AŻ Żony 2015 cz.2 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-12, 18:18   #4141
Justuus
Zakorzenienie

Dot.: AŻ Żony 2015 cz.2

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
O to to, czyli jakby były dwie zniżki - pierwsza za złożenie wniosku w ciągu 30 dni, a druga za niewykorzystane lata - i dlatego miałam naliczoną tą drugą, a pierwsza mnie ominęła
To powiem wam że dziwne.
Bo ja składałam wniosek 2 dni po ślubie cywilnym i zniżki nie dostałam.

A co do płatności to u nas np. można płacić w okienku gdzie składasz wniosek ale tylko kartą Także wszędzie jest inaczej.
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 18:20   #4142
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to chyba przyciągasz takie dziwne sytuacje

O to to, czyli jakby były dwie zniżki - pierwsza za złożenie wniosku w ciągu 30 dni, a druga za niewykorzystane lata - i dlatego miałam naliczoną tą drugą, a pierwsza mnie ominęła
Może źle napisałam... z tego co kobietę wtedy zrozumiałam to warunkiem dostania zniżki za niewykorzystane lata było złożenie wniosku w ciągu 30 dni.

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 18:24   #4143
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to chyba przyciągasz takie dziwne sytuacje
ja po prostu musialam byc w pracy o godzinie, o ktorej otwieraja urzad wiec bylam w urzedzie wczesniej... jak sie okazalo nie tylko ja
Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Może źle napisałam... z tego co kobietę wtedy zrozumiałam to warunkiem dostania zniżki za niewykorzystane lata było złożenie wniosku w ciągu 30 dni.
jestem osobistym dowodem ze to nieprawda. ja skladalam na poczatku listopada, slub 19.09 i dostalam znizke
Stary 2016-01-12, 18:30   #4144
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ja sobie ostatnio do prasowania czesto nalewam kieliszek wina i prasuje, ogladajac filmy i popijajac wino. Czuje sie wtedy mega fancy, mimo ze robie tak prozaiczna czynnosc, po co mi wiecej do szczescia. Zazwyczaj jest to wieksza impreza, bo rzadko robie pranie i potem mam gore prasowania. Wino + film znacznie to uprzyjemnia. :P Pijac wino z pieknego kieliszka w trakcie prasowania zdecydowanie czuje sie jak Zona Hollywood (a chociazby Vancouver :P).

Moj kubek w pracy "It's time to drink champagne and dance on the table" zawsze mnie wprowadza w dobry nastroj (i ludzi z mojej pracy, ktorzy na niego patrza :P). A na tapecie na kompie mam piekne zdjecia Warszawy. Tyyyle powodow do usmiechu.
Stary 2016-01-12, 18:33   #4145
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tylko termin to 60 dni
Stary 2016-01-12, 18:50   #4146
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość
znam jedną taką, co by znalazła baaardzo szybko...
Jak tamto pisałam, to też o takiej jednej pomyślałam Ale często do nas zagląda, więc może nam to podlinkuje?
Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
dokladnie!
ja zawsze jak mam takie chwile podobne do Twoich Pysia, to włączam sobie reportaże różne, czy w necie się ogląda/czyta..widze jak inni mieszkają,nie mają pracy, ledwo wiążą koniec z końcem..chorują, są niepełnosprawni, mają naprawde poważne problemy. Wtedy się w myslach karcę, bo naprawde nie mam na co narzekać.
Też mam takie podejście
Cytat:
No to państwo przeze mnie straciło 14 zł
Dobrze pamiętam, że pani mi wymieniała jakie zniżki dostaję i prosiła po kolei o dokumenty: "zniżka za niewykorzystane lata, proszę o stary paszport, zniżka studencka, proszę o legitymację" itd.
Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
jestem osobistym dowodem ze to nieprawda. ja skladalam na poczatku listopada, slub 19.09 i dostalam znizke
Wiesz co, teraz zaczęłam myśleć, że może tylko wrocławski urząd ma takie dobre serduszko i daje zniżki, mimo że się nie należą?

