Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-12, 14:12   #3571
koolorowana
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Fakt, dzięki Poczytałam i chyba zdecyduję się na Łukasza Kota 2500zl i na ck-studio 2500 zł
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 14:25   #3572
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Fakt, dzięki Poczytałam i chyba zdecyduję się na Łukasza Kota 2500zl i na ck-studio 2500 zł
Lukasz Kot robi zajefajne zdjęcia moim skromnym zdaniem. Przepiękne i nie ma żadnych durnych 5 czy ilus tam pakietów do wybrania tylko jeden za 2500 i tyle, masz zdjęcia od przygotowań do oczepin wraz z sesją ślubna.
Ale radzę już umawiać się bo wszystko co dobre szybko jest rezerwowane

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
o właśnie najbardziej zainteresował mnie foto Łukasz Kot ale ta cena,którą podałaś mnie zaskoczyła, ponieważ ja dostałam od niego takiego maila :
Poniżej oferta:
-sesja narzeczeńska
-reportaż z całego dnia ślubu max do godz 1.00
-plener ślubny w innym dniu.
Otrzymują Państwo okolo 400 obrobionych zdjęć , okolo 1000 nie obrobionych. Album 30x30 a w nim 100 zdjęć w formacie 15x23cm
Cena 2500zl
W razie pytań proszę dzwonic 534-634-596
Pozdrawiam
Łukasz

Także niewiem co o tym myślec..a co do kamerzysty narazie najbardziej przykuł uwagę ck-studio.. razem kam i foto to by było 5 tysięcy i niewiem czy to tak drogo i dlatego chciałam poczytać wasze opinie
Hahaha pomyliłam się 2500 wybacz ;-)
Tak ta cena jest dobra a nie jak napisałam o tysiąc złotych więcej

Edytowane przez niewa
Czas edycji: 2016-01-12 o 14:29
niewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 14:56   #3573
KasiaiKamil
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za odp. to znaczy że ja powinnam zacząć projektować zaproszenia... obudziłam się z ręką w nocniku... ehhh Kamil jest w domu tylko w weekendy wiec jeśli mam zaprosić 3 miesiące przed to zostało mi 16 weekendów na 300 osób rozsianych po polsce. o fuck !
Ola w takim razie przemyślę jeszcze te winietki
boje się ze to moje wesele będzie jedną wielką klapą jestem tak niezorganizowana że masakra !
Kucharka mi dzisiaj powiedziała żebym przyjechała w lutym, nie za późno ? Żabko podaj mi na priv jeszcze adres do tej Pani Niebudek jeśli możesz
Stary 2016-01-12, 15:57   #3574
ZakochanaZabka
Zadomowienie

ja tez nie wyobrażam sobie wesela bez winietek. Fakt jest przy tym troche myślenia i roboty, ale warto. Byłam w tym roku na weselu gdzie nie ich było i wszyscy zamiast śpiewać na parkiecie sto lat parze młodej to stali przy swoich miejscach. Zespół chyba ze 3 razy prosił gości na parkiet. Żenujące to było, a widać było, że parze młodej było przykro i myśle, że gdyby jeszcze raz mieli sie nad tym zastanawiać to by robili te winietki. I wcale nie jest tak, że goście sami się usadzą bo np my byliśmy jednymi z nielicznych kulturalnych którzy poszli śpiewać sto lat od razu i wyszło tak że wszyscy 2 bracia TŻ siedzieli osobno i każdy siedział koło nieznajomych ludzi i wcale goście nie chcieli się zamieniać ... zdarzyły się też sytuacje z jednym wolnym miejscem. I ludzie którzy nie mieli gdzie usiąść chodzili do młodych ''na skarge'' także uważam, że lepiej się przemęczyć.

co do samochodu to też będziemy kombinować jakiś od znajomych, rodziny,wcale nie musi być luksusowy. Szkoda kasy na to.

