![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Ania89 dyuuza kanapa, ale fajna, jesli macie rzeczywiscie miejsce to czemu nie
![]() ![]() Buldog ooo to TZ rozpiescil Cie ' tez bym nie pogardzila masażem ![]() ![]() ![]() ![]() Beatka musze troche pokrzyczec ![]() ![]() ![]() Aga dobra ta Twoja kolezanka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry we wtorek
![]() Ale mi dzisiaj stercza wlosy dookola glowy, masakra jak ja wygladam ![]() Zycze spokojnego dnia wszystkim i lece do pracy ![]()
#1683 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry i ja powiem we wtorek
![]() Jak spaliście ? Ja spałam tak cudownie.. Ze w ogóle nie rozumiałam czemu budzik dzwonił. Fisia - bardziej medyczny kierunek, badań, prób, testów. Wyszłam spod prysznica. Ubieram sie i ciesze sie włączę suszarkę do włosów , bedzie miło i ciepło !! |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana, poczytałam was ale nie jestem w stanie odpisać.
Poćwiczyłam dzisiaj Turbo Fire: Fire 30, Stretch 10, w sumie wyszło 42min. Chciałam zaliczyć Killera ale po poprzednim bolą mnie łydki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Raczkowanie
|
Cześć Magda
![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() ![]() Madzia ![]() Dziewczynki milego dnia w pracy!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() Ja w miare ok spalam ale nie do konca sie wyspalam ![]() Ale wstalam juz i jem śniadanie właśnie,bo z mama sie umowilam. Jedziemy na zakupy do Ikei ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zadomowienie
|
Aga - to szybko braliście ślub
![]() ![]() Syska teraz taki bałagan na głowie jest w modzie ![]() Ania89 - Ładny narożnik - ile daliście? My niedługo też zaczniemy się rozglądać, ale najpierw sypialnia ![]() Madzia, a ty jak zwykle wymiatasz od rana z ćwiczeniami. ![]() Ja wczoraj oprócz rowerka, zaliczyłam jeszcze skakankę (600), chciałam więcej, ale zaczęło mnie boleć całe śródstopie - jeszcze dzisiaj czuje. Chyba będę musiała w tym tygodniu zrobić przerwę od skakania - zła jestem bo już tak dobrze mi szło. Nie zważałabym na ból, gdyby nie to że w sobotę idziemy na zabawę karnawałową i nie chciałabym pół imprezy przesiedzieć z powodu bólu stopy....
#1690 |
Zakorzenienie
|
Cześć chudzinki.
jestem cały czas i czytam wiem wiem wiem powinnam się odzywac ale jakos nie mam ostatnio czasu a i chwalić się nie ma czym ![]() Ale jestem z Wami i obiecuję, że się ogarnę.
#1691 |
Zakorzenienie
|
Sandra Podobało jej się i jednocześnie narzekała, że za krótko
![]() ![]() ![]() Ania89 Ja nie wiem, ale jakoś nic z mebli w Ikei mi się nie podoba, oprócz łóżka piętrowego dla dzieci, które pod spodem ma biurko, świetna rzecz, chciałam coś takiego kupić córce ![]() Ania86 ooo to bardzo długo jesteście ze sobą, chyba od pełnoletności ![]() ![]() Wy mnie tak zachwalacie, a ja tylko 42min ćwiczyłam i chyba jutro przerwa albo coś na brzuch bo mnie dalej łydki bolą po wczorajszym killerze. Pewnie jeszcze ze 3 dni będę chodzić jak paralityk ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-01-12 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() madzia-ile córa ma lat? ![]() ![]() ![]() zuza-rybka ogarnij sie ![]() ![]() sysa-a co z twoimi włosami? piorun strzelił? ![]() beatka-czyli leki...ciekawy masz zawód ![]() ![]() andzia86-a bo my się znalismy od małego i często razem gdzieśtam grupką jeździliśmy-baseny, wycieczki...potem jak mieliśmy po ponad 20 lat to mieliśmy swoją paczke -5 osobową nierozłączną balującą i mój też tam był ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czekam na moje bździągwy ![]() ![]() ![]()
#1693 |
Zakorzenienie
|
Aguś Córa ma 8,5 dokładnie
![]() ![]() Tylko nie grzesz za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
madzia -a była już tak długo poza domem czy pierwszy raz?