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Ja sobie ostatnio do prasowania czesto nalewam kieliszek wina i prasuje, ogladajac filmy i popijajac wino. Czuje sie wtedy mega fancy, mimo ze robie tak prozaiczna czynnosc, po co mi wiecej do szczescia. Zazwyczaj jest to wieksza impreza, bo rzadko robie pranie i potem mam gore prasowania. Wino + film znacznie to uprzyjemnia. :P Pijac wino z pieknego kieliszka w trakcie prasowania zdecydowanie czuje sie jak Zona Hollywood (a chociazby Vancouver :P).
Ja tak robię odkąd przeprowadziliśmy się do naszego mieszkania, czyli od lutego 2014
Stary 2016-01-12, 18:52   #4147
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Moj paszport ma dumnie napisane "organ wydajacy: Konsulat RP w Vancouver". xD Przez chwile w trakcie odprawy ostatnio zastanawialam sie, co wpisac w rubryce, w jakim kraju paszport byl wydany, ale wg internetow (i prawa :P) konsulat to ziemia RP, wiec mialam wydany w Polsce, mimo ze w Kanadzie.
Stary 2016-01-12, 18:59   #4148
sQuaara
Zakorzenienie

ja czuje sie fensi ensi jak zona holywood jak kupuje sobie kubek wyciskanych pomarańczy za naśćie PLN
uwielbiam isc przez miasto, przez rynek, z zakupsami z superpharm i pic sok pomaranczowy
lepsze niz lans na kubek ze starbucksa
Stary 2016-01-12, 18:59   #4149
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Z tym pozytywnym nastawieniem jest dużo prawdy Sama staram się to stosować.
Chociaż mam też dni Kiedy mam ochotę schować się pod koc a tych co mówią mi o optymizmie wysłać na księżyc
Teraz jest najgorszy okres bo niby zima, ale szaro i ponuro bez słońca.Jednak dziewczyny mają rację, bardzo pomaga wyliczenie ile dobrych rzeczy nas spotkało.

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Ja najbardziej chciałabym być jak Helena!

Ja też! I ten Rodrigo to ma świętą cierpliwość do niej "Helenitaaaa"
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 19:03   #4150
MagicGirls
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;54108202]Ja też! I ten Rodrigo to ma świętą cierpliwość do niej "Helenitaaaa" [/QUOTE]

Jedyne co by Mnie martwiło to właśnie że mój Tz był by marnym Rodrigo No nie miał by, nie ma szans na takie pokłady cierpliwości
Stary 2016-01-12, 19:11   #4151
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Nigdy nie ogladalam tych "Zon Hollywood". Widze, ze "duzo" trace. :P

Uwielbiam swiezo wyciskany sok z pomaranczy. *-* Ale wole kupowac niz robic, jestem zbyt leniwa i zbyt duzo sprzatania po tym. :P Najcudowniejsze uczucie - wypic swiezy sok pomaranczowy po dlugim locie. *-* Ultra orzezwienie.
Stary 2016-01-12, 19:27   #4152
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

No to Wam zazdroszczę takiego podejścia dziewczyny wiem, że macie rację, ale....też próbuję jakimiś małymi gadżetami umilać sobie życie, ale jakoś mi to nie wychodzi i mnie nie cieszą już. No serio...jak tak ostatnio myślę sobie to serio nic mnie nie cieszy. Dziś kupiłam sobie koszule, szalik i kilka kul z Organiqua do kapieli...i nawet to nie pomogło :/ kawa ze sturbucksa też nie, mimo że uwielbiam "lansik" z tym kubkiem

Ostatnio biło ze mnie szczescie: w dniu ślubu i przez 14 dni podróży poślubnej. Koniec.

Może jak ta chata będzie już wyremontowana to będzie lepiej, ale znów jakość życia nam mega spadnie więc też docelowo nie wiem czy tak bedzie. Sorry, za Wam tak smece, ale komuś muszę. Tż mnie nie rozumie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 19:33   #4153
existence
Zakorzenienie

serio dziewczyny z tym Starbucksem? mnie tam nawet kawa w ogole nie smakuje wolę swoją domową z ekspresiku <3
Stary 2016-01-12, 19:37   #4154
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
No to Wam zazdroszczę takiego podejścia dziewczyny wiem, że macie rację, ale....też próbuję jakimiś małymi gadżetami umilać sobie życie, ale jakoś mi to nie wychodzi i mnie nie cieszą już. No serio...jak tak ostatnio myślę sobie to serio nic mnie nie cieszy. Dziś kupiłam sobie koszule, szalik i kilka kul z Organiqua do kapieli...i nawet to nie pomogło :/ kawa ze sturbucksa też nie, mimo że uwielbiam "lansik" z tym kubkiem

Ostatnio biło ze mnie szczescie: w dniu ślubu i przez 14 dni podróży poślubnej. Koniec.

