|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||||||
|
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku!
Dziękuję za słowa uznania, bardzo mi miło
Cytat:
brak słów ![]() Cytat:
Ooo lubię sobie popłakac przy filmie spróbuję ta Bezpieczna Przystań Zaginiona dziewczyna też polecam, dałabym mu 8/10 a jestem krytyczna! ![]() Cytat:
kurcze nie wiem, dopiero dziś pobieralam gbs też z obu otworów Ale w szkole rodzenia Pani mówiła żeby totalnie się nie przejmować jak wyjdzie pozytywny test. - dadzą antybiotyk i tyle. Dlatego ja bardzo się stresuje czekając na wyniki gbsu bo mam silna alergie na amoksycyline i martwię się, bo inne antybiotyki już nie są takie obojętne dzidziusiowi ![]() Tak. ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Też to oglądałam bardzo się śmiałam ![]() Cytat:
żartujesz... Będę trzymać mocno kciuki za Was, dziewczyny w UK Cytat:
![]() Cytat:
Twoj Maluszek już niedługo będzie z Tobą Marta a Ty się też oszczędzaj dziewczyno
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Lucy przesyłam siły i pozytywną energię
mam nadzieje ze Twój gin jutro zaprowadzi porządek. OdpoczywajDobranoc dziewczyny
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Siasia ja po cc sama sobie przez chyba 10 dni w domu robiłam zastrzyki w brzuch, właśnie przeciwzatorowe były.
|
|
|
|
#4294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też je miałam. Wtedy stwierdziłam że nie mogę zostać narkomanką bo ciężko mi było robić je sobie samej 😊 |
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Poza tym witam się w kolejnym dniu bez skurczy
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za szpital to burdel na kółkach a nie szpital szok.Dobrze ze dzisiaj twój gin będzie ![]() Jak po nocce? Spałas coś ? ![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie samej robić zastrzyki ![]() Witam się z rana ![]() Moi ukochani robole juz od 7 rozstawiaja sprzęt mi pod oknem
|
|
#4298 | |
|
Rozeznanie
|
Hej! U mnie też ucichło...
![]() Cytat:
![]() Oooooo Tobie przesłałam moje skurcze?
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym drugim miałam kiedyś zabieg na ginekologii..koszmar.Szko da,bo to obok mojego bloku ![]() To juz wolę rodzić w tutejszym burdelu,gdzie 3x w tyg jest nadzieja w postaci mojego gina ![]() Wczoraj tu laska urodziła sn kluskę 5100 g ![]() Co do paciorkowca,co druga laska tu ma Nic wielkiego,dawka antybiotyku i rodzić,jadą z tym taśmowo jak na produkcji ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#4300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama leżałam 2 x na patologii i nie było opcji, żeby lekarz olał pacjentkę.Waga niezła podziwiam ![]() Oby tylko ta cholera nie przeszła na moją królewnę
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to bez jaj lepszy juz ten burdel ![]() A kiedy będzie twój ginekolog ?
|
|
#4302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siasia urodziny dzisiaj masz?Sto lat!! Moja mama też ma urodziny dzisiaj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Tu są bardzo dobrzy lekarze,doświadczeni ale.. strasznie humorzaści,obrośli w piórka.
Moj gin jedyny taki młody i jeszcze się stara ![]() Nocka całkiem ok,padłam trupem.Dopiero o 4 obudziły mnie bóle i plamienie. Teraz ktg i skurcze widzę,ale już umiem odczytać,że z takich się akcja nie rozwinie ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha to tyle dobrego ![]() Ja miałam jeszcze pospać ale głodna jestem
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo 😊 witam w środku tygodnia. Lilka pospala do 7.10, Mikołaj do 6 a my z M juz przed 6 nie spaliśmy...
|
|
|
|
#4306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() przeczytałam jedną stronę, co pisałyście, jak poszłam spać i znowu głupawka mnie naszła- duży rozstrzał tematu- od robali, poprzez kremację i na końcu seks . Samo życie .Ja tam boję sie robali, ale takich pełzających bez nóg, typu gąsienice ( no dobra, one mają nogi, ale krótkie), dżodżaki itd. Fuj!Panika na całego i wrzask nawet na sam widok .Ja już zapowiedziałam mężowi i rodzinie, ze chcę być skremowana, po pierwsze- robale, po drugie- strach, że się ocknę pod ziemią .Jeśli chodzi o to trzecie, to różnie mówimy- o spuszczaniu z krzyża też słyszałam ale o NNS nie Siasia- okropne jest to co piszesz, najlepiej mieć bezproblemową ciążę i poród . Życzę Ci, żebyś tak miała Lucy- no brak słów normalnie ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
