![]() |
#4471 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Moderna, nie. To u takiego pana indywidualnie zamawiamy. Taka ogromna
![]() Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zadomowienie
|
Szafa będzie tam gdzie skos, na poddaszu, na całą długość, nie dało inaczej niż na indywidualny wymiar. No i prawie 5 metrów hehe. Tak sobie wymyśliłam i będzie
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zadomowienie
|
Ona będzie pod skosem. A różna maja długość bo taka prosta podłoga jest hehe. Pan ma roboty dużo z tym. Żadna normalnie kupowana szafa się tam nie zmieści ew. jakieś komody czy coś a to mało pojemne. Dlatego szafe przesuwana wymyśliłam.
A co do syt.z mężem to bardzo mi przykro... ![]() Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Villga Czas edycji: 2016-01-12 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
MBZ♥
|
Oliwka jestem pod wrażeniem Anielki
![]() Villga zazdroszczę szafy ![]() Moderna, a mężczyźni od strony męża jak traktują kobiety, w sensie jaki jest podział obowiązków? Bardzo mi przykro, że tak to się wszystko toczy:/ Ty przecież jesteś w " pracy" na dyżurze 24h. Najgorsze w tym dla mnie, że jesteś tam sama i on sobie folguje. ![]() Pani jak to nie obsługuje pdf? ![]() Jak czekał na Ciebie ![]() U Zosi faza na mnie rozkręca się, co chwilę mówi jak mnie kocha i że nie odda nikomu - nie wiem skąd to się wzięło. Slyszalyscie o zestawieniu w oknie życia 1,5 rocznej dziewczynki przez matkę? Nie umiem sobie tego wyobrazić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Wtajemniczenie
|
Byou, ja też nie moge sobie wyobrazic.. A wiadomo czemu zostawiła?
Przyszedł mail o wyprzedaży kolejnej w H&M, nowe rzeczy się pojawiły. A kysz, wypisze się bo znowu zamówiłam ![]() Ale przyszło mi też dziś zamówienie z C&A no cudne, a bluza z Myszką ideał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
BYou, zupełnie nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić... okropne
![]() Demeter, Ty to jesteś mistrzyni okazji! Powiem Wam co mnie spotkało. Zaparkowalam na dużym parkingu w środku miasta i czekałam na mamę bo była na rehabilitacji. Siedzę w aucie a do auta obok wchodzi starsza kobieta i zaczyna wyjeżdżać. I ryp! Walnela mnie. I zgadnijcie co zrobiła. Nawet się nie pofatygowala wysiąść tylko odjechala! ! Ja wysiadlam, taki pan to widzial, poogladal ze mna auto, nic sie nie stało ale co za tupet. Ona tego nie mogła wiedzieć czy szkody sa a odjechala. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden pokój. zobaczymy co będzie. zawsze lubiłam, ale odkąd mam dzieci to kocham. myślenie sklepu o dzieciach (hłe hłe) jest po prostu idealne. super! Moderna, nie wiem co mam napisać odnośnie mężowskiej sytuacji. "zależność finansowa"... też jestem w sytuacji, gdy chłop zarobkuje, ja się opiekuję dziećmi. Kiepsko, że masz takie poczucie (zależności)... hehe, mój komp ledwo dyszy. na fb nie mogę wejść ![]() ![]() wiedzą komu wysyłać ![]() spisałaś rejestrację?