Może jak ta chata będzie już wyremontowana to będzie lepiej, ale znów jakość życia nam mega spadnie więc też docelowo nie wiem czy tak bedzie. Sorry, za Wam tak smece, ale komuś muszę. Tż mnie nie rozumie
Pysia odpal sobie zdjęcia ze ślubu! Ja jak już Mnie wszystko przytlacza to wracam do momentów w których byłam mega szczęśliwa
Pomysl sobie że wyremontujecie chatę, może finansowo będzie gorzej ale będziesz mieszkać w mieszkanku jakim chcesz! Wszystko w Nim będzie pod Was.A krach finansowo? Przecież każdego Nas to spotyka a to dom, mieszkanie, dziecko, Nowy samochód, czy podróż życia.Może i będzie gorzej, a może wcale nie będzie tak źle.Tak naprawdę wydatki sa i będą czy zaplanowane czy te gorsze nie zaplanowane.
Stary 2016-01-12, 19:37   #4155
Kelpie
Zakorzenienie

Nigdy nie piłam kawy z stamtąd :P Ale kubki od nich, te ceramiczne z miastami, bardzo mi się podobają.

Jeny jaka ja jestem padnięta nie mam w ogóle mocy. Niby mam coś do zrobienia a nie jestem w stanie się za to zabrać.

Tyle dobrze, że kot ma się dobrze już.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 19:38   #4156
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
serio dziewczyny z tym Starbucksem? mnie tam nawet kawa w ogole nie smakuje wolę swoją domową z ekspresiku <3
Jest w Polsce kabareciarz Amerykanin, który parę lat temu osiedlił się u nas na stałe, założył rodzinę itd. No i jeden z jego skeczy porusza temat Starbucksa "Polacy, ja ne rozumiem, dlaciego wy pijecie kupa? Starbucks to amerykanska kupa! Wy mieliście taka dobra kawa, jak przyjechałem do Polska to tak lubiłem wasza kawa. A wy wolicie pić amerykanskie gówno?!"
Stary 2016-01-12, 19:41   #4157
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

ja lubię szczególnie mrożoną!!

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Pysia odpal sobie zdjęcia ze ślubu! Ja jak już Mnie wszystko przytlacza to wracam do momentów w których byłam mega szczęśliwa
Pomysl sobie że wyremontujecie chatę, może finansowo będzie gorzej ale będziesz mieszkać w mieszkanku jakim chcesz! Wszystko w Nim będzie pod Was.A krach finansowo? Przecież każdego Nas to spotyka a to dom, mieszkanie, dziecko, Nowy samochód, czy podróż życia.Może i będzie gorzej, a może wcale nie będzie tak źle.Tak naprawdę wydatki sa i będą czy zaplanowane czy te gorsze nie zaplanowane.
Mam zdjęcia ze ślubu i z podróży na telefonie. Oglądam je po kilka razy dziennie. Jak widać bez skutku nie wiem co jest ze mną nie tak? Może die wybiorę do jakiegoś psychologa...aczkolwiek nie mam już do nich zaufania

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2016-01-12, 19:42   #4158
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

To nie jest polski wymysl z lansowaniem sie Starbucksem. W Kanadzie miliony ludzi laza z ich kubkami. Standardem jest wielki Starbucks na poczatkach tras w gorach i ludzie lazacy z ich kubkami po szlakach. Umieralismy ze smiechu, jak to pierwszy raz zobaczylismy.
Stary 2016-01-12, 19:44   #4159
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Jeny jaka ja jestem padnięta nie mam w ogóle mocy. Niby mam coś do zrobienia a nie jestem w stanie się za to zabrać.

Tyle dobrze, że kot ma się dobrze już.
to jest nas dwie... ja dziś cały dzień jak zombie chodzę...
gr8ania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 19:49   #4160
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Pysia, a moze za malo pozytywnych ludzi masz w otoczeniu? TZ Cie nie rozumie, z przyjaciolka wzajemnie sie dolujecie. Szczescie jest zarazliwe tak samo niestety przygnebienie. Moze masz jakies kolezanki/znajomych, ktorzy Ci poprawiaja humor?
Stary 2016-01-12, 19:59   #4161
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:

Pysia, też tak miałam do niedawna. Taki okres. Po prostu. I żadne pozytywne teksty nie dawały rady. Ja mam i będę miała takie okresy w swoim życiu, niestety. Dlatego jak mnie nie trzyma, to szukam pozytywów. Polecam się wtedy skupić na czymś co sprawia Ci radość - lubisz tańczyć? To tańcz. Gotować lubisz? To 3 razy w tygodniu przygotuj coś ekstra. Lubisz podróże? Ułóż plan na kolejną, może taką samodzielną. Mi to trochę pomaga

Cytat:
Ja najbardziej lubię z mcCafe. Starbucks ok.... ale nie jest jakaś rewelka, a słodkich nie lubię.

