|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)
Ja też. A tu już widać pod dziąsłem. Za to jedynki od dawna niby widać a nic. No chyba, że to tak opuchnięte od dwójki, ale widać górkę normalnie obok wychodzącego zęba jakby drugi miał się przebić.
|
|
|
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj ważylismy Wojtka - w ciuchach 9600 a jeszcze lekarz sie mnie pytal ile waży, ja mowię, że około 9, a on do mnie, że na pewno nie, bo na jego oko waży 8 kg i się tak spieraliśmy aż przyniósł tę wagę i wyszło na moje ![]()
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie w googlach jest, że dopiero 12-15 mies idą kły. To w takim razie ma całe napuchnięte od dwójki... aż wygląda jakby drugi ząb się przebijał. To ja się nie dziwię, że tak marudzi. Dzisiaj spał 30 min :/
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja mam wrażenie, że z Wojtka jest chudzielec ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Ale wiedzialam, że tyle waży bo na ostatnim szczepieniu bylo juz 8500
|
|
#695 |
|
Konto usunięte
|
Rybka taaaa ale wytrząchnęłam z niego.
Ogólnie dzisiaj (nie chwaląc dnia przed zachodem słońca bo usypianie pewnie będzie koszmarem) był najlepszy dzien Konrada od kiedy sie urodził Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Kejti myślałam ze Wojtek jest cięższy od Konrada ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#696 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z tą główką? Robi tak dalej? Cytat:
![]() Nie wiem ale chyba na zęby ![]() Cytat:
![]() mehja nast. to na mmr, c'nie? Myślałaś już nad tym czy szczepić? W ogóle dziewczyny co myślicie ? Wiem, że było już o tym wspominane ale coraz szybciej się zbliża termin tego szczepienia i sama nie wiem.. Cytat:
![]() A co lekarka na to przybranie? Tak, szczepiona była w nogę. Cytat:
Raz że nie chce siedzieć w krzesełku. Dwa że dałam jej ziemniaka to wzięła niechętnie a jak już wzięła to najpierw popatrzyła na mnie, z zaciętymi ustami go rozgniotła w dłoni Później tak walnęła dłonią że rozgniotła ziemniaka na talerzu. W ogóle nie była zainteresowana a co dopiero mówić o kulkach czy kostkach z kaszy![]() Na spokojnie. Najpierw niech mi zacznie jeść w ogóle warzywa i mięso ![]() nie rozumiem że te tylne zęby idą czy dwójki? ![]() szuuu super! Strasznie fajnie czytać coś takiego ![]() Bożeno! Mój mąż to romantyk nie z tej ziemi ![]() Wiecie co mi kupił? Maszynkę z Lidla do cięcia, tarcia warzyw ![]() A jaki dumny był ! "Patrz kochanie co Ci kupiłem!" Se myślę-kwiaty! a tu dupa..
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal mu się zdarza z tą główką, ale mniej. Tylko parę razy od wczoraj. Mama mnie wystraszyła, że te drgawki mogły być przez pasożyty. No nie mogła nic nie mówić
przecież nie pójdę do lek znowu, bo częściej tam bywam niż u fryzjera...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moja je warzywa raczka jak jej najdzie.. dzis np dalam jej szyneke w plasterku to raz wziela i wlozyla do buzi a pozniej sie bawila.. pozniej dawalam jej do buzki wieksze kawalki to ladnie jadla cierpliwosci i sily Ci zycze Cytat:
![]() szuuu ciesze sie ze K dzis byl w dobrym humorze wczoraj robilam babke ziemniaczana, pokroilam ziemniaki i chcialam je zmielic blenderem i blender zdechl Masija nie ma to jak praktyczny prezent..moj ostatnio kupil noz szefa kuchni i powiedzial ze bedzie go uzywal..co do czego ja juz 2gi raz mam paluchy pociete tym nozem
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według niej to waży odpowiednio do wieku. Dla mnie to jednak coś jest nie tak. Jak kp to więcej przybierał a teoretycznie na mm tak powinno być. Za dwa tyg mamy kolejne szczepienie to zobaczenia ile przez ten czas przybierze. Ciesz sie, bo mój to nawet kwiatka mi nie kupił. Szuu oby tak już zostało Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę wam zakupów. Ja ostatnio kupiłam tylko telefon stacjonarny i to taki zwykły. Miałam fajny kolorowy design, ale... zgubiłam słuchawkę. Musiała z komody do worka z pampersami wpaść, a z jednej strony biała była, więc nikt nie zauważył. Od początku grudnia nie ma i w końcu musiałam kupić nowy tel.