No a dzieci to cóż.... u mnie niestety muszą być bo w najbliższej rodzinie mam, ale jakoś to będzie.
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 16:48   #3575
maja111111
Raczkowanie

[QUOTE=KasiaiKamil;5409849 3]a gdzie jesteś umówiona na makijaż ?

do salonu Glamour do Elwiry Szydłowskiej
maja111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-12, 18:01   #3576
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Chyba ze któraś z Was zna jakąś firmę gdzie tanio jakimś autem do ślubu pojechać?
Na aucie mi nie zależy bo to zbędny wydatek jak dla mnie ;-)

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
ja tez nie wyobrażam sobie wesela bez winietek. Fakt jest przy tym troche myślenia i roboty, ale warto. Byłam w tym roku na weselu gdzie nie ich było i wszyscy zamiast śpiewać na parkiecie sto lat parze młodej to stali przy swoich miejscach. Zespół chyba ze 3 razy prosił gości na parkiet. Żenujące to było, a widać było, że parze młodej było przykro i myśle, że gdyby jeszcze raz mieli sie nad tym zastanawiać to by robili te winietki. I wcale nie jest tak, że goście sami się usadzą bo np my byliśmy jednymi z nielicznych kulturalnych którzy poszli śpiewać sto lat od razu i wyszło tak że wszyscy 2 bracia TŻ siedzieli osobno i każdy siedział koło nieznajomych ludzi i wcale goście nie chcieli się zamieniać ... zdarzyły się też sytuacje z jednym wolnym miejscem. I ludzie którzy nie mieli gdzie usiąść chodzili do młodych ''na skarge'' także uważam, że lepiej się przemęczyć.

co do samochodu to też będziemy kombinować jakiś od znajomych, rodziny,wcale nie musi być luksusowy. Szkoda kasy na to.

No a dzieci to cóż.... u mnie niestety muszą być bo w najbliższej rodzinie mam, ale jakoś to będzie.
Żabko masz 150 % rację!
Winietki po wielu dyskusjach w domu uważam za mus.
Pamiętajcie też że może być sytuacja ze przy jednej części stołu trzeba będzie dokładać krzeseł a druga część będzie prawie pusta.
Na weselu swoim lepiej unikać problemów
Stary 2016-01-12, 20:29   #3577
antena22
Zadomowienie

Ja od poczatku chcialam miec winietki.mialam to szczescie ze udalo mi sie niemal idealnie usadzic.tak jak dziewczyny wspominaly pozwala to zaoszczedzic zamieszania przy stole.trzeba to tylko z glowa zrobic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-12, 22:09   #3578
KasiaiKamil
Raczkowanie

chyba macie racje z tymi winietkami
w sobotę jadę na pierwsze oględziny sukien, wszyscy mi mówią że to jest bardzo "za późno" ale skoro ja nie chce szyć tylko kupić gotową to dlaczego muszę tak wcześnie ?
Stary 2016-01-12, 22:21   #3579
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaiKamil Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odp. to znaczy że ja powinnam zacząć projektować zaproszenia... obudziłam się z ręką w nocniku... ehhh Kamil jest w domu tylko w weekendy wiec jeśli mam zaprosić 3 miesiące przed to zostało mi 16 weekendów na 300 osób rozsianych po polsce. o fuck !
Ola w takim razie przemyślę jeszcze te winietki
boje się ze to moje wesele będzie jedną wielką klapą jestem tak niezorganizowana że masakra !
Kucharka mi dzisiaj powiedziała żebym przyjechała w lutym, nie za późno ? Żabko podaj mi na priv jeszcze adres do tej Pani Niebudek jeśli możesz
Nie będzie żadnej klapy! Od czego masz nas?! Przecież pomożemy Ci zawsze, również poza forum, gdybyś tego potrzebowała!

Co do samochodu, to uważam, że szkoda kasy, lepiej poszukać po rodzinie/znajomych czegoś ładnego, albo klimatycznego. Może malucha albo duzego fiata? :P

A na suknie jest "termin" 3-4 miesiące. Nie wiem, czy można kupić suknię z wieszaka.. jak ja szukałam, to w większości miejsc wisiały modele, a właściwą suknię i tak szyli na zamówienie.. No, ale ja nie jestem w "wieszakowym" rozmiarze, to może dlatego.
Kasia, przypomnij mi kiedy masz ślub?