Cytat:
To nie jest polski wymysl z lansowaniem sie Starbucksem. W Kanadzie miliony ludzi laza z ich kubkami. Standardem jest wielki Starbucks na poczatkach tras w gorach i ludzie lazacy z ich kubkami po szlakach. Umieralismy ze smiechu, jak to pierwszy raz zobaczylismy.
A pomyślcie jak są zdesperowani Ci z Łodzi, skoro potrafią się lansować na ulicach (tam nie ma starbucksa, albo do niedawna przynajmniej nie było)
Ale dziwne - bo w Kanadzie zwykła kawa kosztuje ile? 2-3$? a jaka jest stawka godzinowa mniej więcej? U nas to lans chyba z racji na cenę

Edit: poszukałam! Łódź od chyba czerwca ma starbucksa, Łodzianie z kubkami będą bardziej wiarygodni

Edytowane przez 45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Czas edycji: 2016-01-12 o 20:01
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 20:04   #4162
aneta_91
Zakorzenienie

Ja wolę Coste od Starbucks. I te ich kawy smakowe

Myśle że nawet największy optymista trafia czasem na taki moment ze nic go nie cieszy. Zycie.
Stary 2016-01-12, 20:07   #4163
Justuus
Zakorzenienie

Nigdy nie piłam kawy z Starbucks.
Dawniej lubiałam Coffe Heaven. Szczególnie jak szłam na uczelnie (moja ulubiona kawiarna na Floriańskiej ). Ale teraz chyba zmienili nazwę - choć kawa równie dobra :P - ale mi zrobiłyście ochotę :p.
Lubiłam tamte czasy. Teraz wdała nam się w życie rutyna :/ I jakiś dołek mnie dopada, ale próbuje walczyć Nie dam się tak łatwo Ale potrzebuje wystrojenia się i wyjścia gdzieś. A tu lipa z tym
Stary 2016-01-12, 20:10   #4164
aneta_91
Zakorzenienie

No Coffee się z Costa połączyła. I teraz to Costa jest
Stary 2016-01-12, 20:12   #4165
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia, a moze za malo pozytywnych ludzi masz w otoczeniu? TZ Cie nie rozumie, z przyjaciolka wzajemnie sie dolujecie. Szczescie jest zarazliwe tak samo niestety przygnebienie. Moze masz jakies kolezanki/znajomych, ktorzy Ci poprawiaja humor?
W pracy spędzam najwięcej czasu. Lubię koleżanki, ale obydwie są samotne, wiec tez jakoś mega szczęście od nich nie bije moja Świadkowa to pisałam juz, kolejna koleżanka też samotna i ją to przygnebia mega,a jedna...mega wesoła, cieszaca się życiem, ale.... Od kiedy jej mąż zarabia miljony monet to jej się z leksza w poprzewracało i w zasadzie po spotkaniu z nia czuję się jeszcze gorzej koniec koleżanek

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;54109018]Pysia, też tak miałam do niedawna. Taki okres. Po prostu. I żadne pozytywne teksty nie dawały rady. Ja mam i będę miała takie okresy w swoim życiu, niestety. Dlatego jak mnie nie trzyma, to szukam pozytywów. Polecam się wtedy skupić na czymś co sprawia Ci radość - lubisz tańczyć? To tańcz. Gotować lubisz? To 3 razy w tygodniu przygotuj coś ekstra. Lubisz podróże? Ułóż plan na kolejną, może taką samodzielną. Mi to trochę pomaga

Ja najbardziej lubię z mcCafe. Starbucks ok.... ale nie jest jakaś rewelka, a słodkich nie lubię.