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo jestem ciekawa projektu. my jesteśmy na etapie pokoju dla dzieci i naszej eksmisji na kanapę.. brakuje mi pomysłów. jak będziesz mogła się czymś podzielić to bardzo chętnie się dowiem jakie macie rozwiązania, bo metraż chyba bardzo podobny. _________ pisałam ostatnio, że tż chory i nic z tym nie robi? wygoniłam go w końcu do lekarza bo ledwo dychał, nic powiedzieć nie mógł, cały czas kasłał, katar, zatoki, czort wie co jeszcze. dostał antybiotyk, zwolnienia nie wziął, nic mu się nie poprawiło, poszedł na kontrolę, dostał drugi antybiotyk i dzwoni do mnie z przychodni że lekarka chce mu dać zwolnienie na tydzień ale on jednak woli sobie urlop wziąć bo przecież jeszcze ma ![]() ![]() ![]() ![]() A z przyjemniejszych rzeczy to organizuję pokój dla dzieciaków, tylko brakuje mi pomysłów. pokój jest mały, jest w nim szafa przesuwna, która siłą rzeczy musi tam zostać, a muszę tam jeszcze zmieścić łóżeczko plus jakąś szafkę na pieluchy itp., łóżko J., stolik, krzesło, jakieś regały na zabawki, książki, puzzle, itp. dla 2 dzieci, a chciałabym jeszcze jakiś mini przytulny kącik dla nich w postaci namiotu albo czegoś takiego gdzie można się schować, odizolować, zamknąć. no i jakieś fajne dodatki żeby były. mózg mi już pęka ![]() Moderna - ja nie proszę o pomoc, ja informuję, że ma coś do zrobienia, w końcu w tym praniu są też jego rzeczy, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Wtajemniczenie
|
Villga,ale szafiskooo! Moderna dobrze prawi-niższe półki lepsze bo nie będzie sięr obił kupkowy bałagan. Jakbym mogła (miała jeszcze gdzieś miejsce) to był płytszą robiła,żeby nie w dwóch rzędach układać.
Nic a nic z autem się nie stało? Panika, ostatnio tż "oszukał" Filipka, że idzie się kąpać. A przyszedł do mnie przed tv. Z tego wszystkiego i wyrzutów sumienia stwierdził, że w takim razie Filipek niech śpi z nami w łózku w ramach rekompensaty. I spał. I tż spał też. Ja nie. Wyśłij mi pdf - mój komp jeszcze śmiga. Moderna, przykro mi z powodu sytuacji z mężem. Jak sobie tak na "sucho" myśl co bym zrobiła w takiej sytuacji to jedyne co mi przychodzi do głowy to pranie/prasowanie tylko swoich i dziecka ubrań. Gotowanie tylko dla dwóch osób. Sprzątanie tylko rzeczy należących do mnie i do dziecka. Może do złośliwe, może to dolewanie oliwy do ognia - nie wiem, ale nie wyobrażam sobie inaczej postępować. I jak pisze Panika, bardzo to smutne, że czujesz się zależna finansowo, że mąż Ci wypomina kasę (akcja z telefonem). Jeśli taką decyzję podjęliście (on praca,Ty dom i Marcel) to do cholery trzeba taki podział respektować. Monika, jak duży pokój chcesz robić dzieciakom? A co do wyjść tż to w tej kwestii troszkę go rozumiem (ale tak z przymrużeniem oka). Ja w sobotę jak wyszłam rano o 8 do Lidla to czułam się jak oszołom. Wszystko było nowe, pachnące,wielkie,ludzie piękni, drzewa śliczne, resztki śniegu czyste i skrzące się wporannym słońcu. Świat był piękny. Zachłysnęłam się tą chwilą ![]() Kasia, jak papierosy? Dziewczyny jak słodycze? Ja dzisiaj robiłam ryż zapiekany z jabłkami i objadłam się go jak głupia bo to na słodko ![]()
![]() |
#4485 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() He he dokładnie! ![]() Cytat:
![]() Villga wspolczuje sytuacji. Co za ludzie ![]() ------ K gorączkuje prawie cały dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
MBZ♥
|
Villga, dobrze że Tobie się nic nie stało
![]() Monika, mi brak słów na Twojego męża. Demeter, a kysz kusicielko ![]() ![]() ![]() A ja się zakochałam w skórzanych kozakach i walczę ze sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Słodycze wszystkie jakie w domu wylądowały w mym brzuchu...nie potrafię oprzeć się ejdzeniu...dobremu (tłustemu)jedzeniu...obia dkom, zupkom i opływającym tłuszczem kotlecikom ze szkolnej stołówki...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Sorce dziekuje za pytasz WSPANIALE (nie pale apka pokazuke mi 10 dni 10 godzin i 53minuty).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Wtajemniczenie
|
Kasia, no i git!
