium...
Cytat:
Cytat:
Co 10 mówi po polsku (pozostali w żadnym innym języku też nie), co 20 ujdzie, co 30 ruchable in desperejszyn, co 40 nadaje się do dyskusji. Po miesiącu przelecisz już wszystkich... dwóch albo trzech wartych uwagi. Dane nieaktualizowane od dawna, ale nie zakładałabym optymistycznie, że poszli w górę. A, i z tych 2-3 1-1,5 chłopa spęka. Cytat:
Nie ja. Z tymi koszulami dyskusja wrzała na kilku wątkach i aż mi się na pw wylała. Nie pamiętam, kto elaborował o spranych koszulach, ale mam wrażenie, że to czytałam chwilę przed napisaniem. No ale mniejsza. Niech będzie, że skłamałam podle z koszulami. Póki jest sprana, ale tego nie widać jakoś specjalnie, to mi to lata. Chyba, że ta krata jest niebieska, a chłopiec w nią odziany miewał już pollucje. Oficjalnie chodzi o gnojenie polibudy. Ja jestem zwyczajnie, jak człowiek, up*erdliwa. Nie. Zdeklarowani żonaci, biedni, nudni, głupi, obleśni, niezdecydowani fantaści oraz entuzjaści dzielenia się radością z pedo/kopro/nekro pozostali przeze mnie nieskalani. Bo jak nie dewiant to się można strasznie oszukać. Poza tym oni mają w większości flanelowe te koszule. Ja do flaneli nic nie mam. Zwykłych niebieskich kraciastych koszul się czepiam. |
|||
|
|
|
|
#1136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ślub, pogrzeb, rozmowa o pracę...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1137 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
syrena, naprawdę... szukasz na siłę argumentów, nie wszystko załatwi "dobre" zdjęcie, może i da się zrobić zdjęcia gdzie 5/10 będzie wyglądać na 8/10, ale wtedy to już jest oszukiwanie i laska na żywo będzie mieć niefajną niespodziankę |
||||||
|
|
|
|
#1138 |
|
BAN stały
|
Nie doceniacie KROPKI ELOKWENCJI.Po co w ogóle?
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-01-12 o 18:46 |
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja lasce wysyłam zdjęcie na czacie i jej pierwszy komentarz to "uśmiechnij się" to odbieram to jako "jesteś brzydki, nie wiem co napisać" co ja się będę szczerzyć do zdjęć jak jakiś gej |
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Konto usunięte
|
Doceniam. Każda kropka Kreweta łechce mi zmysły, a on ich prawie nie stawia.
Żeby zainteresować sobą Kahoko. ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Heteroseksualni mężczyźni rulz. Raz jeszcze... ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

) przerasta mnie intelektualnie.

ktoś sobie ego próbuje nim podnieść?