![]() ![]() pewnie że nasza ![]() ![]() nie no na rybkach i owockach i warzywkach dzisiaj ![]() ![]() ![]()
#1695 |
Zakorzenienie
|
Aguś hehe tęskniłam, ale cieszyłam się, że trochę luźniej było
![]() ![]() Ja robię fasolkę po bretońsku, kurcze akurat coś mi się zepsuł największy palnik w kuchence elektrycznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Aga, nie mow "Hanka", mow "Hania"
![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, dobrze, ze Twoja corcia chce tak zostawac, nie boi sie ludzi ![]() Ania86, w modzie jest artystyczny nielad a ja mam burdel na glowie ![]() ![]() Wrocilam z pracy. Dietowo dobrze ![]()
#1697 |
Zakorzenienie
|
Syska co to masz na głowie? tzn masz na głowie wsuwki do włosów, gumki do włosów i może jeszcze skarpetki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i dobrze, że odpuściłaś. Lepiej zrobić kilka dni przerwy niż przesadzić i zrobić sobie krzywdę ![]() Cytat:
![]() ![]() no i jeszcze Pepco zaliczyłyśmy, na koniec Biedrę, kupiłam wszystko co chciałam/potrzebowałam więc zadowolona jestem ![]() a co do mebli to akurat do łazienki mi się w miarę spodobały, muszę pokazać TŻtowi jak wróci do domu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
siemka,
padam na ryja kobietki moje na serio ciezki wtorek. zaraz robie porzadek na biurku (probuje zapanowac nad tym chaosem - bo ja strasznie burdel robie) i wsiadam w autko - czas do domu. dokupie produkty ktorych mi brakuje do jadlospisu, zjem cos, odpoczne i wieczorem na ostatnie godzinki polece na trening o ile nie zasne do rana nastepnego dnia.. dieta w pracy ladnie trzymana - mozecie mnie chwalic ![]() odezwe sie z wanny - pewnie :P milego wieczoru! |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Jak tak opisujesz co kupujesz itp to sobie już wyobrażam jaki miałby być mój domek w przyszłości
![]() ![]() Łazienek nigdy w Ikei nie widziałam to się nie wypowiem, a pierdółki też mi się tam podobają, tylko nie meble ![]() Beatka ehh ja przez to, że od 2 dni dużo się uczę to też mam trochę bałaganu, nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć ![]() Jutro egzamin, trzymać kciukasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Madzia, trzymam
![]() ![]() ![]() Ania89, lubie Pepco ![]() ![]() Beata, brawo Ty ![]() ![]() A jak tam nasza Aga, lezy juz pod stolem? ![]()
#1702 |
Raczkowanie
|
Melduje się po pracy i treningu! Dzisiaj poszliśmy na siłownię a tam wszystko pozajmowane
![]() ![]() ![]() Madziu oczywiście, że będziemy trzymać kciuki! ![]() ![]() ![]() Aguś jak tam imprezka? Aniu (89) ja to lubię jeszcze home&you tyle, że czasami w pepco dostane to samo za 1/4 ceny ![]() Beatko to pewnie ten burdel na głowie sysi to Twoja sprawka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() tez lubie ![]() A ogolnie w ikei i pepco 2 komplety sztućców, zestaw talerzy, miskę, wieszaki na reczniki do lazienki, komplet desek do krojenia, czajnik, pojemniki na jedzenie, reczniczek do wc, dywanik lazienkowy. I w sumie nie pamietam czy cos jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja próbowałam wyciągnąć tzta na silke,ale nie chcial,a mi samej tez sie nie chciało bo jakas taka wymeczona po tych zakupach bylam i w ogole ![]() No tam sa tez fajne rzeczy ale ceny slabe ![]() ![]() Mamy juz kanape,super jest ![]() Jutro 12h pracy a tak mi sie nie chce. Niby dwa dni wolne mialam,ale jakaś taka wymeczona strasznie byłam po tamtym tyg i jeszcze przez te dwa dni ciagle cos,to nawet sie nie polenilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
Ania89, wow, duzo nakupilas ale w domu tyle rzeczy jest potrzebnych, ze nie ma sie co dziwic. To jest tak, ze lenistwa zawsze malo, czlowiek czeka tylko na wolne a jak przyjdzie co do czego to ten wolny czas tak leci, ze ani sie obejrzymy i znowu do roboty
![]() ![]() Sandra, ladnie pocwiczone ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Zegnam sie, branoc ![]()
#1705 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zmobilizowalam i pojezdzilam na rowerku stacjonarnym
![]() 40min wiec zawsze jakis ruch zaliczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
aga jest tak wściekła że zaraz padnie...napisałam w klubie...
sysa-ona na mnie woła CIOTKA-to ja na nią Hanka ![]()
#1707 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, nie chce mi sie wstawac
![]() Milego dnia ![]()
#1708 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana. Nadal bolą mnie łydki więc nie ćwiczę, chociaż tak mnie już stres zżera, że i tak bym nie umiała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Madzia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.