Byou, a są jeszcze Grześki bez czekolady? W takim brązowym opakowaniu? Bardzo mi smakowaly kiedyś dawno temu. Klementyna, chuda nóżko, a cm mierzysz?
![]() |
#4492 |
Wtajemniczenie
|
Fuck!
![]() |
#4493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taka militarna z myszką miki ? Bo coś widziałam na C&A ![]() Ata bluza moja no przepiękna - cała ocieplana lekkim, białym futerkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokój nie wiem ile ma, muszę zmierzyć, ale chyba 10-12m2, w tym szafa długości 1,6x0,6. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
Co do słodyczy...nie jem słodyczy ale jakies ciasteczka już tak
![]() Ale nie wyrabiam ze wszystkim, z życiem, domem i w ogole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
MBZ♥
|
Demeter nie zapuszczałam się na c&a
![]() ![]() Sorce, omomomonomomn ![]() Monika, przepraszam że zadam Ci to pytanie, po co Ci taki mąż?-obiad mu nie smakuje? Bardzo Ci współczuję, nie wiem co mogłoby go otrzeźwić żeby pojął, że ma rodzinę: żonę i dwoje dzieci. Jakie masz pomysły na ten pokój? Pokaż pomożemy Ci ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Która będzie w stacjonarnym hmie i kupi mi oraz wyśle takie spodniaszki na 170cm: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0348168001.html Przelew robię natychmiast ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zadomowienie
|
Mnie się nic nie stało. W ogóle z opóźnieniem zareagowalam bo siedziałam w aucie i jadłam bułę z biedronki i wtedy buch! Zanim się z okruchów otrzepalam to babka odjechala. Myslalam, ze się zatrzyma gdzieś dalej w bezpiecznym miejscu i podejdzie (ja bym na pewno tak zrobila) a ta odjechala. Nawet mi nie chodzi o tę stluczkę bo każdemu się może zdarzyć ale o takie zachowanie. Ten Pan co to widzial to mówi, ze ludzie nieraz tacy są, ze szkoda gadać, ja przytaknelam i tyle... na policje nie dzwoniłam bo mi szkoda nerwów było. Tz mówi, ze on by zadzwonił, żeby babke rozumu nauczyć ale ja nie chcialam nerwów sobie psuć. Moje auto bez szwanku, musiała o blotnik przywalic. Podejrzewam, ze jej Nowa, blyszczaca Insignia gorzej ucierpiała.
Kasia, brawo, ze już tyle wytrzymalas!!! ![]() Monika, o kurcze. Przyłączam się do pytania BYou, po co Ci taki mąż? ... Przepraszam, jeśli zbyt wprost to pytanie ale mi się nóż w kieszeni otwiera jak to czytam... Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
nie mierzyłam.. Zrobiłam sobie fote w samych gaciach (a tż o mały włos nie wrzucił jej na stronę, gdzie wrzucam rodzicom fotki z ciekawych zajęc lekcyjnych- oczywiście przypadkiem tiaaa;p)i czekam, az efekt będzie tak oszałamiajacy, ze Chodakowska wrzuci go na swój profil
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze co do tż to jest też tak, że ja sobie wiele rzeczy wywalczę i w jakiś sposób zawsze na niego wpłynę, więc w końcu weźmie to zwolnienie, wykorzysta ojcowski, dni opieki na dziecko, powiesi pranie, coś tam odkurzy, wyprasuje jakieś najpilniejsze ciuchy dzieciom, itp. ale bardzo dużo mnie to kosztuje i krew mnie zalewa jak muszę staremu chłopu tłumaczyć że ma rodzinę, a tak to wygląda.
Sorce, co do wyjścia to ja mam to samo. pierwszy raz wymusiłam na tż zostanie z D. jak miała ok pół roku i poszłam na zakupy codzienne, spożywcze, czułam się bardzo podobnie jak ty. tylko tż ma to jednak na co dzień i nie docenia ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- mąż jak mąż ale dzieciom potrzebny jest ojciec.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zadomowienie
|
Monika, ja Cię rozumiem ale czy on JEST ojcem? ...
Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.