.A ja przeczytałam ukochani robale
|
|
|
|
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gotowac tez uwielbiam chociaz nie jestem w tym mistrzem, ale bardzo lubie probowac nowych rzeczy. Z TZ razem to w ogole super, siedzimy w kuchni on kroi cebule, ja obieram warzywa i jest milo wspolne gotowanie bardzo zbliza Niestety nei czesto mamy okazje bo tylko w weekendy kiedy nie jestesmy w rozjazdach a ostatnio niestety ich duzo. W ogole jedzenie to taka nasza mała pasja i jak nie wydajemy prawie nic na ciuchy czy kosmetyki to łądujemy ogromną kasę na comiesięczne wyjscia do dobrych restauracji i na wycieczki, a najlepiej dobre restauracje na wycieczkach ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Widać maluch sie rozmyslil ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() 5100 to ładna waga nie powiem A jak Ty sie czujesz? Widze ze humor troche wrocil, pospalas cos chociaz? |
|||
|
|
|
#4308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ja mam tylko straszaki, ale słabsze jakoś ostatnio w nocy, dzisiaj tylko 1 raz wstałam do wc, spałam do 8:10 jak zabita .
|
|
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Ja dziś się wybieram z mama autobusem 35km do miasta do ZUSu bo ma komisję bo jeszcze jest na chorobowym po zlamaniu ręki. Zwolnienie ma do pon i pewnie już wróci do pracy bo jest juz ok a oni dziś ja wezwali no ale cóż mama nie zna miasta wiec jak z nią tyle się dokulkam jak coś to stamtąd mam blisko na porodówkę 15km ;-) mam zamiar zahaczyc o hurtownje dxiecieca ;-) także odezwę się wieczorkiem pewnie, jak będę mieć chwile będę zaglądać sprawdzać czy wszystkie jeszcze w dwupaku. Lucy informuj nas na bieżąco ![]() Ale a śniegu nasypalo ❤ Miłego dnia dziewczyny! !
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja to się dziwię,że Lucy jest jeszcze w dwupaku. Obstawiałam,że będzie pierwsza po Mami
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Spalam dzis 5 godzin z przerwami w srodku, padam na ryj. Niania przyszła i mialam isc na basen ale wedruje prosto do łóżka
Na basen za 3h bo jak sie nie zdremne to zasne płynąc ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Naprawde dziewczyny bardzo dlugo sie trzymamy, wyglada na to, ze nie bedziemy miec zadnych wczesniakow, a nwet jesli jakas ciaza bedzie nie do konca donoszona to juz minimalnie i pewnie nawet nic po dzidziusach nie bedie widac. Super, naprawde rzadko sie to tu na wizazu zdarza Oby jeszcze tylko wszystkie porody poszly nam gladko
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ogólnie nie lubię gotować, zwłaszcza jak ciągle praca i praca , choć w ciąży jestem bardziej czasowa i nawet czasem z chęcią staję przy garach .Tylko ja to taki typ, że jeśli chodzi jedzenie, to zbyt wybredna nie jestem , najczęściej aby kiszkę zapchać, choć od czasu do czasu żołądek podnosi bunt i domaga się czegoś lepszego .
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pranie robię bo z moimi brudziochami wiecznie pelny kosz prania...
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to prawda, nie pamiętam takiego wątku z tak donoszonymi ciążami
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz racje, jak trzeba to sie człowiek nie pierniczy i zrobi wszystko ![]() ja dzisiaj mam ambitny plan, na sobote na zajecia mam miec w paluszku czas przeszły z niemca, wlasnie posciagalam rozne opracowania i cwiczenia na to z neta i bede sie edukowac ![]() nie wiem co na to moj zelek ciazowy wiec miłego dnia dziewczynki
|
|
#4318 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już wywiesiłam Po południu prasowanko
|
|||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Aga u mnie jest tak - robię pranie z rana a wieczorem juz pól kosza prania...jak juz będzie Patryk to pralka co 2 dni bedzie chodzić...szczególnie zimą bo za wiele nie mam gdzie suszyć...
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się tam siasia najlepszego z okazji urodzinek
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

spróbuję ta Bezpieczna Przystań

Będę trzymać mocno kciuki za Was, dziewczyny w UK 
mam nadzieje ze Twój gin jutro zaprowadzi porządek. Odpoczywaj

Sama leżałam 2 x na patologii i nie było opcji, żeby lekarz olał pacjentkę.

.