26.10.2014

30.04.2015

Edytowane przez Oluniuniunia
Czas edycji: 2016-01-12 o 22:22
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 02:07   #3580
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

https://www.youtube.com/watch?v=R8faeCsqD7k
Ogladam to i leje ze smiechu

A ten filmik to mix smiesznych tancow - https://www.youtube.com/watch?v=VJl5A8173BU
Stary 2016-01-13, 05:18   #3581
maja111111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KasiaiKamil Pokaż wiadomość
chyba macie racje z tymi winietkami
w sobotę jadę na pierwsze oględziny sukien, wszyscy mi mówią że to jest bardzo "za późno" ale skoro ja nie chce szyć tylko kupić gotową to dlaczego muszę tak wcześnie ?

wcale nie jest za późno!
ja mam ślub w maju i w większości salonów słyszałam, że mam czas do końca stycznia
i zamówiłam suknie zaledwie tydzień temu
także nie martw się
maja111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-13, 08:30   #3582
mada360
Przyczajenie

Hej dziewczyny,
jestem tutaj nowa także proszę o wyrozumiałość Czeka mnie ślub 24 września 2016 w Castorze. Jestem na etapie poszukiwania DJ. Czy mogły byście mi napisać kilka słów na temat:
-DJ Marjo,
-Duet DJ Paweł Salamon i Albert Szewczyk,
-Dj Michał+ wodzirej Karol,
-DJ Rafał Kupisz.

Zastanawiam się nad nimi. Najbardziej spodobał mi się drugi duet ale to tylko z internetowych filmików

Bardzo Was proszę o opinie i rady.
mada360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 09:35   #3583
Nusia1988
Zadomowienie

Odniosę się do kilku rzeczy na raz
- winietki - wszystko zależy jak chcesz mieć poustawiane stoły, jeśli okrągłe albo krótkie to ja bym sobie darowała winietki. Jeśli długie, prostokątne w tzw. literę U to winietki się przydadzą. My nie mieliśmy winietek ale mieliśmy okrągłe stoły. Przed salą ustawiony był plan stołów, każdy mógł się odszukać i usiąść przy właściwym.
-samochód- czasami w cenie np. wynajęcia busa samochód dla młodej pary jest gratis. My tak mieliśmy i jechaliśmy do ślubu białym BMW. Albo może ktoś z Waszych znajomych ma fajne autko i może Wam wypożyczyć na ten dzień?
-suknia- wszystko zależy od salonu. Ja zamawiałam w listopadzie a ślub miałam 30 maja. Najczęściej salony robią sobie zapas 4-6mieś przed. W końcu nie tylko Waszą suknię szyją w tym momencie Muszą sprowadzić materiał, ozdoby..Szczerze, wolałabym wcześniej zarezerwować niż później się martwić że jakaś koronka nie dojechała na czas..
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 09:42   #3584
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
-samochód- czasami w cenie np. wynajęcia busa samochód dla młodej pary jest gratis. My tak mieliśmy i jechaliśmy do ślubu białym BMW. Albo może ktoś z Waszych znajomych ma fajne autko i może Wam wypożyczyć na ten dzień?
Nusia, czy moglabys mi podac namiar na firme z ktorej mieliscie autobus? Tez potrzebujemy. Z jakim wyprzedzeniem rezerwowalas? Czy moglabys mi podac kwote wynajmu? Z gory dziekuje
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:07   #3585
Nusia1988
Zadomowienie

Ale to nie było z CK od razu mówię
Znajdź na fb mają funpage Busy Oliwia. Szczerze co do złotówki to nie orientuję się bo to mama opłacała ale jakoś +-1000PLN nas wyszło za: autobus + bus (do/z kościoła) i bus od godziny 1:00 kursujący między salą weselną a hotelem lub miejscowością oddaloną o ok.10km. No i w tej cenie był już samochód dla Młodej Pary.
Stary 2016-01-13, 10:26   #3586
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Melduję się w nowym roku. :0 Któraś z Was na diecie ? bo ja walcze od tygodnia -1,5 kg

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:27   #3587
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Ale to nie było z CK od razu mówię
Znajdź na fb mają funpage Busy Oliwia. Szczerze co do złotówki to nie orientuję się bo to mama opłacała ale jakoś +-1000PLN nas wyszło za: autobus + bus (do/z kościoła) i bus od godziny 1:00 kursujący między salą weselną a hotelem lub miejscowością oddaloną o ok.10km. No i w tej cenie był już samochód dla Młodej Pary.
Dzieki za info, jeszcze tylko dopytam na ile przed weselem rezerwowalas? Ja mam jeszcze 5 m-cy i wydaje mi sie za wczesnie...
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:27   #3588
antena22
Zadomowienie