A pomyślcie jak są zdesperowani Ci z Łodzi, skoro potrafią się lansować na ulicach (tam nie ma starbucksa, albo do niedawna przynajmniej nie było)
Ale dziwne - bo w Kanadzie zwykła kawa kosztuje ile? 2-3$? a jaka jest stawka godzinowa mniej więcej? U nas to lans chyba z racji na cenę

Edit: poszukałam! Łódź od chyba czerwca ma starbucksa, Łodzianie z kubkami będą bardziej wiarygodni [/QUOTE]

Właśnie to też zauważyłam, że w zasadzie nie mam żadnych zainteresowań :P dopoki były ślubne przygotowania to wiadomo...a teraz jakoś nic mnie nie kreci. Podróże tak, ale na to niestety trzeba $ a tego mamy chwilowo duży deficyt

Gotować nie lubie, sprzątać nie lubię. Zimowych sportów nie lubie. W sumie to żadnych sportów nie lubie :P co widać po mnie lubię oglądać filmy, ale ileż można ostatnio lubię tylko moje koty <3

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2016-01-12, 20:18   #4166
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie to też zauważyłam, że w zasadzie nie mam żadnych zainteresowań :P dopoki były ślubne przygotowania to wiadomo...a teraz jakoś nic mnie nie kreci. Podróże tak, ale na to niestety trzeba $ a tego mamy chwilowo duży deficyt

Gotować nie lubie, sprzątać nie lubię. Zimowych sportów nie lubie. W sumie to żadnych sportów nie lubie :P co widać po mnie lubię oglądać filmy, ale ileż można ostatnio lubię tylko moje koty <3
Jakbyś pisała o mnie. Witaj w Klubie

Ale ja "biorę się za siebie". Jedno z moich postanowiem noworocznych to codzienne czytanie w łóżku. Zawsze mi to sprawiało przyjemność a odkąd wstaje tak wcześnie do pracy to jak tylko się kładłam to padałam. A teraz kładę się ciut wcześniej ale za to sobie poczytam Zawsze coś

Próbuje zmusić się też do ćwiczeń bo jak ćwiczyłam przed ślubem to miałam więcej energii i w ogóle. Ale jakoś nie mogę, ciemno i zimno i w ogóle... ale próbuje się zebrać w sobie - serio

No jedynie co się różni to ja lubię gotować a dokładniej piec ciasta :P. Staram się chociaż raz w tygodniu coś upiec chociaż przy tej pryzgnębiającej pogodzie to nie mam "siły" nawet na to.

Edytowane przez Justuus
Czas edycji: 2016-01-12 o 20:19
Stary 2016-01-12, 20:18   #4167
MagicGirls
Zakorzenienie

Nigdy nie rozumiałam tego boomu na Starbucksa. Kawa jak kawa Ale właśnie jak się nad tym zastanowilam to w Costa chyba lepsza.Zawsze Mnie takie lansy strasznie śmiały kubek ze Starbucksa albo papierowa torebka Zary kiedyś A pomyśleć że w czasach naszych ojców/dziadków obsmiewalo się jak ktoś nosił Rolexa na ręku ,strasznie spadł nam poziom nie ma co
Stary 2016-01-12, 20:21   #4168
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Gotować nie lubie, sprzątać nie lubię. Zimowych sportów nie lubie. W sumie to żadnych sportów nie lubie co widać po mnie lubię oglądać filmy, ale ileż można ostatnio lubię tylko moje koty <3
Każdemu się chyba zdarza taki dołek
Ciesz sie z kociarni wyobraz sobie że ja jako dorosła osoba, mężatka nie mogę trzymać swojego kociaka w domu. Może Cię to doprowadzi do śmiechu, choć to raczej żalosne
Ehh no także zazdroszczę kociaków... chciałabym tak zasypiać z mruczącym motorkiem na klacie.
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 20:23   #4169
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
AŻ Żony 2015 cz.2

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;54109343]Każdemu się chyba zdarza taki dołek
Ciesz sie z kociarni wyobraz sobie że ja jako dorosła osoba, mężatka nie mogę trzymać swojego kociaka w domu. Może Cię to doprowadzi do śmiechu, choć to raczej żalosne
Ehh no także zazdroszczę kociaków... chciałabym tak zasypiać z mruczącym motorkiem na klacie.[/QUOTE]

Moja Pysiunia codziennie ze mną śpi <3 od d10lat szkoda, ze nie możesz mieć kotka bez kotów to w ogóle chyba bym wyskoczyła z balkonu :P

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2016-01-12 o 20:24
Stary 2016-01-12, 20:28   #4170
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Standardem jest wielki Starbucks na poczatkach tras w gorach i ludzie lazacy z ich kubkami po szlakach. Umieralismy ze smiechu, jak to pierwszy raz zobaczylismy.
Wow

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości