|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Nakupiłam se książek za 190 zeta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Piers do przodu
|
Karkki - bardzo chętnie gdzieś kiedyś jakaś kawka czy woda z cytryną
![]() A w Marriocie to nie była może brunetka z brzuszkiem?? ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-01-12 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Karrki - musze juz zdecydować co wybrac chromokabaltowa koronka czy złota? A ja w czarnej d*** jestem i nei wiem co
![]()
#3994 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#3996 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Bo jak zwykle jestem z doskoku. Nigdzie nie umiem zagrzać miejsca na dłużej, chyba czas się z tym pogodzić, że jestem odlud aspołeczny
![]() Widziałam Madzika w Barze ![]() ![]() I trzymam kciuki za potrzebujące kciuków ![]() Dawno mnie żadna książka nie porwała... Teraz dosłownie męczę "Niebezpieczne związki". Niedawno miałam tak z filmami, że odechciało mi się oglądać, wszystko średnie się wydawało (aż trafiłam na "Kieł" i na nowo mnie wzięło).
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-01-12 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No, ale po to sa maty przeca
![]() Ha ha ![]() ![]() ![]()
#4001 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no przeciez o iperfumy ![]() Cytat:
ale SKONT konkretnie??? jakis sklep,jakos serwis? piracic? Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
no ja wiedzialam ale tylko dlatego ze krrki juz kiedys o tym mowiła, ale jstesm ciekawa źródła tej wiedzy
![]() |
#4002 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem konkretnie skąd i na pewno są serwisy płatne i niepłatne czytaj piracenie. A skąd bierzesz filmy?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z dekodera ![]() o! jakis konkret,ale o so chosi? sie płaci tam? to jest na zasadzie radia czy biblioteki nagran? sory ze tak mecze..no ale musze dojsc do jakis wnioskow...no ale dobra...to pytanie namber ktorystam- mam spotify i na jakiej zasadzie moj sprzet grajacy ma mi grac z tego internetu?
![]() |
#4006 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
kino/audio domowe ze smart tv? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Moim celem jest inwestycja w obrazy ![]() ![]() Celem-marzeniem, bo obecnie jak zawsze u nas są ważniejsze, przyziemniejsze wydatki, ale chcę mieć właśnie uzbierane kwoty na takie przyjemności, bo dom bez obrazów okazuje się był pusty. Zapełniony plakatami w ramkach z Ikei nie cieszył. ![]() A teraz temat bzdura, korektor okołooczny. Nie pod oczy, ale w zew kąciki, mam tam takie bure cienie-krechy, co gorsza pod skosem w dół, więc efekt spaniela ![]() Czego nie spróbuję - wysusza, podkreśla zmarchy i jest widoczny. Więc wolę chodzić bez, niż z widocznym korektorem, no ale jak się zobaczyłam na mieście ostatnio, to stwierdziłam, że muszę mieć choćby w torebce jakiś niezawodny typ, na takie sytuacje, bo serio, sama sobie bym dała bułkę ![]() Poleca ktoś coś? Obleciałąm już całe internety i nic się dobrze nie zapowiada, nie odkryłąm niczego nowego. Koszmarnie na mnie wyglądają Tru macz i tusz mażik od Loreal, Maybelline to samo, Bell robi się pomarańczowy, Rimmel Mach Perf wygląda super, nie widać go, nie przesusza, nie klei się, jest trwały ALE nie kryje. Kremowe kamuflaże to samo zło. Red poleca MAC Moisture, ale kurde, ja go widzę na sobie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-12 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
To ja :)
|
Prasowanie skończone. Żarcie na jutro gotowe, nawet między jednym, a drugim naleśnikiem, udało mi się trochę poczytać
![]()
![]() |
#4010 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie. Panie już raczej w okresie raczej pobrzuszkowym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kumpel archeolog z kumplem biotechnologiem, teraz już obydwaj szacowni panowie z dr ![]() ![]() ![]() Cytat:
Korzystam też z bandcamp, bo tam więcej black metalu jest niż na Sp ![]() Cytat:
![]() Ale zbieram też na F-117 czyli na to maleństwo ![]() ![]() 2. Siostro! ![]() ![]() Jako całkowity cep technologiczny, byłam pewna, że skoro w telefonach aparaty mają po 27 tys pics, to teraz już i baterie dają duże, trzymające z tydzień. A że mój Diabeł się biesi i trzyma ostatnio tylko 3 dni przy ładowaniu całodobowym, to postanowiłam kupić coś nowego. No i mnie oświecono na Twitterze, że ludzie by chcieli, żeby ich telefony trzymały 3 dni, bo oni swoje nowiuśkie, max półroczne, muszą ładować codziennie ![]() A mnie się chce zakochać w jakimś zacnym i ładnym telefonie a tu nadal nie ma w czym ![]() A Marsjanina jeszcze nie skończyłam oglądać. Jeszcze 44 minuty mi ostały ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a sprzet musi cos miec? w sensie jakis parametr mam patrzec przy kupowaniu? info o bm zacne, zapise se
![]() |
#4012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muzyka z mp3 czy inszych kompresji nigdy nie będzie tak dobra jak analogowa ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i kompa mam takiego ze jak puszczam yt to mi sie programy wieszaja wiec....pozatym komp jest w aneksie pracownianym a granie ma byc w salonie
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja i tak albumy które chcę mieć kupuję jako CD - co płyta w garści, to płyta w garści. Na szczęście ciut mniej miejsca niż książki zajmują ![]() Ale na winyle i sprzęt do nich mnie nie stać ![]() Za to mam jeszcze całą szufladę kaset, i to takich perełek BM, z numerami typu 132 albo i 28, że kiedyś se za nie F-117 kupię ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to jest konkretne info a jakie perełki BM masz? tez mam pudło kaset i co jakis czas dumam co z nimi zrobic ![]()
![]() |
#4016 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() papierowych ksiązek nic nie przebije, ale ceny... i miejsca w swojej klitce nie mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja swojego szajszunga mam od pół roku i ładuję co 5-6 dni... Ale dla mnie telefon, to TELEFON: do dzwonienia, sms, budzika, kalendarza i notatek z listą zakupów sporadycznie aparat
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-13 o 09:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wczoraj wieczorem własnie tak zdecydowałam po lekturze prasy stomatologicznej
![]()
#4018 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad zgnilizny
![]() Rachelo ja używan na cienie pod oczy roświetlającego podkładu z anabel , po prostu. Nakładam małym pędzelkiem tam gdzie trzeba. On nie kryje pozornie ale jak się patrzy na fejsa z daleka to tych cieni nie widac bo on rozprasza światło ![]() A internety polecaja eveline rozświetlająco nawilzający czy coś ![]()
#4020 |
Zakorzenienie
|
Kolega przyniósł do robo pastę z Carolina reaper - najostrzejszej papryki na swiecie i częstował. Pali jak diabli, ale nawet się nie popłakałam
![]() ![]() Dobrze, że jogurt do złagodzenia miałam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-13 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.