|
|
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Przepraszam, że nie jestem na bieżąco, ale mam w domu zeboskok i to w najgorszym wydaniu. Zęby ida mu na potęgę, a do tego wszędzie chce byc, wszystkiego dotknąć ratuje nas Stefek Burczumucha przy którym siedzi cicho i spokojnie, moge go wyrecytowac nawet w środku nocy Świetne macie krzesełka do karmienia, widziałam na fb my jedziemy w czwartek po krzesełko, bo bujaczek juz nie wytrzymuje presji
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile waży Konradek? ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Masijka- będę szczepić mmr. Ja na wszystko szczepię i niczego nie odwlekam.chyba że młody jest chory to wiadomo.
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
masija ja identycznie jak irmusia. Na wszystkie obowiązkowe szczepie i jeżeli nie ma potrzeby to.nie odwlekam.
marei myślałam że już coś popierdzielilam z trojkami ale widze ze nie i wychodzą a przynajmniej powinny wyjść najpozniej |
|
|
|
#704 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że może to głupie sugerować żebyś poczytała coś w necie ale... ![]() Cytat:
Cytat:
i mam spokój na jakiś czas![]() Cytat:
Cytat:
Ja to się strasznie boję tych wszystkich szczepień, przeżywam każde jak mrówka okres ![]() Cytat:
![]() dużo siły dla Ciebie Taaa, mój tż jest niezastąpiony w tym
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz za 6 tyg 2 dawka pneumo a potem mmr. Bede szczepic Szuuu, ale sie ciesze ze mialas taki dzien z Konradkiem. Oby bylo coraz wiecej takich, az stanie sie to norma ![]() Napisz cos wiecej bo az jestem ciekawa jak sie K w aniolka zamienil ![]() A moze poprostu chcialby rodzenstwo i probuje cie do tego zachecic
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie będę czekała aż będzie starsza. Kuba był normalnie szczepiony i nie mam żadnych obaw.
Tzn ja to.szczepie tylko na obowiązkowe. Na rota,pneumo i inne nie szczepie |
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
już tyle zębów macie na stanie?
o co chodzi z mmr? dlaczego chcecie odwlekać? nikt z moich znajomych nie odwlekał żadnych szczepien, nie wiem o co chodzi?
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas podobnie. Leoś był szczepiony planowo i Franek też tak będzie. Nie boję się szczepić. Boję się nie szczepić albo raczej nie szczepionych 😉
|
|
#711 | |
|
celebriti
|
Masija ja nie będę szczepić póki co.
Jeszcze nie skończyłam tych teraźniejszości i gruźlicy nie mamy. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Indu mamy cztery jedynki , dwie dwójki i dwie w natarciu. Mamy tez coco jambo
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Masija ja nie szczepię mmr. nie będę ryzykować. Juz kiedyś sie wypowiadałam na ten temat
groszko tez nie szczepi chyba---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
o mamuniu ile zębów
|
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no dizaster jakiś. Mala jest tak zmęczona ze zasnela mi przy cycu, chciałam ja odłożyć do łóżeczka i ryk niesamowity, wzięłam na ręce śpi odkładam ryk, i ryczy tak jakby ja ze skóry obdzierali, już nie mam siły tż poszedł spróbować ale z tego co słyszę idzie marnie... Japd jak można być zmęczonym i nie spać
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja nie czytam nic w necie i nie jestem strachliwa
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas skromnie dwa zęby ![]() oświećcie mnie czemu nie szczepicie mmr?
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez szczepię normalnie.
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odp. Fartuch tak właśnie nie pamiętałam kto p tym m ze mówił ale wydawało mi się ze Ty ale nie byłam pewna
![]() Ja się nie wypowiem jeszcze bo nie mam zdania ,czytam na razie dlatego też pytam Was Sylwka Groszko ale macie zębów! a powiesz czemu Ty nie chcesz szczepić?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

Później tak walnęła dłonią że rozgniotła ziemniaka na talerzu. W ogóle nie była zainteresowana a co dopiero mówić o kulkach czy kostkach z kaszy
że te tylne zęby idą czy dwójki? 

ratuje nas Stefek Burczumucha przy którym siedzi cicho i spokojnie, moge go wyrecytowac nawet w środku nocy