Ja mialam okragle stoly i wlasnie dlatego uznalam ze winietki to mus.nie zawsze jest ze przy kazdym stole jest pelne oblozenie (10-12 osob w zaleznosci od wielkosci stolu).ja mialam plansze z rozsadzeniem gosci a i tak zdazyly sie osoby ktore nie wiedzialy gdzie siedza
Lyoness ja mialam busa z Muszkietera.jak wroce do domu to poszukam kwitka z cena.u mnie bus byl z urzedu na sle i potem odwiozl gosci do centrum Kielc.
Co do sukni to oczywiscie ze mozna kupic gotowa z wieszaka.ja taka kupilam.akurat byl moj rozmiar -38.takie suknie sa tansze ja zaplacilam 25% ceny regularnej.do tego salon na swoj koszt ja wyczyscil i dopasowal do mnie (suknia byla skrocona,zwezona w pewnych miejscach,poprawiane bylo rowniez wyciecie pod pacha bo szew mnie obcieral bardzo)
Stary 2016-01-13, 10:33   #3589
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

ja niezmiennie polecam www.fabrykafajnychfot.pl

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-13, 10:34   #3590
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Dzieki za info, jeszcze tylko dopytam na ile przed weselem rezerwowalas? Ja mam jeszcze 5 m-cy i wydaje mi sie za wczesnie...
Ja dzwoniłam jakoś k.marca ale szczegóły (godziny, trasę) ustalałam na tydzień przed gdy wiedziałam kto będzie samochodem a kto potrzebuje podwiezienia.
Stary 2016-01-13, 11:44   #3591
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
- winietki - wszystko zależy jak chcesz mieć poustawiane stoły, jeśli okrągłe albo krótkie to ja bym sobie darowała winietki. Jeśli długie, prostokątne w tzw. literę U to winietki się przydadzą. My nie mieliśmy winietek ale mieliśmy okrągłe stoły. Przed salą ustawiony był plan stołów, każdy mógł się odszukać i usiąść przy właściwym.
-suknia- wszystko zależy od salonu. Ja zamawiałam w listopadzie a ślub miałam 30 maja. Najczęściej salony robią sobie zapas 4-6mieś przed. W końcu nie tylko Waszą suknię szyją w tym momencie Muszą sprowadzić materiał, ozdoby..Szczerze, wolałabym wcześniej zarezerwować niż później się martwić że jakaś koronka nie dojechała na czas..
Nie wyobrażam sobie przy okragłych stołach nie mieć winietek… Przecież przy jednym długim stole ludzie mogą się poprzesuwać, a przy okrągłych jak chciałabyś zrobić? Wtedy trzeba już całą salę przesadzać, żeby nie zostało po jednym wolnym miejscu przy kilku stolikach.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 12:09   #3592
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
Super dzięki za info ;-)
Szkoda że jest to bus bo mi jest potrzebny autobus. No ale nic muszę poszukać jakiś wynajem samochodów do ślubu i autobusu, coś niedrogiego.

Co do sukni roku nawet 3 miesiące przed ślubem można kupić. Salony nakręcają PM bo wiedzą że jak dziewczyna zostawi zaliczkę za sukienkę to już nie wycofa się bo widziała np.gdzieś inna tańsza.
Nie dajmy się zwariować. Moja mama chodziła za mnie po niektórych salonach ja sama się też kontaktowałam telefonicznie i wszystkie salony bez problemu jakbym poszła w czerwcu na wrzesień mi suknie dadzą gotowa.

A tu daje namiary ponownie do genialnej krawcowej. Szyla kiedyś w jednym z salonów sukien ślubnych.
Ela Piątkowska
604 426 757
Bęczków

Edytowane przez niewa
Czas edycji: 2016-01-13 o 12:10
Stary 2016-01-13, 12:49   #3593
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie przy okragłych stołach nie mieć winietek… Przecież przy jednym długim stole ludzie mogą się poprzesuwać, a przy okrągłych jak chciałabyś zrobić? Wtedy trzeba już całą salę przesadzać, żeby nie zostało po jednym wolnym miejscu przy kilku stolikach.
Chyba nie do końca zrozumiałaś jak to było u nas. Kiedyś już tutaj zamieszczałam schemat sali i usadzenia gości przy okrągłych stołach. Większość to były stoły dla 8os. Dwa dla 6os. O takiej liczbie gości wiedziała i taki schemat miała właścicielka sali i tak je przygotowała. Na tablicy były narysowane dokładnie odwzorowane te stoliki z numerami a w środku kółek imiona i nazwiska gości. Czyli np. stolik nr 3 i w środku nazwiska - Marta i Grzegorz Iksińscy, Sylwia i Kamil Nowakowie, Agata i Mariusz Kowalczykowie..itd.. Nie rozumiem jakie miało być zamieszanie przy takim układzie?

Cytat:
Napisane przez niewa Pokaż wiadomość
Super dzięki za info ;-)
Szkoda że jest to bus bo mi jest potrzebny autobus. No ale nic muszę poszukać jakiś wynajem samochodów do ślubu i autobusu, coś niedrogiego.
To nie są tylko busy. Tak jak napisałam wcześniej my mieliśmy i autobus i bus.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-13, 13:33   #3594
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Nusia, czy moglabys mi podac namiar na firme z ktorej mieliscie autobus? Tez potrzebujemy. Z jakim wyprzedzeniem rezerwowalas? Czy moglabys mi podac kwote wynajmu? Z gory dziekuje
My mieliśmy autobus miejski Z MZK. Zapłaciliśmy za niego 300 zł (3h wynajmu, trasa do 30 km).
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Melduję się w nowym roku. :0 Któraś z Was na diecie ? bo ja walcze od tygodnia -1,5 kg
hej Ja na diecie wegetariańskiej, ale to już od paru miesięcy :P wcale nie schudłam, ale też i nie zamierzałam :P
Za to wrócilam do ćwiczeń

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 13:43   #3595
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Nusia1988 dzięki wielkie!
Już dzwoniłam do nich i mają mi dziś wieczorem wycenę zrobić czyli wesele i poprawiny, Kielce Brzeziny 15 km.
Ciekawe... Martwię się bo niepotrzebnie dzwoniłam z zagranicznego nr co może wpłynąć na cenę.
Zobaczymy.
Stary 2016-01-13, 13:50   #3596
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie do końca zrozumiałaś jak to było u nas. Kiedyś już tutaj zamieszczałam schemat sali i usadzenia gości przy okrągłych stołach. Większość to były stoły dla 8os. Dwa dla 6os. O takiej liczbie gości wiedziała i taki schemat miała właścicielka sali i tak je przygotowała. Na tablicy były narysowane dokładnie odwzorowane te stoliki z numerami a w środku kółek imiona i nazwiska gości. Czyli np. stolik nr 3 i w środku nazwiska - Marta i Grzegorz Iksińscy, Sylwia i Kamil Nowakowie, Agata i Mariusz Kowalczykowie..itd.. Nie rozumiem jakie miało być zamieszanie przy takim układzie?
Ahaaa, to takie coś było też u mnie. Zrozumiałam, że po prostu były stoły i niech każdy siada jak mu się podoba. Co do takiego usadzania, to uważam, że nie ma sensu przy okrągłym stole przydzielać komuś konkretne miejsce. Niech każdy siadzie już tam gdzie mu pasuje.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 14:51   #3597
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Ahaaa, to takie coś było też u mnie. Zrozumiałam, że po prostu były stoły i niech każdy siada jak mu się podoba. Co do takiego usadzania, to uważam, że nie ma sensu przy okrągłym stole przydzielać komuś konkretne miejsce. Niech każdy siadzie już tam gdzie mu pasuje.
O to właśnie i mnie chodziło
Stary 2016-01-13, 14:52   #3598
ZakochanaZabka
Zadomowienie

ja będe miała busy/autobus stąd : http://www.spiderbus.pl/pl/. mają też auto do ślubu ale ja nie biore nie wiem też jaka cena, trzeba dzwonić i pytać.
a co do Dj to słyszałam, że DJ Salamon jest dobry.

Edytowane przez ZakochanaZabka
Czas edycji: 2016-01-13 o 14:54
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 16:46   #3599
Kasia 88
Raczkowanie

Czy płaci się zaliczke za wynajęcie busa? I czy na poprawiny dziewczyny wynajmujecie busa czy autokar?
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 17:10   #3600
domick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
My mieliśmy autobus miejski Z MZK. Zapłaciliśmy za niego 300 zł (3h wynajmu, trasa do 30 km).

hej Ja na diecie wegetariańskiej, ale to już od paru miesięcy :P wcale nie schudłam, ale też i nie zamierzałam :P
Za to wrócilam do ćwiczeń
Dużo wcześniej trzeba rezerwować taki autobus z mzk? też od początku o tym myślę.

Ja na diecie wegetariańskiej jestem odkąd pamiętam kilkanaście lat już po prostu mięso mi nie wchodzi. Fuj fuj
domick jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości